Як приготувати солянку в мультиварці?
Класична солянка являє собою густий бульйон з додаванням м'ясних делікатесів, і має приємну легку кислинку. Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати солянку в мультиварці і зберегти не тільки час, але і сили.
Солянка – не тільки неймовірно смачний і наваристий суп, але і прекрасний гарнір, приготування якого при наявності мультиварки перетворюється в суцільне задоволення!
Інгредієнти:
капуста – 1 качан;
цибулина – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
масло рослинне – 2 ст. ложки;
спеції;
томатна паста – 3 ст. ложки;
вода фільтрована – 05 ст.;
лавровий лист – 1 шт.
Приготування
Отже, спочатку шаткуємо капусту крупно. Моркву чистимо, подрібнюємо на крупній тертці, а цибулю рубаємо. У чашу мультиварки наливаємо рослинне масло, кидаємо цибулю і пасеруємо його. Морква перемішуємо з капустою і злегка тиснемо руками, щоб овочі пустили сік. Відправляємо їх у чашу, включаємо програму «Гасіння», вливаємо трохи води, кладемо томатну пасту, додаємо спеції, лаврушку і закриваємо кришку. Готуємо 30 хвилин, а потім подаємо солянку, розклавши по тарілках.
Інгредієнти:
м'якоть яловичини – 600 г;
асорті м'ясне (шинка, сосиски, ковбаса) – 400 г;
цибулина – 2 шт.;
морква – 2 шт.;
огірки солоні – 2 шт.;
паста томатна – 4 ст. ложки;
лавровий лист – 3 шт.;
спеції;
маслини й лимон – для прикраси;
олія рослинна.
Приготування
Яловичину ретельно промиваємо, кладемо в посуд мультиварки, заливаємо фільтрованою водою і варимо в режимі «Суп» приблизно 2 години. Не гаючи часу, займаємося підготовкою всіх необхідних інгредієнтів. Цибулину і моркву чистимо і подрібнюємо. З солоних огірків зрізаємо шкірку, рубаємо їх кубиками, а м'ясне асорті кришимо довільними шматочками. Почувши звуковий сигнал, акуратно виймаємо м'ясо, викладаємо його на тарілку, а бульйон проціджуємо в чисту каструлю. Чашу мультиварки промиваємо, наливаємо трохи масла і викладаємо цибулю з морквою. Пасеруємо овочі в режимі «Випічка» 15 хвилин, а потім додаємо м'ясне асорті, перемішуємо і смажимо ще кілька хвилин. Після цього кидаємо в майбутню солянку солоні огірки, викладаємо томатну пасту і тушкуємо 5 хвилин. Відварну яловичину нарізаємо маленькими шматочками, додаємо в суп, перемішуємо, заправляємо спеціями за смаком і заливаємо м'ясним бульйоном. Кидаємо лаврові листочки, а потім закриваємо кришку приладу, вибираємо програму «Суп» і варимо блюдо 25 хвилин. Після звукового сигналу, даємо страві настоятися якийсь час, а потім розливаємо по тарілках, прикрашаємо маслинами і лимонними скибочками.
Інгредієнти:
солоні огірки – 1 кг;
маслини без кісточок – 100 г;
копченості (шинка, сосиски, ковбаса) – 1 кг;
паста томатна – 150 мл;
цибулина – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
спеції;
олія рослинна;
лимон – 05 шт.;
Приготування
Ми розповімо вам ще один спосіб. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями, а моркву тремо на тертці. У чашу наливаємо олію, кидаємо овочі і вибираємо програму «Випічка». Через 10 хвилин додаємо томатну пасту і обсмажуємо ще 10 хвилин. Цим часом дрібно шаткуємо огірки, кидаємо їх туди ж і вливаємо розсіл. Копченості нарізаємо кубиками, викладаємо в чашу, вливаємо воду, додаємо маслини, закриваємо кришку і виставляємо режим «Суп». Засікаємо 30 хвилин, і чекаємо звукового сигналу. Після цього розливаємо суп по тарілках, додаємо в кожну порцію оливки і лимонні дольки.
Як приготувати солянку з капусти в мультиварці?
