Баранина в рукаві в духовці
При дотриманні правильної технології приготування, баранина перетворюється з жорсткого м'яса зі своєрідним смаком і ароматом, делікатне блюдо, яке з радістю приймає широкий асортимент спецій . В чому полягає головний секрет приготування? У правильному запіканні баранини в рукаві в духовці, про який і піде мова в цьому матеріалі.
Мабуть найпопулярнішим зрізом баранини є ребра. М'ясо на них ніжне і дивно красиво виглядає на тарілці, особливо в компанії картопляного гарніру , з яким його можна запікати одночасно.
Інгредієнти:
баранячі ребра - 4 шт.;
часникові зубки - 2 шт.;
гілочка розмарину;
гілочка чебрецю;
оливкова олія - 35 мл;
картопляні бульби - 340 р.
Приготування
Перед тим, як приготувати баранину в духовці в рукаві, ви можете позбутися від надлишків жиру з шматка, але для більшої соковитості його краще залишити. Тепер до маринаду, він являє собою пасту з розмарину, чебрецю і часникових зубчиків, які розтирають з сіллю, а потім змішують з маслом. Отриману суміш слід розподілити по м'якоті і залишити на пару годин.
Картопля зачистите і розділіть на кубики, а потім викладіть в рукав. Зверху покладіть м'ясо в ароматній пасті і залиште все запікатися на 15 хвилин. Крім картоплі ви також можете приготувати баранину з іншими овочами в духовці в рукаві, обравши улюблені продукти з сезонного асортименту.
Інгредієнти:
баранина (нога) - 17 кг;
сік лимона - 35 мл;
часникова паста - 5 г;
гострий перець - за смаком;
кетчуп - 65 р.
Приготування
Приготуйте просту суміш з кетчупу, часниковою пасти, лимонного соку і гострого перцю. Підготуйте баранячу ногу, зрізавши з неї всі плівки, промивши і обсушивши. Розподіліть соус по всій поверхні ноги і відправте її в рукав. Баранина запечена в рукаві буде готуватися в духовці приблизно годину при 180 градусах.
Інгредієнти:
баранина (м'якоть ноги без кістки) - 22 кг;
фініки - 90 г;
фісташки (очищені) - 35 г;
гілочка розмарину;
яблука - 210 р.
Приготування
Приправте зріз баранини з обох боків і злегка відбийте, вирівнюючи його по товщині. Наріжте яблука кубиками і викладіть на один з країв м'яса разом з шматочками фініків, листям розмарину і фісташками. Поверніть краю разом і зафіксуйте, потім покладіть в рукав і залиште запікати при 180 на годину.
Баранина з картоплею в духовці в рукаві
Мабуть найпопулярнішим зрізом баранини є ребра. М'ясо на них ніжне і дивно красиво виглядає на тарілці, особливо в компанії картопляного гарніру , з яким його можна запікати одночасно.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати баранину в духовці в рукаві, ви можете позбутися від надлишків жиру з шматка, але для більшої соковитості його краще залишити. Тепер до маринаду, він являє собою пасту з розмарину, чебрецю і часникових зубчиків, які розтирають з сіллю, а потім змішують з маслом. Отриману суміш слід розподілити по м'якоті і залишити на пару годин.
Картопля зачистите і розділіть на кубики, а потім викладіть в рукав. Зверху покладіть м'ясо в ароматній пасті і залиште все запікатися на 15 хвилин. Крім картоплі ви також можете приготувати баранину з іншими овочами в духовці в рукаві, обравши улюблені продукти з сезонного асортименту.
Нога баранини, запечена в духовці в рукаві
Інгредієнти:
Приготування
Приготуйте просту суміш з кетчупу, часниковою пасти, лимонного соку і гострого перцю. Підготуйте баранячу ногу, зрізавши з неї всі плівки, промивши і обсушивши. Розподіліть соус по всій поверхні ноги і відправте її в рукав. Баранина запечена в рукаві буде готуватися в духовці приблизно годину при 180 градусах.
Баранина в духовці в рукаві – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Приправте зріз баранини з обох боків і злегка відбийте, вирівнюючи його по товщині. Наріжте яблука кубиками і викладіть на один з країв м'яса разом з шматочками фініків, листям розмарину і фісташками. Поверніть краю разом і зафіксуйте, потім покладіть в рукав і залиште запікати при 180 на годину.
Рекомендуємо добрі рецепти
Картопля в рукаві в духовці
Простим стравою з картоплі сьогодні складно здивувати, тому необхідно приготувати страву оригінально. В цьому нам допоможе рукав для запікання і
Картопля з м'ясом у рукаві
Секрет приготування чудового складеного страви в ідеальному поєднанні компонентів. Самим безпрограшним варіантом можна впевнено назвати дует з
Рулька, запечена в рукаві
Якщо ви не визначилися з рецептом приготування свинячої рульки, то неодмінно скористайтеся наведеними далі рецептами. Розповімо, як напевно не
Курка в рукаві, запечена в духовці
Безсумнівно курятина, запечена в спеціальному рукаві завжди виходить смачнішою, ніжнішою і неодмінно соковитою. До того ж приготування таким простим
Картопля в духовці в рукаві для запікання
Простим стравою з звичайної картоплі сьогодні складно здивувати. Хоча, ми все ж постараємося докладно розповімо, як запекти чудово смачна страва на
Баранина, запечена в духовці
Баранина - смачне і соковите м'ясо, якщо його правильно приготувати. І сьогодні ми поговоримо про те, як запекти її в духовці. Давайте розглянемо