Страви, приготовані з допомогою мультиварки виходять особливо смачними. Як приготувати розсольник з перловкою в мультиварці, ви дізнаєтеся, прочитавши цю статтю.
Розсольник з перловкою в мультиварці – рецепт
Інгредієнти: перловка – 05 мультистакана; картопля – 230 г; морква – 100 г; томатна паста – 60 г; цибуля – 120 г; розсіл з-під солоних огірків – 120 мл; бочкові солоні огірки – 300 г; бульйон – 13 л; сметана – 120 г; сіль; зелень. Приготування Цибулю дрібненько шаткуємо, подрібнюємо моркву. Викладаємо овочі в каструлю. Пасеруємо овочі, вибравши режим «Випічка». Потім додаємо подрібнені кубиками солоні огірки, томатну пасту, перемішуємо і готуємо ще 5 хвилин. Далі викладаємо нарізану брусочками картоплю, промиту перловку. Заливаємо все це бульйоном, вливаємо розсіл. Готуємо 15 години в режимі «Суп» або «Гасіння». Подаємо суп до столу зі сметаною, притрусивши дрібненько нарізаною зеленню.
Розсольник в мультиварці з перловкою і з куркою
Інгредієнти: філе куряче – 250 г; перловка – 4 ст. ложки; огірки солоні – 250 г; вода – 2 літри; цибуля – 100 г; морква – 130 г; картопля – 300 г; розсіл – 200 мл; сіль; спеції; рослинне масло. Приготування Для початку распарим перловку. Для цього крупу промиваємо, кладемо в миску і відправляємо на 10 хвилин у мікрохвильовку, виставивши максимальну потужність. Куряче філе промиваємо, нарізаємо шматочками і відварюємо після закипання близько 30 хвилин. Далі зливаємо бульйон. Подрібнюємо цибулю. У мультиварочную ємність вливаємо олію, закладаємо цибулю і пасеруємо його до рум'яності. Подрібнюємо очищену моркву і відправляємо її до цибулі. Обсмажуємо все разом до м'якості. Вливаємо розсіл і в режимі «Гасіння» готуємо хвилин 10. Тепер додаємо подрібнені огірочки, перемішуємо і готуємо хвилин 5. Тепер викладаємо в каструлю практично готову перлову крупу, курку, картоплю, нарізану шматочками, вливаємо бульйон і в режимі «Суп» готуємо 1 годину.
Пісний розсольник з перловкою в мультиварці
Інгредієнти: картопля – 170 г; солоні огірки – 150 г; перлова крупа – 100 г; паста томатна – 1 ст. ложка; розсіл з-під солоних огірків – 100 мл; цибуля – 70 г; морква – 60 г; прованські трави – 1 ст. ложка; лавровий лист – 2 шт.; олія оливкова – 30 мл; сіль. Приготування Нарізаємо дрібненько очищений цибульку, моркву пропускаємо через тертку. Відправляємо овочі в
мультиварочную каструльку, наливаємо оливкову олію, додаємо спеції, перемішуємо і в режимі «Випічка» готуємо 15 хвилин. Далі готуємо інші продукти – промиваємо крупу, картоплю ріжемо брусочками. Огірочки нарізаємо полукружками або кубиками. Далі кладемо все в мультиварку до засмажки, додаємо томатну пасту. Далі вливаємо потрібну кількість води, виходячи з того, наскільки густий суп хочеться отримати, додаємо розсіл з огірків і в режимі «Гасіння» готуємо 15 години. Приблизно за чверть години до закінчення програми додаємо за смаком сіль, лаврове листя, розсіл і доводимо до готовності залишився. Всім приємного апетиту!