Свинячі реберця з картоплею в духовці
Свинина з овочевим гарніром – універсальне блюдо, годящееся як для меню банкету, так і для буденного вечері. В духовій шафі вам доступні опції гасіння і повільного запікання в період м'ясо якого можна час від часу промащувати глазур'ю або покривати власним соком. Ми вирішили присвятити цьому приголомшливому поєднанню ще одну статтю і приготувати свинячі реберця з картоплею в духовці.
Почнемо з простих рецепта і апетитних реберець в глянцевому глазурі з соусу барбекю. Сам соус ми приготуємо власноруч, а готове м'ясо подамо з гарніром з запеченого картоплі фрі.
Інгредієнти:
свинячі ребра - 690 м;
мелений коріандр, імбир - по 1/2 ч. ложки;
тростинний цукор - 5 г;
ріпчаста цибуля - 110 г;
паприка - 1 ч. ложка;
вершкове масло - 45 г;
мелений часник, імбир - по 1/4 ч. ложки;
кетчуп - 330 г;
цукор - 45 г;
оцет - 30 мл;
вустерширський соус - 15 мл;
оливкова олія - 35 мл;
картопля - 620 р.
Приготування
Перед тим, як приготувати свинячі реберця з картоплею, ретельно вимийте самі бульби, наріжте і дайте шматочках обсохнути. Посипте фрі приправте сіллю і маслом. Одночасно очистите ребра від надлишків жиру і натріть сумішшю солі, коричневого цукру, коріандру, перцю та імбиру.
Подрібніть цибулю і припустіть шматочки на вершковому маслі. Додайте до зажарки спеції, влийте кетчуп, оцет, вустер і додайте цукор. Залиште соус дійти до кипіння на плиті, а потім охолодіть. Розподіліть частина соусу по ребрах і викладіть їх на деко. Запікайте м'ясо при 160 градусах 2 години, а в середині приготування покладіть на деко картоплю. Час від часу покривайте м'ясо соусом.
Інгредієнти:
свинячі реберця - 16 кг;
суха гірчиця - 1 ч. ложка;
оливкова олія - 45 мл;
зубки часнику - 4 шт.;
картопля - 890 м;
чебрець - 3 гілочки;
ріпчаста цибуля - 130 г;
вершкове масло - 25 р.
Приготування
Натріть ребра сухою гірчицею, чебрецем, сіллю, половиною пюрированного часнику і маслом. Часник змішайте з шматочками картоплі і цибулі. Розподіліть овочі на деко і викладіть шматочки вершкового масла поверх. У центр покладіть свинячі ребра і відправте деко в духовку. Залиште страву в духовці при 185 градусах на півтори години, чекаючи моменту, коли картопля розм'якшиться, а м'якоть з ребер почне відходити.
Якщо рум'яна кірочка для вас не принципова, а найбільше ви бажаєте зберегти м'ясо соковитим, то приготуйте свинячі реберця з картоплею в рукаві, розмістивши м'ясо в спеціях поверх подушки з нарізаних овочів і закривши клапани з обох сторін. Час приготування при цьому залишається незмінним.
Ще краще запікання на м'ясі позначається повільне гасіння в посуді з товстими стінками, начебто глиняних горщиків. На виході виходить рагу зі свинини і будь-яких бажаних овочів, з великою кількістю ароматів і смачного соусу.
Інгредієнти:
свинячі ребра - 13 кг;
морква - 360 г;
картопляні бульби - 230 г;
зубки часнику - 4 шт.;
стебло селери - 2 шт.;
вода - 16 л;
ріпчаста цибуля - 165 г;
сушений майоран - 1 ч. ложка.
Приготування
Попередньо підрум'яньте ребра і розділіть їх на сегменти. Довільно наріжте овочі і розподіліть їх по горщикам разом з шматочками свинини. Видавіть в посуд часникові зубки і посипте блюдо майораном. Заповніть горщики водою. Приготування свинячих реберець з картоплею в духовці проходить при температурі 160 градусів півтори години. При цьому час від часу стежте за рівнем води в горщиках, який не повинен займати менше половини посуду.
