» » Картопля з грибами в мультиварці - рецепти тушкованої, смаженої та запеченої страви

Картопля з грибами в мультиварці - рецепти тушкованої, смаженої та запеченої страви

Картопля з грибами в мультиварці - рецепти тушкованої, смаженої та запеченої страви
Картопля з грибами в мультиварці стане знахідкою для будь-якого випадку. Страва настільки ситне, що цілком здатне стати смачною вечерею. Полегшити приготування допоможе універсальна помічниця будь-якої жінки. При цьому результат нітрохи не поступиться традиційним рецептом.

Як приготувати картоплю з грибами в мультиварці?


Таку страву як картопля з грибами в мультиварці готується з урахуванням наступного:

  • Перший важливий аспект – підготовка продуктів. Необхідно брати якісний картоплю і гриби. Якщо їх застосовують в маринованому вигляді, то додають менше солі.

  • Якщо гриби свіжі, їх ріжуть на скибочки. Так само роблять і з іншими різновидами, наприклад, якщо вони беруться в сушеному вигляді або заморожені. Однак перед цим їм необхідно пройти певні підготовчі процеси: сушені гриби вимочують, а другий вид – розморожують.

  • Картоплю ріжуть будь-яким зручним способом, додаючи різні спеції. Для яскравості смаку можна додати овочі, м'ясо і сир.

  • Неповторним вважається оригінальна різновид жаркого, яка робиться шляхом додавання будь-якого соусу. Він може володіти томатним, сметанним, вершковим присмаком, йому надається гострота або пряність з допомогою додавання часнику, всіляких спецій.

  • Всі продукти кладуть у чашу, за необхідності їх потрібно буде розбавити якою-небудь рідиною, наприклад, водою, м'ясним або грибним бульйоном. Використовуються режими «Гасіння», «Смаження».


  • Тушкована картопля з грибами в мультиварці

    Картопля з грибами в мультиварці - рецепти тушкованої, смаженої та запеченої страви

    Така страва, як картопля тушкована з грибами в мультиварці надзвичайно апетитна. На готування в цілому піде півтори години. Компоненти дуже органічно поєднуються зі сметаною. Після готування можна посипати складові зеленню, дати постояти 5 хвилин і подати разом з порізаним свіжовипеченим хлібом.
    Інгредієнти:

  • картопля – 600 г;

  • гриби – 300 г;

  • вода – 100 мл;

  • сметана – 3 ст. л.


  • Приготування

  • Покласти подрібнені гриби в чашу. Опрацювати при режимі «Смаження» 5 хвилин.

  • Приєднати інші компоненти.

  • Виставити режим «Гасіння». Картопля з грибами в мультиварці буде готова через 40 хвилин.


  • Смажена картопля з грибами в мультиварці


    Картопля з грибами в мультиварці - рецепти тушкованої, смаженої та запеченої страви

    Раніше таке блюдо готували у величезних чавунних сковородах. В даний час можна не обтяжувати себе і взяти в допомогу корисний прилад. Результат нітрохи не поступиться традиційному. Смажена картопля з грибами в мультиварці стане ситної альтернативою будь вечері, їм зможе насититись вся сім'я.
    Інгредієнти:

  • гриби – 120 г;

  • картопля – 05 кг;

  • цибуля – 2 шт.


  • Приготування

  • Порізати гриби. Обсмажити їх в чаші, додавши цибульну нарізку.

  • Приєднати нарізану кубиками картоплю. Поставити програму «Випічка» на півгодини.


  • Картопля з куркою і грибами в мультиварці

    Картопля з грибами в мультиварці - рецепти тушкованої, смаженої та запеченої страви

    Якщо є бажання щільно пообідати або повечеряти, то стане незамінною картопля з м'ясом і грибами в мультиварці. Ці компоненти ідеально гармонують з традиційними цибулею і морквою, допускається додавання та інших овочів, наприклад, перцю. При подачі можна полити страву сметаною або вершковим соусом.
    Інгредієнти:

  • картопля – 05 кг;

  • курка – 400 гм;

  • сіль;

  • вода – 2 склянки;

  • гриби – 150 р.


  • Приготування

  • Нарізати філе, покласти в чашу. Обсмажити, використовуючи режим «Смаження».

  • Всипати порізану картоплю. Налити води, програму «Тушкування» на 50 хвилин.

  • Додати подрібнені гриби, продовжити той же режим.

