Сьомга в мультиварці
З появою мультиварки, різні режими і техніки приготування стали набагато більш доступними і бесхлопотными, а вся робота на кухні стала зводитися до підготовки необхідних інгредієнтів і вибору необхідного режиму. У рецептах далі ми поговоримо про те, як приготувати сьомгу в мультиварці.
Інгредієнти:
філе сьомги (з шкірою) - 840 г;
вершкове масло - 20 г;
діжонська гірчиця - 20 р;
мед - 20 мл;
хлібна крихта - 40 г;
волоські горіхи - 60 г;
лимон.
Приготування
Перед тим, як готувати сьомгу в мультиварці, беремося за приготування начинки для неї. Для начинки змішуємо розтоплене масло з гірчицею і медом. Рибу перевіряємо на наявність кісток і видаляємо їх при необхідності. Ділимо філе на 4 рівних частини, після чого обсушуємо шматки риби і приправляємо морською сіллю. Кладемо рибу шкірою вниз в чашу мультиварки, а зверху покриваємо шаром начинки м'якоть з горіхів і хлібної крихти. Приготування філе сьомги в мультиварці займе близько 25 хвилин в режимі «Випічка». Подавати рибу слід гарячої, доповнивши невеликими шматочками лимона.
Інгредієнти:
апельсиновий сік - 180 мл;
соєвий соус - 120 мл;
тертий імбир - 10 г;
часникові зубчики - 3 шт.;
стейки сьомги - 4 шт. (800 г).
Приготування
У сотейнику змішуємо соєвий соус з апельсиновим соком, тертим імбиром і пропущеним через прес часником. Ставимо суміш на вогонь і варимо до тих пір, поки вона не пустить інтенсивний аромат. Остуджуємо маринад, а потім занурюємо в нього рибу і залишаємо на 2-4 години. Мариновану рибу готуємо на «Випікання» 25-30 хвилин, а залишки маринаду виварюємо до загустіння. Смачну сьомгу, приготовану в мультиварці, подаємо гарячою, полив ароматним соусом і прикрасивши дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Рецепт приготування сьомги в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як готувати сьомгу в мультиварці, беремося за приготування начинки для неї. Для начинки змішуємо розтоплене масло з гірчицею і медом. Рибу перевіряємо на наявність кісток і видаляємо їх при необхідності. Ділимо філе на 4 рівних частини, після чого обсушуємо шматки риби і приправляємо морською сіллю. Кладемо рибу шкірою вниз в чашу мультиварки, а зверху покриваємо шаром начинки м'якоть з горіхів і хлібної крихти. Приготування філе сьомги в мультиварці займе близько 25 хвилин в режимі «Випічка». Подавати рибу слід гарячої, доповнивши невеликими шматочками лимона.
Стейки сьомги в мультиварці – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
У сотейнику змішуємо соєвий соус з апельсиновим соком, тертим імбиром і пропущеним через прес часником. Ставимо суміш на вогонь і варимо до тих пір, поки вона не пустить інтенсивний аромат. Остуджуємо маринад, а потім занурюємо в нього рибу і залишаємо на 2-4 години. Мариновану рибу готуємо на «Випікання» 25-30 хвилин, а залишки маринаду виварюємо до загустіння. Смачну сьомгу, приготовану в мультиварці, подаємо гарячою, полив ароматним соусом і прикрасивши дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шашлик з сьомги
Шашлик з сьомги – прекрасна альтернатива сьомзі в закусках, де ми зазвичай звикли бачити. До того ж, промаринованная і обсмажена на багатті риба,
Як приготувати стейк з сьомги?
Стейк з сьомги - це дуже смачна традиційна їжа і приготувати її досить просто. Давайте розглянемо декілька цікавих рецептів смаження цієї
Сьомга, запечена під сиром
Сьомга - надзвичайно смачна риба, з якої можна готувати найрізноманітніші страви. І сьогодні ми поділимося цікавими рецептами, як її запекти під
Слабосолона сьомга в домашніх умовах
Слабосолона сьомга - продукт, без якого не обходиться жоден святковий стіл. Така сьомга годиться і для бутербродів, і для різноманітних салатів, які
Стейк в мультиварці
Стейк - це обсмажений з 2-х сторін шматок м'яса або риби. Найчастіше їх готують на сковороді або в духовці. Але сьогодні ми з вами поговоримо про те,
Камбала в мультиварці
Камбалу готувати досить просто, так як щільне і соковите м'ясо не розпадається і не зменшується в розмірах. Готувати цю рибку в мультиварці ще