Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Сьомга в мультиварці

Сьомга в мультиварці

5-07-2015, 16:05
1 470
Сьомга в мультиварці
З появою мультиварки, різні режими і техніки приготування стали набагато більш доступними і бесхлопотными, а вся робота на кухні стала зводитися до підготовки необхідних інгредієнтів і вибору необхідного режиму. У рецептах далі ми поговоримо про те, як приготувати сьомгу в мультиварці.

Рецепт приготування сьомги в мультиварці


Інгредієнти:

  • філе сьомги (з шкірою) - 840 г;

  • вершкове масло - 20 г;

  • діжонська гірчиця - 20 р;

  • мед - 20 мл;

  • хлібна крихта - 40 г;

  • волоські горіхи - 60 г;

  • лимон.


  • Приготування
    Перед тим, як готувати сьомгу в мультиварці, беремося за приготування начинки для неї. Для начинки змішуємо розтоплене масло з гірчицею і медом. Рибу перевіряємо на наявність кісток і видаляємо їх при необхідності. Ділимо філе на 4 рівних частини, після чого обсушуємо шматки риби і приправляємо морською сіллю. Кладемо рибу шкірою вниз в чашу мультиварки, а зверху покриваємо шаром начинки м'якоть з горіхів і хлібної крихти. Приготування філе сьомги в мультиварці займе близько 25 хвилин в режимі «Випічка». Подавати рибу слід гарячої, доповнивши невеликими шматочками лимона.

    Стейки сьомги в мультиварці – рецепт


    Інгредієнти:

  • апельсиновий сік - 180 мл;

  • соєвий соус - 120 мл;

  • тертий імбир - 10 г;

  • часникові зубчики - 3 шт.;
  • Сьомга в мультиварці

  • стейки сьомги - 4 шт. (800 г).


  • Приготування
    У сотейнику змішуємо соєвий соус з апельсиновим соком, тертим імбиром і пропущеним через прес часником. Ставимо суміш на вогонь і варимо до тих пір, поки вона не пустить інтенсивний аромат. Остуджуємо маринад, а потім занурюємо в нього рибу і залишаємо на 2-4 години. Мариновану рибу готуємо на «Випікання» 25-30 хвилин, а залишки маринаду виварюємо до загустіння. Смачну сьомгу, приготовану в мультиварці, подаємо гарячою, полив ароматним соусом і прикрасивши дрібно нарізаною зеленою цибулею.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Шашлик з сьомги
    Шашлик з сьомги
    Шашлик з сьомги – прекрасна альтернатива сьомзі в закусках, де ми зазвичай звикли бачити. До того ж, промаринованная і обсмажена на багатті риба,
    Як приготувати стейк з сьомги?
    Як приготувати стейк з сьомги?
    Стейк з сьомги - це дуже смачна традиційна їжа і приготувати її досить просто. Давайте розглянемо декілька цікавих рецептів смаження цієї
    Сьомга, запечена під сиром
    Сьомга, запечена під сиром
    Сьомга - надзвичайно смачна риба, з якої можна готувати найрізноманітніші страви. І сьогодні ми поділимося цікавими рецептами, як її запекти під
    Слабосолона сьомга в домашніх умовах
    Слабосолона сьомга в домашніх умовах
    Слабосолона сьомга - продукт, без якого не обходиться жоден святковий стіл. Така сьомга годиться і для бутербродів, і для різноманітних салатів, які
    Стейк в мультиварці
    Стейк в мультиварці
    Стейк - це обсмажений з 2-х сторін шматок м'яса або риби. Найчастіше їх готують на сковороді або в духовці. Але сьогодні ми з вами поговоримо про те,
    Камбала в мультиварці
    Камбала в мультиварці
    Камбалу готувати досить просто, так як щільне і соковите м'ясо не розпадається і не зменшується в розмірах. Готувати цю рибку в мультиварці ще