Свинячі реберця в духовці - простий рецепт
Для тих, хто не дуже славиться навичками приготування м'яса ми рекомендуємо брати не філейні шматки, а ті, що подешевше: з жирком, на кістках і з жилами. З м'ясом подібного роду звертатися куди простіше, оскільки для нього немає необхідності точно вимірювати час приготування або температуру, тут працює принцип: чим більше, тим краще. Те ж стосується і свинячих реберець в духовці, простими рецептами яких ми будемо ділитися нижче.
Вам коли-небудь доводилося готувати ребра в сухої суміші спецій? Напевно так, але не в такій насиченим смаком і ароматом. Суміш прянощів за нашим рецептом припаде до смаку всім тим, хто нерівно дихає до гострого м'яса і здатний приділити час тривалого запікання при низьких температурах.
Інгредієнти:
свинячі реберця - 28 кг;
коричневий цукор - 55 г;
паприка - 3 ст. ложки;
сушений часник, цибуля - 1 1/2 ст. ложки;
мелений кумін, чебрець - по 1/2 ст. ложки;
яблучний оцет - 45 мл;
мелений чилі - 1 ч. ложка.
Приготування
Перед початком приготування свинячих реберець в духовці, необхідно сполоснути їх і зняти надлишки жиру, якщо такі є. Немає потреби зрізати увесь жир, адже в такому випадку м'ясо втратить соковитість, але від великих шматків позбутися доведеться. Обсушивши ряди ребер паперовими рушниками, приготуйте суміш спецій, змішавши всі інгредієнти зі списку включаючи оцет. Натріть свинину сіллю і покрийте товстим шаром пряної суміші спецій. Залиште м'ясо мінімум на годину, а можна і аж до двох діб, після чого додайте шматок в розігрітій до 170 градусів духовці 3 години. Періодично поливайте ряди виділився жиром, а якщо в цьому з'явиться необхідність – накрийте шматок фольгою.
Маючи можливість підтримувати постійну температуру в духовці, ребра можна не тільки запікати, але і томити в бульйоні або вини, або суміші обох, приправивши улюбленими спеціями. Через пару годин отримуємо ніжне, що відходить від кістки м'ясо.
Інгредієнти:
червоне вино - 475 мл;
яловичий бульйон - 23 л;
ребра - 24 кг;
мелений імбир - 2 ч. ложки;
кайенский перець - 1/2 ч. ложки;
розмарин - 2 гілочки.
Приготування
Простіше цього рецепту і уявити важко, єдине, що доведеться зробити завчасно – підрум'янити ребра, щоб вони зберегли свій золотавий відтінок після гасіння. Обсмажувати м'ясо на розпеченому маслі по парі хвилин з кожної зі сторін. Далі ребра поміщаються в жаровню і приправляють сіллю і іншими спеціями. Після свинину заливають вином з бульйоном і відправляють в духовку на 3 години при 150 градусах. По закінченні приготування свинячі ребра, запечені в духовці можна подавати з картоплею, а з решти вина і бульйону прийнято робити підливу, випарівая рідини з додаванням невеликої кількості борошна.
Свинина дуже часто зустрічається в азіатській кухні. Не рідко м'ясо додають в супи, холодні салати або спрінг-роли, але ми вирішили запекти їх під лаковим шаром глазурі. Рецепт швидкий, а головне простий, так і інгредієнти для приготування напевно знайдуться на кухні будь-якого шанувальника східних страв.
Інгредієнти:
свинина - 520 г;
часникові зубки - 4 шт.;
карамель - 35 мл;
соєвий соус -35 мл;
крохмаль - 5 г;
сухе вино - 45 мл;
рисовий оцет - 15 мл
Приготування
З'єднайте всі інгредієнти для маринаду разом і помістіть в суміш ребра мінімум на годину. По закінченні часу викладіть ряд ребер на деко і додайте в розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин. Підніміть температуру до 200 градусів і запікайте все ще 5 хвилин, поки маринад не схопиться скоринкою.
Свинячі реберця по цьому простому рецептом можна зробити в мультиварці, вибравши для приготування режим «Випічка» на 40 хвилин.
