Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Картопля в духовці в рукаві для запікання

Картопля в духовці в рукаві для запікання

20-03-2016, 19:46
660
Картопля в духовці в рукаві для запікання
Якщо ви віддаєте перевагу м'якою і розсипчастою картоплі, то готуйте її в духовці в рукаві для запікання. В силу того, що плівка рукава здатна ефективно утримувати вологу, картопля буквально пропарюється всередині і стає дивно ніжним.

Картопля, запечена в рукаві в духовці


Почнемо з рецепту, що включає в себе класичне поєднання картоплі з сумішшю часнику і розмарину. Завдяки насиченому смакової поєднанню, звичні бульби придбають нові грані смаку.
Інгредієнти:

  • картопля - 420 г;

  • головка часнику;

  • щіпка листя свіжого розмарину;

  • оливкова олія - 25 мл


  • Приготування
    При бажанні, ви можете залишити шкірку на бульбах, але переконайтеся в тому, що ретельно зачистили їх щіткою від надлишків бруду на поверхні. Промитий картоплю добре обсушіть і довільно наріжте, а після полийте маслом і приправити щедрою пучкою солі. Плоскою стороною ножа роздушіть часникові зубки і розітріть розмаринові листочки. Змішайте шматочки картоплі з часником і розмарином, а потім розподіліть всі в рукаві і відправте запікати при 220 градусах 45-55 хвилин.

    Рецепт картоплі з м'ясом в духовці в рукаві


    Інгредієнти:

  • яловича вирізка - 12 кг;

  • картопляні бульби - 440 г;

  • ріпчаста цибуля - 185 г;

  • морква - 110 г;

  • яловичий бульйон - 210 мл;

  • помідори (консервовані) - 230 г;

  • листя лавра - 2 шт.;

  • суміш італійських трав - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Вимивши картопля, довільно наріжте його разом з цибулею і морквою, а потім овочі посоліть і посипте їх прованськими травами. Додавши сушені трави, розподіліть овочі в рукаві і покладіть приправлений шматок вирізки в центрі. Зафіксувавши один з країв рукави, влийте суміш з бульйону і консервованих томатів, а після відправте все запікати при 180 градусах протягом години.

    Картопля по-селянськи в духовці в рукаві


    Інгредієнти:

  • часник - 2 зубки;

  • вершкове масло - 55 г;

  • зелень кропу - 1 ч. ложка;
  • Картопля в духовці в рукаві для запікання

  • вода - 35 мл;

  • картопля - 550 р.


  • Приготування
    М'яке масло змішайте з пюрированным часником і зеленню кропу. Шматочки картоплі вимийте, обсушіть, шкірку залиште, а самі бульби розділіть на великі шматочки, робити це можна в досить довільній манері – це є особливістю запікання картоплі в сільському стилі. Змішайте шматочки картоплі з м'яким маслом і викладіть в рукав. Слідом влийте трохи води і відправте все запікати при 200 градусах на півгодини.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Курка в рукаві, запечена в духовці
    Курка в рукаві, запечена в духовці
    Безсумнівно курятина, запечена в спеціальному рукаві завжди виходить смачнішою, ніжнішою і неодмінно соковитою. До того ж приготування таким простим
    Яловичина в рукаві в духовці
    Яловичина в рукаві в духовці
    Ідеальним рішенням запекти яловичину, не переживаючи з приводу її соковитості в результаті, буде використання спеціального рукава. Таким чином
    Свинячі реберця з картоплею в духовці
    Свинячі реберця з картоплею в духовці
    Овочі завжди чудово поєднуються з м'ясом і, приготувавши свинячі реберця з картоплею за запропонованими рецептами - ви забезпечуєте себе неймовірно
    Курячі ніжки в рукаві в духовці
    Курячі ніжки в рукаві в духовці
    Коли закінчуються ідеї приготування смачного й оригінального вечері, на допомогу приходять перевірені рецепти з курячого м'яса. Пропонуємо два вельми
    Молодий картопля запечена в духовці
    Молодий картопля запечена в духовці
    У сезон молодої картоплі приготуйте це швидке, смачне і дуже смачне блюдо, яке неодмінно сподобається і дорослим, і дітям. Пропонуємо рецепт простого
    Картопля в рукаві
    Картопля в рукаві
    Найбільш простий і швидкий спосіб приготування картоплі - це його запікання в рукаві. Приготований таким чином бульба зберігає аромат спецій і трав,