Куряча печінка в мультиварці – рецепти зі сметаною, картоплею, гречкою і рисом
Куряча печінка в мультиварці – простий спосіб смачно нагодувати домочадців за рекордно короткий термін. Цей субпродукт справедливо називають універсальним, він підходить не тільки до овочів і круп, але і будь-яких спецій. Вибір страв величезний, в мультиварці можна використовувати різні програми для смаження, тушкування, варіння і запікання.
Смачні страви з курячої печінки в мультиварці можна приготувати лише зі свіжих продуктів. Важливо враховувати, що страва ще недовго продовжує тушкуватися і після вимкнення приладу, тому час готування необхідно регулювати.
Смачна куряча печінка в мультиварці вийде, якщо не солити страву перед тим, як смажити, інакше вона почне виділяти сік.
Однорідний соус легко зробити з жирної сметани або домашнього йогурту.
Трави і спеції кладуть в кінці готування.
Різати і подрібнювати іншим способом подмороженную печінка легше.
Найпростіший рецепт - тушкована куряча печінка в мультиварці. Відрізняється від яловичої або свинячої тим, що її не треба вимочувати, відбивати і пом'якшувати, обробка займає мінімум часу. Досвідчені господині радять змішувати її з печінкою кролика, індички або гусака, тоді страва буде дуже ніжним і повітряним.
Інгредієнти :
печінка – 500 г;
цибуля – 05 шт.;
сметана – 100 г;
часник – 2 зубчики;
масло – 3 ст. л.;
перець чорний мелений – 05 ч. л.
Приготування
Печінку і цибулю нашаткувати.
Викласти печінку, зверху – цибулю.
Виставити на «Смаження» на 10 хвилин.
Змішати сметану і товчений часник.
Залити суміш.
Виставити на режим «Гасіння».
Смажена куряча печінка в мультиварці повинна готуватися ще 25 хвилин.
Варіант посытнее - куряча печінка з картоплею в мультиварці. Найкраще підійде субпродукт охолоджений, а не заморожений, його легко відрізнити за червонувато-коричневого кольору. Кожен шматочок при натисканні швидко повертається в норму. Приємний смак додасть страві солодкий болгарський перець.
Інгредієнти :
печінка – 400 г;
картопля – 800 г;
цибуля – 1 шт.;
перець болгарський – 1 шт.;
часник – 2 зубчики;
морква – 1 шт.;
хмелі-сунелі – 05 ч. л.;
перець чорний мелений – 05 ч. л.;
шафран – 1 ч. л.;
лавровий лист – 2 шт.;
масло – 3 ст. л.;
вода – 400 мл
Приготування
Печінку порізати.
Нашаткувати цибулю, моркву і перець.
Виставити на «Смаження» на 20 хвилин.
Через 10 хвилин перемішати.
Додати картоплю, спеції, часник.
Влити гарячу воду.
Виставити на «Гасіння» на 40 хвилин.
Куряча печінка в мультиварці настоюється 10 хвилин.
Куряча печінка, яку готують в мультиварці, краще зберігає структуру, дуже смачне поєднання – з гречкою. Заморожений субпродукт при готуванні стає рихлим, гіркуватим, перетворюється в «Кашу». Якщо ж печінку вже заморожували, у неї зберігається нерівномірний колір, що є характерним відзнакою.
Інгредієнти :
печінка – 500 г;
гречка – 1 ст.;
вода – 2 ст.;
морква – 1 шт.;
цибуля – 1 шт.;
масло – 3 ст. л.;
приправи – за смаком.
Приготування
Печінку поділити на шматки.
Цибулю і моркву нашаткувати.
Потримати на «Смаження» 5 хвилин.
Додати печінку, готувати 15 хвилин.
Посипати приправами.
Покласти воду і крупу.
Виставити на режим «Плов».
Приготування курячої печінки в мультиварці займе ще 20 хвилин.
