Класична солянка являє собою густий бульйон з додаванням м'ясних делікатесів, і має приємну легку кислинку. Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати солянку в мультиварці і зберегти не тільки час, але і сили.
Як приготувати солянку з капусти в мультиварці?
Солянка – не тільки неймовірно смачний і наваристий суп, але і прекрасний гарнір, приготування якого при наявності мультиварки перетворюється в суцільне задоволення!
Інгредієнти: капуста – 1 качан; цибулина – 1 шт.; морква – 1 шт.; масло рослинне – 2 ст. ложки; спеції; томатна паста – 3 ст. ложки; вода фільтрована – 05 ст.; лавровий лист – 1 шт. Приготування Отже, спочатку шаткуємо капусту крупно. Моркву чистимо, подрібнюємо на крупній тертці, а цибулю рубаємо. У чашу мультиварки наливаємо рослинне масло, кидаємо цибулю і пасеруємо його. Морква перемішуємо з капустою і злегка тиснемо руками, щоб овочі пустили сік. Відправляємо їх у чашу, включаємо програму «Гасіння», вливаємо трохи води, кладемо томатну пасту, додаємо спеції, лаврушку і закриваємо кришку. Готуємо 30 хвилин, а потім подаємо солянку, розклавши по тарілках.
Як приготувати м'ясну солянку в мультиварці?
Інгредієнти: м'якоть яловичини – 600 г; асорті м'ясне (шинка, сосиски, ковбаса) – 400 г; цибулина – 2 шт.; морква – 2 шт.; огірки солоні – 2 шт.; паста томатна – 4 ст. ложки; лавровий лист – 3 шт.; спеції; маслини й лимон – для прикраси; олія рослинна. Приготування Яловичину ретельно промиваємо, кладемо в посуд мультиварки, заливаємо фільтрованою водою і варимо в режимі «Суп» приблизно 2 години. Не гаючи часу, займаємося підготовкою всіх необхідних інгредієнтів. Цибулину і моркву чистимо і подрібнюємо. З солоних огірків зрізаємо шкірку, рубаємо їх кубиками, а м'ясне асорті кришимо довільними шматочками. Почувши звуковий сигнал, акуратно виймаємо м'ясо, викладаємо його на тарілку, а бульйон проціджуємо в чисту каструлю. Чашу мультиварки промиваємо, наливаємо трохи масла і викладаємо цибулю з морквою. Пасеруємо овочі в режимі «Випічка» 15 хвилин, а потім додаємо м'ясне асорті, перемішуємо і смажимо ще кілька хвилин. Після цього кидаємо в майбутню солянку солоні огірки, викладаємо томатну пасту і тушкуємо 5 хвилин. Відварну яловичину нарізаємо маленькими шматочками, додаємо в суп, перемішуємо, заправляємо спеціями за смаком і заливаємо м'ясним бульйоном. Кидаємо лаврові листочки, а потім закриваємо кришку приладу, вибираємо програму «Суп» і варимо блюдо 25 хвилин. Після звукового сигналу, даємо страві настоятися якийсь час, а потім розливаємо по тарілках, прикрашаємо маслинами і лимонними скибочками.
Як приготувати збірну солянку в мультиварці?
Інгредієнти: солоні огірки – 1 кг; маслини без кісточок – 100 г; копченості (шинка, сосиски, ковбаса) – 1 кг; паста томатна – 150 мл; цибулина – 1 шт.; морква – 1 шт.; спеції; олія рослинна; лимон – 05 шт.; Приготування Ми розповімо вам ще один спосіб. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями, а моркву тремо на тертці. У чашу наливаємо олію, кидаємо овочі і вибираємо програму «Випічка». Через 10 хвилин додаємо томатну пасту і обсмажуємо ще 10 хвилин. Цим часом дрібно шаткуємо огірки, кидаємо їх туди ж і вливаємо розсіл. Копченості нарізаємо кубиками, викладаємо в чашу, вливаємо воду, додаємо маслини, закриваємо кришку і виставляємо режим «Суп». Засікаємо 30 хвилин, і чекаємо звукового сигналу. Після цього розливаємо суп по тарілках, додаємо в кожну порцію оливки і лимонні дольки.