Куряче суфле в мультиварці
Суфле з курячої грудки – справжній порятунок для тих, хто стежить за своїм харчуванням, але втомився від щоденного вечері з сухим курячим філе в основі. Повітряна м'ясна запіканка з курятини може стати частиною трапези дорослого і дитини, а в компанії овочевого салату або легкого гарніри з круп перетворюється в ситний і корисний обід. У рецептах нижче ми навчимося готувати суфле куряче в мультиварці.
Якщо ви можете дозволити собі додати у фарш невелику кількість вершків, то неодмінно зробіть це, так готове блюдо вийде ще ніжніше, але якщо дета виключає подібні складові з повсякденного меню, то вершки можна замінити знежиреним молоком або яєчним білком.
Інгредієнти:
курячий фарш - 840 г;
вершки - 220 мл;
ріпчаста цибуля - 85 м;
часникові зубки - 2 шт.;
яйця - 3 шт.;
борошно - 5 р.
Приготування
Фарш з курячого філе покладіть в чашу блендера і залийте вершками. Слідом додайте дрібку солі і борошно. Перетворіть фарш в пастоподібну масу і перекладіть її в окрему ємність. За допомогою все того ж блендера пюрируйте ріпчасту цибулю і часникові зубки. Ретельно змішайте цибульне пюре з курятиною і яєчними жовтками. Білки яєць збийте в стійку піну і обережно, намагаючись зберегти максимум повітря, введіть піну в суміш. Розподіліть основу для суфле в промасленим чаші кухонного гаджета і виставте режим «Випічка» на годину (клапан відкритий). Готове суфле куряче в мультиварці годиться як для дітей, так і для дорослих, і може сервироваться у гарячому вигляді або охолодженим.
Тим же, хто дотримується суворої дієти, рекомендуємо випробувати рецепт суфле на пару. З-за простих складових, його можна готувати в будь-який сезон, доповнивши курку асорті з заморожених або свіжих овочів.
Інгредієнти:
куряче філе - 740 г;
вершки - 155 мл;
яйця - 3 шт.;
овочі - 235 р.
Приготування
Пропустіть куряче філе через м'ясорубку або перетворіть його в фарш блендером. Перекладіть курячий фарш в глибоку посуд, щедро приправити його сіллю і свіжомеленим перцем, а потім додайте яйце і вершки. Збийте м'ясну основу для суфле блендером і додайте до отриманої маси розморожені овочі. Перекладіть суміш в ємність для приготування на пару і готуйте у відповідному режимі протягом 40 хвилин. Після сигналу дайте суфле трохи охолонути, а потім перекладіть на плоске блюдо.
Суфле з курячої грудки в мультиварці
Якщо ви можете дозволити собі додати у фарш невелику кількість вершків, то неодмінно зробіть це, так готове блюдо вийде ще ніжніше, але якщо дета виключає подібні складові з повсякденного меню, то вершки можна замінити знежиреним молоком або яєчним білком.
Інгредієнти:
Приготування
Фарш з курячого філе покладіть в чашу блендера і залийте вершками. Слідом додайте дрібку солі і борошно. Перетворіть фарш в пастоподібну масу і перекладіть її в окрему ємність. За допомогою все того ж блендера пюрируйте ріпчасту цибулю і часникові зубки. Ретельно змішайте цибульне пюре з курятиною і яєчними жовтками. Білки яєць збийте в стійку піну і обережно, намагаючись зберегти максимум повітря, введіть піну в суміш. Розподіліть основу для суфле в промасленим чаші кухонного гаджета і виставте режим «Випічка» на годину (клапан відкритий). Готове суфле куряче в мультиварці годиться як для дітей, так і для дорослих, і може сервироваться у гарячому вигляді або охолодженим.
Рецепт курячого суфле на пару в мультиварці
Тим же, хто дотримується суворої дієти, рекомендуємо випробувати рецепт суфле на пару. З-за простих складових, його можна готувати в будь-який сезон, доповнивши курку асорті з заморожених або свіжих овочів.
Інгредієнти:
Приготування
Пропустіть куряче філе через м'ясорубку або перетворіть його в фарш блендером. Перекладіть курячий фарш в глибоку посуд, щедро приправити його сіллю і свіжомеленим перцем, а потім додайте яйце і вершки. Збийте м'ясну основу для суфле блендером і додайте до отриманої маси розморожені овочі. Перекладіть суміш в ємність для приготування на пару і готуйте у відповідному режимі протягом 40 хвилин. Після сигналу дайте суфле трохи охолонути, а потім перекладіть на плоске блюдо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суфле з індички
Приготувавши легке суфле з індички, ви не тільки збережете всю користь цього продукту, здивуйте близьких або гостей, але й внесете різноманітність в
Суфле куряче
Суфле куряче - це ніжне і повітряне блюдо, від якого в захваті буде не тільки дорослі, але і діти. І головне для її створення не потрібно особливих
Суфле з печінки в духовці
Ніжне і дієтичне суфле з печінки прекрасно підійде як для дорослого, так і дитячого харчування. Його можна приготувати на пару або в духовці.
Сирне суфле в пароварці
Сирне суфле, приготована в пароварці, неодмінно порадує вас і ваших домочадців своїм ніжним смаком і чудовим зовнішнім виглядом. Давайте з вами
М'ясне суфле в мультиварці
М'ясне суфле - це чудове доповнення до арсеналу закусок на святковому столі. Його приготувати не складе особливих труднощів, якщо у вас є
Бананове суфле
Бананове суфле - це ніжне і низькокалорійне блюдо, яке чудово завершить будь-яку трапезу або просто може бути самостійною стравою. Пропонуємо вам