Варення з вишні в мультиварці
Влітку, в сезон фруктів, ягід і овочів, потрібно запасатися вітамінами на цілий рік і вживати в їжу максимум таких корисних продуктів. Але також потрібно подбати і про зиму і зробити заготовки, щоб потім в холодний вечір, відкривши баночку ароматного варення, згадувати сонячне літо. Зараз ми вам розповімо, як приготувати варення з вишні в мультиварці.
Варення з вишні з кісточками в мультиварці
Інгредієнти:
вишня - 1 кг;
цукровий пісок - 13 кг.
Приготування
Ягоди вишні перебираємо і добре миємо. Викладаємо їх у чашу мультиварки і додаємо цукровий пісок. Включаємо в мультиварці режим «Гасіння» на 2 години. Після звукового сигналу розливаємо варення по банках.
Варення з вишні і апельсинів в мультиварці
Інгредієнти:
вишня - 600 г;
апельсин - 1 шт.;
цукор - 400 р.
Приготування
Ягоди миємо й обсушуємо на паперових рушниках. Чим менше залишиться в ягодах води, тим варення вийде гущі. Потім виймаємо кісточки з вишень. З апельсина зчищаємо цедру, а м'якоть розбираємо на часточки. Кожну з них ріжемо на 4 частини. У каструлю покласти вишню, всипаємо цукор. У режимі «Гасіння» варимо варення 20 хвилин. Потім додаємо апельсин і в тому ж режимі варимо 40 хвилин. По закінченню програми, варення готове. Його можна вживати відразу, а можна розкласти в банки і закупорити.
Вишневе варення в мультиварці
Інгредієнти:
вишня - 1 кг;
цукровий пісок - 17 кг;
горіхи волоські - 200 р.
Приготування
Вишню перебираємо, миємо, видаляємо кісточки. Волоські горіхи чистимо від шкаралупи. Ядра розрізаємо на невеликі шматочки. У чашу мультиварки викладаємо вишню, всипаємо цукор і залишаємо хвилин на 30 поки вишня пустить сік. Потім включаємо «Тушкування» на 1 годину. Через 30 хвилин від початку приготування додаємо горіхи і готуємо до закінчення програми. Гаряче варення відразу ж розкладаємо по банках і закатуємо.
Варення з замороженої вишні в мультиварці «Панасонік»
Інгредієнти:
вишня - 1 кг;
вода - 100 мл;
цукор - 1 кг.
Приготування
Вишню виймаємо з морозилки і даємо їй розтанути. Потім перекладаємо ягоди в каструлю мультиварки. Додаємо цукровий пісок, вливаємо воду і перемішуємо. У режимі « Гасіння» варимо варення 1 годину. При цьому кожні 10 хвилин перемішуємо варення і прибираємо утворену піну. Розливаємо готове варення з підготовленим банкам і прибираємо на зберігання.
Як варити варення з вишні в мультиварці
Інгредієнти:
вишня - 1 кг;
цукор - 1 кг;
суміш з пектин - 1 пакетик.
Приготування
Вишню моєму і акуратно виймаємо кісточки. Потім ягоди рівномірно посипаємо сумішшю з пектином і перемішуємо. Перекладаємо вишню в каструлю мультиварки і в режимі «Суп» готуємо 7 хвилин, періодично помішуючи. Після цього всипаємо цукор, знову перемішуємо і в тому ж режимі готуємо до закипання. Знімаємо пінку, яка утворюється в процесі приготування, і вимикаємо мультиварку. Коли варення охолоне, знову в тому ж режимі даємо йому закипіти. Готове вишневе варення розливаємо по стерильним банкам і щільно закручуємо.
Рецепт вишневого варення в мультиварці
Інгредієнти:
вишня без кісточок заморожена - 600 г;
лимонна кислота - 025 ч. ложки;
цукор - 12 кг;
вода - 160 мл
Приготування
Заморожену вишню викладаємо в термостійкий посуд, всипаємо цукор, вливаємо воду і витримуємо так близько 5 годин. Потім добре все перемішуємо. У чашу мультиварки наливаємо воду до нижньої відмітки, ставимо в чашу ємність з вишневою масою. Встановлюємо режим «Суп» і час приготування - 4 години. Після звукового сигналу, який сповістить нас про те, що приготування закінчено, додаємо лимонну кислоту і добре перемішуємо. Залишаємо варення остигати. Далі витримуємо його близько 7-8 годин, щоб за цей час ягоди добре просочилися сиропом. І тільки після цього розливаємо його по стерильним банкам , закатуємо і відправляємо на зберігання.
