Лазанья в мультиварці

Лазанья з фаршем в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку миємо й чистимо всі овочі. Нарізаємо мело цибулю, селеру, моркву і обсмажуємо все на рослинному маслі в мультиварці. Потім додаємо до овочів фарш, шинку, солимо, перчимо і тушкуємо все хвилин 20. Потім кладемо дрібно порізані помідори, вливаємо бульйон, біле вино і готуємо приблизно годину на режимі «Гасіння». Відварюємо цим часом в каструльці шпинат, солимо, ріжемо кубиками, додаємо яйця, борошно і замішуємо тісто. Даємо йому настоятися протягом 30 хвилин, а потім розкачуємо його в тонкий пласт і розрізаємо на невеликі квадрати. Дно мультиварочной чаші змащуємо маслом і розкладаємо шар квадратиків. Потім кладемо шар м'ясної начинки, поливаємо соусом бешамель і посипаємо тертим сиром. Далі закриваємо начинку ще одним шаром тіста і знову кладемо начинку і т. д.
Самий верх рясно засипаємо сиром і ставимо в мультиварку на режим «Гасіння». Подаємо як самостійне блюдо з салатом зі свіжих овочів!
Лазанья з лаваша в мультиварці
Якщо вам несподівано захотілося приготувати лазанью, а готових листів немає під рукою, і не дуже хочеться возитися з тестом, на виручку прийде звичайний лаваш. З ним лазанья буде готова швидше і іноді навіть смачніше.
Інгредієнти:
Приготування
Всі овочі добре миємо й чистимо. Кабачки, картопля, болгарський перець і цибулю ріжемо дрібними кубиками, а сир і моркву натираємо на крупній тертці. Все перемішуємо і ділимо на дві однакові частини. З помідор видаляємо шкірку і подрібнюємо в блендері. Додаємо сіль, перець і добре перемішуємо. Тепер одну частину овочів змішуємо зі сметаною, другу - з томатами. У чашу мультиварки наливаємо трохи олії і викладаємо лазанью шарами в наступній послідовності: лаваш - овочі зі сметаною - тертий сир - лаваш - овочі з томатами - сир. Готуємо в режимі «Випічка» приблизно 50 хвилин. При подачі на стіл посипаємо зверху сиром і поливаємо кетчупом за смаком.
Лінива лазанья в мультиварці
Гості вже на порозі, а у вас немає нічого гарячого? Тоді цей рецепт спеціально для вашого випадку.
Інгредієнти:

Приготування
Даний рецепт приготування лазаньї в мультиварці досить простий. Беремо м'ясо, дрібно ріжемо і обсмажуємо на сковороді. Потім солимо за смаком і акуратно перекладаємо в миску. Далі пасеруємо порізані цибулю і помідори. Цим часом в сотейнику готуємо соус. Для цього змішуємо молоко або кефір з борошном, додаємо за смаком сіль. Доводимо суміш до кипіння і відразу знімаємо з вогню. У чашу мультиварки наливаємо маслечка і викладаємо лазанью шарами. Спочатку лаваш, потім м'ясо, знову лаваш, помідори з цибулею, лаваш і т. д. Все заливаємо соусом і рясно посипаємо сиром. Запікаємо в мультиварці протягом 30 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Лазанья з лаваша
Лазанья - відомий і популярний у світі листковий пиріг з начинкою. Сьогодні ми розповімо, як приготувати її легко і швидко з лаваша. Це, звичайно ж,

Лаваш з ковбасою
Не знаєте чим пригостити гостей, які до вас несподівано завітали? У нас є для вас рішення - зробіть лаваш з ковбасою. Приготувати таку просту закуску

Лазанья з рибою - рецепт
Любите італійську кухню? А лазанью готувати вмієте? У даній статті ви зможете знайти рецепт рибної лазаньї і різні способи приготування даної страви.

Вегетаріанська лазанья
Лазанья - традиційне італійське блюдо, відоме у всьому світі. Вона буває грибна, рибна, пісна, овочева, сирна і т. д. В нашій статті ми розглянемо

Лазанья з морепродуктів - рецепт
З італійської лазаньєю, звичайно ж, знайомі багато. Це м'ясний фарш з болоньєзе і соусом бешамель, який укладають на тонкі листи пасти. Але сьогодні

Лазанья з м'ясною начинкою
Лазанья - італійське блюдо, яке знайоме багатьом. В даний час існує багато варіацій її приготування. І зараз ми розповімо, як зробити чудову лазанью