Вернуться назад Распечатать

Курячий суп з вермішеллю в мультиварці

Курячий суп з вермішеллю в мультиварці
Суп на основі курятини з додаванням вермішелі – класичне блюдо для негоди, яка, крім усього іншого, наділяють здатністю боротися з застудою, а що може бути актуальніше в холоди? Якщо ви вирішите втілити в життя кілька оригінальних рецептів курячих супів , то спробуйте наші рецепти в мультиварці.

Курячий суп з грибами і вермішеллю


Інгредієнти:

  • куряче філе - 540 г;

  • кунжутне масло - 10 мл;

  • ріпчаста цибуля - 45 г;

  • печериці - 90 г;

  • соєвий соус - 35 мл;

  • тростинний цукор - 5 г;

  • соус шрірача - 30 мл;

  • морква - 70 г;

  • курячий бульйон - 11 л;

  • вода - 380 мл;

  • паста місо - 1/2 ст.;

  • локшина - 160 г;

  • молода капуста - 45 г;

  • жменю шпинату.


  • Приготування
    Перед тим, як зварити курячий суп з вермішеллю, саму куру слід обсмажити, після чого можна братися за основу супу. Для приготування останньої розігрійте масло в чаші і використовуйте його для пасерування цибулі з грибами. Коли зажарка почне підрум'янюватися, змішайте її з морквою, а через хвилину залийте сумішшю води, бульйону і місо. Додайте в суп соєвий соус і цукор, а слідом відправте тонко нарізані листя молодої капусти. Перейдіть на «Гасіння» і виставте час – 15 хвилин. Через п'ять хвилин додайте в суп локшину, а перед сигналом про закінчення готування – жменя свіжого шпинату. Під час сервірування, поверх готового супу c вермішеллю приготованого в мультиварці покладіть шматочки курятини.

    Рецепт курячого супу з вермішеллю і картоплею


    Інгредієнти:

  • ріпчаста цибуля - 45 г;

  • часникові зубки - 2 шт.;

  • оливкова масло - 10 мл;

  • курятина - 490 г;

  • курячий бульйон - 17 л;

  • морква - 125 г;

  • суцвіття брокколі - 90 г;

  • картопля - 280 м;

  • жменю шпинату.


  • Приготування
    Включивши мультиварку в режим «Випічка», підігрійте в чаші трохи олії і використовуйте його для пасерування півкілець ріпчастої цибулі. Коли цибуля ледь зарум'яниться, додайте до нього часникові зубки і шматочки курятини, а як тільки птах схопиться, вливайте до засмажки бульйон і кладіть шматочки картоплі і моркви. Встановіть таймер на 15 хвилин і дочекайтеся, коли овочі розм'якшаться. Приправте суп і покладіть в нього суцвіття брокколі.
    Курячий суп з вермішеллю в мультиварці
    Ще пара хвилин і залишиться лише доповнити блюдо свіжим шпинатом, після чого його можна буде подавати до столу.

    Курячий суп з яйцем і вермішеллю


    Інгредієнти:

  • курячий бульйон - 14 л;

  • локшина - 1 ст.;

  • яйця - 3 шт.;

  • сік лимона - 55 мл;

  • відварене куряче філе - 280 р.


  • Приготування
    Дочекайтеся закипання бульйону в чаші і покладіть в нього локшину. Збийте яйця з соком лимона і поступово, постійно збиваючи, додайте до суміші гарячий курячий бульйон. Перелийте яйця в миску, додайте куру, і варіть суп, помішуючи, поки не загусне.