Варення з вишні з кісточками в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Ягоди вишні перебираємо і добре миємо. Викладаємо їх у чашу мультиварки і додаємо цукровий пісок. Включаємо в мультиварці режим «Гасіння» на 2 години. Після звукового сигналу розливаємо варення по банках.
Варення з вишні і апельсинів в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Ягоди миємо й обсушуємо на паперових рушниках. Чим менше залишиться в ягодах води, тим варення вийде гущі. Потім виймаємо кісточки з вишень. З апельсина зчищаємо цедру, а м'якоть розбираємо на часточки. Кожну з них ріжемо на 4 частини. У каструлю покласти вишню, всипаємо цукор. У режимі «Гасіння» варимо варення 20 хвилин. Потім додаємо апельсин і в тому ж режимі варимо 40 хвилин. По закінченню програми, варення готове. Його можна вживати відразу, а можна розкласти в банки і закупорити.
Вишневе варення в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Вишню перебираємо, миємо, видаляємо кісточки. Волоські горіхи чистимо від шкаралупи. Ядра розрізаємо на невеликі шматочки. У чашу мультиварки викладаємо вишню, всипаємо цукор і залишаємо хвилин на 30 поки вишня пустить сік. Потім включаємо «Тушкування» на 1 годину. Через 30 хвилин від початку приготування додаємо горіхи і готуємо до закінчення програми. Гаряче варення відразу ж розкладаємо по банках і закатуємо.
Варення з замороженої вишні в мультиварці «Панасонік»
Інгредієнти:
Приготування
Вишню виймаємо з морозилки і даємо їй розтанути. Потім перекладаємо ягоди в каструлю мультиварки. Додаємо цукровий пісок, вливаємо воду і перемішуємо. У режимі « Гасіння» варимо варення 1 годину. При цьому кожні 10 хвилин перемішуємо варення і прибираємо утворену піну. Розливаємо готове варення з підготовленим банкам і прибираємо на зберігання.
Як варити варення з вишні в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Вишню моєму і акуратно виймаємо кісточки. Потім ягоди рівномірно посипаємо сумішшю з пектином і перемішуємо. Перекладаємо вишню в каструлю мультиварки і в режимі «Суп» готуємо 7 хвилин, періодично помішуючи. Після цього всипаємо цукор, знову перемішуємо і в тому ж режимі готуємо до закипання. Знімаємо пінку, яка утворюється в процесі приготування, і вимикаємо мультиварку. Коли варення охолоне, знову в тому ж режимі даємо йому закипіти. Готове вишневе варення розливаємо по стерильним банкам і щільно закручуємо.
Рецепт вишневого варення в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Заморожену вишню викладаємо в термостійкий посуд, всипаємо цукор, вливаємо воду і витримуємо так близько 5 годин. Потім добре все перемішуємо. У чашу мультиварки наливаємо воду до нижньої відмітки, ставимо в чашу ємність з вишневою масою. Встановлюємо режим «Суп» і час приготування - 4 години. Після звукового сигналу, який сповістить нас про те, що приготування закінчено, додаємо лимонну кислоту і добре перемішуємо. Залишаємо варення остигати. Далі витримуємо його близько 7-8 годин, щоб за цей час ягоди добре просочилися сиропом. І тільки після цього розливаємо його по стерильним банкам , закатуємо і відправляємо на зберігання.
Рекомендуємо добрі рецепти
Варення з чорниці
На сьогоднішній день нечасто можна зустріти любителів збирати в лісі ягоди, а потім варити з них варення. Тим не менш, це не належить до
Варення з вишні - рецепт
Готувати вишню запас - просте та приємне завдання: варення або джем з ягід готується швидко, а в холоди буде чим поласувати за чашкою чаю. Рецепти
Варення з журавлини - рецепт
Журавлина володіє прекрасними смаковими якостями і в ній міститься велика кількість мікроелементів. З неї роблять соки, десерти, додають у пироги. А
Варення з м'яти - рецепт
У літній період, коли багато свіжих ягід і фруктів можна зробити дивовижні заготовки на зиму: джеми, желе, варення. І сьогодні ми поділимося цікавими
Варення з шовковиці - рецепт
Шовковиця - смачна і корисна ягода. З неї можна зробити чудове варення, яке можна буде подавати до свіжозвареної чаю, оладок, сирників і т. д.
Варення з брусниці в мультиварці
Варення з брусниці - це смачний і корисний продукт, так як ця ягода володіє великою кількістю цілющих властивостей. І сьогодні ми розповімо вам, як