Булочки в мультиварці
Пропонуємо вам кілька рецептів приготування булочок в мультиварці. Вони виходять дуже м'якими, ніжними і ароматними.
Інгредієнти:
яйце куряче - 2 шт.;
борошно - 3 ст.;
олія рослинна;
дріжджі - 1 ч. ложка;
родзинки - 180 г;
цукровий пісок - 2 ст. ложки;
маргарин - 50 г;
молоко - 150 мл
Приготування
Трохи борошна розвести теплою водою, додаємо цукровий пісок, дріжджі і поставити опару в тепло. Родзинки промиваємо, трохи просушуємо і посипаємо борошном. Тепер залишилася борошна, яєць, розтопленого маргарину, розведених дріжджів, молока та родзинок замішуємо однорідне тісто. Поділяємо його на 11 частин, формуємо булочки і викладаємо їх у чашу мультиварки, промазану маслом. Виставляємо на приладі режим «Випічка» і засікаємо 40 хвилин.
Інгредієнти:
масло вершкове - 25 г;
пшеничне борошно - 2 ст.;
цукровий пісок - 50 г;
яйце куряче - 1 шт.;
сухі дріжджі - щіпка;
молоко - 10 ст. ложок;
кориця мелена - 1 ч. ложка.
Приготування
Підігріваємо Молоко, висипаємо в нього сухі дріжджі і розмішуємо до повного розчинення. В окремій глибокої тарілочці яйця розтираємо з цукром, кладемо розм'якшене вершкове масло і трохи збиваємо все віночком. Борошно просіваємо і при постійному помішуванні додаємо її в молочну опару.
Тепер вводимо акуратно яєчно-масляну суміш, підсипаємо необхідну кількість борошна і замішуємо еластичне тісто. Перекладаємо його в чашу, зверху затягуємо харчовою плівкою і залишаємо в теплі приблизно на годину. Як тільки тісто збільшиться в кілька разів, обминаємо його, поділяємо на однакові частини, надаємо їм форму кульок і викладаємо у змащену маслом чашу мультиварки.
Включаємо режим «Підігрів» і залишаємо каструльку з заготовками підходити хвилинки 3 а потім закриваємо кришку і чекаємо ще 15-20 хвилин. Знов підійшли булочки змащуємо залишилася яєчно-масляною сумішшю і щедро присипаємо меленою корицею. Встановлюємо режим «Випічка» на 40 хвилин, і чекаємо звукового сигналу. Свіжоспечену здобу акуратно витягаємо з чаші і остуджуємо на формі для варіння на пару.
Інгредієнти:
масло рослинне - 3 ст. ложки;
вода - 1 ст.;
борошно - 25 склянки;
цукровий пісок - 3 ст. ложки;
ванілін - за смаком.
Для начинки:
ягідне варення - за смаком.
Приготування
В тепленькій воді розводимо сухі дріжджі, всипаємо цукор, виливаємо рослинне масло і кидаємо за смаком ванілін. Поступово викладаємо все борошно, замішуємо тісто і поміщаємо його глибоку миску. Накриваємо рушником і прибираємо приблизно на годину в тепле місце підходити. Готове тісто обминаємо, поділяємо на 8 частин і кожну розкачуємо коржем. В центр викладаємо будь-ягідне варення, збираємо краю коржі до центру і гарненько защипуємо, формуючи круглу булочку.
Чашу мультиварки змащуємо маслом, викладаємо булочки і залишаємо їх ще раз піднятися. Потім виставляємо на приладі режим «Випічка», закриваємо кришку і засікаємо 55 хвилин. Після цього акуратно перевертаємо їх за допомогою кошика-пароварки і готуємо до рум'яності. Подаємо пісні булочки до чаю з будь-яким варенням .
Інгредієнти:
ванілін - за смаком;
маргарин - 150 г;
пісок цукровий - 150 г;
борошно - 70 г;
сухі дріжджі - 10 г;
куряче яйце - 2 шт.;
молоко - 250 мл
Для начинки:
мак - за смаком;
молоко - 2 ст. ложки;
цукор.
Приготування
Курячі яйця розбиваємо в миску, додаємо цукор і збиваємо кілька хвилин. Потім додаємо ванілін, вливаємо молоко, додаємо сухі дріжджі, кладемо розтоплений маргарин і всипаємо борошно. Замішуємо м'яке тісто і прибираємо його в тепле місце. Далі переходимо до приготування начинки: змішуємо мак з цукром, заливаємо молоком, кип'ятимо і остуджуємо. Після цього тісто наминати, розгортаємо в пласт, промазуємо його начинкою і звертаємо рулетиком. Нарізаємо його на невеликі шматочки, кладемо в чашу для мультиварки, натискаємо режим «Підігрів» і чекаємо 30 хвилин. Потім включаємо програму «Випічка», готуємо 50 хвилин, а потім перевертаємо булочки на іншу сторону і випікаємо ще 20 хвилин, щоб верх зарум'яниться.
