Картопля з грибами в мультиварці - рецепти тушкованої, смаженої та запеченої страви
Картопля з грибами в мультиварці стане знахідкою для будь-якого випадку. Страва настільки ситне, що цілком здатне стати смачною вечерею. Полегшити приготування допоможе універсальна помічниця будь-якої жінки. При цьому результат нітрохи не поступиться традиційним рецептом.
Таку страву як картопля з грибами в мультиварці готується з урахуванням наступного:
Перший важливий аспект – підготовка продуктів. Необхідно брати якісний картоплю і гриби. Якщо їх застосовують в маринованому вигляді, то додають менше солі.
Якщо гриби свіжі, їх ріжуть на скибочки. Так само роблять і з іншими різновидами, наприклад, якщо вони беруться в сушеному вигляді або заморожені. Однак перед цим їм необхідно пройти певні підготовчі процеси: сушені гриби вимочують, а другий вид – розморожують.
Картоплю ріжуть будь-яким зручним способом, додаючи різні спеції. Для яскравості смаку можна додати овочі, м'ясо і сир.
Неповторним вважається оригінальна різновид жаркого, яка робиться шляхом додавання будь-якого соусу. Він може володіти томатним, сметанним, вершковим присмаком, йому надається гострота або пряність з допомогою додавання часнику, всіляких спецій.
Всі продукти кладуть у чашу, за необхідності їх потрібно буде розбавити якою-небудь рідиною, наприклад, водою, м'ясним або грибним бульйоном. Використовуються режими «Гасіння», «Смаження».
Така страва, як картопля тушкована з грибами в мультиварці надзвичайно апетитна. На готування в цілому піде півтори години. Компоненти дуже органічно поєднуються зі сметаною. Після готування можна посипати складові зеленню, дати постояти 5 хвилин і подати разом з порізаним свіжовипеченим хлібом.
Інгредієнти:
картопля – 600 г;
гриби – 300 г;
вода – 100 мл;
сметана – 3 ст. л.
Приготування
Покласти подрібнені гриби в чашу. Опрацювати при режимі «Смаження» 5 хвилин.
Приєднати інші компоненти.
Виставити режим «Гасіння». Картопля з грибами в мультиварці буде готова через 40 хвилин.
Раніше таке блюдо готували у величезних чавунних сковородах. В даний час можна не обтяжувати себе і взяти в допомогу корисний прилад. Результат нітрохи не поступиться традиційному. Смажена картопля з грибами в мультиварці стане ситної альтернативою будь вечері, їм зможе насититись вся сім'я.
Інгредієнти:
гриби – 120 г;
картопля – 05 кг;
цибуля – 2 шт.
Приготування
Порізати гриби. Обсмажити їх в чаші, додавши цибульну нарізку.
Приєднати нарізану кубиками картоплю. Поставити програму «Випічка» на півгодини.
Якщо є бажання щільно пообідати або повечеряти, то стане незамінною картопля з м'ясом і грибами в мультиварці. Ці компоненти ідеально гармонують з традиційними цибулею і морквою, допускається додавання та інших овочів, наприклад, перцю. При подачі можна полити страву сметаною або вершковим соусом.
Інгредієнти:
картопля – 05 кг;
курка – 400 гм;
сіль;
вода – 2 склянки;
гриби – 150 р.
Приготування
Нарізати філе, покласти в чашу. Обсмажити, використовуючи режим «Смаження».
Всипати порізану картоплю. Налити води, програму «Тушкування» на 50 хвилин.
Додати подрібнені гриби, продовжити той же режим.
Картопля з грибами, куркою в мультиварці буде готова через 15 хвилин.
Сметана, поєднана морквяно-цибулевої сумішшю, є чудовим соусом. Він органічно доповнить запечена картопля з грибами в мультиварці. Смак просто дивовижний, а сама страва ідеально пригнічує навіть сильне почуття голоду. Коли страва приготується, можна покласти до нього часник, зелений лук.
Інгредієнти:
картопля – 500 г;
гриби – 200 г;
сметана – 100 мл;
вода – 05 склянки.
Приготування
Подрібнити гриби, покласти в чашу, залив їх водою.
Встановити програму «Тушкування» на 40 хвилин. По закінченні цього часу додати сметану, сіль. Продовжити гасіння.
Картопля з грибами, сметаною в мультиварці буде готова через 10 хвилин.
Неперевершене доповнення будь-якого столу – це запіканка з картоплі і грибів в мультиварці. М'ясна складова знаходиться посередині овочевого пюре і служить в якості пікантною начинки. У страву можна приєднати сир, який натирається і посипається зверху за 10 хвилин до закінчення завершального процесу.
Інгредієнти:
картопля – 6 шт.;
цибуля – 1 шт.;
гриби – 300 г;
сметана – 150 г;
часник – 2 зубчики;
борошно – 1 ч. л.;
яйце – 1 шт.
Приготування
Зварити картоплю, зробити з неї пюре.
Половину сметани змішати з яйцем, покласти суміш в пюре.
Цибулю і гриби обсмажити. При завершенні процесу приєднати сметану, сіль, борошно, часник.
Викласти продукти в чашу: половина пюре, гриби, залишки картоплі. Виставити програму «Випічка».
Картопля з грибами в мультиварці буде готова через годину.
Безпрограшне доповнення будь-якого застілля – це запечена картопля з грибами в мультиварці, зроблена у вигляді пирога. Деяким господиням може здатися, що існують складнощі в його приготуванні через використання дріжджового тіста. Однак це не так, готування не складе труднощів, якщо дотримуватися процесів.
Інгредієнти:
картопля – 3 шт.;
гриби – 200 р.;
цибуля – 1 шт.
Для тіста:
дріжджі – 30 г;
яйце – 1 шт.;
молоко – 100 мл;
сіль, цукор – по 1 ч. л.;
борошно – 300 р.
Приготування
Покласти в чашу цибулю з картоплею. Поставити програму «Смаження» на півгодини.
Через 10 хвилин після запуску режиму покласти гриби.
Змішати складові для тіста, залишити в теплі на півгодини. Зробити заміс.
Викласти половину тіста в чашу. Покласти начинку. Зверху накрити другою половиною тіста.
Поставити по черзі програми «Підігрів» на 15 хвилин, «Випічка» на 45 хвилин. Перевернути пиріг. Поставити той же режим ще на 30 хвилин.
Висушені гриби теж надають страві неповторний смак. Обов'язковою умовою є те, що їм необхідно розбухнути. Для цього їх рекомендується попередньо замочити. Картопля тушкована з сушеними грибами в мультиварці стане чудовою варіацією страви, якщо потрібно зробити смачне ласощі в зимовий сезон.
Інгредієнти:
сушені гриби – 60 г;
картопля – 1 кг;
цибуля – 2 шт.
Приготування
Зварити гриби. Покласти їх разом з цибулею в чашу, включити режим «Смаження» на 20 хвилин.
Приєднати картоплю і пару склянок грибного бульйону.
