Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Куряча печінка в мультиварці – рецепти зі сметаною, картоплею, гречкою і рисом

Куряча печінка в мультиварці – рецепти зі сметаною, картоплею, гречкою і рисом

17-03-2019, 20:16
2 247
Куряча печінка в мультиварці – рецепти зі сметаною, картоплею, гречкою і рисом
Куряча печінка в мультиварці – простий спосіб смачно нагодувати домочадців за рекордно короткий термін. Цей субпродукт справедливо називають універсальним, він підходить не тільки до овочів і круп, але і будь-яких спецій. Вибір страв величезний, в мультиварці можна використовувати різні програми для смаження, тушкування, варіння і запікання.

Як смачно приготувати печінку курячу в мультиварці?


Смачні страви з курячої печінки в мультиварці можна приготувати лише зі свіжих продуктів. Важливо враховувати, що страва ще недовго продовжує тушкуватися і після вимкнення приладу, тому час готування необхідно регулювати.

  • Смачна куряча печінка в мультиварці вийде, якщо не солити страву перед тим, як смажити, інакше вона почне виділяти сік.

  • Однорідний соус легко зробити з жирної сметани або домашнього йогурту.

  • Трави і спеції кладуть в кінці готування.

  • Різати і подрібнювати іншим способом подмороженную печінка легше.


  • Куряча печінка зі сметаною в мультиварці

    Куряча печінка в мультиварці – рецепти зі сметаною, картоплею, гречкою і рисом

    Найпростіший рецепт - тушкована куряча печінка в мультиварці. Відрізняється від яловичої або свинячої тим, що її не треба вимочувати, відбивати і пом'якшувати, обробка займає мінімум часу. Досвідчені господині радять змішувати її з печінкою кролика, індички або гусака, тоді страва буде дуже ніжним і повітряним.
    Інгредієнти :

  • печінка – 500 г;

  • цибуля – 05 шт.;

  • сметана – 100 г;

  • часник – 2 зубчики;

  • масло – 3 ст. л.;

  • перець чорний мелений – 05 ч. л.


  • Приготування

  • Печінку і цибулю нашаткувати.

  • Викласти печінку, зверху – цибулю.

  • Виставити на «Смаження» на 10 хвилин.

  • Змішати сметану і товчений часник.

  • Залити суміш.

  • Виставити на режим «Гасіння».

  • Смажена куряча печінка в мультиварці повинна готуватися ще 25 хвилин.


  • Печінка куряча з картоплею в мультиварці


    Куряча печінка в мультиварці – рецепти зі сметаною, картоплею, гречкою і рисом

    Варіант посытнее - куряча печінка з картоплею в мультиварці. Найкраще підійде субпродукт охолоджений, а не заморожений, його легко відрізнити за червонувато-коричневого кольору. Кожен шматочок при натисканні швидко повертається в норму. Приємний смак додасть страві солодкий болгарський перець.
    Інгредієнти :

  • печінка – 400 г;

  • картопля – 800 г;

  • цибуля – 1 шт.;

  • перець болгарський – 1 шт.;

  • часник – 2 зубчики;

  • морква – 1 шт.;

  • хмелі-сунелі – 05 ч. л.;

  • перець чорний мелений – 05 ч. л.;

  • шафран – 1 ч. л.;

  • лавровий лист – 2 шт.;

  • масло – 3 ст. л.;

  • вода – 400 мл


  • Приготування

  • Печінку порізати.

  • Нашаткувати цибулю, моркву і перець.

  • Виставити на «Смаження» на 20 хвилин.

  • Через 10 хвилин перемішати.

  • Додати картоплю, спеції, часник.

  • Влити гарячу воду.

  • Виставити на «Гасіння» на 40 хвилин.

  • Куряча печінка в мультиварці настоюється 10 хвилин.


  • Куряча печінка з гречкою в мультиварці

    Куряча печінка в мультиварці – рецепти зі сметаною, картоплею, гречкою і рисом

    Куряча печінка, яку готують в мультиварці, краще зберігає структуру, дуже смачне поєднання – з гречкою. Заморожений субпродукт при готуванні стає рихлим, гіркуватим, перетворюється в «Кашу». Якщо ж печінку вже заморожували, у неї зберігається нерівномірний колір, що є характерним відзнакою.
    Інгредієнти :

  • печінка – 500 г;

  • гречка – 1 ст.;

  • вода – 2 ст.;

  • морква – 1 шт.;

  • цибуля – 1 шт.;

  • масло – 3 ст. л.;

  • приправи – за смаком.


  • Приготування

  • Печінку поділити на шматки.

  • Цибулю і моркву нашаткувати.

  • Потримати на «Смаження» 5 хвилин.

  • Додати печінку, готувати 15 хвилин.

  • Посипати приправами.

  • Покласти воду і крупу.

  • Виставити на режим «Плов».

