Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати рульку в духовці?

Як приготувати рульку в духовці?

10-04-2016, 21:55
586
Як приготувати рульку в духовці?
Незважаючи на те, що у нас рульку вважають традиційною стравою німецької та чеської кухонь, на ділі «вепрево коліно» готують по всьому світу абсолютно різними способами. Нижче ми розглянемо декілька технік того, як приготувати рульку в духовці, з усього світу.

Рецепт свинячий рульки, запеченої в духовці


Азіати не менше європейців люблять готувати рульку. Про походження цього рецепта легко можна судити за його складовими: соя і імбир – класична комбінація для східної кухні, яка ідеально поєднується з широким розмаїттям інгредієнтів.
Інгредієнти:

  • свиняча рулька - 2 шт.;

  • часник - 4 зубки;

  • корінь імбиру - 6 см;

  • кардамон - 2 шт.;

  • курячий бульйон - 55 мл;

  • зірочки анісу - 3 шт.;

  • соєвий соус - 75 мл.


  • Приготування
    Перед тим, як смачно приготувати свинячу рульку в духовці, підготуйте її, сполоснувши і обсушивши м'ясо, а потім швидко обсмаживши його в розігрітій олії до рум'янцю. Такий хід дозволить напевно забезпечити свинині хрустку скоринку, яка залишиться навіть після томління рульки в жаровні.
    Обсмажені рульки додайте в будь товстостінній посуді разом з скибочками імбиру, розчавленими часниковими зубками і прянощами. Залийте свинину соєвим соусом і літром води, а потім залиште нудитися в розігрітій до 150 градусів духовці на 4 години.

    Рулька в пиві, запечена в духовці в рукаві


    Інгредієнти:

  • свиняча рулька - 4 шт.;

  • сіль - 55 г;

  • ріпчаста цибуля - 180 г;

  • морква - 230 г;

  • листя лавра - 4 шт.;

  • темне пиво - 210 мл


  • Приготування
    Половину моркви наріжте, всипте сіль і влийте півтора літра води. Покладіть рульку в киплячу воду і відваріть протягом 40 хвилин. Після м'ясо обсушити.
    Наріжте ріпчасту цибулю з морквою і викладіть їх у рукав, покривши листям лавра. Зафіксуйте один з кінців рукави, помістіть всередину рульку і влийте пиво. Залиште все запікати при 180 градусах півтори години.

    Приготування свинячої рульки в духовці


    Інгредієнти:

  • насіння куміна - 2 ч. ложки;

  • корінь імбиру - 3 см;

  • часник - 4 зубки;

  • рулька - 2 шт.;

  • стебла селери - 2 шт.;

  • ріпчаста цибуля - 140 г;

  • томати - 210 г;

  • бульйон - 320 мл


  • Приготування
    Розігрійте трохи олії в сотейнику і підрум'яньте на ньому очищені рульки з усіх боків. Коли шкірка на свинині схопиться, додайте в жаровню імбир з часником, шматочки цибулі і селери, після чого залийте все бульйоном і томатами. Залиште рульку в духовці при 150 градусах на 4 години, підливаючи рідина, якщо в цьому буде необхідність. По завершенні запікання м'ясо буде легко розпадатися від найменшого дотику.

    Рецепт рульки в духовці у фользі


    Якщо ви збираєтеся гасити рульку, то лист фольги стане вашим найкращим помічником. Все тому, що кришка з фольги прекрасно утримує вологу, тим самим дозволяючи м'яса довго чекати у власному соку і насичуватися усіма смаками, якими ви вирішили його доповнити. Смаки у нашому рецепті будуть традиційними мексиканськими.
    Інгредієнти:

  • свиняча рулька - 12 кг;

  • борошно - 35 г;

  • насіння куміна - 1 ст. ложка;

  • 1/2 лимона;

  • томати - 470 г;

  • часник - 8 зубчиків;

  • ріпчаста цибуля - 230 г;

  • курячий бульйон - 210 мл;

  • текіла - 90 мл;
  • Як приготувати рульку в духовці?

  • гострий перець - за смаком.


  • Приготування
    В ступі розітріть насіння куміна з сіллю, часником і лимонною цедрою. Підготовлену свинячу роль натріть отриманою сумішшю і відправте в жаровню. Подрібніть цибулю і змішати його з дрібно нарізаними помідорами. Додайте отриману суміш до рульки, слідом влийте бульйон, додайте гострі перці і текілу. Надішліть рульку нудитися під фольгою в духовці на 25 години при 160 градусах, а в кінці додатково загустіть залишки соусу, в якому готувалося м'ясо, розведеною у воді борошном.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рулька в мультиварці
    Рулька в мультиварці
    Існує безліч варіацій з приготування смачної рульки. І далі ми запропонуємо деякі, лише найсмачніші. Тільки допомагати нам буде сучасна помічниця -
    Як зварити холодець зі свинячої рульки?
    Як зварити холодець зі свинячої рульки?
    Не секрет, що ідеальним холодець виходить саме з свинячих ніжок, з-за високого вмісту колагену в кісточках. Тому з рульки, безсумнівно вийде відмінна
    Рулька, запечена в рукаві
    Рулька, запечена в рукаві
    Якщо ви не визначилися з рецептом приготування свинячої рульки, то неодмінно скористайтеся наведеними далі рецептами. Розповімо, як напевно не
    Рулька, запечена в духовці
    Рулька, запечена в духовці
    Дуже ефектно на урочистому застілля буде виглядати чудове блюдо з рульки, яку можна запекти в духовці. Далі опишемо, як правильно підготувати,
    Рулька по-баварськи
    Рулька по-баварськи
    Якщо ви плануєте дружні посиденьки з обов'язковим застіллям, наші рецепти будуть дуже до речі. Не пошкодуйте свого часу на приготування рульки
    Свиняча рулька в мультиварці
    Свиняча рулька в мультиварці
    Свиняча рулька - чудове блюдо, як святкового, так і повсякденне. Якщо у вас є мультиварка, то вам пощастило подвійно - рулька в неї виходить