Пиріг з малиною в мультиварці
Малина – дуже запашна, солодка і ніжна ягода, яка зростає в літній час практично на кожній дачі. Сьогодні ми розповімо вам, як спекти смачний і оригінальний пиріг з малиною в мультиварці. Такий десерт всі оцінять по достоїнству і неодмінно попросять вас поділитися своїм рецептом.
Інгредієнти:
яйце – 3 шт.;
масло вершкове – 50 г;
цукор – 150 г;
ванілін – 1 пакетик;
борошно – 150 г;
розпушувач – 2 ч. ложки;
малина – 1 ст.;
цукрова пудра – для прикраси.
Приготування
Отже, беремо яйця, акуратно відокремлюємо жовтки від білків і збиваємо останні в пишну піну, поступово всипаючи цукор-пісок і ванілін. Потім додаємо жовтки, продовжуючи збивати масу на повільній швидкості міксера. Тепер розтоплюємо в мультиварці вершкове масло, виливаємо його до яєчної маси, додаємо борошно і розпушувач. Замішуємо однорідне густувате тісто без грудочок і виливаємо половину порції в чашу мультиварки. Ягоди малини перебираємо, виймаємо сміття, викладаємо на тісто рівномірно і заливаємо рештою тестом. Закриваємо кришку приладу, включаємо режим «Випічка» і засікаємо приблизно 1 годину. Після звукового сигналу даємо пирогу з малини трохи охолонути в мультиварці, а потім витягуємо його з чаші, посипаємо цукровою пудрою, розрізаємо на шматочки і наслаждаем чудовим смаком та ароматом!
Інгредієнти:
борошно – 15 склянки;
маргарин – 150 г;
малина – 100 г;
яблуко – 1 шт.;
вода – 2 ст. ложки;
цукровий пісок – 1 ст.;
сода – щіпка.
Приготування
У глибоку ємність викладаємо м'який маргарин, розминаємо його виделкою, додаємо борошно і, з допомогою ножа, рубаємо все до стану крихти. Після цього додаємо цукор, соду, вливаємо трохи води, формуємо тісто і скачуємо його в кулю. Після цього змащуємо ємність мультиварки маслом і розподіляємо тісто по дну, формуючи бортики. Тепер давайте підготуємо начинку. Для цього яблука промиваємо, очищаємо від шкірки і нарізаємо смужками, а ягоду перебираємо від сміття. На тісто насипаємо трохи цукрового піску, розкладаємо тонкий шар малинки і зверху розподіляємо яблучні скибочки. Знову присипаємо цукром, подрібненими горішками і випікаємо пиріг з малиною і яблуками в мультиварці при 180°С в режимі «Випічка» приблизно 40 хвилин. Подаємо страву до столу з теплим міцним чаєм, прикрасивши за бажанням цукровою пудрою.
Бісквітний пиріг з малиною в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, беремо яйця, акуратно відокремлюємо жовтки від білків і збиваємо останні в пишну піну, поступово всипаючи цукор-пісок і ванілін. Потім додаємо жовтки, продовжуючи збивати масу на повільній швидкості міксера. Тепер розтоплюємо в мультиварці вершкове масло, виливаємо його до яєчної маси, додаємо борошно і розпушувач. Замішуємо однорідне густувате тісто без грудочок і виливаємо половину порції в чашу мультиварки. Ягоди малини перебираємо, виймаємо сміття, викладаємо на тісто рівномірно і заливаємо рештою тестом. Закриваємо кришку приладу, включаємо режим «Випічка» і засікаємо приблизно 1 годину. Після звукового сигналу даємо пирогу з малини трохи охолонути в мультиварці, а потім витягуємо його з чаші, посипаємо цукровою пудрою, розрізаємо на шматочки і наслаждаем чудовим смаком та ароматом!
Пісочний пиріг з малиною в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У глибоку ємність викладаємо м'який маргарин, розминаємо його виделкою, додаємо борошно і, з допомогою ножа, рубаємо все до стану крихти. Після цього додаємо цукор, соду, вливаємо трохи води, формуємо тісто і скачуємо його в кулю. Після цього змащуємо ємність мультиварки маслом і розподіляємо тісто по дну, формуючи бортики. Тепер давайте підготуємо начинку. Для цього яблука промиваємо, очищаємо від шкірки і нарізаємо смужками, а ягоду перебираємо від сміття. На тісто насипаємо трохи цукрового піску, розкладаємо тонкий шар малинки і зверху розподіляємо яблучні скибочки. Знову присипаємо цукром, подрібненими горішками і випікаємо пиріг з малиною і яблуками в мультиварці при 180°С в режимі «Випічка» приблизно 40 хвилин. Подаємо страву до столу з теплим міцним чаєм, прикрасивши за бажанням цукровою пудрою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шарлотка на сметані
Якщо вам потрібно швидко приготувати що-небудь до чаю з підручних продуктів, так щоб вийшло смачно і ситно, пропонуємо вам приготувати шарлотку на
Кекс з малиною
Якщо ми хочемо порадувати гостей або просто близьких людей яким-небудь ласощами, кекс - відмінний варіант випічки до чаю. Для приготування кексів не
Торт з малиною
Торт з малиною - прекрасний десерт для вечірніх посиденьок з близькими і друзями. Варіантів такого ласощі множини. Ми пропонуємо вам у нашій статті
Пиріг з замороженої малиною
Коли хочеться зробити смачний десерт до чаю, а свіжих фруктів у вас немає, варто згадати про рецепт пирога з замороженої малиною. Готувати його дуже
Пиріг з малиною
Пиріг з малиною - дуже смачний десерт з дитинства. Хочете поринути у спогади? Тоді ця стаття для вас. У ній ми розповімо, як спекти пісочний десерт
Кростата з малиною
Кростата - це пиріг з пісочного тіста з начинкою. Це ласощі відноситься до італійської кухні. І сьогодні ми розповімо, як його спекти з малиною.