  • Приготування курячої печінки в мультиварці займе ще 20 хвилин.


  • Куряча печінка з грибами в мультиварці

    Куряча печінка в мультиварці – рецепти зі сметаною, картоплею, гречкою і рисом

    Відмінне частування для святкового столу – куряча печінка, з підливою в мультиварці з грибами, завжди виходить дуже соковитою. Підійдуть гливи або печериці, але можна замінити свіжими опеньками, вони додадуть аромат. Якщо потужність в мультиварці не занадто сильна, час обсмажування потрібно збільшити.
    Інгредієнти :

  • печінка – 500 г;

  • гриби – 400 р;

  • цибуля – 2 шт.;

  • сметана – 100 г;

  • олія – 50 мл;

  • перець чорний мелений – 05 ч. л.


  • Приготування

  • Печінку і гриби крупно порізати.

  • Обсмажити 5-10 хвилин на режимі «Смаження».

  • Додати подрібнену цибулю.

  • Обсмажити 10 хвилин.

  • Викласти сметану і спеції, перемішати.

  • Поставити на «Гасіння».

  • Куряча печінка в потужній мультиварці готується 10 хвилин.


  • Печінковий паштет в мультиварці

    Куряча печінка в мультиварці – рецепти зі сметаною, картоплею, гречкою і рисом

    Відмінним доповненням до бутербродів стане паштет з курячої печінки в мультиварці. Щоб блюдо вийшло з яскравим вершковим смаком, кладуть молоко, вершки, сметану або вершкове масло. Можна додавати гриби, їх спочатку обсмажують при відкритій кришці, додаючи воду. Неложный і доступний рецепт пропонують французи.


    Інгредієнти :

  • печінка – 700 г;

  • яйця – 4 шт.;

  • цибуля – 1 шт.;

  • масло вершкове – 120 г;

  • вершки – 300 г;

  • часник – 2-3 зубчики;

  • мускатний горіх – 05 ч. л.;

  • перець чорний мелений – 05 ч. л.


  • Приготування

  • Печінку очистити, розмолоти з цибулею.

  • Перемішати з вершками і спеціями.

  • Готувати годину на режимі «Випічка».

  • Потримати 20 хвилин, щоб зберіг форму.


  • Суфле з курячої печінки в мультиварці

    Куряча печінка в мультиварці – рецепти зі сметаною, картоплею, гречкою і рисом

    Куряча печінка в мультиварці налічує десятки рецептів, один з найбільш простих і відомих делікатесів – суфле. За смаком нагадує печінковий торт, можна змішати курячу з индюшиной. Тісто має бути схожим на рідку сметану. Готовність перевіряють сірником, якщо суміш сирувата, готують ще 10-20 хвилин.
    Інгредієнти :

  • печінка – 400 г;

  • яйця – 2 шт.;

  • молоко – 100 мл;

  • цибуля – 4 шт.;

  • борошно – 5 ст. л.;

  • розпушувач – 2 ч. л.;

  • перець чорний мелений - за смаком.


  • Приготування

  • Печінка з цибулею змолоти.

  • Покласти яйця, борошно, спеції, молоко.

  • Перемішати, всипати розпушувач, посолити.

  • Чашу змастити маслом, влити тісто.

  • Включити на «Випічку» на 40 хвилин.

  • Печінковий суфле в мультиварці треба настояти 10-15 хвилин.


  • Печінковий торт в мультиварці - рецепт

    Куряча печінка в мультиварці – рецепти зі сметаною, картоплею, гречкою і рисом

    Апофеозом кулінарного мистецтва багато господинь жартівливо називають печінковий торт в мультиварці його приготувати набагато простіше. А ще коржі виходять більш соковитими і м'якими, ніж на сковорідці. Начинка найпростіша – морква з цибулею, її можна вдосконалити грибами, сиром, вареними яйцями.
    Інгредієнти :

  • печінка – 700 г;

  • борошно – 5 ст. л.;

  • розпушувач – 1 ч. л.;

  • яйця – 3 шт.;

  • молоко – 70 мл;

  • цибуля – 7 шт.;

  • масло – 3 ст. л.;

  • сіль – 2 ч. л.;

  • перець чорний мелений – 05 ч. л.;

  • морква – 3 шт.;

  • майонез – 200 г;

  • цибуля зелена – 05 пучка.


  • Приготування

  • Печінку з 2 цибулинами змолоти.

  • Додати інші інгредієнти.

  • Вилити в змащену маслом миску.

  • Готувати на «Випікання» 40 хвилин.

  • Настояти 20 хвилин.

  • Поділити на коржі.

  • Цибулю і моркву подробити, пасерувати.

  • Змішати з майонезом.

  • Промазати начинкою коржі.

  • Верхній прикрасити майонезом і зеленою цибулею.


