Як приготувати курячі ніжки?
Сьогодні ми розглянемо в наших рецептах, як можна смачно і оригінально приготувати звичайні курячі ніжки, щоб це банальне блюдо заграло новими фарбами і порадувало незвичайним смаком.
Інгредієнти:
курячі ніжки – 750 г;
майонез – 145 г;
часник – 5-6 зубчиків;
мелена солодка паприка – 10 г;
куркума – 10 г;
каррі – 10 г;
чилі мелений – за смаком;
сушений лук – за смаком;
сіль;
мелений чорний перець.
Приготування
Вимиті холодною водою курячі ніжки промаківающімі серветками або паперовими рушниками. У мисочці змішуємо сіль, мелену паприку, куркума, карі, чилі сушений лук і натираємо отриманої пряною сумішшю курку. Залишаємо при кімнатній температурі на двадцять хвилин.
Потім очищаємо і дрібно рубаємо зубці часнику, змішуємо їх з майонезом і покриваємо отриманою сумішшю поверхню ніжок. Визначаємо їх в прохолодне місце для маринування як мінімум на одну годину.
Промариновані курячі ніжки розміщуємо тісно один до одного в попередньо промасленим формі і ставимо в прогріту до 175 градусів духовку на сорок п'ять хвилин.
По готовності ніжки перекладаємо на блюдо і відразу ж подаємо до столу.
Інгредієнти:
курячі ніжки – 750 г;
вино сухе, біле – 90 мл;
вершкове масло – 60 г;
рослинна рафінована олія – 55 мл;
борошно пшеничне – 90 г;
мелена солодка паприка – за смаком;
мускатний горіх – за смаком;
прованські трави – за смаком;
мелений чорний перець – за смаком;
сіль;
Приготування
Вимиті курячі ніжки натираємо сіллю, меленим чорним перцем, сумішшю сухих прованських трав, визначаємо в глибоку миску і заливаємо білим сухим вином. Даємо їм промаринуватися протягом однієї години, один раз за цей час перемішавши.
Змішуємо борошно з меленим чорним перцем, солодкою паприкою і мускатним горіхом, паніруємо в отриманій суміші промариновані ніжки, попередньо обсушивши їх від вологи рушником, і тут же розміщуємо на сковороді в прогрітому рослинному маслі. Підрум'янюємо гомілки з двох сторін на сильному вогні, потім прикриваємо сковороду кришкою і витримуємо страву до готовності, збавивши вогонь.
Інгредієнти:
курячі ніжки – 8 шт.;
печериці середнього розміру – 8 шт.;
часник -3 зубця;
свіжа зелень – за смаком;
мелена суміш перців – за смаком;
сіль – за смаком;
твердий сир – 60 г;
рослинне масло.
Приготування
Промиваємо курячі ніжки, обсушуємо і приступаємо до заготівлі основи під фаршировку. Відвертаємо акуратно шкіру панчохою, підрізаючи ножицями сухожилля, де знадобиться, і виймаємо м'якоть з кісточкою, відокремивши її від суглоба і залишивши з шкірою один хрящик. Потім зрізаємо м'ясо з кістки і подрібнюємо невеликими скибочками. Також миємо, обсушуємо і досить дрібно шаткуємо печериці, попередньо очищений часник і вимиту свіжу зелень. Змішуємо в мисці курячі шматочки, гриби, часник і зелень, приправляємо сіллю, меленої сумішшю перців, додаємо пропущений через тертку сир і перемішуємо. Наповнюємо отриманою сумішшю шкіру від гомілки, надаємо виробу красиву форму, прикриваємо довгим краєм шкіри, як конверт і притискаємо небагато. Для вірності можна сколоти шкіру зубочисткою.
Наливаємо в сотейник з товстим дном або в сковороду олію. Його має бути стільки, щоб фаршировані ніжки були на половину в нього занурені при смаженні. Визначаємо посуд з маслом на вогонь і трохи прогріваємо. Закладаємо гомілки в масло швом донизу і даємо підрум'яниться з усіх боків, періодично перевертаючи.
По готовності витягаємо фаршировані ніжки з олії на серветки і подаємо до столу зі свіжими овочами або будь-яким гарніром на ваш смак.
