Курячий суп з вермішеллю в мультиварці
Суп на основі курятини з додаванням вермішелі – класичне блюдо для негоди, яка, крім усього іншого, наділяють здатністю боротися з застудою, а що може бути актуальніше в холоди? Якщо ви вирішите втілити в життя кілька оригінальних рецептів курячих супів , то спробуйте наші рецепти в мультиварці.
Інгредієнти:
куряче філе - 540 г;
кунжутне масло - 10 мл;
ріпчаста цибуля - 45 г;
печериці - 90 г;
соєвий соус - 35 мл;
тростинний цукор - 5 г;
соус шрірача - 30 мл;
морква - 70 г;
курячий бульйон - 11 л;
вода - 380 мл;
паста місо - 1/2 ст.;
локшина - 160 г;
молода капуста - 45 г;
жменю шпинату.
Приготування
Перед тим, як зварити курячий суп з вермішеллю, саму куру слід обсмажити, після чого можна братися за основу супу. Для приготування останньої розігрійте масло в чаші і використовуйте його для пасерування цибулі з грибами. Коли зажарка почне підрум'янюватися, змішайте її з морквою, а через хвилину залийте сумішшю води, бульйону і місо. Додайте в суп соєвий соус і цукор, а слідом відправте тонко нарізані листя молодої капусти. Перейдіть на «Гасіння» і виставте час – 15 хвилин. Через п'ять хвилин додайте в суп локшину, а перед сигналом про закінчення готування – жменя свіжого шпинату. Під час сервірування, поверх готового супу c вермішеллю приготованого в мультиварці покладіть шматочки курятини.
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля - 45 г;
часникові зубки - 2 шт.;
оливкова масло - 10 мл;
курятина - 490 г;
курячий бульйон - 17 л;
морква - 125 г;
суцвіття брокколі - 90 г;
картопля - 280 м;
жменю шпинату.
Приготування
Включивши мультиварку в режим «Випічка», підігрійте в чаші трохи олії і використовуйте його для пасерування півкілець ріпчастої цибулі. Коли цибуля ледь зарум'яниться, додайте до нього часникові зубки і шматочки курятини, а як тільки птах схопиться, вливайте до засмажки бульйон і кладіть шматочки картоплі і моркви. Встановіть таймер на 15 хвилин і дочекайтеся, коли овочі розм'якшаться. Приправте суп і покладіть в нього суцвіття брокколі. Ще пара хвилин і залишиться лише доповнити блюдо свіжим шпинатом, після чого його можна буде подавати до столу.
Інгредієнти:
курячий бульйон - 14 л;
локшина - 1 ст.;
яйця - 3 шт.;
сік лимона - 55 мл;
відварене куряче філе - 280 р.
Приготування
Дочекайтеся закипання бульйону в чаші і покладіть в нього локшину. Збийте яйця з соком лимона і поступово, постійно збиваючи, додайте до суміші гарячий курячий бульйон. Перелийте яйця в миску, додайте куру, і варіть суп, помішуючи, поки не загусне.
Курячий суп з грибами і вермішеллю
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як зварити курячий суп з вермішеллю, саму куру слід обсмажити, після чого можна братися за основу супу. Для приготування останньої розігрійте масло в чаші і використовуйте його для пасерування цибулі з грибами. Коли зажарка почне підрум'янюватися, змішайте її з морквою, а через хвилину залийте сумішшю води, бульйону і місо. Додайте в суп соєвий соус і цукор, а слідом відправте тонко нарізані листя молодої капусти. Перейдіть на «Гасіння» і виставте час – 15 хвилин. Через п'ять хвилин додайте в суп локшину, а перед сигналом про закінчення готування – жменя свіжого шпинату. Під час сервірування, поверх готового супу c вермішеллю приготованого в мультиварці покладіть шматочки курятини.
Рецепт курячого супу з вермішеллю і картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Включивши мультиварку в режим «Випічка», підігрійте в чаші трохи олії і використовуйте його для пасерування півкілець ріпчастої цибулі. Коли цибуля ледь зарум'яниться, додайте до нього часникові зубки і шматочки курятини, а як тільки птах схопиться, вливайте до засмажки бульйон і кладіть шматочки картоплі і моркви. Встановіть таймер на 15 хвилин і дочекайтеся, коли овочі розм'якшаться. Приправте суп і покладіть в нього суцвіття брокколі. Ще пара хвилин і залишиться лише доповнити блюдо свіжим шпинатом, після чого його можна буде подавати до столу.
Курячий суп з яйцем і вермішеллю
Інгредієнти:
Приготування
Дочекайтеся закипання бульйону в чаші і покладіть в нього локшину. Збийте яйця з соком лимона і поступово, постійно збиваючи, додайте до суміші гарячий курячий бульйон. Перелийте яйця в миску, додайте куру, і варіть суп, помішуючи, поки не загусне.
Рекомендуємо добрі рецепти
Печеня з курки в мультиварці
Апетитна рум'яна курочка, м'яка картопелька, все це присмачено спеціями, що може бути смачніше? Поширене, улюблене багатьма жарке з куркою складно
Суп із замороженого шпинату
У шпинаті дуже багато вітамінів і мікроелементів. При заморожуванні або тепловій обробці, він не втрачає свої корисні якості. Суп із замороженого
Гуляш з індички з підливою – рецепт
Дуже гарною заміною курячому гуляшу може стати таке ж блюдо, тільки приготоване з індички. Скориставшись запропонованими рецептами, ваша птах в гуляш
Щи зі свіжої капусти з куркою
Далеко не кожен суп може похвалитися такою легкістю, як щі. На сьогоднішній день існує багато способів його приготування. Сьогодні ми вам пропонуємо
Курячий суп з вермішеллю - рецепт
Курячий суп з вермішеллю - це справді класика серед всіх рідких страв. Його люблять усі без винятку, і дорослі, і діти, тому що він не тільки
Грибний суп з вермішеллю
Легкий і ситний суп з грибами і вермішеллю - ідеальне блюдо для весни, коли організм вимагає розвантаження від важкої зимової їжі. Рекомендуємо