Риба з картоплею в мультиварці
Кожна людина хоча б раз в тиждень повинен їсти рибу, так як вона є джерелом білка, вітамінів і мікроелементів. У ній міститься всім відомий і дуже корисний риб'ячий жир . Крім того, риба прекрасний дієтичний продукт, особливо, якщо приготувати її на пару або в мультиварці.
Будь-яка риба прекрасно поєднується з картоплею. Про це корисному кулінарному дуеті ми сьогодні поговоримо і розповімо вам, як приготувати в мультиварці шалено смачну і корисну рибу з картоплею.
Інгредієнти:
форель або сьомга – 500-700 г;
картопля – 1 кг;
часник – 3 зубчики;
кріп – 1 пучок;
масло вершкове топлене – 50 г;
сіль і чорний мелений перець – за смаком.
Приготування
Очищаємо і за необхідності ріжемо картоплю. Філе або стейки риби перчимо, солимо і посипаємо рубаним кропом.
У чашу мультиварки наливаємо воду, кладемо в неї картоплю, часник, кріп і трохи солі. Рибу кладемо в паровій контейнер, який потім встановлюємо на чашу і готуємо в режимі «Варка на пару» 25-30 хвилин.
Подаємо страву, виклавши на тарілку картоплю і рибу. Картоплю поливають топленим маслом і присипаємо кропом. Можна також запекти в мультиварці картоплю з рибою у фользі або приготувати запіканку з рибою і картоплею. Смак страв при такому приготуванні просто чудовий. Давайте приготуємо!
Інгредієнти:
будь-яка червона риба – 4 невеликих стейка;
картопля – 2 бульби;
твердий пікантний сир – 60 г;
лимон – 4 невеликі часточки;
кріп – за смаком;
сіль і спеції для риби – на смак.
Приготування
Стейки риби солимо, натираємо спеціями і даємо промаринуватися протягом години. На шматок фольги викладаємо стейк, зверху часточку лимона, очищену і порізану картоплю, присипаємо тертим сиром і звертаємо фольгу мішечком. Робимо таким чином ще три рази. Укладаємо наші мішечки в мультиварку і запікаємо в режимі «Випічка» 45-50 хвилин. Подаємо страву, присипавши рубаним кропом.
Інгредієнти:
рибне філе – 500 г;
картопля – 1 кг;
цибуля середнього розміру – 1 шт.;
помідори свіжі – 2 шт.;
сметана – 200 г;
сир твердий – 100 г;
часник – 3 зубчики;
свіжий кріп – за смаком;
сіль, мелений чорний перець – за смаком.
Приготування
Ріжемо рибу невеликими шматочками, картоплю, цибулю і помідори кільцями. Сир пропускаємо через тертку. У сметану додаємо товчений часник, сіль, перець та кріп.
У чашу мультиварки інгредієнти викладаємо шарами в наступному порядку: картопля, риба, цибуля, помідори. Кожен шар змащуємо, приготованим з сметани, соусом. Посипаємо зверху сиром і запікаємо в режимі «Випічка» одна година. Подаємо до столу, приправивши кропом. Приємного апетиту!
Будь-яка риба прекрасно поєднується з картоплею. Про це корисному кулінарному дуеті ми сьогодні поговоримо і розповімо вам, як приготувати в мультиварці шалено смачну і корисну рибу з картоплею.
Риба з картоплею на пару в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Очищаємо і за необхідності ріжемо картоплю. Філе або стейки риби перчимо, солимо і посипаємо рубаним кропом.
У чашу мультиварки наливаємо воду, кладемо в неї картоплю, часник, кріп і трохи солі. Рибу кладемо в паровій контейнер, який потім встановлюємо на чашу і готуємо в режимі «Варка на пару» 25-30 хвилин.
Подаємо страву, виклавши на тарілку картоплю і рибу. Картоплю поливають топленим маслом і присипаємо кропом. Можна також запекти в мультиварці картоплю з рибою у фользі або приготувати запіканку з рибою і картоплею. Смак страв при такому приготуванні просто чудовий. Давайте приготуємо!
Рецепт риба з картоплею в фользі
Інгредієнти:
Приготування
Стейки риби солимо, натираємо спеціями і даємо промаринуватися протягом години. На шматок фольги викладаємо стейк, зверху часточку лимона, очищену і порізану картоплю, присипаємо тертим сиром і звертаємо фольгу мішечком. Робимо таким чином ще три рази. Укладаємо наші мішечки в мультиварку і запікаємо в режимі «Випічка» 45-50 хвилин. Подаємо страву, присипавши рубаним кропом.
Запіканка з рибою і картоплею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Ріжемо рибу невеликими шматочками, картоплю, цибулю і помідори кільцями. Сир пропускаємо через тертку. У сметану додаємо товчений часник, сіль, перець та кріп.
У чашу мультиварки інгредієнти викладаємо шарами в наступному порядку: картопля, риба, цибуля, помідори. Кожен шар змащуємо, приготованим з сметани, соусом. Посипаємо зверху сиром і запікаємо в режимі «Випічка» одна година. Подаємо до столу, приправивши кропом. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Філе риби в мультиварці
Обов'язково включіть в свій раціон смачну і корисну рибу. У цій статті ми пропонуємо вам рецепти ніжного філе риби в мультиварці. Це не тільки
Філе тріски в мультиварці
Тріска — це дуже корисна риба. Приготувати з неї можна все, що завгодно, але особливо смачно виходить філе тріски, приготоване в мультиварці. Слід
Риба, запечена з картоплею
Риба, запечена з картоплею - прекрасний варіант обіду або вечері, коли зовсім немає часу стояти біля плити. Пропонуємо вашій увазі кілька простих і
Пікша в мультиварці
Пікшу можна готувати різними способами. Один з них - приготування в мультиварці. Якщо у вас немає ідей по створенню страви, і ви не знаєте, де їх
Лосось в мультиварці
Лосось - це риба з родини лососевих, дуже смачна і поживна. Приготувати її можна різними способами: посмажити, зварити, запекти. Але сьогодні ми з
Форель в мультиварці
Форель - смачна делікатесна риба, яку використовують для створення різних страв. І сьогодні ми детально розберемося, що з неї можна зробити в