Свинина в мікрохвильовці - рецепти
Страви з свинини в мікрохвильовці дуже прості у виконанні. Не потрібно возитися з фольгою або рукавом для запікання, стежити за духовкою і боятися пересушити м'ясо. Ще один незаперечний плюс - це швидкість приготування. За якихось півгодини повноцінний вечерю на двох (причому більшу частину часу за вас буде працювати мікрохвильовка) - зовсім не фантастика, а реальність!
Інгредієнти:
свинина (м'якоть) - 400 г;
картопля - 2 шт.;
сир твердий - 50 г;
масло вершкове - 1 ст. ложка;
майонез - 6 ст. ложок;
цибуля - 05 шт.;
часник - 1 зубчик;
сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Приготування
Свинину промиваємо, промаківающімі паперовим рушником і нарізаємо невеликими плоскими шматочками упоперек волокон. Викладаємо м'ясо в змащену маслом скляну форму для запікання. Зверху видавлюємо через прес часник і промазуємо майонезом. Викладаємо шар цибулі, півкільцями, і знову покриваємо майонезом. Потім шар тонко нарізаної кружечками картоплі. Промазуємо її майонезом і посипаємо тертим сиром. Відправляємо запікатися в мікрохвильовку на 20-30 хвилин (залежить від її максимальної потужності).
Інгредієнти:
лопатка свиняча - 1 кг;
вода - 2 ст.;
родзинки - 2 ч. ложки;
часник - 3 зубки;
масло рослинне - 2 ст. ложки;
лавровий лист - 05 ст.;
перець чорний мелений - 1 ч. ложка;
сіль - 2 ч. ложки.
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати буженину з свинини в мікрохвильовці. М'ясо промиваємо і витираємо. Ділимо на кілька частин зубчики часнику, моєму родзинки. У свинині гострим вузьким ножем робимо глибокі надрізи-«кишеньки», які і заповнюємо часником і родзинками. У розігріту сковороду додаємо трохи олії і обсмажуємо м'ясо з двох боків до золотистої скоринки (буквально по парі хвилин).
Скляну форму для запікання (обов'язково з кришкою!) вистилаємо лавровим листом, викладаємо туди м'ясо і заливаємо 2-ма склянками окропу. Накриваємо і відправляємо запікатися в мікрохвильову піч на 20 хвилин при максимальній (1000 Вт) потужності. Після цього дістаємо, свинину перевертаємо і готуємо ще стільки ж і на тому ж режимі.
Буженина по цьому рецепту завжди виходить дуже соковитою і ніжною, з хрусткою засмаженою скоринкою. Гарячої її подаємо з гарніром з відварного картоплі , рису або зеленого салату. Холодна буженина підійде в якості закуски і для ранкових бутербродів.
Свинина з картоплею в мікрохвильовці
Інгредієнти:
Приготування
Свинину промиваємо, промаківающімі паперовим рушником і нарізаємо невеликими плоскими шматочками упоперек волокон. Викладаємо м'ясо в змащену маслом скляну форму для запікання. Зверху видавлюємо через прес часник і промазуємо майонезом. Викладаємо шар цибулі, півкільцями, і знову покриваємо майонезом. Потім шар тонко нарізаної кружечками картоплі. Промазуємо її майонезом і посипаємо тертим сиром. Відправляємо запікатися в мікрохвильовку на 20-30 хвилин (залежить від її максимальної потужності).
Як запекти свинину в мікрохвильовці?
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати буженину з свинини в мікрохвильовці. М'ясо промиваємо і витираємо. Ділимо на кілька частин зубчики часнику, моєму родзинки. У свинині гострим вузьким ножем робимо глибокі надрізи-«кишеньки», які і заповнюємо часником і родзинками. У розігріту сковороду додаємо трохи олії і обсмажуємо м'ясо з двох боків до золотистої скоринки (буквально по парі хвилин).
Скляну форму для запікання (обов'язково з кришкою!) вистилаємо лавровим листом, викладаємо туди м'ясо і заливаємо 2-ма склянками окропу. Накриваємо і відправляємо запікатися в мікрохвильову піч на 20 хвилин при максимальній (1000 Вт) потужності. Після цього дістаємо, свинину перевертаємо і готуємо ще стільки ж і на тому ж режимі.
Буженина по цьому рецепту завжди виходить дуже соковитою і ніжною, з хрусткою засмаженою скоринкою. Гарячої її подаємо з гарніром з відварного картоплі , рису або зеленого салату. Холодна буженина підійде в якості закуски і для ранкових бутербродів.
Рекомендуємо добрі рецепти
Свинина з грибами в духовці
Для ситного і повноцінного вечері чудово підійде м'ясо з грибами. Таке блюдо можна приготувати до приходу гостей і для романтичної вечері при
Буженина в рукаві
Буженина - це дуже смачне запечене м'ясо. Її готують в духовці, мультиварці, аерогрилі. І сьогодні ми з вами поділимося парочкою простих рецептів
Буженина з свинини
Буженина - це універсальне блюдо, яке чудово поєднується з різноманітними продуктами, використовується в салатах, бутербродах. І сьогодні ми
Буженина в аерогрилі
Буженина - це запечений шматок м'яса. Це блюдо досить популярно в російської, української і молдавської кухнях. Готувати її досить просто. Давайте
Плов в мікрохвильовці
Звичайно, щоб приготувати справжній плов, необхідно слідувати певним правилам. Однак коли у вас немає часу, то приготувати плов можна і в
Глазунья в мікрохвильовці
Яєчня - чергове і улюблене блюдо всіх холостяків, адже простіше нічого й вигадати не можна. Але і цей процес можна значно спростити, якщо приготувати