Як готувати плов в мультиварці?
Паличка-виручалочка, а так само «безсловесний домашній кухар» - ось що таке мультиварка. Приготування будь-якої страви перетворюється в суще задоволення - засипав сире і неїстівне, а дістав делікатес (як з російської грубки).
Суще мука готувати плов, якщо ти не маєш до цього досить навичок. Трохи недогледів, і м'ясо підгоріло, трохи порушив пропорції - замість плову вийшла каша-розмазня з м'ясом. Ніколи подібного не трапиться, якщо ви будете користуватися функцією «Плов» в мультиварці.
дотримуйтесь порядку завантаження в мультиварку компонентів страви, на саме дно - м'ясо, цибулю, моркву, спеції, завжди зверху - рис, сіль і часник;
ні в якому разі не перемішуйте завантажені продукти;
якщо у вашій мультиварці відсутній режим «Плов», скористайтеся режимом «Мультиповар» або «Варка-експрес»;
головку часнику, вимиту і просушену, утапливаем в рис по центру чаші на три чверті розміру голівки.
Отже, тепер ми знаємо, що смачний плов в мультиварці приготувати нескладно. Слід лише визначитися, чого вам сьогодні більше хочеться: може бути плову з м'ясом, а, може бути солодкого плов з сухофруктами, або ж грибного. Немає межі фантазії. Ми допоможемо вам визначитися з вибором рецепту приготування плову в мультиварці. Сьогодні ми з вами будемо готувати плов в мультиварці «Редмонд».
Інгредієнти:
м'ясо (яловичина, баранина) - 05 кг;
рис - 3 мультистакана;
морква - 300 г;
цибуля ріпчаста - 300 г;
олія рослинна (без запаху) - 50 р;
приправа для плову - за смаком;
сіль, перець - за смаком;
часник - одна середня головка.
Приготування
Трьом моркву на крупній тертці, цибулю шаткуємо, рис ретельно промиваємо. Якщо у вашій мультиварці «Редмонд» мається режим «Плов», то вам залишиться тільки закласти всі продукти в порядку, який ми вказали вище в примітці та натиснути заповітну кнопочку «Плов».
Якщо ви є щасливим володарем мультиварки «Редмонд» з функцією «Мультиповар», то вибираємо в меню цю функцію і ставимо температуру 120 градусів.
Якщо ж у вашій мультиварці немає таких функцій, то вчините наступним чином: виберіть режим «Жарка - овочі» і обсмажте на ньому цибулю, моркву і спеції, помішуючи в процесі смаження. Вибираєте «Варка-експрес» і включаєте цю функцію на 30 хвилин. Потім йдемо в «встановлення часу», натискаємо кнопку «час приготування» і ставимо температуру 120 градусів. Якщо цього буде недостатньо, і вода не до кінця випарується, то поставте вашу мультиварку на режим «Підтримання тепла» на 15 хвилин.
Тепер ви вже вмієте готувати дві страви: плов з баранини в мультиварці і плов з яловичини в мультиварці.
Інгредієнти:
яблуко (твердих сортів) - 400 г;
сухофрукти (курага, чорнослив) - 100 г;
ізюм - 100 г;
рис - 1 мультистакан;
масло рослинне - 20 г;
мед - 2 ч. ложка;
вода - 4 мультистакана.
Приготування
Нарізаємо фрукти і сухофрукти соломкою. Спочатку в чашу кладемо масло, олію - фрукти і сухофрукти, потім промитий рис, мед і акуратно заливаємо водою. Включаємо режим «Плов» на 40 хвилин або режим «Мультиповар» з температурою 120 градусів.
Зі спеціями будьте обережні. Багато хто на дух не переносять барбарис і корицю, а деякі, навпаки, обожнюють. Додавайте тільки ті спеції, які ви пробували раніше.
Інгредієнти:
рис - 2 мультистакана;
гриби - 05 кг;
морква - 300 г;
цибуля ріпчаста - 300 г;
олія рослинна (без запаху) - 50 мл;
сіль, перець - за смаком;
часник - 1 середня головка.
Приготування
Натираємо на крупній тертці або ріжемо довгими брусочками моркву, шаткуємо цибулю та гриби. Вибираємо режим «Жарка-овочі» або режим «Випічка» і смажимо, не закриваючи кришки до напівготовності.
