Пельмені, запечені в духовці

Пельмені, запечені з грибами - рецепт
Пельмені, запечені в духовці з грибами і оригінальним гірчичним соусом, напевно припадуть до душі всім, кому набридло стандартне варити страву.
Інгредієнти:
Приготування
Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо на вершковому маслі до прозорості. Гриби чистимо, нарізаємо великими шматками і відправляємо до цибулі смажитися до готовності.
Перед тим як приготувати запечені пельмені, їх необхідно злегка відварити до напівготовності, щоб вони не увібрали вологу з соусу, і страва залишилося соковитим. Коли пельмені дійдуть - відправляємо їх у змащену маслом форму для випікання і покриваємо шаром засмажки.
В окремому посуді змішуємо сметану, мед і гірчицю, приправляємо соус і заливаємо їм страву. Відправляємо пельмені запікати 15 хвилин при 180 градусах.
Ліниві пельмені в духовці
Ліниві пельмені на те і ледачі, що готуються просто і швидко. У цьому рецепті пельмені не потрібно ліпити окремо, а після обварювати, тому якщо на готування залишилося мало часу, вам неодмінно варто спробувати це блюдо.
Інгредієнти:
Для пельменів:
Для соусу:
Приготування
Починаємо приготування з замішування швидкого тесту: просіяне борошно змішуємо з дрібкою солі і заливаємо склянкою теплої води. Замішуємо круте, але еластичне тісто, при необхідності додатково підсипаємо борошно. Після, дайте тісту відпочити 20 хвилин в холодильнику, а тим часом приправте фарш і приступайте до приготування соусу.
Щоб приготувати соус, цибулю і моркву максимально дрібно подрібнюємо і припускаємо на вершковому маслі. Додаємо зажарку в сметану, приправляємо і присмачую зеленню майбутній соус.
Тісто розгортаємо в 3-5 мм пласт, рівномірно покриваємо фаршем і звертаємо в рулет. Нарізаємо його на невеликі шматочки, кожен з яких відправляємо в горщик. Заливаємо блюдо соусом, посипаємо тертим сиром і відправляємо запікатися на 35-40 хвилин при 180 градусах. Вареники, запечені у горщику, перед подачею посипаємо залишилася зеленню.
Пельмені з сиром у духовці
Для приготування такого рецепта пельмені ви можете спокійно замінити домашніми равіолі або навіть мантами, адже його універсальність прикрасить будь-яку страву.
Інгредієнти:
Приготування

На сковороді розігріваємо оливкову олію, обсмажуємо дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору, за хвилину до готовності додаємо подрібнений часник. Далі на сковорідку відправляються томати, трави та спеції, готуємо соус, переминая томати ложкою до однорідності, 20-25 хвилин.
Тим часом можна злегка відварити пельмені, до напівготовності.
У змащену маслом товстостінну посуд викладаємо пельмені, потім шар соусу і тертий сир. Відправляємо блюдо готуватися при 200 градусах 15-20 хвилин до зарум'янювання сирної скоринки. Подаємо запечені пельмені з сиром, прикрасивши зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пельмені з грибами
Пельмені з грибами - незвичайне і дуже смачне блюдо, яке припаде до душі кожному. Рецепти їх приготування ви знайдете в цій статті. А ще ми

Смажені пельмені на сковороді
Хто з нас не любить пельмені?! Це ж дуже смачне і популярне блюдо на будь-якому столі. А чи знаєте ви, що їх можна не тільки зварити, запекти в

Пельмені в горщиках - рецепт
Пельмені - це традиційне російське блюдо, варіантів приготування яке існує безліч. Їх варять, готують на пару, смажать, а також запікають. Ось про

Запіканка з пельменів - «Ледача дружина»
Якщо у вас немає часу або настрою готувати складні страви, але нагодує сім'ю все одно треба - візьміть на озброєння наш рецепт запіканки з пельменів.

«Ліниві» пельмені
Готові пельмені не раз виручають нас в приготуванні швидкого вечері, але для того щоб приготувати ці самі домашні пельмені потрібно чимало часу. Але

Пельмені в пароварці
Пельмені можна смажити, варити, або навіть запікати в духовці, але зручніше всього готувати пельмені на пару, адже вони виходять такими ж ніжними, як