Лазанья в мультиварці
Лазанья найпопулярніше італійське блюдо. Це щось середнє між пирогом і піцою, куди можна додати все, що є в холодильнику і завжди вийде дуже смачно. Головні інгредієнти лазаньї - сир і тонкі пласти тіста, які можна купити в будь-якому магазині або приготувати самим. Лазанья готується в мультиварці точно так само, як і в духовці, але виходить більш ніжною і соковитою. Давайте розглянемо з вами як же приготувати лазанью в мультиварці, і що для цього знадобиться.
Інгредієнти:
борошно - 3 ст.;
шпинат - 500 г;
яйце - 4 шт.;
м'ясний фарш - 200 г;
шинка - 100 г;
рослинне масло - 3 ст. ложки;
морква - 2 шт.;
цибуля - 2 шт.;
селера - за смаком;
бульйон - 1 ст.;
помідор - 5 шт;
біле сухе вино - 1 ст.;
сіль, перець, лавровий лист і спеції - за смаком.
Приготування
Отже, спочатку миємо й чистимо всі овочі. Нарізаємо мело цибулю, селеру, моркву і обсмажуємо все на рослинному маслі в мультиварці. Потім додаємо до овочів фарш, шинку, солимо, перчимо і тушкуємо все хвилин 20. Потім кладемо дрібно порізані помідори, вливаємо бульйон, біле вино і готуємо приблизно годину на режимі «Гасіння». Відварюємо цим часом в каструльці шпинат, солимо, ріжемо кубиками, додаємо яйця, борошно і замішуємо тісто. Даємо йому настоятися протягом 30 хвилин, а потім розкачуємо його в тонкий пласт і розрізаємо на невеликі квадрати. Дно мультиварочной чаші змащуємо маслом і розкладаємо шар квадратиків. Потім кладемо шар м'ясної начинки, поливаємо соусом бешамель і посипаємо тертим сиром. Далі закриваємо начинку ще одним шаром тіста і знову кладемо начинку і т. д.
Самий верх рясно засипаємо сиром і ставимо в мультиварку на режим «Гасіння». Подаємо як самостійне блюдо з салатом зі свіжих овочів!
Якщо вам несподівано захотілося приготувати лазанью, а готових листів немає під рукою, і не дуже хочеться возитися з тестом, на виручку прийде звичайний лаваш. З ним лазанья буде готова швидше і іноді навіть смачніше.
Інгредієнти:
тонкий лаваш - 2 аркуша;
відварна морква - 2 шт.;
болгарський перець - 2 шт.;
сир - 300 р.;
цибуля - 1 шт.;
сметана 15% - 200 мл;
відварна картопля - 4 шт.;
і помідор - 3 шт.;
кабачок - 200 р.;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Всі овочі добре миємо й чистимо. Кабачки, картопля, болгарський перець і цибулю ріжемо дрібними кубиками, а сир і моркву натираємо на крупній тертці. Все перемішуємо і ділимо на дві однакові частини. З помідор видаляємо шкірку і подрібнюємо в блендері. Додаємо сіль, перець і добре перемішуємо. Тепер одну частину овочів змішуємо зі сметаною, другу - з томатами. У чашу мультиварки наливаємо трохи олії і викладаємо лазанью шарами в наступній послідовності: лаваш - овочі зі сметаною - тертий сир - лаваш - овочі з томатами - сир. Готуємо в режимі «Випічка» приблизно 50 хвилин. При подачі на стіл посипаємо зверху сиром і поливаємо кетчупом за смаком.
Гості вже на порозі, а у вас немає нічого гарячого? Тоді цей рецепт спеціально для вашого випадку.
Інгредієнти:
тонкий лаваш - 2 упаковки;
м'ясо - 400 г;
цибуля - 1 шт.;
помідор - 3 шт.;
молоко (кефір) - 05 склянки;
борошно - 2 ст. ложки;
сир - 100 г;
сіль - за смаком.
Приготування
Даний рецепт приготування лазаньї в мультиварці досить простий. Беремо м'ясо, дрібно ріжемо і обсмажуємо на сковороді. Потім солимо за смаком і акуратно перекладаємо в миску. Далі пасеруємо порізані цибулю і помідори. Цим часом в сотейнику готуємо соус. Для цього змішуємо молоко або кефір з борошном, додаємо за смаком сіль. Доводимо суміш до кипіння і відразу знімаємо з вогню. У чашу мультиварки наливаємо маслечка і викладаємо лазанью шарами. Спочатку лаваш, потім м'ясо, знову лаваш, помідори з цибулею, лаваш і т. д. Все заливаємо соусом і рясно посипаємо сиром. Запікаємо в мультиварці протягом 30 хвилин.
