Вернуться назад Распечатать

Баранина в рукаві в духовці

Баранина в рукаві в духовці
При дотриманні правильної технології приготування, баранина перетворюється з жорсткого м'яса зі своєрідним смаком і ароматом, делікатне блюдо, яке з радістю приймає широкий асортимент спецій . В чому полягає головний секрет приготування? У правильному запіканні баранини в рукаві в духовці, про який і піде мова в цьому матеріалі.

Баранина з картоплею в духовці в рукаві


Мабуть найпопулярнішим зрізом баранини є ребра. М'ясо на них ніжне і дивно красиво виглядає на тарілці, особливо в компанії картопляного гарніру , з яким його можна запікати одночасно.
Інгредієнти:

  • баранячі ребра - 4 шт.;

  • часникові зубки - 2 шт.;

  • гілочка розмарину;

  • гілочка чебрецю;

  • оливкова олія - 35 мл;

  • картопляні бульби - 340 р.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати баранину в духовці в рукаві, ви можете позбутися від надлишків жиру з шматка, але для більшої соковитості його краще залишити. Тепер до маринаду, він являє собою пасту з розмарину, чебрецю і часникових зубчиків, які розтирають з сіллю, а потім змішують з маслом. Отриману суміш слід розподілити по м'якоті і залишити на пару годин.
    Картопля зачистите і розділіть на кубики, а потім викладіть в рукав. Зверху покладіть м'ясо в ароматній пасті і залиште все запікатися на 15 хвилин. Крім картоплі ви також можете приготувати баранину з іншими овочами в духовці в рукаві, обравши улюблені продукти з сезонного асортименту.

    Нога баранини, запечена в духовці в рукаві


    Інгредієнти:

  • баранина (нога) - 17 кг;

  • сік лимона - 35 мл;

  • часникова паста - 5 г;

  • гострий перець - за смаком;

  • кетчуп - 65 р.


  • Приготування
    Приготуйте просту суміш з кетчупу, часниковою пасти, лимонного соку і гострого перцю. Підготуйте баранячу ногу, зрізавши з неї всі плівки, промивши і обсушивши. Розподіліть соус по всій поверхні ноги і відправте її в рукав. Баранина запечена в рукаві буде готуватися в духовці приблизно годину при 180 градусах.

    Баранина в духовці в рукаві – рецепт


    Інгредієнти:
    Баранина в рукаві в духовці


  • баранина (м'якоть ноги без кістки) - 22 кг;

  • фініки - 90 г;

  • фісташки (очищені) - 35 г;

  • гілочка розмарину;

  • яблука - 210 р.


  • Приготування
    Приправте зріз баранини з обох боків і злегка відбийте, вирівнюючи його по товщині. Наріжте яблука кубиками і викладіть на один з країв м'яса разом з шматочками фініків, листям розмарину і фісташками. Поверніть краю разом і зафіксуйте, потім покладіть в рукав і залиште запікати при 180 на годину.