Відмінне частування для святкового столу – куряча печінка, з підливою в мультиварці з грибами, завжди виходить дуже соковитою. Підійдуть гливи або печериці, але можна замінити свіжими опеньками, вони додадуть аромат. Якщо потужність в мультиварці не занадто сильна, час обсмажування потрібно збільшити.
Інгредієнти :
печінка – 500 г;
гриби – 400 р;
цибуля – 2 шт.;
сметана – 100 г;
олія – 50 мл;
перець чорний мелений – 05 ч. л.
Приготування
Печінку і гриби крупно порізати.
Обсмажити 5-10 хвилин на режимі «Смаження».
Додати подрібнену цибулю.
Обсмажити 10 хвилин.
Викласти сметану і спеції, перемішати.
Поставити на «Гасіння».
Куряча печінка в потужній мультиварці готується 10 хвилин.
Відмінним доповненням до бутербродів стане паштет з курячої печінки в мультиварці. Щоб блюдо вийшло з яскравим вершковим смаком, кладуть молоко, вершки, сметану або вершкове масло. Можна додавати гриби, їх спочатку обсмажують при відкритій кришці, додаючи воду. Неложный і доступний рецепт пропонують французи.
Інгредієнти :
печінка – 700 г;
яйця – 4 шт.;
цибуля – 1 шт.;
масло вершкове – 120 г;
вершки – 300 г;
часник – 2-3 зубчики;
мускатний горіх – 05 ч. л.;
перець чорний мелений – 05 ч. л.
Приготування
Печінку очистити, розмолоти з цибулею.
Перемішати з вершками і спеціями.
Готувати годину на режимі «Випічка».
Потримати 20 хвилин, щоб зберіг форму.
Куряча печінка в мультиварці налічує десятки рецептів, один з найбільш простих і відомих делікатесів – суфле. За смаком нагадує печінковий торт, можна змішати курячу з индюшиной. Тісто має бути схожим на рідку сметану. Готовність перевіряють сірником, якщо суміш сирувата, готують ще 10-20 хвилин.
Інгредієнти :
печінка – 400 г;
яйця – 2 шт.;
молоко – 100 мл;
цибуля – 4 шт.;
борошно – 5 ст. л.;
розпушувач – 2 ч. л.;
перець чорний мелений - за смаком.
Приготування
Печінка з цибулею змолоти.
Покласти яйця, борошно, спеції, молоко.
Перемішати, всипати розпушувач, посолити.
Чашу змастити маслом, влити тісто.
Включити на «Випічку» на 40 хвилин.
Печінковий суфле в мультиварці треба настояти 10-15 хвилин.
Апофеозом кулінарного мистецтва багато господинь жартівливо називають печінковий торт в мультиварці його приготувати набагато простіше. А ще коржі виходять більш соковитими і м'якими, ніж на сковорідці. Начинка найпростіша – морква з цибулею, її можна вдосконалити грибами, сиром, вареними яйцями.
Інгредієнти :
печінка – 700 г;
борошно – 5 ст. л.;
розпушувач – 1 ч. л.;
яйця – 3 шт.;
молоко – 70 мл;
цибуля – 7 шт.;
масло – 3 ст. л.;
сіль – 2 ч. л.;
перець чорний мелений – 05 ч. л.;
морква – 3 шт.;
майонез – 200 г;
цибуля зелена – 05 пучка.
Приготування
Печінку з 2 цибулинами змолоти.
Додати інші інгредієнти.
Вилити в змащену маслом миску.
Готувати на «Випікання» 40 хвилин.
Настояти 20 хвилин.
Поділити на коржі.
Цибулю і моркву подробити, пасерувати.
Змішати з майонезом.
Промазати начинкою коржі.
Верхній прикрасити майонезом і зеленою цибулею.
Можна приємно здивувати гостей незвичайним блюдом, плов бухарських євреїв «бакш» колись був дуже популярним. Куряча печінку з рисом в мультиварці, з часником і спеціями робиться швидко і дуже просто. Обов'язково кладуть побільше зелені, завдяки цій добавки страву ще називають «зеленим пловом».
