Пельмені в мікрохвильовці
Хочете приготувати смачну вечерю, але у вас немає зайвого часу? Тоді ми розповімо вам, як приготувати пельмені в мікрохвильовці.
Інгредієнти:
пельмені заморожені – 1 кг;
спеції;
лавровий лист – 2 шт.
Приготування
Отже, спочатку давайте розглянемо, як зварити пельмені в мікрохвильовці. Пельмені заздалегідь розморожуємо, висипаємо в глиняний горщик і заливаємо крутим окропом. Посипаємо все спеціями за смаком, додаємо за бажанням лавровий лист і ставимо в піч. На приладі виставляємо час – 6 хвилин і максимальну потужність. Готові пельмені подаємо до столу зі сметанкою, присипавши дрібно нарізаною свіжою зеленню.
Інгредієнти:
пельмені – 15 шт.;
кетчуп – 1 ст. ложка;
сир – 120 г;
майонез – 1 ст. ложка.
Приготування
Пельмені відварюємо в киплячій воді в каструльці або мікрохвильовій печі. А цим часом готуємо поки глибоку миску і промазуємо її гарненько кетчупом і майонезом. Сир натираємо на крупній тертці. Гарячі пельмені акуратно викладаємо на тарілку, посипаємо зверху сиром, накриваємо кришкою або іншою зручною тарілкою. Ставимо страву в мікрохвильовку і виставляємо таймер на 2 хвилинки. Потім дістаємо готові смачні пельмені за допомогою шумівки і подаємо до столу зі сметаною і зеленню.
Інгредієнти:
вода – 500 мл;
сир твердий – 230 г;
масло вершкове – 150 г;
пельмені – 500 г;
спеції;
зелень петрушки.
Приготування
В скляній каструлі кип'ятимо воду, додаємо сіль і акуратно опускаємо заморожені пельмені. Закриваємо кришку приладу і варимо на 75% потужності хвилин 7. Поки вони нудяться, натираємо на крупній терочке в окремі ємності твердий сир і попередньо заморожене масло. Промиту зелень струшуємо, відокремлюємо від жорстких гілочок і дрібно шаткуємо гострим ножем. Ось і все, всі приготування завершені.
Готові пельмені відкидаємо на друшляк, даємо повністю стекти бульйону. Тепер беремо широку тарілку, розкладаємо щільно рівний шар пельменів, присипаємо спеціями на ваш смак і викладаємо зверху терте маслечко. Виставляємо режим «Гриль» на 5 хвилин і відправляємо блюдо в мікрохвильову піч. Після закінчення даного проміжку часу, обережно виймаємо тарілку і обережно зливаємо залишки бульйону. Посипаємо рясно тертим сиром і залишками олійною стружки. Запікаємо нашу страву в режимі «Гриль» ще 5 хвилин. Трохи остиглі пельмені прикрашаємо рубаною зеленню і ставимо на стіл.
Інгредієнти:
пельмені заморожені – 12 шт.;
вода фільтрована – 1 л;
лавровий лист – 2 шт.;
спеції;
цибулина – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
селера – 05 шт.
Приготування
У спеціальну глибоку миску наливаємо фільтровану воду і ставимо її в мікрохвильову піч на максимальну потужність, хвилин на 5. У закипілу воду кладемо очищені і нарізані кружальцями моркву і корінець селери. Цибулину обробляємо, шаткуємо півкільцями і відправляємо в окріп. Також кидаємо за бажанням горошинки чорного перцю і лаврушку. Ставимо все в мікрохвильову піч і засікаємо ще кілька хвилин.
Цим часом дістаємо з морозилки пельмені і акуратно занурюємо їх у гарячий овочевий бульйон . Відправляємо посуд знову в мікрохвильовку і виставляємо таймер на 7 хвилин. Якщо піч у вас потужна, то цього часу вистачить для їх повного приготування, але на всяк випадок перевірте готовність, розрізавши один – тісто має бути повністю проварена. Після цього акуратно витягаємо вироби з бульйону шумівкою, розкладаємо по тарілках і присипаємо рубаною зеленню.
Пельмені в горщиках в мікрохвильовці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку давайте розглянемо, як зварити пельмені в мікрохвильовці. Пельмені заздалегідь розморожуємо, висипаємо в глиняний горщик і заливаємо крутим окропом. Посипаємо все спеціями за смаком, додаємо за бажанням лавровий лист і ставимо в піч. На приладі виставляємо час – 6 хвилин і максимальну потужність. Готові пельмені подаємо до столу зі сметанкою, присипавши дрібно нарізаною свіжою зеленню.