Лазанья з фаршем в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку миємо й чистимо всі овочі. Нарізаємо мело цибулю, селеру, моркву і обсмажуємо все на рослинному маслі в мультиварці. Потім додаємо до овочів фарш, шинку, солимо, перчимо і тушкуємо все хвилин 20. Потім кладемо дрібно порізані помідори, вливаємо бульйон, біле вино і готуємо приблизно годину на режимі «Гасіння». Відварюємо цим часом в каструльці шпинат, солимо, ріжемо кубиками, додаємо яйця, борошно і замішуємо тісто. Даємо йому настоятися протягом 30 хвилин, а потім розкачуємо його в тонкий пласт і розрізаємо на невеликі квадрати. Дно мультиварочной чаші змащуємо маслом і розкладаємо шар квадратиків. Потім кладемо шар м'ясної начинки, поливаємо соусом бешамель і посипаємо тертим сиром. Далі закриваємо начинку ще одним шаром тіста і знову кладемо начинку і т. д.
Самий верх рясно засипаємо сиром і ставимо в мультиварку на режим «Гасіння». Подаємо як самостійне блюдо з салатом зі свіжих овочів!
Лазанья з лаваша в мультиварці
Якщо вам несподівано захотілося приготувати лазанью, а готових листів немає під рукою, і не дуже хочеться возитися з тестом, на виручку прийде звичайний лаваш. З ним лазанья буде готова швидше і іноді навіть смачніше.
Інгредієнти:
Приготування
Всі овочі добре миємо й чистимо. Кабачки, картопля, болгарський перець і цибулю ріжемо дрібними кубиками, а сир і моркву натираємо на крупній тертці. Все перемішуємо і ділимо на дві однакові частини. З помідор видаляємо шкірку і подрібнюємо в блендері. Додаємо сіль, перець і добре перемішуємо. Тепер одну частину овочів змішуємо зі сметаною, другу - з томатами. У чашу мультиварки наливаємо трохи олії і викладаємо лазанью шарами в наступній послідовності: лаваш - овочі зі сметаною - тертий сир - лаваш - овочі з томатами - сир. Готуємо в режимі «Випічка» приблизно 50 хвилин. При подачі на стіл посипаємо зверху сиром і поливаємо кетчупом за смаком.
Лінива лазанья в мультиварці
Гості вже на порозі, а у вас немає нічого гарячого? Тоді цей рецепт спеціально для вашого випадку.
Інгредієнти:
Приготування
Даний рецепт приготування лазаньї в мультиварці досить простий. Беремо м'ясо, дрібно ріжемо і обсмажуємо на сковороді. Потім солимо за смаком і акуратно перекладаємо в миску. Далі пасеруємо порізані цибулю і помідори. Цим часом в сотейнику готуємо соус. Для цього змішуємо молоко або кефір з борошном, додаємо за смаком сіль. Доводимо суміш до кипіння і відразу знімаємо з вогню. У чашу мультиварки наливаємо маслечка і викладаємо лазанью шарами. Спочатку лаваш, потім м'ясо, знову лаваш, помідори з цибулею, лаваш і т. д. Все заливаємо соусом і рясно посипаємо сиром. Запікаємо в мультиварці протягом 30 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Лазанья з лаваша
Лазанья - відомий і популярний у світі листковий пиріг з начинкою. Сьогодні ми розповімо, як приготувати її легко і швидко з лаваша. Це, звичайно ж,
Лаваш з ковбасою
Не знаєте чим пригостити гостей, які до вас несподівано завітали? У нас є для вас рішення - зробіть лаваш з ковбасою. Приготувати таку просту закуску
Лазанья з рибою - рецепт
Любите італійську кухню? А лазанью готувати вмієте? У даній статті ви зможете знайти рецепт рибної лазаньї і різні способи приготування даної страви.
Вегетаріанська лазанья
Лазанья - традиційне італійське блюдо, відоме у всьому світі. Вона буває грибна, рибна, пісна, овочева, сирна і т. д. В нашій статті ми розглянемо
Лазанья з морепродуктів - рецепт
З італійської лазаньєю, звичайно ж, знайомі багато. Це м'ясний фарш з болоньєзе і соусом бешамель, який укладають на тонкі листи пасти. Але сьогодні
Лазанья з м'ясною начинкою
Лазанья - італійське блюдо, яке знайоме багатьом. В даний час існує багато варіацій її приготування. І зараз ми розповімо, як зробити чудову лазанью