Інгредієнти :
печінка – 250 г;
рис – 200 г;
морква – 2 шт.;
цибуля – 2 шт.;
часник – 3 зубчики;
олія – 100 мл;
вода – 1 ст.;
перець чорний мелений – 05 ч. л.
Приготування
Печінку порізати, рис промити.
Нашаткувати овочі.
Обсмажити з печінкою 15 хвилин.
Викласти рис, часник і спеції.
Залити водою.
Готувати на режимі «Плов» 40 хвилин.
Потримати годину на підігріві.
Багато пробували яловичину по-строгановськи рецепт м'яса, обсмаженого з овочами, придумав кухар-француз. Але таким же способом можна готувати і субпродукти, дуже смачно виходить куряча печінка з цибулею в мультиварці. Блюдо придбає ніжний смак, якщо печінку 30-40 хвилин вимочити в молоці.
Інгредієнти :
печінка – 900 г;
цибуля – 2 шт.;
молоко – 05 л;
помідори – 2 шт.;
сметана – 3 ст. л.;
борошно – 2 ст. л.;
вода – 2 ст.;
зелень – 1 пучок;
олія – 100 мл;
лавровий лист – 2 шт.;
перець чорний мелений – 1 ч. л.;
шафран – 05 ч. л.
Приготування
Печінку порізати, замочити в молоці.
Подрібнити зелень, помідори і цибулю.
Пасерувати цибулю і печінку 15 хвилин.
Покласти борошно, помідори, тушкувати 7 хвилин.
Заправити спеціями і зеленню.
Додати воду і сметану.
Тушкувати годину на режимі «Випічка».
Ніжною і м'якою виходить куряча печінка на пару в мультиварці, особливо, якщо викроїти час на приготування котлет. Таке блюдо вважається ідеальним для дітей і дотримуються дієти, мінімум калорій і максимум користі. Щоб котлетки зберегли пишність, фарш роблять густим, присмачуючи борошном, манкою або вівсяними пластівцями.
Інгредієнти :
печінка – 500 г;
яйця – 2 шт.;
цибуля – 1 шт.;
борошно – 2 ст.;
масло – 2 ст. л.;
сметана – 200 г;
кріп – 1 пучок;
перець чорний мелений – 05 ч. л.
Приготування
Печінку і цибулю перемолоти.
Додати приправи, яйця, зелень.
Влити в миску воду.
Грати змастити маслом.
Розкласти суміш.
Готувати на програмі «Пар» 20-30 хвилин.
Як смачно приготувати печінку курячу в мультиварці?
Смачні страви з курячої печінки в мультиварці можна приготувати лише зі свіжих продуктів. Важливо враховувати, що страва ще недовго продовжує тушкуватися і після вимкнення приладу, тому час готування необхідно регулювати.
Куряча печінка зі сметаною в мультиварці
Найпростіший рецепт - тушкована куряча печінка в мультиварці. Відрізняється від яловичої або свинячої тим, що її не треба вимочувати, відбивати і пом'якшувати, обробка займає мінімум часу. Досвідчені господині радять змішувати її з печінкою кролика, індички або гусака, тоді страва буде дуже ніжним і повітряним.
Інгредієнти :
Приготування
Печінка куряча з картоплею в мультиварці
Варіант посытнее - куряча печінка з картоплею в мультиварці. Найкраще підійде субпродукт охолоджений, а не заморожений, його легко відрізнити за червонувато-коричневого кольору. Кожен шматочок при натисканні швидко повертається в норму. Приємний смак додасть страві солодкий болгарський перець.
Інгредієнти :
Приготування
Куряча печінка з гречкою в мультиварці
Куряча печінка, яку готують в мультиварці, краще зберігає структуру, дуже смачне поєднання – з гречкою. Заморожений субпродукт при готуванні стає рихлим, гіркуватим, перетворюється в «Кашу». Якщо ж печінку вже заморожували, у неї зберігається нерівномірний колір, що є характерним відзнакою.
