» » Манник на молоці в мультиварці

Манник на молоці в мультиварці

Манник на молоці в мультиварці
З манки найчастіше готують кашу . А ще з неї можна спекти чудовий смачний і дуже ніжний пиріг. Як приготувати маннік на молоці в мультиварці, дізнаєтеся з цієї статті.
Рецепт лепешняку на молоці в мультиварці
Інгредієнти:

  • манна крупа – 195 г;

  • коров'яче молоко – 1 стакан;

  • масло – 100 г;

  • просеянная пшеничне борошно – 170 г;

  • цукровий пісок – 1 склянка;

  • яйця – 3 шт.;

  • розпушувач – 10 г;

  • цукор ванільний – 15 р.


  • Приготування
    Манку всипаємо в молоко, акуратно перемішуємо і даємо масі настоятися мінімум чверть години. Після цього додаємо розтоплене масло. В окремий посуд розбиваємо яйця, додаємо цукор і добре розмішуємо, можна злегка збити масу міксером. Отриману суміш виливаємо до манної масі і перемішуємо. Тепер туди ж додаємо борошно, ванільний цукор, розпушувач і добре розмішуємо. Каструлю нашого приладу промазуємо маслом, виливаємо тісто і залишаємо на 60 хвилин у програмі «Випічка».
    Манник на кислому молоці в мультиварці
    Інгредієнти:

  • молоко кисле – 190 мл;

  • манна крупа – 215 г;

  • натуральне вершкове масло – 90 г;

  • цукровий пісок – 230 г;

  • харчова сода – 1/2 ч. ложки;

  • борошно 160 г;

  • курячі яйця – 2 шт.


  • Приготування
    Манку заливаємо кислим молоком і залишаємо на 50-60 хвилин. Потім кладемо туди соду (погасити її не потрібно, цілком достатньо тієї кислоти, яка є в кислому молоці), яйця, попередньо розтоплене масло і цукор. Підсипаємо борошно і міксером ретельно все це збиваємо. За бажанням зараз можна покласти в тісто будь-які добавки – горіхи, родзинки. Викладаємо тісто у форму мультиварки, промазану жиром, і в режимі «Випічка» готуємо 65 хвилин. Коли сигнал сповістить нас про закінчення програми, відкриваємо кришку, але манник не поспішаємо витягати – нехай він охолоне, а потім акуратно його дістанемо за допомогою кошика-пароварки.
    Манник на молоці без яєць в мультиварці
    Інгредієнти:

  • молоко свіже – 200 мл;

  • манка – 200 г;

  • рослинне масло – 95 мл;

  • цукор – 115 г;

  • розпушувач для тіста – 15 ч. ложки;

  • кукурудзяне борошно – 180 г;

  • сіль.


  • Приготування
    Змішуємо манку з молоком, всипаємо цукор і вливаємо олію. Все це змішуємо і чверть години масу не чіпаємо – нехай крупа набухає. Кукурудзяне борошно змішуємо з дрібкою солі і розпушувачем. Дану суміш всипаємо в молочну масу і розмішуємо. У мультиварочную форму кладемо тісто, встановлюємо режим «Випічка», і 55 хвилин смачний пиріг буде готовий.
    Сирний манник в мультиварці на молоці
    Інгредієнти:

  • свіже молоко – 250 мл;

  • яйця – 3 шт.;

  • манка – 210 г;

  • розпушувач – 10 г;

  • сир 9% жирності – 200 г;

  • борошно пшенична – 1/2 склянки;

  • ванільний цукор – 15 р.


  • Приготування
    Молоко трохи підігріваємо і висипаємо манну крупу в нього. Розмішуємо, прибираючи грудочки і даємо постояти чверть години. Яйця розтираємо з цукром, виливаємо суміш у манку. Туди ж кладемо сир, борошно, ванільний цукор і розпушувач. Все розмішуємо До однорідності. Змащуємо Маслом чашу мультиварки, викладаємо тісто. Закриваємо кришку і випікаємо манник з сиром 60 хвилин на «Випікання».
    Манник без борошна на молоці в мультиварці
    Інгредієнти:

  • молоко – 215 мл;

  • манка – 1 склянка;

  • курячі яйця – 3 шт.;
  • Манник на молоці в мультиварці

  • натуральне масло – 35 г;

  • розпушувач – 15 р.


  • Приготування
    Розбиваємо яйця і добре збиваємо. Вливаємо молоко і добре розмішуємо. Окремо змішуємо манку з цукром. Отриману суху суміш висипаємо в молоко невеликими частинами та добре розмішуємо. Кладемо розпушувач і знову розмішуємо. Залишаємо масу на півгодини. Кладемо тісто в мультиварочную каструльку. Готуємо наш манник 50 хвилин, виставивши програму «Випічка». По закінченні програми даємо йому трохи постояти в чаші, а потім виймаємо і прикрашаємо за бажанням. Приємного чаювання!



    Додав: admin | 10-02-2016, 15:47
    Переглядів: 429