Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Булочки в мультиварці

Булочки в мультиварці

19-01-2015, 10:51
2 175
Булочки в мультиварці
Пропонуємо вам кілька рецептів приготування булочок в мультиварці. Вони виходять дуже м'якими, ніжними і ароматними.

Булочки з родзинками в мультиварці


Інгредієнти:

  • яйце куряче - 2 шт.;

  • борошно - 3 ст.;

  • олія рослинна;

  • дріжджі - 1 ч. ложка;

  • родзинки - 180 г;

  • цукровий пісок - 2 ст. ложки;

  • маргарин - 50 г;

  • молоко - 150 мл


  • Приготування
    Трохи борошна розвести теплою водою, додаємо цукровий пісок, дріжджі і поставити опару в тепло. Родзинки промиваємо, трохи просушуємо і посипаємо борошном. Тепер залишилася борошна, яєць, розтопленого маргарину, розведених дріжджів, молока та родзинок замішуємо однорідне тісто. Поділяємо його на 11 частин, формуємо булочки і викладаємо їх у чашу мультиварки, промазану маслом. Виставляємо на приладі режим «Випічка» і засікаємо 40 хвилин.

    Булочки з корицею в мультиварці


    Інгредієнти:

  • масло вершкове - 25 г;

  • пшеничне борошно - 2 ст.;

  • цукровий пісок - 50 г;

  • яйце куряче - 1 шт.;

  • сухі дріжджі - щіпка;

  • молоко - 10 ст. ложок;

  • кориця мелена - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Підігріваємо Молоко, висипаємо в нього сухі дріжджі і розмішуємо до повного розчинення. В окремій глибокої тарілочці яйця розтираємо з цукром, кладемо розм'якшене вершкове масло і трохи збиваємо все віночком. Борошно просіваємо і при постійному помішуванні додаємо її в молочну опару.
    Тепер вводимо акуратно яєчно-масляну суміш, підсипаємо необхідну кількість борошна і замішуємо еластичне тісто. Перекладаємо його в чашу, зверху затягуємо харчовою плівкою і залишаємо в теплі приблизно на годину. Як тільки тісто збільшиться в кілька разів, обминаємо його, поділяємо на однакові частини, надаємо їм форму кульок і викладаємо у змащену маслом чашу мультиварки.
    Включаємо режим «Підігрів» і залишаємо каструльку з заготовками підходити хвилинки 3 а потім закриваємо кришку і чекаємо ще 15-20 хвилин. Знов підійшли булочки змащуємо залишилася яєчно-масляною сумішшю і щедро присипаємо меленою корицею. Встановлюємо режим «Випічка» на 40 хвилин, і чекаємо звукового сигналу. Свіжоспечену здобу акуратно витягаємо з чаші і остуджуємо на формі для варіння на пару.

    Булочки в мультиварці з варенням


    Інгредієнти:

  • масло рослинне - 3 ст. ложки;

  • вода - 1 ст.;

  • борошно - 25 склянки;

  • цукровий пісок - 3 ст. ложки;

  • ванілін - за смаком.


  • Для начинки:

  • ягідне варення - за смаком.


  • Приготування
    В тепленькій воді розводимо сухі дріжджі, всипаємо цукор, виливаємо рослинне масло і кидаємо за смаком ванілін. Поступово викладаємо все борошно, замішуємо тісто і поміщаємо його глибоку миску. Накриваємо рушником і прибираємо приблизно на годину в тепле місце підходити. Готове тісто обминаємо, поділяємо на 8 частин і кожну розкачуємо коржем. В центр викладаємо будь-ягідне варення, збираємо краю коржі до центру і гарненько защипуємо, формуючи круглу булочку.
    Чашу мультиварки змащуємо маслом, викладаємо булочки і залишаємо їх ще раз піднятися. Потім виставляємо на приладі режим «Випічка», закриваємо кришку і засікаємо 55 хвилин. Після цього акуратно перевертаємо їх за допомогою кошика-пароварки і готуємо до рум'яності. Подаємо пісні булочки до чаю з будь-яким варенням .

    Булочки з маком в мультиварці


    Інгредієнти:

  • ванілін - за смаком;

  • маргарин - 150 г;

  • пісок цукровий - 150 г;

  • борошно - 70 г;

  • сухі дріжджі - 10 г;

  • куряче яйце - 2 шт.;

  • молоко - 250 мл


  • Для начинки:

  • мак - за смаком;

  • молоко - 2 ст. ложки;

  • цукор.


  • Приготування
    Курячі яйця розбиваємо в миску, додаємо цукор і збиваємо кілька
    Булочки в мультиварці
    хвилин. Потім додаємо ванілін, вливаємо молоко, додаємо сухі дріжджі, кладемо розтоплений маргарин і всипаємо борошно. Замішуємо м'яке тісто і прибираємо його в тепле місце. Далі переходимо до приготування начинки: змішуємо мак з цукром, заливаємо молоком, кип'ятимо і остуджуємо. Після цього тісто наминати, розгортаємо в пласт, промазуємо його начинкою і звертаємо рулетиком. Нарізаємо його на невеликі шматочки, кладемо в чашу для мультиварки, натискаємо режим «Підігрів» і чекаємо 30 хвилин. Потім включаємо програму «Випічка», готуємо 50 хвилин, а потім перевертаємо булочки на іншу сторону і випікаємо ще 20 хвилин, щоб верх зарум'яниться.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Часникові булочки
    Часникові булочки
    Часникові булочки хороші як самі по собі, в якості основи для бутерброда, так і в доповнення до улюблених гарячих страв. Рецепти ароматних булочок
    Булочки з кунжутом
    Булочки з кунжутом
    Булочки з кунжутом - це дивовижно ніжна випічка, яку можна поставити на святковий стіл, так і в будні вони чудово замінять хліб. Давайте розглянемо
    Житній хліб в мультиварці
    Житній хліб в мультиварці
    Без хліба не обходиться жодна трапеза. І, звичайно ж, домашня випічка краще покупної. І сьогодні ми розповімо, як спекти корисний житній хлібець в
    Булочки з родзинками - рецепт
    Булочки з родзинками - рецепт
    Булочки з родзинками - відмінне доповнення до сніданку або полуденка. М'які, ніжні, солодкі - вони буквально тануть у роті. Як приготувати таку
    Булочки з вишнями
    Булочки з вишнями
    Всі ми любимо домашню випічку. Вона виходить смачною, ніжною і ароматною. Давайте розберемося, як зробити булочки з вишнями. Вони можуть дріжджовими,