Суп на основі курятини з додаванням вермішелі – класичне блюдо для негоди, яка, крім усього іншого, наділяють здатністю боротися з застудою, а що може бути актуальніше в холоди? Якщо ви вирішите втілити в життя кілька оригінальних рецептів курячих супів , то спробуйте наші рецепти в мультиварці.
Курячий суп з грибами і вермішеллю
Інгредієнти: куряче філе - 540 г; кунжутне масло - 10 мл; ріпчаста цибуля - 45 г; печериці - 90 г; соєвий соус - 35 мл; тростинний цукор - 5 г; соус шрірача - 30 мл; морква - 70 г; курячий бульйон - 11 л; вода - 380 мл; паста місо - 1/2 ст.; локшина - 160 г; молода капуста - 45 г; жменю шпинату. Приготування Перед тим, як зварити курячий суп з вермішеллю, саму куру слід обсмажити, після чого можна братися за основу супу. Для приготування останньої розігрійте масло в чаші і використовуйте його для пасерування цибулі з грибами. Коли зажарка почне підрум'янюватися, змішайте її з морквою, а через хвилину залийте сумішшю води, бульйону і місо. Додайте в суп соєвий соус і цукор, а слідом відправте тонко нарізані листя молодої капусти. Перейдіть на «Гасіння» і виставте час – 15 хвилин. Через п'ять хвилин додайте в суп локшину, а перед сигналом про закінчення готування – жменя свіжого шпинату. Під час сервірування, поверх готового супу c вермішеллю приготованого в мультиварці покладіть шматочки курятини.
Рецепт курячого супу з вермішеллю і картоплею
Інгредієнти: ріпчаста цибуля - 45 г; часникові зубки - 2 шт.; оливкова масло - 10 мл; курятина - 490 г; курячий бульйон - 17 л; морква - 125 г; суцвіття брокколі - 90 г; картопля - 280 м; жменю шпинату. Приготування Включивши мультиварку в режим «Випічка», підігрійте в чаші трохи олії і використовуйте його для пасерування півкілець ріпчастої цибулі. Коли цибуля ледь зарум'яниться, додайте до нього часникові зубки і шматочки курятини, а як тільки птах схопиться, вливайте до засмажки бульйон і кладіть шматочки картоплі і моркви. Встановіть таймер на 15 хвилин і дочекайтеся, коли овочі розм'якшаться. Приправте суп і покладіть в нього суцвіття брокколі.
Ще пара хвилин і залишиться лише доповнити блюдо свіжим шпинатом, після чого його можна буде подавати до столу.
Курячий суп з яйцем і вермішеллю
Інгредієнти: курячий бульйон - 14 л; локшина - 1 ст.; яйця - 3 шт.; сік лимона - 55 мл; відварене куряче філе - 280 р. Приготування Дочекайтеся закипання бульйону в чаші і покладіть в нього локшину. Збийте яйця з соком лимона і поступово, постійно збиваючи, додайте до суміші гарячий курячий бульйон. Перелийте яйця в миску, додайте куру, і варіть суп, помішуючи, поки не загусне.