Встановити програму «Гасіння». Смачна картопля з грибами в мультиварці буде готова через 40 хвилин.
Якщо взяти таку складову як тушонка, можна створити печеня з грибами і картоплею в мультиварці. Така страва вийде з неперевершеним смаком, а запах просто не передати словами. Вийде навіть краще, ніж аналогічна картопля, зроблені традиційним способом. Гармонійно доповнити страва здатні овочеві складові.
Інгредієнти:
тушонка – 1 банка;
картопля – 600 г;
гриби – 350 г;
томатна паста – 2 ст. л.;
морква, солоний огірок, цибулю – по 1 шт.;
сіль.
Приготування
Покласти в чашу подрібнені моркву, цибулю, виставивши програму «Смаження».
Через 15 хвилин покласти пасту, ще через пару хвилин – розім'яту тушонку і подрібнений огірок.
Після 20 хвилин покласти картоплю і гриби. Виставити або режимі «Гасіння».
Картопля з грибами і м'ясом в мультиварці буде готовий через 15 години.
Оригінальною альтернативою звичному страви в зимовий сезон стане смажена картопля з маринованими грибами в мультиварці. Вони здатні замінити свіжі печериці або інші різновиди грибних компонентів. Смак виходить яскравим і насиченим. За бажанням в кінці приготування можна посипати складові зеленою цибулею.
Інгредієнти:
картопля – 15 кг;
гриби – 500 р.
сметана – 200 мл
Приготування
Гриби приготувати в режимі «Смаження».
Після їх готовності додати інші складові.
Налити воду, щоб вона наполовину вкривала картоплю. Виставити програму «Запікання» або «Гасіння» до сигналу.
Можна скористатися надзвичайно оригінальним рецептом, з допомогою якого робиться картопля з лісовими грибами в мультиварці з включенням до складу гарбуза. Це дуже незвичайне поєднання, але ці компоненти ідеально підходять один до одного. Страва сподобається навіть прискіпливим гурманам. Це обумовлено його насиченим смаком і естетичним зовнішнім виглядом.
Інгредієнти:
картопля – 700 г;
гарбуз – 400 г;
гриби – 200 г;
сіль.
Приготування
Обсмажити гриби в режимі «Смаження» хвилин 10-15.
Приєднати картоплю. Готувати при тому ж режимі 5 хвилин.
Крупно нарізати гарбуз і покласти до картоплі.
Поставити режим «Гасіння» на півгодини.
Як приготувати картоплю з грибами в мультиварці?
Таку страву як картопля з грибами в мультиварці готується з урахуванням наступного:
Тушкована картопля з грибами в мультиварці
Така страва, як картопля тушкована з грибами в мультиварці надзвичайно апетитна. На готування в цілому піде півтори години. Компоненти дуже органічно поєднуються зі сметаною. Після готування можна посипати складові зеленню, дати постояти 5 хвилин і подати разом з порізаним свіжовипеченим хлібом.
Інгредієнти:
Приготування
Смажена картопля з грибами в мультиварці
Раніше таке блюдо готували у величезних чавунних сковородах. В даний час можна не обтяжувати себе і взяти в допомогу корисний прилад. Результат нітрохи не поступиться традиційному. Смажена картопля з грибами в мультиварці стане ситної альтернативою будь вечері, їм зможе насититись вся сім'я.
Інгредієнти:
Приготування
Картопля з куркою і грибами в мультиварці
Якщо є бажання щільно пообідати або повечеряти, то стане незамінною картопля з м'ясом і грибами в мультиварці. Ці компоненти ідеально гармонують з традиційними цибулею і морквою, допускається додавання та інших овочів, наприклад, перцю. При подачі можна полити страву сметаною або вершковим соусом.
Інгредієнти:
Приготування
Картопля з грибами зі сметаною в мультиварці
Сметана, поєднана морквяно-цибулевої сумішшю, є чудовим соусом. Він органічно доповнить запечена картопля з грибами в мультиварці. Смак просто дивовижний, а сама страва ідеально пригнічує навіть сильне почуття голоду. Коли страва приготується, можна покласти до нього часник, зелений лук.
Інгредієнти:
Приготування
Картопляна запіканка з грибами в мультиварці
Неперевершене доповнення будь-якого столу – це запіканка з картоплі і грибів в мультиварці. М'ясна складова знаходиться посередині овочевого пюре і служить в якості пікантною начинки. У страву можна приєднати сир, який натирається і посипається зверху за 10 хвилин до закінчення завершального процесу.
Інгредієнти:
Приготування
Пиріг з грибами і картоплею в мультиварці
Безпрограшне доповнення будь-якого застілля – це запечена картопля з грибами в мультиварці, зроблена у вигляді пирога. Деяким господиням може здатися, що існують складнощі в його приготуванні через використання дріжджового тіста. Однак це не так, готування не складе труднощів, якщо дотримуватися процесів.
Інгредієнти:
Для тіста:
Приготування
Картопля з сушеними грибами в мультиварці
Висушені гриби теж надають страві неповторний смак. Обов'язковою умовою є те, що їм необхідно розбухнути. Для цього їх рекомендується попередньо замочити. Картопля тушкована з сушеними грибами в мультиварці стане чудовою варіацією страви, якщо потрібно зробити смачне ласощі в зимовий сезон.
Інгредієнти:
Приготування
Картопля з тушонкою і грибами в мультиварці
Якщо взяти таку складову як тушонка, можна створити печеня з грибами і картоплею в мультиварці. Така страва вийде з неперевершеним смаком, а запах просто не передати словами. Вийде навіть краще, ніж аналогічна картопля, зроблені традиційним способом. Гармонійно доповнити страва здатні овочеві складові.
Інгредієнти:
Приготування
Картопля з маринованими грибами в мультиварці
Оригінальною альтернативою звичному страви в зимовий сезон стане смажена картопля з маринованими грибами в мультиварці. Вони здатні замінити свіжі печериці або інші різновиди грибних компонентів. Смак виходить яскравим і насиченим. За бажанням в кінці приготування можна посипати складові зеленою цибулею.
Інгредієнти:
Приготування
Картопля з грибами і гарбузом в мультиварці
Можна скористатися надзвичайно оригінальним рецептом, з допомогою якого робиться картопля з лісовими грибами в мультиварці з включенням до складу гарбуза. Це дуже незвичайне поєднання, але ці компоненти ідеально підходять один до одного. Страва сподобається навіть прискіпливим гурманам. Це обумовлено його насиченим смаком і естетичним зовнішнім виглядом.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти

Пісні картопляні зрази з грибами в духовці на сковороді і на пару - рецепти без яєць, з капустою і цибулею
Пісні картопляні зрази з грибами – дивовижно смачне частування, завдяки різними начинками і спецій, кожен раз виходить нове блюдо. Є рецепти з

Борщ без м'яса з квасолею, овочами, сосисками - класичні рецепти і в мультиварці
Борщ без м'яса являє собою вітамінне блюдо, яке підійде для вегетаріанців. Існує безліч його різновидів рецептів: з щавлем, грибами, сосисками,

Гороховий суп без м'яса класичний і в мультиварці - рецепти з грибами, квасолею і без картоплі
Гороховий суп без м'яса – смачне і ситне блюдо, завдяки оригінальним рецептам, воно ніколи не набридне. З томатом, грибами, імбиром, куркумою, сиром

Пісний плов з грибами в казані, в духовці і мультиварці - рецепти з овочами, перловкою, рисом і нутом
Пісний плов з грибами чудово підійде для дотримання дієти. В якості основи використовують рис, ячмінь, нут, перловка. Як доповнення включають всілякі

Тушкована картопля з грибами в мультиварці
Приготування обіду з використанням сучасної техніки перетворюється в суцільне задоволення. Завдяки функції тривалого томління овочі, тушковані в

Картопля з грибами в мультиварці
Останнім часом мультиварки стали дуже популярні у наших господинь, так як з їх допомогою можна значно швидше приготувати будь-яку страву. І сьогодні