Додаємо промитий рис, сіль, часник і воду і включаємо режим «Плов». На підігріві тримаємо 15-20 хвилин.
Розсипчастий рис і гриби прикрасять ваш стіл навіть у піст.
Суще мука готувати плов, якщо ти не маєш до цього досить навичок. Трохи недогледів, і м'ясо підгоріло, трохи порушив пропорції - замість плову вийшла каша-розмазня з м'ясом. Ніколи подібного не трапиться, якщо ви будете користуватися функцією «Плов» в мультиварці.
Отже, тепер ми знаємо, що смачний плов в мультиварці приготувати нескладно. Слід лише визначитися, чого вам сьогодні більше хочеться: може бути плову з м'ясом, а, може бути солодкого плов з сухофруктами, або ж грибного. Немає межі фантазії. Ми допоможемо вам визначитися з вибором рецепту приготування плову в мультиварці. Сьогодні ми з вами будемо готувати плов в мультиварці «Редмонд».
Плов з м'ясом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Трьом моркву на крупній тертці, цибулю шаткуємо, рис ретельно промиваємо. Якщо у вашій мультиварці «Редмонд» мається режим «Плов», то вам залишиться тільки закласти всі продукти в порядку, який ми вказали вище в примітці та натиснути заповітну кнопочку «Плов».
Якщо ви є щасливим володарем мультиварки «Редмонд» з функцією «Мультиповар», то вибираємо в меню цю функцію і ставимо температуру 120 градусів.
Якщо ж у вашій мультиварці немає таких функцій, то вчините наступним чином: виберіть режим «Жарка - овочі» і обсмажте на ньому цибулю, моркву і спеції, помішуючи в процесі смаження. Вибираєте «Варка-експрес» і включаєте цю функцію на 30 хвилин. Потім йдемо в «встановлення часу», натискаємо кнопку «час приготування» і ставимо температуру 120 градусів. Якщо цього буде недостатньо, і вода не до кінця випарується, то поставте вашу мультиварку на режим «Підтримання тепла» на 15 хвилин.
Тепер ви вже вмієте готувати дві страви: плов з баранини в мультиварці і плов з яловичини в мультиварці.
Солодкий плов в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Нарізаємо фрукти і сухофрукти соломкою. Спочатку в чашу кладемо масло, олію - фрукти і сухофрукти, потім промитий рис, мед і акуратно заливаємо водою. Включаємо режим «Плов» на 40 хвилин або режим «Мультиповар» з температурою 120 градусів.
Зі спеціями будьте обережні. Багато хто на дух не переносять барбарис і корицю, а деякі, навпаки, обожнюють. Додавайте тільки ті спеції, які ви пробували раніше.
Плов з грибами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Натираємо на крупній тертці або ріжемо довгими брусочками моркву, шаткуємо цибулю та гриби. Вибираємо режим «Жарка-овочі» або режим «Випічка» і смажимо, не закриваючи кришки до напівготовності.
Додаємо промитий рис, сіль, часник і воду і включаємо режим «Плов». На підігріві тримаємо 15-20 хвилин.
Розсипчастий рис і гриби прикрасять ваш стіл навіть у піст.
Рекомендуємо добрі рецепти
Плов з родзинками
Традиційному плову чудове доповнення можуть додати сухофрукти, зокрема, родзинки. У нашій статті ми підготували оригінальні рецепти створення
Плов з індичкою
М'ясо індички - це смачний дієтичний продукт. Страв з м'яса цього птаха можна приготувати досить багато. І сьогодні ми поділимося простими, але в теж
Плов з куркою в мультиварці
Смачний плов можна приготувати не тільки в казані на плиті, але і в мультиварці. Мяско можна взяти будь-яку, наприклад, курку, а точніше філе, ніжки
Рис з креветками в мультиварці
З рису і креветок можна приготувати дуже багато смачних страв, особливо якщо у вас є мультиварка. Яких? Плов, паелья, різотто - це, мабуть,
Плов з сухофруктами
Всі вже звикли до того, що плов готується з м'ясом, а ми пропонуємо вам приготувати дивовижний солодкий плов з сухофруктами. Цей незвичайний