Куряча печінка в мультиварці – простий спосіб смачно нагодувати домочадців за рекордно короткий термін. Цей субпродукт справедливо називають універсальним, він підходить не тільки до овочів і круп, але і будь-яких спецій. Вибір страв величезний, в мультиварці можна використовувати різні програми для смаження, тушкування, варіння і запікання.
Як смачно приготувати печінку курячу в мультиварці?
Смачні страви з курячої печінки в мультиварці можна приготувати лише зі свіжих продуктів. Важливо враховувати, що страва ще недовго продовжує тушкуватися і після вимкнення приладу, тому час готування необхідно регулювати.
Смачна куряча печінка в мультиварці вийде, якщо не солити страву перед тим, як смажити, інакше вона почне виділяти сік. Однорідний соус легко зробити з жирної сметани або домашнього йогурту. Трави і спеції кладуть в кінці готування. Різати і подрібнювати іншим способом подмороженную печінка легше. Куряча печінка зі сметаною в мультиварці
Найпростіший рецепт - тушкована куряча печінка в мультиварці. Відрізняється від яловичої або свинячої тим, що її не треба вимочувати, відбивати і пом'якшувати, обробка займає мінімум часу. Досвідчені господині радять змішувати її з печінкою кролика, індички або гусака, тоді страва буде дуже ніжним і повітряним.
Інгредієнти :
печінка – 500 г; цибуля – 05 шт.; сметана – 100 г; часник – 2 зубчики; масло – 3 ст. л.; перець чорний мелений – 05 ч. л. Приготування Печінку і цибулю нашаткувати. Викласти печінку, зверху – цибулю. Виставити на «Смаження» на 10 хвилин. Змішати сметану і товчений часник. Залити суміш. Виставити на режим «Гасіння». Смажена куряча печінка в мультиварці повинна готуватися ще 25 хвилин. Печінка куряча з картоплею в мультиварці
Варіант посытнее - куряча печінка з картоплею в мультиварці. Найкраще підійде субпродукт охолоджений, а не заморожений, його легко відрізнити за червонувато-коричневого кольору. Кожен шматочок при натисканні швидко повертається в норму. Приємний смак додасть страві солодкий болгарський перець.
Інгредієнти :
печінка – 400 г; картопля – 800 г; цибуля – 1 шт.; перець болгарський – 1 шт.; часник – 2 зубчики; морква – 1 шт.; хмелі-сунелі – 05 ч. л.; перець чорний мелений – 05 ч. л.; шафран – 1 ч. л.; лавровий лист – 2 шт.; масло – 3 ст. л.; вода – 400 мл Приготування Печінку порізати. Нашаткувати цибулю, моркву і перець. Виставити на «Смаження» на 20 хвилин. Через 10 хвилин перемішати. Додати картоплю, спеції, часник. Влити гарячу воду. Виставити на «Гасіння» на 40 хвилин. Куряча печінка в мультиварці настоюється 10 хвилин. Куряча печінка з гречкою в мультиварці
Куряча печінка, яку готують в мультиварці, краще зберігає структуру, дуже смачне поєднання – з гречкою. Заморожений субпродукт при готуванні стає рихлим, гіркуватим, перетворюється в «Кашу». Якщо ж печінку вже заморожували, у неї зберігається нерівномірний колір, що є характерним відзнакою.
Інгредієнти :
печінка – 500 г; гречка – 1 ст.; вода – 2 ст.; морква – 1 шт.; цибуля – 1 шт.; масло – 3 ст. л.; приправи – за смаком. Приготування Печінку поділити на шматки. Цибулю і моркву нашаткувати. Потримати на «Смаження» 5 хвилин. Додати печінку, готувати 15 хвилин. Посипати приправами. Покласти воду і крупу. Виставити на режим «Плов». Приготування курячої печінки в мультиварці займе ще 20 хвилин. Куряча печінка з грибами в мультиварці
Відмінне частування для святкового столу – куряча печінка, з підливою в мультиварці з грибами, завжди виходить дуже соковитою. Підійдуть гливи або печериці, але можна замінити свіжими опеньками, вони додадуть аромат. Якщо потужність в мультиварці не занадто сильна, час обсмажування потрібно збільшити.
Інгредієнти :
печінка – 500 г; гриби – 400 р; цибуля – 2 шт.; сметана – 100 г; олія – 50 мл; перець чорний мелений – 05 ч. л. Приготування Печінку і гриби крупно порізати. Обсмажити 5-10 хвилин на режимі «Смаження». Додати подрібнену цибулю. Обсмажити 10 хвилин. Викласти сметану і спеції, перемішати. Поставити на «Гасіння». Куряча печінка в потужній мультиварці готується 10 хвилин. Печінковий паштет в мультиварці
Відмінним доповненням до бутербродів стане паштет з курячої печінки в мультиварці. Щоб блюдо вийшло з яскравим вершковим смаком, кладуть молоко, вершки, сметану або вершкове масло. Можна додавати гриби, їх спочатку обсмажують при відкритій кришці, додаючи воду. Неложный і доступний рецепт пропонують французи.
