» » Пельмені в мікрохвильовці

Пельмені в мікрохвильовці

Пельмені в мікрохвильовці
Хочете приготувати смачну вечерю, але у вас немає зайвого часу? Тоді ми розповімо вам, як приготувати пельмені в мікрохвильовці.

Пельмені в горщиках в мікрохвильовці


Інгредієнти:

  • пельмені заморожені – 1 кг;

  • спеції;

  • лавровий лист – 2 шт.


  • Приготування
    Отже, спочатку давайте розглянемо, як зварити пельмені в мікрохвильовці. Пельмені заздалегідь розморожуємо, висипаємо в глиняний горщик і заливаємо крутим окропом. Посипаємо все спеціями за смаком, додаємо за бажанням лавровий лист і ставимо в піч. На приладі виставляємо час – 6 хвилин і максимальну потужність. Готові пельмені подаємо до столу зі сметанкою, присипавши дрібно нарізаною свіжою зеленню.

    Пельмені, запечені в мікрохвильовці


    Інгредієнти:

  • пельмені – 15 шт.;

  • кетчуп – 1 ст. ложка;

  • сир – 120 г;

  • майонез – 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Пельмені відварюємо в киплячій воді в каструльці або мікрохвильовій печі. А цим часом готуємо поки глибоку миску і промазуємо її гарненько кетчупом і майонезом. Сир натираємо на крупній тертці. Гарячі пельмені акуратно викладаємо на тарілку, посипаємо зверху сиром, накриваємо кришкою або іншою зручною тарілкою. Ставимо страву в мікрохвильовку і виставляємо таймер на 2 хвилинки. Потім дістаємо готові смачні пельмені за допомогою шумівки і подаємо до столу зі сметаною і зеленню.

    Смажені пельмені в мікрохвильовці


    Інгредієнти:

  • вода – 500 мл;

  • сир твердий – 230 г;

  • масло вершкове – 150 г;

  • пельмені – 500 г;

  • спеції;

  • зелень петрушки.


  • Приготування
    В скляній каструлі кип'ятимо воду, додаємо сіль і акуратно опускаємо заморожені пельмені. Закриваємо кришку приладу і варимо на 75% потужності хвилин 7. Поки вони нудяться, натираємо на крупній терочке в окремі ємності твердий сир і попередньо заморожене масло. Промиту зелень струшуємо, відокремлюємо від жорстких гілочок і дрібно шаткуємо гострим ножем. Ось і все, всі приготування завершені.
    Готові пельмені відкидаємо на друшляк, даємо повністю стекти бульйону. Тепер беремо широку тарілку, розкладаємо щільно рівний шар пельменів, присипаємо спеціями на ваш смак і викладаємо зверху терте маслечко. Виставляємо режим «Гриль» на 5 хвилин і відправляємо блюдо в мікрохвильову піч. Після закінчення даного проміжку часу, обережно виймаємо тарілку і обережно зливаємо залишки бульйону. Посипаємо рясно тертим сиром і залишками олійною стружки. Запікаємо нашу страву в режимі «Гриль» ще 5 хвилин. Трохи остиглі пельмені прикрашаємо рубаною зеленню і ставимо на стіл.

    Пельмені в мікрохвильовці з овочевим бульйоном


    Інгредієнти:

  • пельмені заморожені – 12 шт.;

  • вода фільтрована – 1 л;

  • лавровий лист – 2 шт.;

  • спеції;

  • цибулина – 1 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • селера – 05 шт.


  • Приготування
    У спеціальну глибоку миску наливаємо фільтровану воду і ставимо її в мікрохвильову піч на максимальну потужність, хвилин на 5. У закипілу воду кладемо очищені і нарізані кружальцями моркву і корінець селери. Цибулину обробляємо, шаткуємо півкільцями і відправляємо в окріп. Також кидаємо за бажанням горошинки
    Пельмені в мікрохвильовці
    чорного перцю і лаврушку. Ставимо все в мікрохвильову піч і засікаємо ще кілька хвилин.
    Цим часом дістаємо з морозилки пельмені і акуратно занурюємо їх у гарячий овочевий бульйон . Відправляємо посуд знову в мікрохвильовку і виставляємо таймер на 7 хвилин. Якщо піч у вас потужна, то цього часу вистачить для їх повного приготування, але на всяк випадок перевірте готовність, розрізавши один – тісто має бути повністю проварена. Після цього акуратно витягаємо вироби з бульйону шумівкою, розкладаємо по тарілках і присипаємо рубаною зеленню.
    Додав: admin | 21-06-2015, 15:55
    Переглядів: 465