Розсольник з перловкою в мультиварці

Розсольник з перловкою в мультиварці – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю дрібненько шаткуємо, подрібнюємо моркву. Викладаємо овочі в каструлю. Пасеруємо овочі, вибравши режим «Випічка». Потім додаємо подрібнені кубиками солоні огірки, томатну пасту, перемішуємо і готуємо ще 5 хвилин. Далі викладаємо нарізану брусочками картоплю, промиту перловку. Заливаємо все це бульйоном, вливаємо розсіл. Готуємо 15 години в режимі «Суп» або «Гасіння». Подаємо суп до столу зі сметаною, притрусивши дрібненько нарізаною зеленню.
Розсольник в мультиварці з перловкою і з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Для початку распарим перловку. Для цього крупу промиваємо, кладемо в миску і відправляємо на 10 хвилин у мікрохвильовку, виставивши максимальну потужність. Куряче філе промиваємо, нарізаємо шматочками і відварюємо після закипання близько 30 хвилин. Далі зливаємо бульйон. Подрібнюємо цибулю. У мультиварочную ємність вливаємо олію, закладаємо цибулю і пасеруємо його до рум'яності. Подрібнюємо очищену моркву і відправляємо її до цибулі. Обсмажуємо все разом до м'якості. Вливаємо розсіл і в режимі «Гасіння» готуємо хвилин 10. Тепер додаємо подрібнені огірочки, перемішуємо і готуємо хвилин 5. Тепер викладаємо в каструлю практично готову перлову крупу, курку, картоплю, нарізану шматочками, вливаємо бульйон і в режимі «Суп» готуємо 1 годину.
Пісний розсольник з перловкою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Нарізаємо дрібненько очищений цибульку, моркву пропускаємо через тертку. Відправляємо овочі в

Рекомендуємо добрі рецепти

Розсольник з перловкою і солоними огірками - рецепт
Ця стаття розповість, як приготувати відмінну і неперевершено смачне перше блюдо. Пропонуємо без клопоту приготувати традиційний російський

Розсольник з перловкою – рецепт
З безлічі рецептів традиційного російського першого страви - розсольнику потрібно виділити самий смачний, з додаванням перловки. Приготувавши його з

Як готувати розсольник з перловкою?
Рецептів приготування розсольнику дуже багато, тому ми вирішили відібрати для вас найцікавіші. У даній статті ми розглянемо, як приготувати

Солянка з перловкою
Солянка - смачне гаряче блюдо російської кухні. Її готують з м'яса з додаванням солоних огірків і маслин. І сьогодні ми додамо ще один інгредієнт в

Розсольник з ковбасою
Розсольник - смачне блюдо, відоме ще з часів Русі. Його готують на основі перловки, солоних огірків і розсолу. І сьогодні ми його зваримо з

Розсольник в мультиварці
Розсольник - популярне блюдо староруської кухні, який готується з перловкою з додаванням розсолу і солоних огірків. І сьогодні ми розглянемо кілька