Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Печінка в сметані з цибулею і морквою

Печінка в сметані з цибулею і морквою

21-06-2015, 12:05
1 999
Печінка в сметані з цибулею і морквою
М'якість і вершковий смак страв на основі печінки зазвичай забезпечують молочні продукти, начебто сметани, а смачний аромат і яскравий відтінок готового страви додасть стандартний овочевий набір у вигляді ріпчастої цибулі і моркви.

Як приготувати печінку в сметані з цибулею і морквою?


Інгредієнти:

  • куряча печінка - 550 г;

  • гострий соус - 20 мл;

  • морква - 60 г;

  • суміш імбиру і часнику - 1 ч. ложка;

  • ріпчаста цибуля - 60 г;

  • сметана - 85 мл;

  • вода - 100 мл


  • Приготування
    Так як куряча печінка не потребує ретельної попередньої обробці, її досить сполоснути і обсушити перед приготуванням.
    На краплі рослинного масла пасеруємо овочі разом з ароматною пастою з кореня імбиру і часнику. Останню можна купити в магазині або зробити самостійно, розтерши в ступі часникові зубки з імбиром в однорідну кашку. Овочеву пасеровку доповнюємо підливою з суміші гострого соусу, сметани і води. В підливу кладемо і курячу печінку. Тушкуємо печінка в сметані з цибулею і морквою 12 хвилин на середньому вогні.

    Куряча печінка з цибулею та морквою і сметаною


    Інгредієнти:

  • куряча печінка - 750 г;

  • ріпчаста цибуля - 130 г;

  • вершки - 320 мл;

  • морква - 80 г;

  • сметана - 250 мл;

  • сухе біле вино - 135 мл;

  • лист лавра;

  • сушений чебрець - щіпка.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати печінку в сметані, саму печінку сполосніть крижаною водою і просушіть. Спасеруйте цибулю з лавровим листом, морквою і чебрецем на середньому вогні в невеликій кількості олії. До овочів покладіть підготовлену печінку і також дайте їй схопиться. Збийте сметану з вершками і вином, після чого вилийте отриману вершкову суміш в сковороду. Тушкуйте вміст сковороди на мінімальному спеку 12-15 хвилин.

    Куряча печінка з цибулею, морквою, грибами і сметаною


    Інгредієнти:

  • куряча печінка - 250 г;

  • печериці - 420 г;

  • сметана - 290 мл;

  • сухе біле вино - 120 мл;

  • часникові зубки - 3 шт.;

  • ріпчаста цибуля - 110 г;
  • Печінка в сметані з цибулею і морквою

  • морква - 60 г;

  • бекон - 6 скибочок.


  • Приготування
    Обсмажте бекон до хрускоту, а витопився жир використовуйте для пасерування цибулі і моркви. Коли зажарка підрум'яниться, покладіть в неї гриби і дайте вологи з них повністю випаруватися. Видавіть часникові зубки і покладіть скибочки промитої курячої печінки. Залийте блюдо вином і залишайте на сильному вогні, поки він не стане повністю сухий. Тепер додайте сметану. Куряча печінка в сметані з цибулею повинна провести на вогні ще хвилин 6.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Смажена куряча печінка з цибулею
    Смажена куряча печінка з цибулею
    Якщо вам потрібно швидко приготувати смачну вечерю, зупиніть свій вибір на курячої печінки, смажене з цибулею. Часу на приготування знадобитися
    Куряча печінка з грибами
    Куряча печінка з грибами
    Курячу печінку приготувати легко - її можна елементарно посмажити, а от як з неї зробити щось більш цікаве? Дуже просто! Вам знадобляться гриби,
    Куряча печінка в сметані
    Куряча печінка в сметані
    Куряча печінка - доступний і корисний продукт, з якого можна приготувати різні страви. Але самою ніжною і соковитою куряча печінка виходить
    Куряча печінка в вершках
    Куряча печінка в вершках
    Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки
    Печінка з цибулею і морквою
    Печінка з цибулею і морквою
    Цибулю і моркву є найбільш універсальними доповненнями до приготування м'ясних страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально згасити з ними
    Куряча печінка тушкована
    Куряча печінка тушкована
    Куряча печінка швидко готується і володіє ніжним смаком. Давайте детально розберемося, як її смачно згасити з додаванням різних інгредієнтів. Таке