Солянка – не тільки неймовірно смачний і наваристий суп, але і прекрасний гарнір, приготування якого при наявності мультиварки перетворюється в суцільне задоволення!
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку шаткуємо капусту крупно. Моркву чистимо, подрібнюємо на крупній тертці, а цибулю рубаємо. У чашу мультиварки наливаємо рослинне масло, кидаємо цибулю і пасеруємо його. Морква перемішуємо з капустою і злегка тиснемо руками, щоб овочі пустили сік. Відправляємо їх у чашу, включаємо програму «Гасіння», вливаємо трохи води, кладемо томатну пасту, додаємо спеції, лаврушку і закриваємо кришку. Готуємо 30 хвилин, а потім подаємо солянку, розклавши по тарілках.
Як приготувати м'ясну солянку в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину ретельно промиваємо, кладемо в посуд мультиварки, заливаємо фільтрованою водою і варимо в режимі «Суп» приблизно 2 години. Не гаючи часу, займаємося підготовкою всіх необхідних інгредієнтів. Цибулину і моркву чистимо і подрібнюємо. З солоних огірків зрізаємо шкірку, рубаємо їх кубиками, а м'ясне асорті кришимо довільними шматочками. Почувши звуковий сигнал, акуратно виймаємо м'ясо, викладаємо його на тарілку, а бульйон проціджуємо в чисту каструлю. Чашу мультиварки промиваємо, наливаємо трохи масла і викладаємо цибулю з морквою. Пасеруємо овочі в режимі «Випічка» 15 хвилин, а потім додаємо м'ясне асорті, перемішуємо і смажимо ще кілька хвилин. Після цього кидаємо в майбутню солянку солоні огірки, викладаємо томатну пасту і тушкуємо 5 хвилин. Відварну яловичину нарізаємо маленькими шматочками, додаємо в суп, перемішуємо, заправляємо спеціями за смаком і заливаємо м'ясним бульйоном. Кидаємо лаврові листочки, а потім закриваємо кришку приладу, вибираємо програму «Суп» і варимо блюдо 25 хвилин. Після звукового сигналу, даємо страві настоятися якийсь час, а потім розливаємо по тарілках, прикрашаємо маслинами і лимонними скибочками.
Як приготувати збірну солянку в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Ми розповімо вам ще один спосіб. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями, а моркву тремо на тертці. У чашу наливаємо олію, кидаємо овочі і вибираємо програму «Випічка». Через 10 хвилин додаємо томатну пасту і обсмажуємо ще 10 хвилин. Цим часом дрібно шаткуємо огірки, кидаємо їх туди ж і вливаємо розсіл. Копченості нарізаємо кубиками, викладаємо в чашу, вливаємо воду, додаємо маслини, закриваємо кришку і виставляємо режим «Суп». Засікаємо 30 хвилин, і чекаємо звукового сигналу. Після цього розливаємо суп по тарілках, додаємо в кожну порцію оливки і лимонні дольки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Солянка з сосискою зі свіжої капусти
Сьогодні ми трохи відійдемо від класичних правил приготування солянки і запропонуємо вашій увазі дійсно оригінальний і незвичайний рецепт її
Рецепт класичної солянки
Класична солянка - це приголомшливо ароматний і смачний супчик, головними інгредієнтами якого є солоні огірки і м'ясо. Але навіть якщо у вас немає
Солянка з куркою
Солянка - це смачне і поживне блюдо, дуже актуальний напередодні зимових холодів. Варіацій її створення безліч, і ми впевнені, у кожної господині є
Солянка з фрикадельками
Солянка - являє собою густий суп на рибному, м'ясному або грибному бульйоні з додаванням маслин, солоних огірків, лимона. І зараз ми розповімо, як
Солянка з перловкою
Солянка - смачне гаряче блюдо російської кухні. Її готують з м'яса з додаванням солоних огірків і маслин. І сьогодні ми додамо ще один інгредієнт в
Рецепт солянки в мультиварці
Солянка - популярний і смачний суп, улюблений багатьма з нас. Вона буває м'ясна, рибна, грибна, збірна. Її приготувати досить просто, і в цьому нам