  • Плов з курячою печінкою в мультиварці

    Куряча печінка в мультиварці – рецепти зі сметаною, картоплею, гречкою і рисом

    Можна приємно здивувати гостей незвичайним блюдом, плов бухарських євреїв «бакш» колись був дуже популярним. Куряча печінку з рисом в мультиварці, з часником і спеціями робиться швидко і дуже просто. Обов'язково кладуть побільше зелені, завдяки цій добавки страву ще називають «зеленим пловом».
    Інгредієнти :

  • печінка – 250 г;

  • рис – 200 г;

  • морква – 2 шт.;

  • цибуля – 2 шт.;

  • часник – 3 зубчики;

  • олія – 100 мл;

  • вода – 1 ст.;

  • перець чорний мелений – 05 ч. л.


  • Приготування

  • Печінку порізати, рис промити.

  • Нашаткувати овочі.

  • Обсмажити з печінкою 15 хвилин.

  • Викласти рис, часник і спеції.

  • Залити водою.

  • Готувати на режимі «Плов» 40 хвилин.

  • Потримати годину на підігріві.


  • Куряча печінка по-строгановськи в мультиварці

    Куряча печінка в мультиварці – рецепти зі сметаною, картоплею, гречкою і рисом

    Багато пробували яловичину по-строгановськи рецепт м'яса, обсмаженого з овочами, придумав кухар-француз. Але таким же способом можна готувати і субпродукти, дуже смачно виходить куряча печінка з цибулею в мультиварці. Блюдо придбає ніжний смак, якщо печінку 30-40 хвилин вимочити в молоці.
    Інгредієнти :

  • печінка – 900 г;

  • цибуля – 2 шт.;

  • молоко – 05 л;

  • помідори – 2 шт.;

  • сметана – 3 ст. л.;

  • борошно – 2 ст. л.;

  • вода – 2 ст.;

  • зелень – 1 пучок;

  • олія – 100 мл;

  • лавровий лист – 2 шт.;

  • перець чорний мелений – 1 ч. л.;

  • шафран – 05 ч. л.


  • Приготування

  • Печінку порізати, замочити в молоці.

  • Подрібнити зелень, помідори і цибулю.

  • Пасерувати цибулю і печінку 15 хвилин.

  • Покласти борошно, помідори, тушкувати 7 хвилин.

  • Заправити спеціями і зеленню.

  • Додати воду і сметану.

  • Тушкувати годину на режимі «Випічка».


  • Печінкові котлети на пару в мультиварці

    Куряча печінка в мультиварці – рецепти зі сметаною, картоплею, гречкою і рисом

    Ніжною і м'якою виходить куряча печінка на пару в мультиварці, особливо, якщо викроїти час на приготування котлет. Таке блюдо вважається ідеальним для дітей і дотримуються дієти, мінімум калорій і максимум користі. Щоб котлетки зберегли пишність, фарш роблять густим, присмачуючи борошном, манкою або вівсяними пластівцями.
    Інгредієнти :

  • печінка – 500 г;

  • яйця – 2 шт.;

  • цибуля – 1 шт.;

  • борошно – 2 ст.;

  • масло – 2 ст. л.;

  • сметана – 200 г;

  • кріп – 1 пучок;

  • перець чорний мелений – 05 ч. л.


  • Приготування

  • Печінку і цибулю перемолоти.

  • Додати приправи, яйця, зелень.

  • Влити в миску воду.

  • Грати змастити маслом.

  • Розкласти суміш.

  • Готувати на програмі «Пар» 20-30 хвилин.
  • Рекомендуємо добрі рецепти
    Підлива з курячої печінки
    Підлива з курячої печінки
    Легко урізноманітнити навіть наймізерніший і досить простий гарнір здатна саме підлива. І сьогодні ми поділимося рецептами цього чудесного доповнення
    Печінка в сметані з цибулею і морквою
    Печінка в сметані з цибулею і морквою
    Сьогодні ми хочемо поділитися з вами самим смачним рецептом приготування печінки в сметані з цибулею і морквою. Готується ця страва дуже швидко і
    Куряча печінка в вершках
    Куряча печінка в вершках
    Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки
    Куряча печінка тушкована
    Куряча печінка тушкована
    Куряча печінка швидко готується і володіє ніжним смаком. Давайте детально розберемося, як її смачно згасити з додаванням різних інгредієнтів. Таке
    Печінка по-строгановськи в мультиварці
    Печінка по-строгановськи в мультиварці
    Коли немає часу на тривале стояння біля плити, варто приготувати вечерю в мультиварці. Що готувати? Звичайно ж, печінка. Її можна не просто
    Куряча печінка в мультиварці
    Куряча печінка в мультиварці
    Куряча печінка багата вітамінами і мінералами. З неї можна зробити безліч смачних і цікавих страв. І сьогодні ми поговоримо про різноманітних