Курячі ніжки в рукаві в духовці
Рукав для запікання допомагає вам не тільки позбутися від зайвих турбот пов'язаних з миттям листів і форм, але і є одним з головних помічників будь-якого початківця кулінара. Завдяки зосередженню м'ясних соків в рукаві, ніжки виходять соковитими навіть у випадку, якщо ви помилитеся з часом, більш того, під час випікання всі запахи будуть концентруватися під щільним шаром плівки, а не зникати, як у випадку з запіканням на деку.
З допомогою рукава для запікання можна готувати не тільки одну птицю, але і гарнір до неї. Ми вирішили вибрати безпрограшний варіант у вигляді стандартного набору зимових овочів: картоплі, моркви і селери.
Інгредієнти:
мед - 45 мл;
зернова гірчиця - 15 г;
сік одного апельсина;
картопля - 380 г;
корінь селери - 380 г;
морква - 230 г;
курячі гомілки - 14 кг
Приготування
Перед тим, як приготувати курячі ніжки в рукаві, очистіть всі необхідні для приготування овочі і довільно наріжте їх. Курятину полийте цитрусовим соком, гірчицею і медом, додайте великої морської солі і перемішайте. Розподіліть овочевий гарнір в рукаві, а зверху викладіть курячі ніжки одним шаром. Для такої кількості курки і овочів вам можуть знадобитися відразу кілька рукавів. Додайте курячі стегенця з картоплею в рукаві в духовці, розігрітій до 200 градусів. Процес приготування займе близько 40 хвилин.
Рукав також дозволяє запікати птицю в глазурі без шкоди для самої духовки або дека, які, часом, буває не просто відмити після подібних експериментів на кухні.
Інгредієнти:
курячі ніжки - 11 кг;
мед - 85 мл;
китайський рибний соус - 45 мл;
соєвий соус - 25 мл;
сік 1 1/2 лимонів;
рисовий оцет - 45 мл;
кунжутна олія - 25 мл
Приготування
Приправивши курячі ніжки пучкою морської солі і свежесмолотым перцем, покладіть їх у рукав і поставте запікати 40 хвилин при 140 градусах. З'єднайте всі інгредієнти для глазурі. Обережно розкрийте клапан на рукаві і влийте глазур до курки. Знову зафіксуйте кінець рукава і струсіть його, щоб рівномірно розподілити глазур по птаху. Тепер зменшіть температуру до 180 градусів і готуйте курячі ніжки в рукаві для запікання ще 20 хвилин.
Встояти буде не просто, але перед сервіровкою ніжок потрібно дати охолонути хоча б пару хвилин.
Курячі ніжки з овочами в рукаві
З допомогою рукава для запікання можна готувати не тільки одну птицю, але і гарнір до неї. Ми вирішили вибрати безпрограшний варіант у вигляді стандартного набору зимових овочів: картоплі, моркви і селери.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати курячі ніжки в рукаві, очистіть всі необхідні для приготування овочі і довільно наріжте їх. Курятину полийте цитрусовим соком, гірчицею і медом, додайте великої морської солі і перемішайте. Розподіліть овочевий гарнір в рукаві, а зверху викладіть курячі ніжки одним шаром. Для такої кількості курки і овочів вам можуть знадобитися відразу кілька рукавів. Додайте курячі стегенця з картоплею в рукаві в духовці, розігрітій до 200 градусів. Процес приготування займе близько 40 хвилин.
Глазуровані курячі ніжки, запечені в рукаві в духовці
Рукав також дозволяє запікати птицю в глазурі без шкоди для самої духовки або дека, які, часом, буває не просто відмити після подібних експериментів на кухні.
Інгредієнти:
Приготування
Приправивши курячі ніжки пучкою морської солі і свежесмолотым перцем, покладіть їх у рукав і поставте запікати 40 хвилин при 140 градусах. З'єднайте всі інгредієнти для глазурі. Обережно розкрийте клапан на рукаві і влийте глазур до курки. Знову зафіксуйте кінець рукава і струсіть його, щоб рівномірно розподілити глазур по птаху. Тепер зменшіть температуру до 180 градусів і готуйте курячі ніжки в рукаві для запікання ще 20 хвилин.
Встояти буде не просто, але перед сервіровкою ніжок потрібно дати охолонути хоча б пару хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячі ніжки в духовці
Напевно, кожна господиня раз у житті запікала курячі ніжки в духовці і точно знає, що це зовсім не складне блюдо, яке люблять усі домочадці.
Запечені курячі ніжки
Щоб запекти курячі ніжки не обов'язково мати особливі кулінарні навички. Це м'ясо чудово поєднується різними нестандартними компонентами, що доводять
Як приготувати курячі ніжки в духовці?
Курячі ніжки - це найдоступніший вид м'яса і універсальний, що дозволяє проявляти фантазію в його приготуванні. Пропонуємо урізноманітнити вашу
Курячі ніжки в клярі
Існує безліч рецептів приготування курячого м'яса. Але, напевно, найбільш простими є різні частини тушки, запечені або смажені в густому клярі.
Курячі ніжки в рукаві
Курячі ніжки кожна господиня готує дуже часто. З чим це пов'язано? В першу чергу в дешевизною продукту, простотою і швидкістю його приготування. Якщо
Стегенця в рукаві в духовці
З допомогою рукава в духовці можна готувати соковиті і смачні страви з мінімум жиру. І зараз ми вам розповімо, як оригінально і цікаво приготувати