Пельмені, запечені в мікрохвильовці
Інгредієнти:
Приготування
Пельмені відварюємо в киплячій воді в каструльці або мікрохвильовій печі. А цим часом готуємо поки глибоку миску і промазуємо її гарненько кетчупом і майонезом. Сир натираємо на крупній тертці. Гарячі пельмені акуратно викладаємо на тарілку, посипаємо зверху сиром, накриваємо кришкою або іншою зручною тарілкою. Ставимо страву в мікрохвильовку і виставляємо таймер на 2 хвилинки. Потім дістаємо готові смачні пельмені за допомогою шумівки і подаємо до столу зі сметаною і зеленню.
Смажені пельмені в мікрохвильовці
Інгредієнти:
Приготування
В скляній каструлі кип'ятимо воду, додаємо сіль і акуратно опускаємо заморожені пельмені. Закриваємо кришку приладу і варимо на 75% потужності хвилин 7. Поки вони нудяться, натираємо на крупній терочке в окремі ємності твердий сир і попередньо заморожене масло. Промиту зелень струшуємо, відокремлюємо від жорстких гілочок і дрібно шаткуємо гострим ножем. Ось і все, всі приготування завершені.
Готові пельмені відкидаємо на друшляк, даємо повністю стекти бульйону. Тепер беремо широку тарілку, розкладаємо щільно рівний шар пельменів, присипаємо спеціями на ваш смак і викладаємо зверху терте маслечко. Виставляємо режим «Гриль» на 5 хвилин і відправляємо блюдо в мікрохвильову піч. Після закінчення даного проміжку часу, обережно виймаємо тарілку і обережно зливаємо залишки бульйону. Посипаємо рясно тертим сиром і залишками олійною стружки. Запікаємо нашу страву в режимі «Гриль» ще 5 хвилин. Трохи остиглі пельмені прикрашаємо рубаною зеленню і ставимо на стіл.
Пельмені в мікрохвильовці з овочевим бульйоном
Інгредієнти:
Приготування
У спеціальну глибоку миску наливаємо фільтровану воду і ставимо її в мікрохвильову піч на максимальну потужність, хвилин на 5. У закипілу воду кладемо очищені і нарізані кружальцями моркву і корінець селери. Цибулину обробляємо, шаткуємо півкільцями і відправляємо в окріп. Також кидаємо за бажанням горошинки чорного перцю і лаврушку. Ставимо все в мікрохвильову піч і засікаємо ще кілька хвилин.
Цим часом дістаємо з морозилки пельмені і акуратно занурюємо їх у гарячий овочевий бульйон . Відправляємо посуд знову в мікрохвильовку і виставляємо таймер на 7 хвилин. Якщо піч у вас потужна, то цього часу вистачить для їх повного приготування, але на всяк випадок перевірте готовність, розрізавши один – тісто має бути повністю проварена. Після цього акуратно витягаємо вироби з бульйону шумівкою, розкладаємо по тарілках і присипаємо рубаною зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пельмені, запечені в духовці
Якщо вам набридли звичайні пельмені, і ви хочете зробити з них що-небудь таке, то вам сподобається ця стаття. У ній ми розповімо, як смачно і швидко
Пельмені з грибами
Пельмені з грибами - незвичайне і дуже смачне блюдо, яке припаде до душі кожному. Рецепти їх приготування ви знайдете в цій статті. А ще ми
Смажені пельмені на сковороді
Хто з нас не любить пельмені?! Це ж дуже смачне і популярне блюдо на будь-якому столі. А чи знаєте ви, що їх можна не тільки зварити, запекти в
Пельмені в горщиках - рецепт
Пельмені - це традиційне російське блюдо, варіантів приготування яке існує безліч. Їх варять, готують на пару, смажать, а також запікають. Ось про
«Ліниві» пельмені
Готові пельмені не раз виручають нас в приготуванні швидкого вечері, але для того щоб приготувати ці самі домашні пельмені потрібно чимало часу. Але
Пельмені в пароварці
Пельмені можна смажити, варити, або навіть запікати в духовці, але зручніше всього готувати пельмені на пару, адже вони виходять такими ж ніжними, як