Суп з яловичини в мультиварці
Безумовно, кожен з сезонів накладає свій відбиток на наш раціон. Саме тому прийнято вважати, що густі, наваристі супи і рагу ідеально підходять для меню холодного часу року. Прикладом одного з традиційних супів для зимового періоду, є ситний суп з яловичини, який зручно робити в мультиварці. Для більш жирної варіації страви віддавайте перевагу м'яса на кістці, наприклад, ребрах, а для легких супів беріть м'якоть і вирізку.
Інгредієнти:
яловичина - 480 м;
томатне пюре - 205 г;
вода - 575 мл;
сушений базилік, орегано - 1 ч. ложці;
лист лавра;
часник - 2 зубки;
зелений горошок - 225 г;
картопля - 320 г;
морква - 210 р.
Приготування
Розділивши яловичину на кубики, підрум'яньте її на «Випікання». Не перемикаючи режиму, додайте подрібнені овочі і трави. Коли морква стане м'якою, всипте горошок і покладіть пюрированный зубок часнику. Влийте томатне пюре і додайте воду. Далі можна піти двома шляхами: залишити старий режим і виставити на таймері 40 хвилин або, якщо ви маєте часом, переключитися на «Гасіння» і залишити варитися суп на дві години. В останньому випадку, картопляний суп з яловичиною та горохом в мультиварці вийде більш наваристим, а м'ясо буде легко розпадатися на волокна.
Інгредієнти:
квасоля - 155 г;
сушений орегано, кумин - по 2 ч. ложки;
гострий перець чилі - за смаком;
часник - 4 зубки;
яловичий бульйон - 740 мл;
ріпчаста цибуля - 135 г;
яловичина - 13 кг;
світле пиво - 740 мл
Приготування
За кілька годин до початку приготування, розмочіть квасолю у холодній воді. Розітріть в пасту часник з орегано, кумином і чилі, підливаючи трохи бульйону, якщо в цьому є необхідність. У чашу мультиварки покладіть нарізану кубиками яловичину і залиште її підрум'янитися. Коли м'ясо змінить колір, покладіть ароматну суміш на основі часнику і додайте подрібнену цибулю. Через ще 5 хвилин, всипте квасоля і залийте все сумішшю бульйону з пивом. Залиште варитися суп на півтори години, вибравши опцію «Гасіння».
Інгредієнти:
яловичина - 570 г;
ріпчаста цибуля - 130 г;
морква - 145 г;
солодкий перець - 380 г;
часник - 3 зубки;
стебла селери - 2 шт.;
яловичий бульйон - 680 мл
Приготування
Обсмажте кубики м'яса до зарум'янювання. Всипте до них овочі і дайте останнім дійти до напівготовності, додайте пюрированный часник блюдо і залийте бульйоном. Варіть суп на «Випікання» 40 хвилин.
Гороховий суп з яловичиною в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Розділивши яловичину на кубики, підрум'яньте її на «Випікання». Не перемикаючи режиму, додайте подрібнені овочі і трави. Коли морква стане м'якою, всипте горошок і покладіть пюрированный зубок часнику. Влийте томатне пюре і додайте воду. Далі можна піти двома шляхами: залишити старий режим і виставити на таймері 40 хвилин або, якщо ви маєте часом, переключитися на «Гасіння» і залишити варитися суп на дві години. В останньому випадку, картопляний суп з яловичиною та горохом в мультиварці вийде більш наваристим, а м'ясо буде легко розпадатися на волокна.
Квасолевий суп з яловичиною в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
За кілька годин до початку приготування, розмочіть квасолю у холодній воді. Розітріть в пасту часник з орегано, кумином і чилі, підливаючи трохи бульйону, якщо в цьому є необхідність. У чашу мультиварки покладіть нарізану кубиками яловичину і залиште її підрум'янитися. Коли м'ясо змінить колір, покладіть ароматну суміш на основі часнику і додайте подрібнену цибулю. Через ще 5 хвилин, всипте квасоля і залийте все сумішшю бульйону з пивом. Залиште варитися суп на півтори години, вибравши опцію «Гасіння».
Як приготувати суп-гуляш із яловичини в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Обсмажте кубики м'яса до зарум'янювання. Всипте до них овочі і дайте останнім дійти до напівготовності, додайте пюрированный часник блюдо і залийте бульйоном. Варіть суп на «Випікання» 40 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Яловичина з картоплею в горщику в духовці
У рецептах, запропонованих у цій статті описаний процес приготування яловичини з додаванням картоплі і деяких додаткових інгредієнтів. А готувати це
Свинячі реберця з картоплею в мультиварці
Розпадається на волокна м'ясо в компанії картоплі та насиченого смаку соусу – що може бути смачніше? Представляємо найбільш вдалі ідеї поєднання цих
Тушкована свинина в мультиварці
Свинина - м'ясо, яке при будь-якому приготуванні виходить смачним. Однак якщо підключити в цей процес незамінну помічницю - мультиварку, блюдо вийде
Тушкований кролик в сметані в мультиварці
Кролятину досить складно приготувати м'якою, не маючи певних кулінарних навичок. Далі розповімо, як не докладаючи особливих зусиль приготувати це
Суп-гуляш з яловичини по-угорськи
Традиційний угорський гуляш готується у великій кількості густий підливи, тому його і називають супом. Це ситне, зігріває в холодну пору блюдо
Овочеве рагу з фаршем
Овочеве рагу - цілком самодостатня страва. Але якщо додати до складу фарш з м'яса, в підсумку вийде ситне і зігріваючий гаряче. Доповніть склад