Інгредієнти :
Приготування
Куряча печінка з грибами в мультиварці
Відмінне частування для святкового столу – куряча печінка, з підливою в мультиварці з грибами, завжди виходить дуже соковитою. Підійдуть гливи або печериці, але можна замінити свіжими опеньками, вони додадуть аромат. Якщо потужність в мультиварці не занадто сильна, час обсмажування потрібно збільшити.
Інгредієнти :
Приготування
Печінковий паштет в мультиварці
Відмінним доповненням до бутербродів стане паштет з курячої печінки в мультиварці. Щоб блюдо вийшло з яскравим вершковим смаком, кладуть молоко, вершки, сметану або вершкове масло. Можна додавати гриби, їх спочатку обсмажують при відкритій кришці, додаючи воду. Неложный і доступний рецепт пропонують французи.
Інгредієнти :
Приготування
Суфле з курячої печінки в мультиварці
Куряча печінка в мультиварці налічує десятки рецептів, один з найбільш простих і відомих делікатесів – суфле. За смаком нагадує печінковий торт, можна змішати курячу з индюшиной. Тісто має бути схожим на рідку сметану. Готовність перевіряють сірником, якщо суміш сирувата, готують ще 10-20 хвилин.
Інгредієнти :
Приготування
Печінковий торт в мультиварці - рецепт
Апофеозом кулінарного мистецтва багато господинь жартівливо називають печінковий торт в мультиварці його приготувати набагато простіше. А ще коржі виходять більш соковитими і м'якими, ніж на сковорідці. Начинка найпростіша – морква з цибулею, її можна вдосконалити грибами, сиром, вареними яйцями.
Інгредієнти :
Приготування
Плов з курячою печінкою в мультиварці
Можна приємно здивувати гостей незвичайним блюдом, плов бухарських євреїв «бакш» колись був дуже популярним. Куряча печінку з рисом в мультиварці, з часником і спеціями робиться швидко і дуже просто. Обов'язково кладуть побільше зелені, завдяки цій добавки страву ще називають «зеленим пловом».
Інгредієнти :
Приготування
Куряча печінка по-строгановськи в мультиварці
Багато пробували яловичину по-строгановськи рецепт м'яса, обсмаженого з овочами, придумав кухар-француз. Але таким же способом можна готувати і субпродукти, дуже смачно виходить куряча печінка з цибулею в мультиварці. Блюдо придбає ніжний смак, якщо печінку 30-40 хвилин вимочити в молоці.
Інгредієнти :
Приготування
Печінкові котлети на пару в мультиварці
Ніжною і м'якою виходить куряча печінка на пару в мультиварці, особливо, якщо викроїти час на приготування котлет. Таке блюдо вважається ідеальним для дітей і дотримуються дієти, мінімум калорій і максимум користі. Щоб котлетки зберегли пишність, фарш роблять густим, присмачуючи борошном, манкою або вівсяними пластівцями.
Інгредієнти :
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти

Підлива з курячої печінки
Легко урізноманітнити навіть наймізерніший і досить простий гарнір здатна саме підлива. І сьогодні ми поділимося рецептами цього чудесного доповнення

Печінка в сметані з цибулею і морквою
Сьогодні ми хочемо поділитися з вами самим смачним рецептом приготування печінки в сметані з цибулею і морквою. Готується ця страва дуже швидко і

Куряча печінка в вершках
Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки

Куряча печінка тушкована
Куряча печінка швидко готується і володіє ніжним смаком. Давайте детально розберемося, як її смачно згасити з додаванням різних інгредієнтів. Таке

Печінка по-строгановськи в мультиварці
Коли немає часу на тривале стояння біля плити, варто приготувати вечерю в мультиварці. Що готувати? Звичайно ж, печінка. Її можна не просто

Куряча печінка в мультиварці
Куряча печінка багата вітамінами і мінералами. З неї можна зробити безліч смачних і цікавих страв. І сьогодні ми поговоримо про різноманітних