Рагу з яловичини з картоплею
Рагу з яловичини з картоплею вдається неймовірно насиченим і ароматним. Крім того смакову палітру цієї страви досить легко урізноманітнити, змінюючи овочевий набір і додаючи ті чи інші спеції. Пропонуємо два варіанти такої страви, які, безсумнівно, сподобаються вам і вашим домочадцям.
Інгредієнти:
яловича вирізка – 560 г;
картопляні бульби – 500 г;
перець болгарський солодкий – 225 г;
свіжі помідори – 380 г;
морква – 225 г;
ріпчасті цибулини – 225 г;
невеликий кабачок;
томатна паста – 65 г;
коріандр мелений – за смаком;
пучок зелені кропу;
пучок зелені петрушки;
п'ять зубців часнику;
два-три лаврових листки;
свіжозмелену чорний перець;
кухонна сіль;
рослинна рафінована олія.
Приготування
Для того щоб отримати максимально насичений смак страви, м'ясо попередньо необхідно добре підрум'янити. Зробити це можна на окремій сковороді з рафінованою олією або відразу ж в казані, в якому буде готуватися рагу. Розмір скибочок може бути таким, який побажаєте, але в ідеалі для кращої композиції рекомендуємо нарізати їх також як і очищені картопляні бульби.
Далі обов'язково обсмажуємо нашатковану цибулька і нарізану соломкою або часточками моркву і викладаємо до м'яса. Ті ж дії по черзі робимо з очищеним і нарізаною картоплею, кабачком і болгарськими перцями.
Наступним етапом додаємо томати, очистивши їх від шкірки, закладаємо пасту, розведену в склянці окропу, поміщаємо казан з компонентами на вогонь і даємо закипіти. Присмачую страву сіллю, свежесмолотым перцем і коріандром, прикриваємо посуд кришкою і, знизивши інтенсивність спека до мінімального рівня, тушкуємо страву протягом сорока хвилин. За дві хвилини до завершення процесу приготування додаємо в овочеве рагу з яловичиною і картоплею дрібненько нарубані зубці часнику і свіжу зелень петрушки і кропу.
Інгредієнти:
яловича вирізка – 560 г;
картопляні бульби – 950 г;
капуста білокачанна – 560 г;
свіжі помідори – 120 г;
морква – 140 г;
невелика ріпчаста цибулина;
масло топлене – 55 г;
два лаврові листки;
свіжозмелену чорний перець;
кухонна сіль;
рослинна рафінована олія;
зелень свіжа.
Приготування
Для приготування рагу в мультиварці закладаємо підготовлені скибочки м'яса в мультикастрюлю разом з топленим маслом, морквою і цибулею і витримуємо при закритій кришці протягом двадцяти хвилин, встановивши прилад на режим «Випічка». Після цього додаємо очищені і нарізані картопляні бульби, помідори без шкірки і дрібно нашатковану капусту, кидаємо перчик, сіль, листя лавра, доливаємо півтори склянки крутого окропу і переводимо пристрій на режим «Гасіння». Через півтори години ароматне блюдо буде готово. Перед подачею приправимо його нарубаною зеленню.
Рагу з яловичини з овочами і картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Для того щоб отримати максимально насичений смак страви, м'ясо попередньо необхідно добре підрум'янити. Зробити це можна на окремій сковороді з рафінованою олією або відразу ж в казані, в якому буде готуватися рагу. Розмір скибочок може бути таким, який побажаєте, але в ідеалі для кращої композиції рекомендуємо нарізати їх також як і очищені картопляні бульби.
Далі обов'язково обсмажуємо нашатковану цибулька і нарізану соломкою або часточками моркву і викладаємо до м'яса. Ті ж дії по черзі робимо з очищеним і нарізаною картоплею, кабачком і болгарськими перцями.
Наступним етапом додаємо томати, очистивши їх від шкірки, закладаємо пасту, розведену в склянці окропу, поміщаємо казан з компонентами на вогонь і даємо закипіти. Присмачую страву сіллю, свежесмолотым перцем і коріандром, прикриваємо посуд кришкою і, знизивши інтенсивність спека до мінімального рівня, тушкуємо страву протягом сорока хвилин. За дві хвилини до завершення процесу приготування додаємо в овочеве рагу з яловичиною і картоплею дрібненько нарубані зубці часнику і свіжу зелень петрушки і кропу.
Рагу з яловичини з картоплею і капустою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування рагу в мультиварці закладаємо підготовлені скибочки м'яса в мультикастрюлю разом з топленим маслом, морквою і цибулею і витримуємо при закритій кришці протягом двадцяти хвилин, встановивши прилад на режим «Випічка». Після цього додаємо очищені і нарізані картопляні бульби, помідори без шкірки і дрібно нашатковану капусту, кидаємо перчик, сіль, листя лавра, доливаємо півтори склянки крутого окропу і переводимо пристрій на режим «Гасіння». Через півтори години ароматне блюдо буде готово. Перед подачею приправимо його нарубаною зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шурпа з індички
Шурпа - смачний, насичений і неймовірно ароматний суп, а в оригінальному варіанті - неодмінно наваристий. Пропонуємо трохи полегшити це страва і
Рагу з яловичини з овочами і картоплею
Відмінна ідея для ситного обіду - це рагу з яловичиною і картоплею. Додаючи різноманітні овочі, ви створюєте неповторний шедевр кулінарії. Приправити
Овочеве рагу з картоплею
По суті, рагу може бути і гарніром до гарячого, і самостійною стравою. Готується воно дуже просто, багато часу на приготування не потрібно. У статті
Овочеве рагу з кабачками і картоплею
Напевно, у кожної господині є перевірений рецепт ситного страви, яке любить вся сім'я. Пропонуємо урізноманітнити повсякденне меню овочевим рагу, в
Рагу з кабачків і картоплі в мультиварці
Влітку немає бажання навантажувати організм важкою їжею, а на салатах довго не протягнути. До того ж, у цей час багато свіжих овочів, з яких можна
Як приготувати овочеве рагу в мультиварці?
Овочеве рагу - це «рятівне» блюдо, яке приготувати просто і виходить дуже ситно. А, щоб не проводити біля плити багато часу, його можна приготувати,