Пісні страви у мультиварці
Для тих, хто тримає піст, пропонуємо рецепти пісних страв в мультиварці. Володарі цього кухонного пристрою можуть з упевненістю скористатися ним для приготування перших і других пісних страв, а також зробити в мультиварці прекрасний пісний десерт.
борошно пшеничне – 340 г;
чорний міцний чай – 250 мл;
мед – 75 г;
рафінована рослинна олія – 65 мл;
цукровий пісок – 190 г;
гашене сода – 10 г;
ванілін – 1 щіпка;
кориця або інші смакові добавки на свій вибір – за смаком;
цукрова пудра для оформлення – 60 р.
Приготування
Основою пісної пряники в даному випадку є склянку міцного чаю. Розчиняємо в ньому цукровий пісок і мед, додаємо погашену соду і рафінована олія, просіваємо борошно пшеничне. Розмішуємо тісто до однорідної текстури, вмішуємо при бажанні ванілін, корицю мелену або інші ароматні прянощі на свій вибір і перекладаємо отриману основу пряники в промаслений ємність мультиустройства. Вибираємо на дисплеї режим «Випічка» і готуємо ласощі протягом години.
Пісний десерт, приготований в мультиваке, остуджуємо і оформляємо цукровою пудрою.
Як відомо, квасоля містить білок, досить поживна і тому незамінний у пост, так як в деякій мірі може замінити м'ясо. На перше рекомендуємо приготувати в мультиварці борщ з квасолею.
Інгредієнти:
капуста – 350 г;
картопляні бульби – 750 г;
свіжі помідори або томатна паста – за смаком;
ріпчаста цибулина – 160 г;
морква – 180 г;
солодкий болгарський перець – 150 г;
консервована червона або біла квасоля в томатному соусі – 220 г;
рослинна рафінована олія – 20 мл;
гірчичне масло – 20 мл;
кухонна сіль – за смаком;
свежесмолотая суміш перців – за смаком;
лаврове листя – 2 шт.;
свіжа зелень.
Приготування
Для приготування пісних щей очищену і нашатковану цибулину і моркву пасеруємо в мультикастрюле з рослинним маслом протягом двадцяти хвилин, встановивши прилад на режим «Випічка». Після цього додаємо перетерті свіжі помідори або томатну пасту, обсмажуємо ще протягом п'яти хвилин, а потім закладаємо нашатковану капусту, очищені та подрібнені кубиками бульби картоплі і солодкий болгарський перець, додаємо консервовану квасолю і заливаємо все підігрітою до кипіння водичкою. Присмачую страву за смаком сіллю, меленої сумішшю перців, кидаємо лаврове листя і вливаємо гірчичне масло. Переводимо прилад на режим «Суп» і готуємо вміст протягом півтора годин. В кінці процесу приготування додаємо в борщ дрібно посічену свіжу зелень.
Інгредієнти:
квасоля – 300 г;
цибуля ріпчаста – 150 г;
часник – 3-4 зубчики;
паста томатна – 60 г;
свіжа петрушка або кінза – 1 невеликий пучок;
рослинна рафінована олія – 20 мл;
кухонна сіль – за смаком;
свежесмолотая суміш перців – за смаком;
спеції – за смаком.
Приготування
Для приготування пісного страви з квасолі її необхідно попередньо замочити у великій кількості води на сім-вісім годин або на ніч.
По закінченні часу очищений і нашатковану цибулька пасеруємо на рослинній олії мультикастрюле, налаштувавши прилад при цьому на режим «Смаження» або «Випічка». Тепер промиваємо набряклу квасолю чистою водою, викладаємо в ємність мультиустройства до цибулевої піджарки і заливаємо гарячою водою, щоб вона покрила вміст на два з половиною сантиметри. Встановлюємо на даному етапі функцію «Гасіння» і готуємо страву півтори години.
Після цього закладаємо до квасолі томатну пасту, очищений і подрібнений часничок, посічену свіжу зелень петрушки або кінзи, доливаємо ще склянку окропу і приправляємо страву за смаком сіллю, перцем і бажаними спеціями. При бажанні для гостроти можна додати трохи нарізаного гострого перцю. Продовжуємо приготування страви в тому ж режимі ще протягом години.
Пісна коврижка в мультиварці
Приготування
Основою пісної пряники в даному випадку є склянку міцного чаю. Розчиняємо в ньому цукровий пісок і мед, додаємо погашену соду і рафінована олія, просіваємо борошно пшеничне. Розмішуємо тісто до однорідної текстури, вмішуємо при бажанні ванілін, корицю мелену або інші ароматні прянощі на свій вибір і перекладаємо отриману основу пряники в промаслений ємність мультиустройства. Вибираємо на дисплеї режим «Випічка» і готуємо ласощі протягом години.
Пісний десерт, приготований в мультиваке, остуджуємо і оформляємо цукровою пудрою.
Як відомо, квасоля містить білок, досить поживна і тому незамінний у пост, так як в деякій мірі може замінити м'ясо. На перше рекомендуємо приготувати в мультиварці борщ з квасолею.
Пісні щі в мультиварці з квасолею
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування пісних щей очищену і нашатковану цибулину і моркву пасеруємо в мультикастрюле з рослинним маслом протягом двадцяти хвилин, встановивши прилад на режим «Випічка». Після цього додаємо перетерті свіжі помідори або томатну пасту, обсмажуємо ще протягом п'яти хвилин, а потім закладаємо нашатковану капусту, очищені та подрібнені кубиками бульби картоплі і солодкий болгарський перець, додаємо консервовану квасолю і заливаємо все підігрітою до кипіння водичкою. Присмачую страву за смаком сіллю, меленої сумішшю перців, кидаємо лаврове листя і вливаємо гірчичне масло. Переводимо прилад на режим «Суп» і готуємо вміст протягом півтора годин. В кінці процесу приготування додаємо в борщ дрібно посічену свіжу зелень.
Пісне друге страву з квасолі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування пісного страви з квасолі її необхідно попередньо замочити у великій кількості води на сім-вісім годин або на ніч.
По закінченні часу очищений і нашатковану цибулька пасеруємо на рослинній олії мультикастрюле, налаштувавши прилад при цьому на режим «Смаження» або «Випічка». Тепер промиваємо набряклу квасолю чистою водою, викладаємо в ємність мультиустройства до цибулевої піджарки і заливаємо гарячою водою, щоб вона покрила вміст на два з половиною сантиметри. Встановлюємо на даному етапі функцію «Гасіння» і готуємо страву півтори години.
Після цього закладаємо до квасолі томатну пасту, очищений і подрібнений часничок, посічену свіжу зелень петрушки або кінзи, доливаємо ще склянку окропу і приправляємо страву за смаком сіллю, перцем і бажаними спеціями. При бажанні для гостроти можна додати трохи нарізаного гострого перцю. Продовжуємо приготування страви в тому ж режимі ще протягом години.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати квасолевий суп?
Квасолеві супи відрізняються своєю неймовірною здатністю швидко наситити навіть самого голодного їдця. У таку страву навіть м'ясо можна не додавати -
Рагу з яловичини з картоплею
Незвичайним і домашнім стравою можна назвати рагу. Готувати його можна на різній основі, а ми запропонуємо варіант з яловичини з додаванням картоплі.
Тушкована капуста в мультиварці
Страви, приготовані в мультиварці, відрізняються неповторною м'якістю складових інгредієнтів. Це можливо завдяки функції тривалого гасіння.
Гуляш в мультиварці
Відмінний смак і чудовий аромат, який забезпечує поєднання звичних продуктів, дозволяє сміливо говорити про вишуканості і переваги такої страви як
Як приготувати овочеве рагу в мультиварці?
Овочеве рагу - це «рятівне» блюдо, яке приготувати просто і виходить дуже ситно. А, щоб не проводити біля плити багато часу, його можна приготувати,
Борщ з квасолею
Капусняк з квасолею, приготовані за класичним рецептом, зігріють вас, наситять і зарядять енергією. Хороший варіант для тих, хто бажає