Печінка в сметані з цибулею і морквою

Як приготувати печінку в сметані з цибулею і морквою?
Інгредієнти:
Приготування
Так як куряча печінка не потребує ретельної попередньої обробці, її досить сполоснути і обсушити перед приготуванням.
На краплі рослинного масла пасеруємо овочі разом з ароматною пастою з кореня імбиру і часнику. Останню можна купити в магазині або зробити самостійно, розтерши в ступі часникові зубки з імбиром в однорідну кашку. Овочеву пасеровку доповнюємо підливою з суміші гострого соусу, сметани і води. В підливу кладемо і курячу печінку. Тушкуємо печінка в сметані з цибулею і морквою 12 хвилин на середньому вогні.
Куряча печінка з цибулею та морквою і сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати печінку в сметані, саму печінку сполосніть крижаною водою і просушіть. Спасеруйте цибулю з лавровим листом, морквою і чебрецем на середньому вогні в невеликій кількості олії. До овочів покладіть підготовлену печінку і також дайте їй схопиться. Збийте сметану з вершками і вином, після чого вилийте отриману вершкову суміш в сковороду. Тушкуйте вміст сковороди на мінімальному спеку 12-15 хвилин.
Куряча печінка з цибулею, морквою, грибами і сметаною
Інгредієнти:

Приготування
Обсмажте бекон до хрускоту, а витопився жир використовуйте для пасерування цибулі і моркви. Коли зажарка підрум'яниться, покладіть в неї гриби і дайте вологи з них повністю випаруватися. Видавіть часникові зубки і покладіть скибочки промитої курячої печінки. Залийте блюдо вином і залишайте на сильному вогні, поки він не стане повністю сухий. Тепер додайте сметану. Куряча печінка в сметані з цибулею повинна провести на вогні ще хвилин 6.
Рекомендуємо добрі рецепти

Смажена куряча печінка з цибулею
Якщо вам потрібно швидко приготувати смачну вечерю, зупиніть свій вибір на курячої печінки, смажене з цибулею. Часу на приготування знадобитися

Куряча печінка з грибами
Курячу печінку приготувати легко - її можна елементарно посмажити, а от як з неї зробити щось більш цікаве? Дуже просто! Вам знадобляться гриби,

Куряча печінка в сметані
Куряча печінка - доступний і корисний продукт, з якого можна приготувати різні страви. Але самою ніжною і соковитою куряча печінка виходить

Куряча печінка в вершках
Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки

Печінка з цибулею і морквою
Цибулю і моркву є найбільш універсальними доповненнями до приготування м'ясних страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально згасити з ними

Куряча печінка тушкована
Куряча печінка швидко готується і володіє ніжним смаком. Давайте детально розберемося, як її смачно згасити з додаванням різних інгредієнтів. Таке