Рецепт свинячих реберець в духовці з картоплею
Почнемо з простих рецепта і апетитних реберець в глянцевому глазурі з соусу барбекю. Сам соус ми приготуємо власноруч, а готове м'ясо подамо з гарніром з запеченого картоплі фрі.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати свинячі реберця з картоплею, ретельно вимийте самі бульби, наріжте і дайте шматочках обсохнути. Посипте фрі приправте сіллю і маслом. Одночасно очистите ребра від надлишків жиру і натріть сумішшю солі, коричневого цукру, коріандру, перцю та імбиру.
Подрібніть цибулю і припустіть шматочки на вершковому маслі. Додайте до зажарки спеції, влийте кетчуп, оцет, вустер і додайте цукор. Залиште соус дійти до кипіння на плиті, а потім охолодіть. Розподіліть частина соусу по ребрах і викладіть їх на деко. Запікайте м'ясо при 160 градусах 2 години, а в середині приготування покладіть на деко картоплю. Час від часу покривайте м'ясо соусом.
Запечені свинячі реберця з картоплею в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Натріть ребра сухою гірчицею, чебрецем, сіллю, половиною пюрированного часнику і маслом. Часник змішайте з шматочками картоплі і цибулі. Розподіліть овочі на деко і викладіть шматочки вершкового масла поверх. У центр покладіть свинячі ребра і відправте деко в духовку. Залиште страву в духовці при 185 градусах на півтори години, чекаючи моменту, коли картопля розм'якшиться, а м'якоть з ребер почне відходити.
Якщо рум'яна кірочка для вас не принципова, а найбільше ви бажаєте зберегти м'ясо соковитим, то приготуйте свинячі реберця з картоплею в рукаві, розмістивши м'ясо в спеціях поверх подушки з нарізаних овочів і закривши клапани з обох сторін. Час приготування при цьому залишається незмінним.
Свинячі реберця з картоплею в горщиках
Ще краще запікання на м'ясі позначається повільне гасіння в посуді з товстими стінками, начебто глиняних горщиків. На виході виходить рагу зі свинини і будь-яких бажаних овочів, з великою кількістю ароматів і смачного соусу.
Інгредієнти:
Приготування
Попередньо підрум'яньте ребра і розділіть їх на сегменти. Довільно наріжте овочі і розподіліть їх по горщикам разом з шматочками свинини. Видавіть в посуд часникові зубки і посипте блюдо майораном. Заповніть горщики водою. Приготування свинячих реберець з картоплею в духовці проходить при температурі 160 градусів півтори години. При цьому час від часу стежте за рівнем води в горщиках, який не повинен займати менше половини посуду.
Рекомендуємо добрі рецепти
Свинячі реберця в духовці - простий рецепт
Свинячі реберця неймовірно прості в приготуванні. З них готують безліч різноманітних страв, які обов'язково оцінять по достоїнству. Пропонуємо кілька
Як приготувати яловичі реберця?
Деякі неохоче беруться за приготування яловичини тільки тому, що не знають, яке блюдо вийде смачнішим з цим компонентом. Пропонуємо ідеї створення
Як приготувати реберця?
Напевно всі знають, що будь-яке блюдо, приготовлене на основі ароматних реберець, виходить особливим. Далі представлені неймовірні рецепти, які
Свинячі реберця з картоплею в мультиварці
Розпадається на волокна м'ясо в компанії картоплі та насиченого смаку соусу – що може бути смачніше? Представляємо найбільш вдалі ідеї поєднання цих
Свинячі реберця на мангалі
У кулінарії існує величезна кількість рецептів приготування шашлику. Вони відрізняються один від одного рецептом маринаду, видом м'яса і способом її
Свинячі реберця барбекю
Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили