Вернуться назад Распечатать

Суп з яловичини в мультиварці

Суп з яловичини в мультиварці
Безумовно, кожен з сезонів накладає свій відбиток на наш раціон. Саме тому прийнято вважати, що густі, наваристі супи і рагу ідеально підходять для меню холодного часу року. Прикладом одного з традиційних супів для зимового періоду, є ситний суп з яловичини, який зручно робити в мультиварці. Для більш жирної варіації страви віддавайте перевагу м'яса на кістці, наприклад, ребрах, а для легких супів беріть м'якоть і вирізку.

Гороховий суп з яловичиною в мультиварці


Інгредієнти:

  • яловичина - 480 м;

  • томатне пюре - 205 г;

  • вода - 575 мл;

  • сушений базилік, орегано - 1 ч. ложці;

  • лист лавра;

  • часник - 2 зубки;

  • зелений горошок - 225 г;

  • картопля - 320 г;

  • морква - 210 р.


  • Приготування
    Розділивши яловичину на кубики, підрум'яньте її на «Випікання». Не перемикаючи режиму, додайте подрібнені овочі і трави. Коли морква стане м'якою, всипте горошок і покладіть пюрированный зубок часнику. Влийте томатне пюре і додайте воду. Далі можна піти двома шляхами: залишити старий режим і виставити на таймері 40 хвилин або, якщо ви маєте часом, переключитися на «Гасіння» і залишити варитися суп на дві години. В останньому випадку, картопляний суп з яловичиною та горохом в мультиварці вийде більш наваристим, а м'ясо буде легко розпадатися на волокна.

    Квасолевий суп з яловичиною в мультиварці


    Інгредієнти:

  • квасоля - 155 г;

  • сушений орегано, кумин - по 2 ч. ложки;

  • гострий перець чилі - за смаком;

  • часник - 4 зубки;

  • яловичий бульйон - 740 мл;

  • ріпчаста цибуля - 135 г;

  • яловичина - 13 кг;

  • світле пиво - 740 мл


  • Приготування
    За кілька годин до початку приготування, розмочіть квасолю у холодній воді. Розітріть в пасту часник з орегано, кумином і чилі, підливаючи трохи бульйону, якщо в цьому є необхідність. У чашу мультиварки покладіть нарізану кубиками яловичину і залиште її підрум'янитися. Коли м'ясо змінить колір, покладіть ароматну суміш на основі часнику і додайте подрібнену цибулю. Через ще 5 хвилин, всипте квасоля і залийте все сумішшю бульйону з пивом. Залиште варитися суп на півтори години, вибравши опцію «Гасіння».

    Як приготувати суп-гуляш із яловичини в мультиварці?


    Інгредієнти:

  • яловичина - 570 г;

  • ріпчаста цибуля - 130 г;
  • Суп з яловичини в мультиварці

  • морква - 145 г;

  • солодкий перець - 380 г;

  • часник - 3 зубки;

  • стебла селери - 2 шт.;

  • яловичий бульйон - 680 мл


  • Приготування
    Обсмажте кубики м'яса до зарум'янювання. Всипте до них овочі і дайте останнім дійти до напівготовності, додайте пюрированный часник блюдо і залийте бульйоном. Варіть суп на «Випікання» 40 хвилин.