Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати квасолевий суп?

Як приготувати квасолевий суп?

10-04-2016, 22:08
741
Як приготувати квасолевий суп?
Нижче ми розповімо, як правильно приготувати квасолевий суп з консервованої квасолі з м'ясом і запропонуємо пісний варіант страви. Високий вміст в даному виді бобових білка робить його незамінним для пісного меню і харчування вегетаріанців.

Як приготувати квасолевий суп з консервованої квасолі з м'ясом?


Інгредієнти:

  • консервована червона квасоля – 650 г;

  • яловичина – 280 м;

  • бекон – 90 г;

  • картопляні бульби – 550 г;

  • паста томатна – 75 г;

  • олія оливкова – 75 мл;

  • вода фільтрована – 15 л;

  • ріпчаста цибулина – 95 г;

  • часникові зубці – 2 шт.;

  • гірчичні насіння – 15 г;

  • свіжа зелень кропу – 05 пучка;

  • лавровий лист – 1-2 шт.;

  • горошки перцю – за смаком;

  • кухонна сіль – за смаком.


  • Приготування
    Приступаючи до приготування супу, очищену цибулину і зубці часнику дрібно рубаємо, а вимиту і обсушену яловичину нарізаємо дрібними скибочками. Тепер прогріваємо сковорідку з оливковою олією і закладаємо в неї спочатку цибулю і часник, а через сім хвилин додаємо шматочки м'яса і гірчичні зерна. Смажимо вміст сковороди протягом двадцяти хвилин, помішуючи, а потім додаємо томатну пасту і витримуємо суміш на вогні ще пару хвилин.
    Тепер викладаємо обжарку в каструлю разом з консервованою квасолею, заливаємо все підігрітою до кипіння водою і варимо на помірному жарі протягом півгодини. Далі додаємо попередньо очищені і нарізані дрібними кубиками картопляні бульби, присмачую страву сіллю, горохи перців і лавровими листками і варимо супчик до його м'якості. За цей час обсмажуємо до хрусткого смаку нарізаний тонкими слайсами бекон.
    По готовності супу подаємо його зі свіжою зеленню кропу і обсмаженим беконом.

    Як приготувати квасолевий суп з волоськими горіхами без м'яса в мультиварці?


    Інгредієнти:

  • квасоля суха – 1 склянка;

  • морква – 145 г;

  • ріпчаста цибулина – 95 г;

  • картопляні бульби – 550 г;

  • часникові зубці – 2 шт.;

  • паста томатна – 45 г;

  • рослинна олія без аромату – 45 мл;

  • волоські горіхи – 1 жменя;

  • свіжа зелень кропу – 05 пучка;

  • лавровий лист – 1-2 шт.;

  • свіжозмелену чорний перець – за смаком;

  • гострий перець чилі (за бажанням) – за смаком;

  • кухонна сіль – за смаком.


  • Приготування
    За кілька годин до передбачуваного
    Як приготувати квасолевий суп?
    приготування супу, а краще з вечора, замочимо промиту квасолю у воді. Потім очищену цибулю, часник і моркву подрібнюємо кубиками або соломкою і пасеруємо на рослинній олії, налаштувавши мультиустройство на режим «Смаження» або «Випічка». Тепер додаємо томатну пасту, закладаємо вимочену і ще раз промиту квасолю, кидаємо очищений і нарізаний картопля і вливаємо підігріту до кипіння воду. Присмачую страву сіллю, перцем, лавровим листком і продовжуємо приготування супу в режимі «Гасіння» протягом двох годин. Після цього додаємо подрібнені волоські горіхи, зелень укропчика і за бажанням подрібнений гострий перець і даємо страві настоятися в режимі «Підігрів» хвилин п'ятнадцять.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пісні страви у мультиварці
    Пісні страви у мультиварці
    Давно не секрет, що мультиварці під силу впоратися з будь-яким блюдом і далі зупинимося на приготуванні пісних страв за допомогою цього диво-приладу.
    Квасолевий суп з куркою – рецепт
    Квасолевий суп з куркою – рецепт
    Чудово смачний і поживний суп на основі квасолі і курятини неодмінно різноманітить ваше звичайне меню. Блюдо дуже просто приготувати, а ось якими
    Як приготувати лобіо з червоної квасолі?
    Як приготувати лобіо з червоної квасолі?
    Традиційно грузинське лобіо готують саме з червоної квасолі. Однак це не виключає існування рецептів з інших сортів бобових. Не будемо відступати від
    Борщ з квасолею
    Борщ з квасолею
    Капусняк з квасолею, приготовані за класичним рецептом, зігріють вас, наситять і зарядять енергією. Хороший варіант для тих, хто бажає
    Квасолевий суп в мультиварці
    Квасолевий суп в мультиварці
    Ви не знаєте, де використовувати квасоля? Спробуйте приготувати з неї квасолевий суп. Причому, варити його ви будете не на плиті, а в мультиварці.
    Квасолевий цимес
    Квасолевий цимес
    Цимес - традиційне блюдо єврейської кухні, схоже на овочеве рагу. Існує декілька його різновидів: картопляний, морквяний, нутовий, квасолевий. Ось