Як смачно приготувати курячі ніжки в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
Вимиті холодною водою курячі ніжки промаківающімі серветками або паперовими рушниками. У мисочці змішуємо сіль, мелену паприку, куркума, карі, чилі сушений лук і натираємо отриманої пряною сумішшю курку. Залишаємо при кімнатній температурі на двадцять хвилин.
Потім очищаємо і дрібно рубаємо зубці часнику, змішуємо їх з майонезом і покриваємо отриманою сумішшю поверхню ніжок. Визначаємо їх в прохолодне місце для маринування як мінімум на одну годину.
Промариновані курячі ніжки розміщуємо тісно один до одного в попередньо промасленим формі і ставимо в прогріту до 175 градусів духовку на сорок п'ять хвилин.
По готовності ніжки перекладаємо на блюдо і відразу ж подаємо до столу.
Як приготувати курячі ніжки на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Вимиті курячі ніжки натираємо сіллю, меленим чорним перцем, сумішшю сухих прованських трав, визначаємо в глибоку миску і заливаємо білим сухим вином. Даємо їм промаринуватися протягом однієї години, один раз за цей час перемішавши.
Змішуємо борошно з меленим чорним перцем, солодкою паприкою і мускатним горіхом, паніруємо в отриманій суміші промариновані ніжки, попередньо обсушивши їх від вологи рушником, і тут же розміщуємо на сковороді в прогрітому рослинному маслі. Підрум'янюємо гомілки з двох сторін на сильному вогні, потім прикриваємо сковороду кришкою і витримуємо страву до готовності, збавивши вогонь.
Як смачно приготувати фаршировані курячі ніжки - рецепт?
Інгредієнти:
Приготування
Промиваємо курячі ніжки, обсушуємо і приступаємо до заготівлі основи під фаршировку. Відвертаємо акуратно шкіру панчохою, підрізаючи ножицями сухожилля, де знадобиться, і виймаємо м'якоть з кісточкою, відокремивши її від суглоба і залишивши з шкірою один хрящик. Потім зрізаємо м'ясо з кістки і подрібнюємо невеликими скибочками. Також миємо, обсушуємо і досить дрібно шаткуємо печериці, попередньо очищений часник і вимиту свіжу зелень. Змішуємо в мисці курячі шматочки, гриби, часник і зелень, приправляємо сіллю, меленої сумішшю перців, додаємо пропущений через тертку сир і перемішуємо. Наповнюємо отриманою сумішшю шкіру від гомілки, надаємо виробу красиву форму, прикриваємо довгим краєм шкіри, як конверт і притискаємо небагато. Для вірності можна сколоти шкіру зубочисткою.
Наливаємо в сотейник з товстим дном або в сковороду олію. Його має бути стільки, щоб фаршировані ніжки були на половину в нього занурені при смаженні. Визначаємо посуд з маслом на вогонь і трохи прогріваємо. Закладаємо гомілки в масло швом донизу і даємо підрум'яниться з усіх боків, періодично перевертаючи.
По готовності витягаємо фаршировані ніжки з олії на серветки і подаємо до столу зі свіжими овочами або будь-яким гарніром на ваш смак.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячі стегенця з картоплею в мультиварці
Найчастіше курячі ніжки готують дуже просто, без надмірностей. Тому такого роду страва воліють подавати на повсякденний стіл. Однак, дотримуючись
Курячі ніжки в духовці
Напевно, кожна господиня раз у житті запікала курячі ніжки в духовці і точно знає, що це зовсім не складне блюдо, яке люблять усі домочадці.
Смажені курячі ніжки
Щоб просто посмажити курячі ніжки не потрібно бути віртуозним кулінаром, а от зробити блюдо ще й оригінальним - тут звичайно потрібно підключити
Як приготувати курячі ніжки в духовці?
Курячі ніжки - це найдоступніший вид м'яса і універсальний, що дозволяє проявляти фантазію в його приготуванні. Пропонуємо урізноманітнити вашу
Курячі ніжки в рукаві
Курячі ніжки кожна господиня готує дуже часто. З чим це пов'язано? В першу чергу в дешевизною продукту, простотою і швидкістю його приготування. Якщо
Курячі ніжки в майонезі - рецепт
Курячі ніжки в майонезі - ароматне і смачне блюдо, яке підійде до будь-якого гарніру: відварного рису, макаронів, гречки, овочів. Давайте розглянемо