Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Курячі стегенця з картоплею в мультиварці

Курячі стегенця з картоплею в мультиварці

2-11-2015, 20:29
782
Курячі стегенця з картоплею в мультиварці
З наших рецептів, наведених нижче, ви дізнаєтеся, як смачно приготувати курячі стегенця з картоплею в мультиварці. В умовах, які створює ця кухонні помічниця для компонентів страви, страва виходить неймовірно насиченим, ароматним і ніжним.

Рецепт тушкованих курячих ніжок з картоплею в мультиварці


Інгредієнти:

  • курячі ніжки – 950 г;

  • бульби картоплі – 12 кг;

  • морква – 75 г;

  • цибуля ріпчаста – 75 г;

  • спеції для курки – 15 г;

  • вода фільтрована – 200 мл;

  • лаврове листя – 2 шт.;

  • рослинна рафінована олія – 65 мл;

  • сіль – 15 г або по смаку;

  • мелений чорний перець – 5 г або по смаку.


  • Приготування
    Вимиті курячі ніжки, промаківающімі паперовим рушником, натираємо меленим чорним перцем і спеціями для курки і залишаємо приблизно на тридцять хвилин.
    Тим часом чистимо і шаткуємо кубиками цибулю та моркву, бульби картоплі позбавляємо від шкірки і нарізаємо великими шматочками.
    Промариновані гомілки визначаємо в ємність мультиварки, попередньо налив трохи рослинного масла. Вибираємо на дисплеї функцію «Смаження» або «Випічка» і підрум'янюємо курку, один раз в процесі смаження перевернувши.
    Потім виймаємо рум'яні ніжки на тарілку, а в масло закладаємо цибулю і моркву і також підрум'янюємо небагато. Потім додаємо картоплю, пару лаврових листочків, укладаємо зверху обсмажені гомілки і заливаємо все фільтрованою водою, попередньо її посоливши. Перемикаємо пристрій на режим «Гасіння» і готуємо страву шістдесят-дев'яносто хвилин, в залежності від бажаного ступеня м'якості м'яса і овочів.

    Запечені курячі стегенця з картоплею в мультиварці - рецепт


    Інгредієнти:

  • курячі ніжки – 950 г;

  • бульби картоплі – 12 кг;

  • спеції для курки – 15 г;

  • часник – 4 зубчики;

  • солодка мелена паприка – за смаком;

  • майоран – за смаком;

  • свіжа зелень на свій вибір – за смаком;

  • рослинна рафінована олія – 65 мл;

  • сіль – за смаком;

  • мелений чорний перець – за смаком.


  • Приготування
    Підготовлені належним чином курячі гомілки натираємо сіллю, меленим чорним перцем і паприкою і даємо
    Курячі стегенця з картоплею в мультиварці
    промаринуватися протягом години. Потім закладаємо їх у ємність пристрою, наливши в неї попередньо рослинне масло. Зверху розкладаємо шматочки заздалегідь очищеного і нарізаного часнику і скибочки картоплі. Приправляємо блюдо зверху сіллю, сушеним майораном, прикриваємо кришку приладу і вибираємо режим «Випічка». Через двадцять п'ять хвилин, акуратно відкриваємо мультиварку, перевертаємо ніжки, намагаючись, щоб картопля залишився зверху і готуємо ще такий же час.
    По готовності викладаємо смажені курячі ніжки з запеченою картоплею на блюдо і подаємо до столу, приправивши свіжою зеленню.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Запечені курячі ніжки
    Запечені курячі ніжки
    Щоб запекти курячі ніжки не обов'язково мати особливі кулінарні навички. Це м'ясо чудово поєднується різними нестандартними компонентами, що доводять
    Смажені курячі ніжки
    Смажені курячі ніжки
    Щоб просто посмажити курячі ніжки не потрібно бути віртуозним кулінаром, а от зробити блюдо ще й оригінальним - тут звичайно потрібно підключити
    Як приготувати курячі ніжки в духовці?
    Як приготувати курячі ніжки в духовці?
    Курячі ніжки - це найдоступніший вид м'яса і універсальний, що дозволяє проявляти фантазію в його приготуванні. Пропонуємо урізноманітнити вашу
    Як приготувати курячі ніжки?
    Як приготувати курячі ніжки?
    Сьогодні найбільш доступним м'ясом вважається курятина і рецептів з її участю неймовірне безліч. Пропонуємо приготувати оригінально курячі ніжки.
    Тушковані курячі ніжки
    Тушковані курячі ніжки
    Страви з курячого м'яса користуються особливою популярністю в багатьох будинках. З нього можна зробити вишукане святкове страву або простий домашній
    Курячі ніжки в рукаві
    Курячі ніжки в рукаві
    Курячі ніжки кожна господиня готує дуже часто. З чим це пов'язано? В першу чергу в дешевизною продукту, простотою і швидкістю його приготування. Якщо