Курка в рукаві, запечена в духовці
Величезна кількість рецептів курки, якими рясніє інтернет, зумовлено тим, що це недороге і нейтральне за смаком м'ясо, не містить особливих секретів приготування і поєднує з широким асортиментом різноманітних добавок. Ми вирішили доповнити це різноманітність рецептом курки в рукаві, запеченої в духовці декількох незвичайних варіаціях.
Рукав для запікання, зберігає соковитість курятини, вкупі зі всіма ароматами в супроводі яких вона запікається, є обов'язковим атрибутом на кухні будь-якого досвідченого кулінара. Довести це беремося простим рецептом курячого філе, яке завдяки парі деталей перетворюється з буденного м'ясної страви, гаряче, годящееся для подачі за святковим столом.
Інгредієнти:
куряче філе - 620 г;
сир гауда - 65 г;
кисле яблуко - 1/2 шт.;
гілочки чебрецю - 2 шт.
Приготування
Розділіть половинку яблука на тонкі слайсы. Сир натріть, а листя чебрецю зніміть з гілочок.
Очищене від плівок куряче філе надріжте і розкрийте на зразок книги. Приправити м'ясо сумішшю солі і чебрецю. Викладіть яблучні скибочки і посипте сиром. Закрийте начинку другою половинкою і покладіть філе грудки в рукав. Розмістіть все в розігрітій до 220 градусів духовці і запікайте курку з яблуками в рукаві в духовці протягом 12-15 хвилин.
Інгредієнти:
куряче філе - 540 г;
соєвий соус - 85 мл;
гірчиця - 5 г;
апельсин - 2 шт.;
мед - 10 мл;
гілочка розмарину.
Приготування
Підготувавши філе (очистивши, сполоснувши і обсушивши), прийміть за маринад для курки в духовці в рукаві. Необхідно з'єднати сою з гірчицею, соком одного апельсина і медом. Плоскою стороною ножа розітріть листочки розмарину і покладіть в маринад. Опустіть куряче філе в отриману суміш і залиште на строк від півгодини (чим довше, тим, відповідно, краще розвинеться смак). Перед початком запікання філе повторно обсушіть, викладіть в рукав і накрийте скибочками апельсинів. Зафіксувавши краю рукава, залиште філе в духовці при 200 градусах на півгодини.
Інгредієнти:
курячі стегенця - 4 шт.;
картопляні бульби - 420 г;
часникові зубки - 10 шт.;
орегано - 2 ч. ложки;
лимонний сік - 115 мл
Приготування
Розділіть картопляні бульби на четвертинки і спосолите. Курячі стегенця також натріть сіллю. Розділіть пару часникових зубков на тонкі пелюстки і покладіть їх під шкірку птиці. Часник пюрируйте і з'єднайте з лимонним соком і орегано. Розведіть отриману суміш половиною склянки води і розподіліть між картоплею і птахом. Викладіть птицю в рукав разом з шматочками бульб і залиште запікатися на півгодини при 220 градусах.
Інгредієнти:
куряча тушка (невелика) - 1 шт.;
вершкове масло - 35 г;
лимон - 1 шт.;
сухе біле вино - 115 мл;
гілочки розмарину - 3 шт.;
курячий бульйон - 115 мл;
червоний цибуля - 40 р.
Приготування
М'яке масло змішайте з хорошою пучкою солі, подрібненим розмарином і лимонною цедрою. Натріть отриманою сумішшю курячу тушку зовні. Всередину птиці також всипте сіль, а потім покладіть половинку лимона і цибулю. Скріпіть гомілки птиці разом, а потім перекладіть її в рукав. Зафіксувавши один з країв рукави, влийте в нього суміш з вина і бульйону. Зафіксуйте другий край і відправте птицю в розігріту до 220 градусів духовку. Скільки запікати курку в рукаві в духовці визначається її розмірами, в середньому для невеликого птиці вистачить і години, але перевірити можна просто надрізавши гомілку, світлий сік свідчить про готовність м'яса.
