Капустяний пиріг в мультиварці
Пиріг з капустою – швидке, просте і недороге блюдо, яке ситно нагодує цілу родину. Не обов'язково володіти особливо розвиненими навичками роботи з тестом для того, щоб втілити в життя один з наших рецептів, адже, по-перше, кожен з цих рецептів можна повторити з використанням купленого тесту, а по-друге, у нас під рукою буде мультиварка.
Інгредієнти:
тісто філо або листкове - 1 упаковка;
савойська капуста - 250 г;
масло рослинне - 60 мл;
порей - 200 г;
фенхель - 2 г;
кумин - 4 г;
козячий сир - 120 г;
сир фета - 200 г;
кріп і м'ята - пучок.
Приготування
У чашу пристрою заливаємо олію і розігріваємо його. Пасеруємо на розігрітому маслі нарізану порей до м'якості (близько 5 хвилин), додаємо до нього капусту, фенхель, кумін і сіль. Ще Через 5 хвилин ніжні листя савойської капусти встигнуть зм'якнути, а це значить, що капустяну начинку можна діставати, остуджувати і змішувати з сирами і нарізаною зеленню.
Розкачуємо пару листів листкового тіста дуже тонко або беремо тісто філо. Ділимо начинку навпіл, рівномірно розподіливши між двома пластами, далі скачуємо пласт тіста в рулет і укладаємо «равликом» в саму мультиварку. Зверху можна змастити тісто збитим яйцем.
Вибираємо режим «Випічка» і встановлюємо час 1 годину, якщо воно не встановлюється автоматично. В середині готування пиріг необхідно перевернути на іншу сторону, щоб він рівномірно зарум'яниться з обох сторін.
Інгредієнти:
головка молодої капусти (середнього розміру);
білий цибуля - 80 г;
свіжа зелень (кріп, петрушка);
бринза - 100 г;
борошно 160 г;
сметана - 200 г;
майонез - 200 г;
яйця - 5 шт.;
розпушувач - 6 р.
Приготування
Головку молодої капусти максимально тонко шаткуємо разом з білий цибулею. Добре приправляємо овочеву суміш і розминаємо її руками так, щоб капуста пустила сік. Залишаємо капусту на 25-30 хвилин, а надлишки соку віджимаємо. Змішуємо капустяну начинку з раскрошенной бринзою і нарізаною зеленню. Збиваємо сметану і майонез з яйцями, додаємо борошно і розпушувач. З'єднуємо капустяну начинку з тестом і ретельно вимішуємо. Викладаємо масу в помасленную чашу мультиварки і вимикаємо режим «Випічка» на автоматично встановлений час (як правило, воно становить одну годину).
В середині готування наш швидкий капустяний пиріг в мультиварці слід перевернути на іншу сторону, щоб він рівномірно пропікся і зарум'яниться.
Керуючись цим рецептом, ви можете приготувати і заливний капустяний пиріг в мультиварці, для цього тісто не слід змішувати з капустяної начинки, а виливати під неї й поверх, розділивши на рівні половини. Час приготування від цього не змінюється.
Інгредієнти:
молода капуста - 1 головка;
оливкова олія - 55 мл;
червоний цибуля - 50 р;
часникові зубчики - 4 шт.;
свіжий кріп і петрушка;
яйця великі - 3 шт.;
сир фета - 190 г;
листкове тісто.
Приготування
Розігрів оливкова олія в чаші пристрої, швидко обсмажуємо нашатковану молоду капусту з червоним цибулею до м'якості. Як тільки капустяне листя розм'якшаться, з'єднуємо їх з часником і свіжою зеленню і повністю охолодити. Змішуємо начинку з раскрошенным сиром і збитими яйцями.
Чашу мультиварки змащуємо маслом і покриваємо тонким шаром розкотив листкового тіста. Зверху розкладаємо начинку і покриваємо другим листом тесту, защипывая краю. Змащуємо верхівку пирога розтопленим маслом, молоком або залишками збитих яєць. Закривши кришку кухонних помічниці ставимо таймер на 1 годину в режимі «Випічка» і чекаємо звукового сигналу.
