Смажені пельмені на сковороді
А чи знаєте ви, що звичні і знайомі всім нам пельмені можна не тільки зварити, або запекти в духовці , але і посмажити на сковороді. Спробуйте приготувати це блюдо і порадувати своїх домочадцям чимось новеньким.
Інгредієнти:
олія - для смаження;
пельмені - 20 шт.;
сіль, перець - за смаком;
вода - 05 ст.
Приготування
Розглянемо найбільш простий спосіб, як підсмажити пельмені на сковороді. Беремо сковороду, наливаємо в неї рослинне масло і викладаємо заморожені пельмені. Солимо, перчимо до смаку і додаємо улюблені спеції. Тепер підсмажуємо пельмені на невеликому вогні спочатку з одного боку, а потім з іншого.
Коли вони трохи підрум'яняться з обох сторін, вливаємо воду, закриваємо сковороду кришкою і збільшуємо вогонь до максимуму. Як тільки вся рідина випарується, знімаємо сковороду з плити і розкладаємо пельмені по тарілках. Подаємо страву зі сметаною, кетчупом, майонезом або будь-яким іншим улюбленим соусом.
Інгредієнти:
заморожені пельмені - 200 г;
вершкове масло;
сіль - за смаком;
сир - 100 р.
Приготування
Ще один спосіб, як приготувати пельмені на сковороді. Отже, спочатку наливаємо в каструльку воду і доводимо її до кипіння. Після цього додаємо трохи солі і кидаємо заморожені пельмені. Варимо до напівготовності, приблизно 5 хвилин. Потім відкидаємо продукт на друшляк і даємо рідини стекти. На розпеченій сковороді розтоплюємо шматочок масла і викладаємо пельмені. За бажанням додаємо трохи спецій, перемішуємо і обсмажуємо все до рум'яного стану. Потім знімаємо блюдо з плити і розкладаємо по порційних тарілках. Тепер натираємо на тертці сир і посипаємо їм гарячу страву.
Інгредієнти:
червоний болгарський перець - 3 шт.;
жовтий болгарський перець - 2 шт.;
магазинні пельмені - 500 г;
гострий стручковий червоний перець - 2 шт.;
цибулина - 2 шт.;
сіль, спеції - за смаком;
сухе червоне вино - 3 ст. ложки;
олія оливкова - 1 ст. ложка.
Приготування
Зараз розповімо, як обсмажити пельмені на сковороді. Отже, спочатку відварюємо заморожені пельмені в злегка підсоленій воді, постійно перемішуючи, щоб вони не злиплися і готуємо не довше 5 хвилин. Після цього відкидаємо їх у друшляк і чекаємо, поки вони стечуть.
Цим часом готуємо поки соус. Для цього очищаємо цибулини і нарізаємо їх дрібними кубиками. Потім виймаємо з перців серцевину, насіння і шаткуємо їх на невеликі шматки, а червоний гострий перчик поділяємо ножем на тонкі смужки. Тепер висипаємо всі інгредієнти в сотейник або сковороду з високими бортиками, наливаємо оливкову олію і обсмажуємо все на мінімальному вогні протягом 5 хвилин.
Потім солимо соус, приправляємо спеціями і сюди ж наливаємо сухе червоне вино або звичайний оцет. Ще трохи протушиваем масу і перекладаємо в окрему піалу, а в маслі обсмажуємо злегка наші пельмені. Подаємо страву з тушкованими овочами і поливаємо зверху сметаною.
Смажені пельмені з часником
Інгредієнти:
пельмені - 30 шт.;
вода - 05 склянки;
сіль, перець - за смаком;
мелена паприка - за бажанням;
оливкова олія.
Для соусу:
майонез - 2 ст. ложки;
часник - 1 зубчик;
петрушка.
Приготування
Пельмені обсмажуємо на оливковій олії в сковороді на середньому вогні. На свій смак додаємо сіль, перець і паприку. Коли вироби стануть світло-коричневого - золотистого кольору, перевертаємо їх на іншу сторону і продовжуємо готувати. Через кілька хвилин наливаємо в посуд воду, накриваємо кришкою і тримаємо на плиті до тих пір, поки повністю не випарується вся рідина. Тепер переходимо до приготування соусу: виливаємо в пиалку майонез, посипаємо його дрібно нарубаної петрушкою і додаємо часник, видавлений через прес. Все добре перемішуємо. Потім викладаємо пельмені по порційних тарілках, заправляємо соусом і запрошуємо всіх за стіл.