Смачні свинячі реберця в духовці
Вам коли-небудь доводилося готувати ребра в сухої суміші спецій? Напевно так, але не в такій насиченим смаком і ароматом. Суміш прянощів за нашим рецептом припаде до смаку всім тим, хто нерівно дихає до гострого м'яса і здатний приділити час тривалого запікання при низьких температурах.
Інгредієнти:
Приготування
Перед початком приготування свинячих реберець в духовці, необхідно сполоснути їх і зняти надлишки жиру, якщо такі є. Немає потреби зрізати увесь жир, адже в такому випадку м'ясо втратить соковитість, але від великих шматків позбутися доведеться. Обсушивши ряди ребер паперовими рушниками, приготуйте суміш спецій, змішавши всі інгредієнти зі списку включаючи оцет. Натріть свинину сіллю і покрийте товстим шаром пряної суміші спецій. Залиште м'ясо мінімум на годину, а можна і аж до двох діб, після чого додайте шматок в розігрітій до 170 градусів духовці 3 години. Періодично поливайте ряди виділився жиром, а якщо в цьому з'явиться необхідність – накрийте шматок фольгою.
Свинячі реберця - простий рецепт
Маючи можливість підтримувати постійну температуру в духовці, ребра можна не тільки запікати, але і томити в бульйоні або вини, або суміші обох, приправивши улюбленими спеціями. Через пару годин отримуємо ніжне, що відходить від кістки м'ясо.
Інгредієнти:
Приготування
Простіше цього рецепту і уявити важко, єдине, що доведеться зробити завчасно – підрум'янити ребра, щоб вони зберегли свій золотавий відтінок після гасіння. Обсмажувати м'ясо на розпеченому маслі по парі хвилин з кожної зі сторін. Далі ребра поміщаються в жаровню і приправляють сіллю і іншими спеціями. Після свинину заливають вином з бульйоном і відправляють в духовку на 3 години при 150 градусах. По закінченні приготування свинячі ребра, запечені в духовці можна подавати з картоплею, а з решти вина і бульйону прийнято робити підливу, випарівая рідини з додаванням невеликої кількості борошна.
Простий рецепт приготування свинячих реберець
Свинина дуже часто зустрічається в азіатській кухні. Не рідко м'ясо додають в супи, холодні салати або спрінг-роли, але ми вирішили запекти їх під лаковим шаром глазурі. Рецепт швидкий, а головне простий, так і інгредієнти для приготування напевно знайдуться на кухні будь-якого шанувальника східних страв.
Інгредієнти:
Приготування
З'єднайте всі інгредієнти для маринаду разом і помістіть в суміш ребра мінімум на годину. По закінченні часу викладіть ряд ребер на деко і додайте в розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин. Підніміть температуру до 200 градусів і запікайте все ще 5 хвилин, поки маринад не схопиться скоринкою.
Свинячі реберця по цьому простому рецептом можна зробити в мультиварці, вибравши для приготування режим «Випічка» на 40 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Свинячі реберця з картоплею в духовці
Овочі завжди чудово поєднуються з м'ясом і, приготувавши свинячі реберця з картоплею за запропонованими рецептами - ви забезпечуєте себе неймовірно
Як приготувати яловичі реберця?
Деякі неохоче беруться за приготування яловичини тільки тому, що не знають, яке блюдо вийде смачнішим з цим компонентом. Пропонуємо ідеї створення
Свинячі реберця з картоплею в мультиварці
Розпадається на волокна м'ясо в компанії картоплі та насиченого смаку соусу – що може бути смачніше? Представляємо найбільш вдалі ідеї поєднання цих
Свинячі реберця на мангалі
У кулінарії існує величезна кількість рецептів приготування шашлику. Вони відрізняються один від одного рецептом маринаду, видом м'яса і способом її
Свинячі реберця барбекю
Свинячі реберця барбекю - одне з найпопулярніших страв, які готуються на природі. Деякі люди знають справжній рецепт цієї страви, а тому ми вирішили
Свинячі реберця в духовці - рецепт
Свинячі реберця - шикарне блюдо, яке оцінить кожен чоловік. Їх можна готувати разом, виставивши як корону і поклавши всередину начинку, а можна