Рецепт курки в рукаві в духовці
Рукав для запікання, зберігає соковитість курятини, вкупі зі всіма ароматами в супроводі яких вона запікається, є обов'язковим атрибутом на кухні будь-якого досвідченого кулінара. Довести це беремося простим рецептом курячого філе, яке завдяки парі деталей перетворюється з буденного м'ясної страви, гаряче, годящееся для подачі за святковим столом.
Інгредієнти:
Приготування
Розділіть половинку яблука на тонкі слайсы. Сир натріть, а листя чебрецю зніміть з гілочок.
Очищене від плівок куряче філе надріжте і розкрийте на зразок книги. Приправити м'ясо сумішшю солі і чебрецю. Викладіть яблучні скибочки і посипте сиром. Закрийте начинку другою половинкою і покладіть філе грудки в рукав. Розмістіть все в розігрітій до 220 градусів духовці і запікайте курку з яблуками в рукаві в духовці протягом 12-15 хвилин.
Курка в духовці в рукаві для запікання
Інгредієнти:
Приготування
Підготувавши філе (очистивши, сполоснувши і обсушивши), прийміть за маринад для курки в духовці в рукаві. Необхідно з'єднати сою з гірчицею, соком одного апельсина і медом. Плоскою стороною ножа розітріть листочки розмарину і покладіть в маринад. Опустіть куряче філе в отриману суміш і залиште на строк від півгодини (чим довше, тим, відповідно, краще розвинеться смак). Перед початком запікання філе повторно обсушіть, викладіть в рукав і накрийте скибочками апельсинів. Зафіксувавши краю рукава, залиште філе в духовці при 200 градусах на півгодини.
Соковита курка в духовці в рукаві
Інгредієнти:
Приготування
Розділіть картопляні бульби на четвертинки і спосолите. Курячі стегенця також натріть сіллю. Розділіть пару часникових зубков на тонкі пелюстки і покладіть їх під шкірку птиці. Часник пюрируйте і з'єднайте з лимонним соком і орегано. Розведіть отриману суміш половиною склянки води і розподіліть між картоплею і птахом. Викладіть птицю в рукав разом з шматочками бульб і залиште запікатися на півгодини при 220 градусах.
Як запекти курку в духовці в рукаві?
Інгредієнти:
Приготування
М'яке масло змішайте з хорошою пучкою солі, подрібненим розмарином і лимонною цедрою. Натріть отриманою сумішшю курячу тушку зовні. Всередину птиці також всипте сіль, а потім покладіть половинку лимона і цибулю. Скріпіть гомілки птиці разом, а потім перекладіть її в рукав. Зафіксувавши один з країв рукави, влийте в нього суміш з вина і бульйону. Зафіксуйте другий край і відправте птицю в розігріту до 220 градусів духовку. Скільки запікати курку в рукаві в духовці визначається її розмірами, в середньому для невеликого птиці вистачить і години, але перевірити можна просто надрізавши гомілку, світлий сік свідчить про готовність м'яса.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати курку гриль?
Не поспішайте купувати некорисну курку гриль у торговій лавці. Приготуйте її власноруч, адже це неймовірно просто. Далі розповімо, як домогтися
Картопля в духовці в рукаві для запікання
Простим стравою з звичайної картоплі сьогодні складно здивувати. Хоча, ми все ж постараємося докладно розповімо, як запекти чудово смачна страва на
Яловичина в рукаві в духовці
Ідеальним рішенням запекти яловичину, не переживаючи з приводу її соковитості в результаті, буде використання спеціального рукава. Таким чином
Рецепт качки з картоплею в духовці
Запікання качки вимагає чимало терпіння і трохи кулінарних навичок, тому часто господині готують її тільки в свято. Пропонуємо кілька досить
Курка в апельсиновому соусі
Урізноманітнити повсякденне блюдо з курячого м'яса досить просто. Птах чудово поєднується з різноманітними пікантними маринадами, в тому числі і
Курячі ніжки в рукаві в духовці
Коли закінчуються ідеї приготування смачного й оригінального вечері, на допомогу приходять перевірені рецепти з курячого м'яса. Пропонуємо два вельми