Рецепт смажених пельменів на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Розглянемо найбільш простий спосіб, як підсмажити пельмені на сковороді. Беремо сковороду, наливаємо в неї рослинне масло і викладаємо заморожені пельмені. Солимо, перчимо до смаку і додаємо улюблені спеції. Тепер підсмажуємо пельмені на невеликому вогні спочатку з одного боку, а потім з іншого.
Коли вони трохи підрум'яняться з обох сторін, вливаємо воду, закриваємо сковороду кришкою і збільшуємо вогонь до максимуму. Як тільки вся рідина випарується, знімаємо сковороду з плити і розкладаємо пельмені по тарілках. Подаємо страву зі сметаною, кетчупом, майонезом або будь-яким іншим улюбленим соусом.
Пельмені з сиром на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Ще один спосіб, як приготувати пельмені на сковороді. Отже, спочатку наливаємо в каструльку воду і доводимо її до кипіння. Після цього додаємо трохи солі і кидаємо заморожені пельмені. Варимо до напівготовності, приблизно 5 хвилин. Потім відкидаємо продукт на друшляк і даємо рідини стекти. На розпеченій сковороді розтоплюємо шматочок масла і викладаємо пельмені. За бажанням додаємо трохи спецій, перемішуємо і обсмажуємо все до рум'яного стану. Потім знімаємо блюдо з плити і розкладаємо по порційних тарілках. Тепер натираємо на тертці сир і посипаємо їм гарячу страву.
Смажені пельмені на сковороді в ароматному овочевому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як обсмажити пельмені на сковороді. Отже, спочатку відварюємо заморожені пельмені в злегка підсоленій воді, постійно перемішуючи, щоб вони не злиплися і готуємо не довше 5 хвилин. Після цього відкидаємо їх у друшляк і чекаємо, поки вони стечуть.
Цим часом готуємо поки соус. Для цього очищаємо цибулини і нарізаємо їх дрібними кубиками. Потім виймаємо з перців серцевину, насіння і шаткуємо їх на невеликі шматки, а червоний гострий перчик поділяємо ножем на тонкі смужки. Тепер висипаємо всі інгредієнти в сотейник або сковороду з високими бортиками, наливаємо оливкову олію і обсмажуємо все на мінімальному вогні протягом 5 хвилин.
Потім солимо соус, приправляємо спеціями і сюди ж наливаємо сухе червоне вино або звичайний оцет. Ще трохи протушиваем масу і перекладаємо в окрему піалу, а в маслі обсмажуємо злегка наші пельмені. Подаємо страву з тушкованими овочами і поливаємо зверху сметаною.
Смажені пельмені з часником
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Пельмені обсмажуємо на оливковій олії в сковороді на середньому вогні. На свій смак додаємо сіль, перець і паприку. Коли вироби стануть світло-коричневого - золотистого кольору, перевертаємо їх на іншу сторону і продовжуємо готувати. Через кілька хвилин наливаємо в посуд воду, накриваємо кришкою і тримаємо на плиті до тих пір, поки повністю не випарується вся рідина. Тепер переходимо до приготування соусу: виливаємо в пиалку майонез, посипаємо його дрібно нарубаної петрушкою і додаємо часник, видавлений через прес. Все добре перемішуємо. Потім викладаємо пельмені по порційних тарілках, заправляємо соусом і запрошуємо всіх за стіл.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пельмені, запечені в духовці
Якщо вам набридли звичайні пельмені, і ви хочете зробити з них що-небудь таке, то вам сподобається ця стаття. У ній ми розповімо, як смачно і швидко
Пельмені з грибами
Пельмені з грибами - незвичайне і дуже смачне блюдо, яке припаде до душі кожному. Рецепти їх приготування ви знайдете в цій статті. А ще ми
Пельмені в горщиках - рецепт
Пельмені - це традиційне російське блюдо, варіантів приготування яке існує безліч. Їх варять, готують на пару, смажать, а також запікають. Ось про
Запіканка з пельменів - «Ледача дружина»
Якщо у вас немає часу або настрою готувати складні страви, але нагодує сім'ю все одно треба - візьміть на озброєння наш рецепт запіканки з пельменів.
«Ліниві» пельмені
Готові пельмені не раз виручають нас в приготуванні швидкого вечері, але для того щоб приготувати ці самі домашні пельмені потрібно чимало часу. Але
Пельмені в пароварці
Пельмені можна смажити, варити, або навіть запікати в духовці, але зручніше всього готувати пельмені на пару, адже вони виходять такими ж ніжними, як