Рулька, запечена в рукаві
Ми любимо рульку за соковитість і хрустку скоринку. І якщо перше легко досяжно під час запікання в духовій шафі, то з отриманням хрусткої скоринки можуть виникнути складності. Для того, щоб рулька, запечена в рукаві вийшла з духовки рум'яної, її слід або обсмажувати попередньо, або розрізати рукав ближче до закінчення процесу приготування.
Ще один плюс рукави при запіканні рульки це його можливість утримувати всю ту рідину, що ви вирішите додати до м'яса. Так, одним з найбільш популярних способів приготування «вепрева коліна» вважається ловлення в пиві, про який ми і збираються розказати нижче.
Інгредієнти:
свиняча рулька - 850 г;
пляшка темного пива;
гірчиця - 10 г;
розмарин - 2 гілочки;
часник - 5 зубків.
Приготування
Склад рецепта мінімалістичний, тим не менш весь процес приготування займає досить часу. За день до запікання рульку слід зачистити і обпалити, якщо є така необхідність, після чого м'ясо наповнюють ароматом і смаком з допомогою трав і спецій. Розітріть пару хороших щепотей крупної солі разом з розмариновыми гілочками. Натріть рульку ароматною сіллю, а потім покрийте невеликою кількістю гострої гірчиці. Разом з розмариновыми листочками і сіллю можна розтерти і часникові зубки, а можна зробити глибокі надрізи в м'ясі і покласти в кожен з них по розчавленому чесночному зубку. Після всієї підготовки м'ясо залишають на 3 години, потім перекладають у рукав, закривають один з його країв, а через другий вливають темне пиво. Зафіксувавши другий рукав, відправте м'ясо в розігріту до 180 градусів духовку. Свиняча рулька, запечена в духовці в рукаві буде готова через 3 години.
Інгредієнти:
свиняча рулька - 930 г;
лист лавра;
оливкова олія - 35 г;
солодка гірчиця - 15 г;
часник - 4 зубки;
картопля - 380 г;
гвоздика - 4-5 бутонів;
гілочки чебрецю - 3 шт.
Приготування
Підготувавши рульку, прийміть за суміш спецій, яка буде його покривати. Розітріть лавровий лист зі пучкою крупної солі і додайте гілочки чебрецю з часником. Отриману пасту з'єднайте з гірчицею і маслом, а потім розподіліть по рульки. Зробіть невеликі надрізи на шкірці і вставте в них бутони гвоздики.
Картопляні бульби наріжте на п'ятаки і приправте, потім викладіть в рукав, зверху додайте рульку і зафіксуйте краю рукава. Готуйте м'ясо при 170 градусах 35 години.
Свиняча рулька, запечена в духовці в рукаві
Ще один плюс рукави при запіканні рульки це його можливість утримувати всю ту рідину, що ви вирішите додати до м'яса. Так, одним з найбільш популярних способів приготування «вепрева коліна» вважається ловлення в пиві, про який ми і збираються розказати нижче.
Інгредієнти:
Приготування
Склад рецепта мінімалістичний, тим не менш весь процес приготування займає досить часу. За день до запікання рульку слід зачистити і обпалити, якщо є така необхідність, після чого м'ясо наповнюють ароматом і смаком з допомогою трав і спецій. Розітріть пару хороших щепотей крупної солі разом з розмариновыми гілочками. Натріть рульку ароматною сіллю, а потім покрийте невеликою кількістю гострої гірчиці. Разом з розмариновыми листочками і сіллю можна розтерти і часникові зубки, а можна зробити глибокі надрізи в м'ясі і покласти в кожен з них по розчавленому чесночному зубку. Після всієї підготовки м'ясо залишають на 3 години, потім перекладають у рукав, закривають один з його країв, а через другий вливають темне пиво. Зафіксувавши другий рукав, відправте м'ясо в розігріту до 180 градусів духовку. Свиняча рулька, запечена в духовці в рукаві буде готова через 3 години.
Рулька, запечена в духовці з картоплею в рукаві – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Підготувавши рульку, прийміть за суміш спецій, яка буде його покривати. Розітріть лавровий лист зі пучкою крупної солі і додайте гілочки чебрецю з часником. Отриману пасту з'єднайте з гірчицею і маслом, а потім розподіліть по рульки. Зробіть невеликі надрізи на шкірці і вставте в них бутони гвоздики.
Картопляні бульби наріжте на п'ятаки і приправте, потім викладіть в рукав, зверху додайте рульку і зафіксуйте краю рукава. Готуйте м'ясо при 170 градусах 35 години.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рулька в мультиварці
Існує безліч варіацій з приготування смачної рульки. І далі ми запропонуємо деякі, лише найсмачніші. Тільки допомагати нам буде сучасна помічниця -
Як приготувати рульку в духовці?
Страви з рульки дуже популярні в багатьох країнах і далі ми розповімо, як її можна приготувати по-новому, незвичайного рецептом. Запропонуємо
Баранина в рукаві в духовці
Мало кому під силу впоратися з блюдом з баранини, однак далі описаний варіант, який напевно подужає кожен кулінар. Розповімо, як запекти це
Рулька, запечена в духовці
Дуже ефектно на урочистому застілля буде виглядати чудове блюдо з рульки, яку можна запекти в духовці. Далі опишемо, як правильно підготувати,
Свиняча рулька в мультиварці
Свиняча рулька - чудове блюдо, як святкового, так і повсякденне. Якщо у вас є мультиварка, то вам пощастило подвійно - рулька в неї виходить
Запечена рулька
Запечена рулька - ситне м'ясне блюдо, яке неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл. До неї добре подати фужер для червоного вина або свіже пиво.