Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рулька, запечена в рукаві

Рулька, запечена в рукаві

10-04-2016, 21:27
771
Рулька, запечена в рукаві
Ми любимо рульку за соковитість і хрустку скоринку. І якщо перше легко досяжно під час запікання в духовій шафі, то з отриманням хрусткої скоринки можуть виникнути складності. Для того, щоб рулька, запечена в рукаві вийшла з духовки рум'яної, її слід або обсмажувати попередньо, або розрізати рукав ближче до закінчення процесу приготування.

Свиняча рулька, запечена в духовці в рукаві


Ще один плюс рукави при запіканні рульки це його можливість утримувати всю ту рідину, що ви вирішите додати до м'яса. Так, одним з найбільш популярних способів приготування «вепрева коліна» вважається ловлення в пиві, про який ми і збираються розказати нижче.
Інгредієнти:

  • свиняча рулька - 850 г;

  • пляшка темного пива;

  • гірчиця - 10 г;

  • розмарин - 2 гілочки;

  • часник - 5 зубків.


  • Приготування
    Склад рецепта мінімалістичний, тим не менш весь процес приготування займає досить часу. За день до запікання рульку слід зачистити і обпалити, якщо є така необхідність, після чого м'ясо наповнюють ароматом і смаком з допомогою трав і спецій. Розітріть пару хороших щепотей крупної солі разом з розмариновыми гілочками. Натріть рульку ароматною сіллю, а потім покрийте невеликою кількістю гострої гірчиці. Разом з розмариновыми листочками і сіллю можна розтерти і часникові зубки, а можна зробити глибокі надрізи в м'ясі і покласти в кожен з них по розчавленому чесночному зубку. Після всієї підготовки м'ясо залишають на 3 години, потім перекладають у рукав, закривають один з його країв, а через другий вливають темне пиво. Зафіксувавши другий рукав, відправте м'ясо в розігріту до 180 градусів духовку. Свиняча рулька, запечена в духовці в рукаві буде готова через 3 години.

    Рулька, запечена в духовці з картоплею в рукаві – рецепт


    Інгредієнти:

  • свиняча рулька - 930 г;

  • лист лавра;

  • оливкова олія - 35 г;

  • солодка гірчиця - 15 г;

  • часник - 4 зубки;
  • Рулька, запечена в рукаві

  • картопля - 380 г;

  • гвоздика - 4-5 бутонів;

  • гілочки чебрецю - 3 шт.


  • Приготування
    Підготувавши рульку, прийміть за суміш спецій, яка буде його покривати. Розітріть лавровий лист зі пучкою крупної солі і додайте гілочки чебрецю з часником. Отриману пасту з'єднайте з гірчицею і маслом, а потім розподіліть по рульки. Зробіть невеликі надрізи на шкірці і вставте в них бутони гвоздики.
    Картопляні бульби наріжте на п'ятаки і приправте, потім викладіть в рукав, зверху додайте рульку і зафіксуйте краю рукава. Готуйте м'ясо при 170 градусах 35 години.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рулька в мультиварці
    Рулька в мультиварці
    Існує безліч варіацій з приготування смачної рульки. І далі ми запропонуємо деякі, лише найсмачніші. Тільки допомагати нам буде сучасна помічниця -
    Як приготувати рульку в духовці?
    Як приготувати рульку в духовці?
    Страви з рульки дуже популярні в багатьох країнах і далі ми розповімо, як її можна приготувати по-новому, незвичайного рецептом. Запропонуємо
    Баранина в рукаві в духовці
    Баранина в рукаві в духовці
    Мало кому під силу впоратися з блюдом з баранини, однак далі описаний варіант, який напевно подужає кожен кулінар. Розповімо, як запекти це
    Рулька, запечена в духовці
    Рулька, запечена в духовці
    Дуже ефектно на урочистому застілля буде виглядати чудове блюдо з рульки, яку можна запекти в духовці. Далі опишемо, як правильно підготувати,
    Свиняча рулька в мультиварці
    Свиняча рулька в мультиварці
    Свиняча рулька - чудове блюдо, як святкового, так і повсякденне. Якщо у вас є мультиварка, то вам пощастило подвійно - рулька в неї виходить
    Запечена рулька
    Запечена рулька
    Запечена рулька - ситне м'ясне блюдо, яке неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл. До неї добре подати фужер для червоного вина або свіже пиво.