Булочки з родзинками в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Трохи борошна розвести теплою водою, додаємо цукровий пісок, дріжджі і поставити опару в тепло. Родзинки промиваємо, трохи просушуємо і посипаємо борошном. Тепер залишилася борошна, яєць, розтопленого маргарину, розведених дріжджів, молока та родзинок замішуємо однорідне тісто. Поділяємо його на 11 частин, формуємо булочки і викладаємо їх у чашу мультиварки, промазану маслом. Виставляємо на приладі режим «Випічка» і засікаємо 40 хвилин.
Булочки з корицею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Підігріваємо Молоко, висипаємо в нього сухі дріжджі і розмішуємо до повного розчинення. В окремій глибокої тарілочці яйця розтираємо з цукром, кладемо розм'якшене вершкове масло і трохи збиваємо все віночком. Борошно просіваємо і при постійному помішуванні додаємо її в молочну опару.
Тепер вводимо акуратно яєчно-масляну суміш, підсипаємо необхідну кількість борошна і замішуємо еластичне тісто. Перекладаємо його в чашу, зверху затягуємо харчовою плівкою і залишаємо в теплі приблизно на годину. Як тільки тісто збільшиться в кілька разів, обминаємо його, поділяємо на однакові частини, надаємо їм форму кульок і викладаємо у змащену маслом чашу мультиварки.
Включаємо режим «Підігрів» і залишаємо каструльку з заготовками підходити хвилинки 3 а потім закриваємо кришку і чекаємо ще 15-20 хвилин. Знов підійшли булочки змащуємо залишилася яєчно-масляною сумішшю і щедро присипаємо меленою корицею. Встановлюємо режим «Випічка» на 40 хвилин, і чекаємо звукового сигналу. Свіжоспечену здобу акуратно витягаємо з чаші і остуджуємо на формі для варіння на пару.
Булочки в мультиварці з варенням
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
В тепленькій воді розводимо сухі дріжджі, всипаємо цукор, виливаємо рослинне масло і кидаємо за смаком ванілін. Поступово викладаємо все борошно, замішуємо тісто і поміщаємо його глибоку миску. Накриваємо рушником і прибираємо приблизно на годину в тепле місце підходити. Готове тісто обминаємо, поділяємо на 8 частин і кожну розкачуємо коржем. В центр викладаємо будь-ягідне варення, збираємо краю коржі до центру і гарненько защипуємо, формуючи круглу булочку.
Чашу мультиварки змащуємо маслом, викладаємо булочки і залишаємо їх ще раз піднятися. Потім виставляємо на приладі режим «Випічка», закриваємо кришку і засікаємо 55 хвилин. Після цього акуратно перевертаємо їх за допомогою кошика-пароварки і готуємо до рум'яності. Подаємо пісні булочки до чаю з будь-яким варенням .
Булочки з маком в мультиварці
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Курячі яйця розбиваємо в миску, додаємо цукор і збиваємо кілька хвилин. Потім додаємо ванілін, вливаємо молоко, додаємо сухі дріжджі, кладемо розтоплений маргарин і всипаємо борошно. Замішуємо м'яке тісто і прибираємо його в тепле місце. Далі переходимо до приготування начинки: змішуємо мак з цукром, заливаємо молоком, кип'ятимо і остуджуємо. Після цього тісто наминати, розгортаємо в пласт, промазуємо його начинкою і звертаємо рулетиком. Нарізаємо його на невеликі шматочки, кладемо в чашу для мультиварки, натискаємо режим «Підігрів» і чекаємо 30 хвилин. Потім включаємо програму «Випічка», готуємо 50 хвилин, а потім перевертаємо булочки на іншу сторону і випікаємо ще 20 хвилин, щоб верх зарум'яниться.
Рекомендуємо добрі рецепти
Часникові булочки
Часникові булочки хороші як самі по собі, в якості основи для бутерброда, так і в доповнення до улюблених гарячих страв. Рецепти ароматних булочок
Булочки з кунжутом
Булочки з кунжутом - це дивовижно ніжна випічка, яку можна поставити на святковий стіл, так і в будні вони чудово замінять хліб. Давайте розглянемо
Житній хліб в мультиварці
Без хліба не обходиться жодна трапеза. І, звичайно ж, домашня випічка краще покупної. І сьогодні ми розповімо, як спекти корисний житній хлібець в
Булочки з родзинками - рецепт
Булочки з родзинками - відмінне доповнення до сніданку або полуденка. М'які, ніжні, солодкі - вони буквально тануть у роті. Як приготувати таку
Булочки з вишнями
Всі ми любимо домашню випічку. Вона виходить смачною, ніжною і ароматною. Давайте розберемося, як зробити булочки з вишнями. Вони можуть дріжджовими,