Малина – дуже запашна, солодка і ніжна ягода, яка зростає в літній час практично на кожній дачі. Сьогодні ми розповімо вам, як спекти смачний і оригінальний пиріг з малиною в мультиварці. Такий десерт всі оцінять по достоїнству і неодмінно попросять вас поділитися своїм рецептом.
Бісквітний пиріг з малиною в мультиварці
Інгредієнти: яйце – 3 шт.; масло вершкове – 50 г; цукор – 150 г; ванілін – 1 пакетик; борошно – 150 г; розпушувач – 2 ч. ложки; малина – 1 ст.; цукрова пудра – для прикраси. Приготування Отже, беремо яйця, акуратно відокремлюємо жовтки від білків і збиваємо останні в пишну піну, поступово всипаючи цукор-пісок і ванілін. Потім додаємо жовтки, продовжуючи збивати масу на повільній швидкості міксера. Тепер розтоплюємо в мультиварці вершкове масло, виливаємо його до яєчної маси, додаємо борошно і розпушувач. Замішуємо однорідне густувате тісто без грудочок і виливаємо половину порції в чашу мультиварки. Ягоди малини перебираємо, виймаємо сміття, викладаємо на тісто рівномірно і заливаємо рештою тестом. Закриваємо кришку приладу, включаємо режим «Випічка» і засікаємо приблизно 1 годину. Після звукового сигналу даємо пирогу з малини трохи охолонути в мультиварці, а потім витягуємо його з чаші, посипаємо цукровою пудрою, розрізаємо на шматочки і наслаждаем чудовим смаком та ароматом!
Пісочний пиріг з малиною в мультиварці
Інгредієнти: борошно – 15 склянки; маргарин – 150 г; малина – 100 г; яблуко – 1 шт.; вода – 2 ст. ложки; цукровий пісок – 1 ст.; сода – щіпка. Приготування У глибоку ємність викладаємо м'який маргарин, розминаємо його виделкою, додаємо борошно і, з допомогою ножа, рубаємо все до стану крихти. Після цього додаємо цукор, соду, вливаємо трохи води, формуємо тісто і скачуємо його в кулю. Після цього змащуємо ємність мультиварки маслом і розподіляємо тісто по дну, формуючи бортики. Тепер давайте підготуємо начинку. Для цього яблука промиваємо, очищаємо від шкірки і нарізаємо смужками, а ягоду перебираємо від сміття. На тісто насипаємо трохи цукрового піску, розкладаємо тонкий шар малинки і зверху розподіляємо яблучні скибочки. Знову присипаємо цукром, подрібненими горішками і випікаємо пиріг з малиною і яблуками в мультиварці при 180°С в режимі «Випічка» приблизно 40 хвилин. Подаємо страву до столу з теплим міцним чаєм, прикрасивши за бажанням цукровою пудрою.