Рецепт капустяного пирога в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У чашу пристрою заливаємо олію і розігріваємо його. Пасеруємо на розігрітому маслі нарізану порей до м'якості (близько 5 хвилин), додаємо до нього капусту, фенхель, кумін і сіль. Ще Через 5 хвилин ніжні листя савойської капусти встигнуть зм'якнути, а це значить, що капустяну начинку можна діставати, остуджувати і змішувати з сирами і нарізаною зеленню.
Розкачуємо пару листів листкового тіста дуже тонко або беремо тісто філо. Ділимо начинку навпіл, рівномірно розподіливши між двома пластами, далі скачуємо пласт тіста в рулет і укладаємо «равликом» в саму мультиварку. Зверху можна змастити тісто збитим яйцем.
Вибираємо режим «Випічка» і встановлюємо час 1 годину, якщо воно не встановлюється автоматично. В середині готування пиріг необхідно перевернути на іншу сторону, щоб він рівномірно зарум'яниться з обох сторін.
Лінивий капустяний пиріг в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Головку молодої капусти максимально тонко шаткуємо разом з білий цибулею. Добре приправляємо овочеву суміш і розминаємо її руками так, щоб капуста пустила сік. Залишаємо капусту на 25-30 хвилин, а надлишки соку віджимаємо. Змішуємо капустяну начинку з раскрошенной бринзою і нарізаною зеленню. Збиваємо сметану і майонез з яйцями, додаємо борошно і розпушувач. З'єднуємо капустяну начинку з тестом і ретельно вимішуємо. Викладаємо масу в помасленную чашу мультиварки і вимикаємо режим «Випічка» на автоматично встановлений час (як правило, воно становить одну годину).
В середині готування наш швидкий капустяний пиріг в мультиварці слід перевернути на іншу сторону, щоб він рівномірно пропікся і зарум'яниться.
Керуючись цим рецептом, ви можете приготувати і заливний капустяний пиріг в мультиварці, для цього тісто не слід змішувати з капустяної начинки, а виливати під неї й поверх, розділивши на рівні половини. Час приготування від цього не змінюється.
Рецепт листкового капустяного пирога в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Розігрів оливкова олія в чаші пристрої, швидко обсмажуємо нашатковану молоду капусту з червоним цибулею до м'якості. Як тільки капустяне листя розм'якшаться, з'єднуємо їх з часником і свіжою зеленню і повністю охолодити. Змішуємо начинку з раскрошенным сиром і збитими яйцями.
Чашу мультиварки змащуємо маслом і покриваємо тонким шаром розкотив листкового тіста. Зверху розкладаємо начинку і покриваємо другим листом тесту, защипывая краю. Змащуємо верхівку пирога розтопленим маслом, молоком або залишками збитих яєць. Закривши кришку кухонних помічниці ставимо таймер на 1 годину в режимі «Випічка» і чекаємо звукового сигналу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Баніца в мультиварці
Болгарський пиріг баніца припаде до смаку всім любителям випічки з бринзою. А якщо ви щасливий володар незамінного помічника на кухні - мультиварки,
Пиріг з капустою і яйцем
Всі ми любимо пироги. Їх готують з різними начинками: м'ясними, рибними, овочевими та солодкими. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижний пиріг
Пиріг зі шпинатом
Шпинат - корисна рослина, багата різними мінералами і вітамінами. Його використовують у приготуванні багатьох страв. І зараз ми поділимося з вами
Капустяний пиріг рецепт
Ситний, ароматний капустяний пиріг - традиційне російське блюдо, чудово підійде до обіду або просто до чаю. Такий пиріг готувати досить просто,
Капустяний пиріг на швидку руку
Іноді наше бажання спекти пиріг зникає при думці,що доведеться довго возитися з приготуванням. З нашими рецептами приготувати капустяний пиріг на