Інгредієнти :
печінка – 700 г; яйця – 4 шт.; цибуля – 1 шт.; масло вершкове – 120 г; вершки – 300 г; часник – 2-3 зубчики; мускатний горіх – 05 ч. л.; перець чорний мелений – 05 ч. л. Приготування Печінку очистити, розмолоти з цибулею. Перемішати з вершками і спеціями. Готувати годину на режимі «Випічка». Потримати 20 хвилин, щоб зберіг форму. Суфле з курячої печінки в мультиварці
Куряча печінка в мультиварці налічує десятки рецептів, один з найбільш простих і відомих делікатесів – суфле. За смаком нагадує печінковий торт, можна змішати курячу з индюшиной. Тісто має бути схожим на рідку сметану. Готовність перевіряють сірником, якщо суміш сирувата, готують ще 10-20 хвилин.
Інгредієнти :
печінка – 400 г; яйця – 2 шт.; молоко – 100 мл; цибуля – 4 шт.; борошно – 5 ст. л.; розпушувач – 2 ч. л.; перець чорний мелений - за смаком. Приготування Печінка з цибулею змолоти. Покласти яйця, борошно, спеції, молоко. Перемішати, всипати розпушувач, посолити. Чашу змастити маслом, влити тісто. Включити на «Випічку» на 40 хвилин. Печінковий суфле в мультиварці треба настояти 10-15 хвилин. Печінковий торт в мультиварці - рецепт
Апофеозом кулінарного мистецтва багато господинь жартівливо називають печінковий торт в мультиварці його приготувати набагато простіше. А ще коржі виходять більш соковитими і м'якими, ніж на сковорідці. Начинка найпростіша – морква з цибулею, її можна вдосконалити грибами, сиром, вареними яйцями.
Інгредієнти :
печінка – 700 г; борошно – 5 ст. л.; розпушувач – 1 ч. л.; яйця – 3 шт.; молоко – 70 мл; цибуля – 7 шт.; масло – 3 ст. л.; сіль – 2 ч. л.; перець чорний мелений – 05 ч. л.; морква – 3 шт.; майонез – 200 г; цибуля зелена – 05 пучка. Приготування Печінку з 2 цибулинами змолоти. Додати інші інгредієнти. Вилити в змащену маслом миску. Готувати на «Випікання» 40 хвилин. Настояти 20 хвилин. Поділити на коржі. Цибулю і моркву подробити, пасерувати. Змішати з майонезом. Промазати начинкою коржі. Верхній прикрасити майонезом і зеленою цибулею. Плов з курячою печінкою в мультиварці
Можна приємно здивувати гостей незвичайним блюдом, плов бухарських євреїв «бакш» колись був дуже популярним. Куряча печінку з рисом в мультиварці, з часником і спеціями робиться швидко і дуже просто. Обов'язково кладуть побільше зелені, завдяки цій добавки страву ще називають «зеленим пловом».
Інгредієнти :
печінка – 250 г; рис – 200 г; морква – 2 шт.; цибуля – 2 шт.; часник – 3 зубчики; олія – 100 мл; вода – 1 ст.; перець чорний мелений – 05 ч. л. Приготування Печінку порізати, рис промити. Нашаткувати овочі. Обсмажити з печінкою 15 хвилин. Викласти рис, часник і спеції. Залити водою. Готувати на режимі «Плов» 40 хвилин. Потримати годину на підігріві. Куряча печінка по-строгановськи в мультиварці
Багато пробували яловичину по-строгановськи рецепт м'яса, обсмаженого з овочами, придумав кухар-француз. Але таким же способом можна готувати і субпродукти, дуже смачно виходить куряча печінка з цибулею в мультиварці. Блюдо придбає ніжний смак, якщо печінку 30-40 хвилин вимочити в молоці.
Інгредієнти :
печінка – 900 г; цибуля – 2 шт.; молоко – 05 л; помідори – 2 шт.; сметана – 3 ст. л.; борошно – 2 ст. л.; вода – 2 ст.; зелень – 1 пучок; олія – 100 мл; лавровий лист – 2 шт.; перець чорний мелений – 1 ч. л.; шафран – 05 ч. л. Приготування Печінку порізати, замочити в молоці. Подрібнити зелень, помідори і цибулю. Пасерувати цибулю і печінку 15 хвилин. Покласти борошно, помідори, тушкувати 7 хвилин. Заправити спеціями і зеленню. Додати воду і сметану. Тушкувати годину на режимі «Випічка». Печінкові котлети на пару в мультиварці
Ніжною і м'якою виходить куряча печінка на пару в мультиварці, особливо, якщо викроїти час на приготування котлет. Таке блюдо вважається ідеальним для дітей і дотримуються дієти, мінімум калорій і максимум користі. Щоб котлетки зберегли пишність, фарш роблять густим, присмачуючи борошном, манкою або вівсяними пластівцями.
Інгредієнти :
печінка – 500 г; яйця – 2 шт.; цибуля – 1 шт.; борошно – 2 ст.; масло – 2 ст. л.; сметана – 200 г; кріп – 1 пучок; перець чорний мелений – 05 ч. л. Приготування Печінку і цибулю перемолоти. Додати приправи, яйця, зелень. Влити в миску воду. Грати змастити маслом. Розкласти суміш. Готувати на програмі «Пар» 20-30 хвилин.