Вернуться назад Распечатать

Куряче суфле в мультиварці

Куряче суфле в мультиварці
Суфле з курячої грудки – справжній порятунок для тих, хто стежить за своїм харчуванням, але втомився від щоденного вечері з сухим курячим філе в основі. Повітряна м'ясна запіканка з курятини може стати частиною трапези дорослого і дитини, а в компанії овочевого салату або легкого гарніри з круп перетворюється в ситний і корисний обід. У рецептах нижче ми навчимося готувати суфле куряче в мультиварці.

Суфле з курячої грудки в мультиварці


Якщо ви можете дозволити собі додати у фарш невелику кількість вершків, то неодмінно зробіть це, так готове блюдо вийде ще ніжніше, але якщо дета виключає подібні складові з повсякденного меню, то вершки можна замінити знежиреним молоком або яєчним білком.
Інгредієнти:

  • курячий фарш - 840 г;

  • вершки - 220 мл;

  • ріпчаста цибуля - 85 м;

  • часникові зубки - 2 шт.;

  • яйця - 3 шт.;

  • борошно - 5 р.


  • Приготування
    Фарш з курячого філе покладіть в чашу блендера і залийте вершками. Слідом додайте дрібку солі і борошно. Перетворіть фарш в пастоподібну масу і перекладіть її в окрему ємність. За допомогою все того ж блендера пюрируйте ріпчасту цибулю і часникові зубки. Ретельно змішайте цибульне пюре з курятиною і яєчними жовтками. Білки яєць збийте в стійку піну і обережно, намагаючись зберегти максимум повітря, введіть піну в суміш. Розподіліть основу для суфле в промасленим чаші кухонного гаджета і виставте режим «Випічка» на годину (клапан відкритий). Готове суфле куряче в мультиварці годиться як для дітей, так і для дорослих, і може сервироваться у гарячому вигляді або охолодженим.

    Рецепт курячого суфле на пару в мультиварці


    Тим же, хто дотримується суворої дієти, рекомендуємо випробувати рецепт суфле на пару. З-за простих складових, його можна готувати в будь-який сезон, доповнивши курку асорті з заморожених або свіжих овочів.
    Інгредієнти:

  • куряче філе - 740 г;

  • вершки - 155 мл;

  • яйця - 3 шт.;
  • Куряче суфле в мультиварці

  • овочі - 235 р.


  • Приготування
    Пропустіть куряче філе через м'ясорубку або перетворіть його в фарш блендером. Перекладіть курячий фарш в глибоку посуд, щедро приправити його сіллю і свіжомеленим перцем, а потім додайте яйце і вершки. Збийте м'ясну основу для суфле блендером і додайте до отриманої маси розморожені овочі. Перекладіть суміш в ємність для приготування на пару і готуйте у відповідному режимі протягом 40 хвилин. Після сигналу дайте суфле трохи охолонути, а потім перекладіть на плоске блюдо.