Як приготувати квасолевий суп?
Нижче ми розповімо, як правильно приготувати квасолевий суп з консервованої квасолі з м'ясом і запропонуємо пісний варіант страви. Високий вміст в даному виді бобових білка робить його незамінним для пісного меню і харчування вегетаріанців.
Інгредієнти:
консервована червона квасоля – 650 г;
яловичина – 280 м;
бекон – 90 г;
картопляні бульби – 550 г;
паста томатна – 75 г;
олія оливкова – 75 мл;
вода фільтрована – 15 л;
ріпчаста цибулина – 95 г;
часникові зубці – 2 шт.;
гірчичні насіння – 15 г;
свіжа зелень кропу – 05 пучка;
лавровий лист – 1-2 шт.;
горошки перцю – за смаком;
кухонна сіль – за смаком.
Приготування
Приступаючи до приготування супу, очищену цибулину і зубці часнику дрібно рубаємо, а вимиту і обсушену яловичину нарізаємо дрібними скибочками. Тепер прогріваємо сковорідку з оливковою олією і закладаємо в неї спочатку цибулю і часник, а через сім хвилин додаємо шматочки м'яса і гірчичні зерна. Смажимо вміст сковороди протягом двадцяти хвилин, помішуючи, а потім додаємо томатну пасту і витримуємо суміш на вогні ще пару хвилин.
Тепер викладаємо обжарку в каструлю разом з консервованою квасолею, заливаємо все підігрітою до кипіння водою і варимо на помірному жарі протягом півгодини. Далі додаємо попередньо очищені і нарізані дрібними кубиками картопляні бульби, присмачую страву сіллю, горохи перців і лавровими листками і варимо супчик до його м'якості. За цей час обсмажуємо до хрусткого смаку нарізаний тонкими слайсами бекон.
По готовності супу подаємо його зі свіжою зеленню кропу і обсмаженим беконом.
Інгредієнти:
квасоля суха – 1 склянка;
морква – 145 г;
ріпчаста цибулина – 95 г;
картопляні бульби – 550 г;
часникові зубці – 2 шт.;
паста томатна – 45 г;
рослинна олія без аромату – 45 мл;
волоські горіхи – 1 жменя;
свіжа зелень кропу – 05 пучка;
лавровий лист – 1-2 шт.;
свіжозмелену чорний перець – за смаком;
гострий перець чилі (за бажанням) – за смаком;
кухонна сіль – за смаком.
Приготування
За кілька годин до передбачуваного приготування супу, а краще з вечора, замочимо промиту квасолю у воді. Потім очищену цибулю, часник і моркву подрібнюємо кубиками або соломкою і пасеруємо на рослинній олії, налаштувавши мультиустройство на режим «Смаження» або «Випічка». Тепер додаємо томатну пасту, закладаємо вимочену і ще раз промиту квасолю, кидаємо очищений і нарізаний картопля і вливаємо підігріту до кипіння воду. Присмачую страву сіллю, перцем, лавровим листком і продовжуємо приготування супу в режимі «Гасіння» протягом двох годин. Після цього додаємо подрібнені волоські горіхи, зелень укропчика і за бажанням подрібнений гострий перець і даємо страві настоятися в режимі «Підігрів» хвилин п'ятнадцять.
Як приготувати квасолевий суп з консервованої квасолі з м'ясом?
Інгредієнти:
Приготування
Приступаючи до приготування супу, очищену цибулину і зубці часнику дрібно рубаємо, а вимиту і обсушену яловичину нарізаємо дрібними скибочками. Тепер прогріваємо сковорідку з оливковою олією і закладаємо в неї спочатку цибулю і часник, а через сім хвилин додаємо шматочки м'яса і гірчичні зерна. Смажимо вміст сковороди протягом двадцяти хвилин, помішуючи, а потім додаємо томатну пасту і витримуємо суміш на вогні ще пару хвилин.
Тепер викладаємо обжарку в каструлю разом з консервованою квасолею, заливаємо все підігрітою до кипіння водою і варимо на помірному жарі протягом півгодини. Далі додаємо попередньо очищені і нарізані дрібними кубиками картопляні бульби, присмачую страву сіллю, горохи перців і лавровими листками і варимо супчик до його м'якості. За цей час обсмажуємо до хрусткого смаку нарізаний тонкими слайсами бекон.
По готовності супу подаємо його зі свіжою зеленню кропу і обсмаженим беконом.
Як приготувати квасолевий суп з волоськими горіхами без м'яса в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
За кілька годин до передбачуваного приготування супу, а краще з вечора, замочимо промиту квасолю у воді. Потім очищену цибулю, часник і моркву подрібнюємо кубиками або соломкою і пасеруємо на рослинній олії, налаштувавши мультиустройство на режим «Смаження» або «Випічка». Тепер додаємо томатну пасту, закладаємо вимочену і ще раз промиту квасолю, кидаємо очищений і нарізаний картопля і вливаємо підігріту до кипіння воду. Присмачую страву сіллю, перцем, лавровим листком і продовжуємо приготування супу в режимі «Гасіння» протягом двох годин. Після цього додаємо подрібнені волоські горіхи, зелень укропчика і за бажанням подрібнений гострий перець і даємо страві настоятися в режимі «Підігрів» хвилин п'ятнадцять.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пісні страви у мультиварці
Давно не секрет, що мультиварці під силу впоратися з будь-яким блюдом і далі зупинимося на приготуванні пісних страв за допомогою цього диво-приладу.
Квасолевий суп з куркою – рецепт
Чудово смачний і поживний суп на основі квасолі і курятини неодмінно різноманітить ваше звичайне меню. Блюдо дуже просто приготувати, а ось якими
Як приготувати лобіо з червоної квасолі?
Традиційно грузинське лобіо готують саме з червоної квасолі. Однак це не виключає існування рецептів з інших сортів бобових. Не будемо відступати від
Борщ з квасолею
Капусняк з квасолею, приготовані за класичним рецептом, зігріють вас, наситять і зарядять енергією. Хороший варіант для тих, хто бажає
Квасолевий суп в мультиварці
Ви не знаєте, де використовувати квасоля? Спробуйте приготувати з неї квасолевий суп. Причому, варити його ви будете не на плиті, а в мультиварці.
Квасолевий цимес
Цимес - традиційне блюдо єврейської кухні, схоже на овочеве рагу. Існує декілька його різновидів: картопляний, морквяний, нутовий, квасолевий. Ось