Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Свинячі реберця в духовці - простий рецепт

Свинячі реберця в духовці - простий рецепт

16-12-2015, 21:14
602
Свинячі реберця в духовці - простий рецепт
Для тих, хто не дуже славиться навичками приготування м'яса ми рекомендуємо брати не філейні шматки, а ті, що подешевше: з жирком, на кістках і з жилами. З м'ясом подібного роду звертатися куди простіше, оскільки для нього немає необхідності точно вимірювати час приготування або температуру, тут працює принцип: чим більше, тим краще. Те ж стосується і свинячих реберець в духовці, простими рецептами яких ми будемо ділитися нижче.

Смачні свинячі реберця в духовці


Вам коли-небудь доводилося готувати ребра в сухої суміші спецій? Напевно так, але не в такій насиченим смаком і ароматом. Суміш прянощів за нашим рецептом припаде до смаку всім тим, хто нерівно дихає до гострого м'яса і здатний приділити час тривалого запікання при низьких температурах.
Інгредієнти:

  • свинячі реберця - 28 кг;

  • коричневий цукор - 55 г;

  • паприка - 3 ст. ложки;

  • сушений часник, цибуля - 1 1/2 ст. ложки;

  • мелений кумін, чебрець - по 1/2 ст. ложки;

  • яблучний оцет - 45 мл;

  • мелений чилі - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Перед початком приготування свинячих реберець в духовці, необхідно сполоснути їх і зняти надлишки жиру, якщо такі є. Немає потреби зрізати увесь жир, адже в такому випадку м'ясо втратить соковитість, але від великих шматків позбутися доведеться. Обсушивши ряди ребер паперовими рушниками, приготуйте суміш спецій, змішавши всі інгредієнти зі списку включаючи оцет. Натріть свинину сіллю і покрийте товстим шаром пряної суміші спецій. Залиште м'ясо мінімум на годину, а можна і аж до двох діб, після чого додайте шматок в розігрітій до 170 градусів духовці 3 години. Періодично поливайте ряди виділився жиром, а якщо в цьому з'явиться необхідність – накрийте шматок фольгою.

    Свинячі реберця - простий рецепт


    Маючи можливість підтримувати постійну температуру в духовці, ребра можна не тільки запікати, але і томити в бульйоні або вини, або суміші обох, приправивши улюбленими спеціями. Через пару годин отримуємо ніжне, що відходить від кістки м'ясо.
    Інгредієнти:

  • червоне вино - 475 мл;

  • яловичий бульйон - 23 л;

  • ребра - 24 кг;

  • мелений імбир - 2 ч. ложки;

  • кайенский перець - 1/2 ч. ложки;

  • розмарин - 2 гілочки.


  • Приготування
    Простіше цього рецепту і уявити важко, єдине, що доведеться зробити завчасно – підрум'янити ребра, щоб вони зберегли свій золотавий відтінок після гасіння. Обсмажувати м'ясо на розпеченому маслі по парі хвилин з кожної зі сторін. Далі ребра поміщаються в жаровню і приправляють сіллю і іншими спеціями. Після свинину заливають вином з бульйоном і відправляють в духовку на 3 години при 150 градусах. По закінченні приготування свинячі ребра, запечені в духовці можна подавати з картоплею, а з решти вина і бульйону прийнято робити підливу, випарівая рідини з додаванням невеликої кількості борошна.

    Простий рецепт приготування свинячих реберець


    Свинина дуже часто зустрічається в азіатській кухні. Не рідко м'ясо додають в супи, холодні салати або спрінг-роли, але ми вирішили запекти їх під лаковим шаром глазурі. Рецепт швидкий, а головне простий, так і інгредієнти для приготування напевно знайдуться на кухні будь-якого шанувальника східних страв.
    Інгредієнти:

  • свинина - 520 г;

  • часникові зубки - 4 шт.;

  • карамель - 35 мл;

  • соєвий соус -35 мл;

  • крохмаль - 5 г;

  • сухе вино - 45 мл;
  • Свинячі реберця в духовці - простий рецепт

  • рисовий оцет - 15 мл


  • Приготування
    З'єднайте всі інгредієнти для маринаду разом і помістіть в суміш ребра мінімум на годину. По закінченні часу викладіть ряд ребер на деко і додайте в розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин. Підніміть температуру до 200 градусів і запікайте все ще 5 хвилин, поки маринад не схопиться скоринкою.
    Свинячі реберця по цьому простому рецептом можна зробити в мультиварці, вибравши для приготування режим «Випічка» на 40 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Свинячі реберця з картоплею в духовці
    Свинячі реберця з картоплею в духовці
    Овочі завжди чудово поєднуються з м'ясом і, приготувавши свинячі реберця з картоплею за запропонованими рецептами - ви забезпечуєте себе неймовірно
    Як приготувати яловичі реберця?
    Як приготувати яловичі реберця?
    Деякі неохоче беруться за приготування яловичини тільки тому, що не знають, яке блюдо вийде смачнішим з цим компонентом. Пропонуємо ідеї створення
    Свинячі реберця з картоплею в мультиварці
    Свинячі реберця з картоплею в мультиварці
    Розпадається на волокна м'ясо в компанії картоплі та насиченого смаку соусу – що може бути смачніше? Представляємо найбільш вдалі ідеї поєднання цих
    Свинячі реберця на мангалі
    Свинячі реберця на мангалі
    У кулінарії існує величезна кількість рецептів приготування шашлику. Вони відрізняються один від одного рецептом маринаду, видом м'яса і способом її
    Свинячі реберця барбекю
    Свинячі реберця барбекю
    Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили
    Свинячі реберця в духовці - рецепт
    Свинячі реберця в духовці - рецепт
    Свинячі реберця - шикарне блюдо, яке оцінить кожен чоловік. Їх можна готувати разом, виставивши як корону і поклавши всередину начинку, а можна