  • Картопля з грибами, куркою в мультиварці буде готова через 15 хвилин.


  • Картопля з грибами зі сметаною в мультиварці

    Картопля з грибами в мультиварці - рецепти тушкованої, смаженої та запеченої страви

    Сметана, поєднана морквяно-цибулевої сумішшю, є чудовим соусом. Він органічно доповнить запечена картопля з грибами в мультиварці. Смак просто дивовижний, а сама страва ідеально пригнічує навіть сильне почуття голоду. Коли страва приготується, можна покласти до нього часник, зелений лук.
    Інгредієнти:

  • картопля – 500 г;

  • гриби – 200 г;

  • сметана – 100 мл;

  • вода – 05 склянки.


  • Приготування

  • Подрібнити гриби, покласти в чашу, залив їх водою.

  • Встановити програму «Тушкування» на 40 хвилин. По закінченні цього часу додати сметану, сіль. Продовжити гасіння.

  • Картопля з грибами, сметаною в мультиварці буде готова через 10 хвилин.


  • Картопляна запіканка з грибами в мультиварці

    Картопля з грибами в мультиварці - рецепти тушкованої, смаженої та запеченої страви

    Неперевершене доповнення будь-якого столу – це запіканка з картоплі і грибів в мультиварці. М'ясна складова знаходиться посередині овочевого пюре і служить в якості пікантною начинки. У страву можна приєднати сир, який натирається і посипається зверху за 10 хвилин до закінчення завершального процесу.


    Інгредієнти:

  • картопля – 6 шт.;

  • цибуля – 1 шт.;

  • гриби – 300 г;

  • сметана – 150 г;

  • часник – 2 зубчики;

  • борошно – 1 ч. л.;

  • яйце – 1 шт.


  • Приготування

  • Зварити картоплю, зробити з неї пюре.

  • Половину сметани змішати з яйцем, покласти суміш в пюре.

  • Цибулю і гриби обсмажити. При завершенні процесу приєднати сметану, сіль, борошно, часник.

  • Викласти продукти в чашу: половина пюре, гриби, залишки картоплі. Виставити програму «Випічка».

  • Картопля з грибами в мультиварці буде готова через годину.


  • Пиріг з грибами і картоплею в мультиварці

    Картопля з грибами в мультиварці - рецепти тушкованої, смаженої та запеченої страви

    Безпрограшне доповнення будь-якого застілля – це запечена картопля з грибами в мультиварці, зроблена у вигляді пирога. Деяким господиням може здатися, що існують складнощі в його приготуванні через використання дріжджового тіста. Однак це не так, готування не складе труднощів, якщо дотримуватися процесів.
    Інгредієнти:

  • картопля – 3 шт.;

  • гриби – 200 р.;

  • цибуля – 1 шт.


  • Для тіста:

  • дріжджі – 30 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • молоко – 100 мл;

  • сіль, цукор – по 1 ч. л.;

  • борошно – 300 р.


  • Приготування

  • Покласти в чашу цибулю з картоплею. Поставити програму «Смаження» на півгодини.

  • Через 10 хвилин після запуску режиму покласти гриби.

  • Змішати складові для тіста, залишити в теплі на півгодини. Зробити заміс.

  • Викласти половину тіста в чашу. Покласти начинку. Зверху накрити другою половиною тіста.

  • Поставити по черзі програми «Підігрів» на 15 хвилин, «Випічка» на 45 хвилин. Перевернути пиріг. Поставити той же режим ще на 30 хвилин.


  • Картопля з сушеними грибами в мультиварці

    Картопля з грибами в мультиварці - рецепти тушкованої, смаженої та запеченої страви

    Висушені гриби теж надають страві неповторний смак. Обов'язковою умовою є те, що їм необхідно розбухнути. Для цього їх рекомендується попередньо замочити. Картопля тушкована з сушеними грибами в мультиварці стане чудовою варіацією страви, якщо потрібно зробити смачне ласощі в зимовий сезон.
    Інгредієнти:

  • сушені гриби – 60 г;

  • картопля – 1 кг;

  • цибуля – 2 шт.


  • Приготування

  • Зварити гриби. Покласти їх разом з цибулею в чашу, включити режим «Смаження» на 20 хвилин.

  • Приєднати картоплю і пару склянок грибного бульйону.

  • Встановити програму «Гасіння». Смачна картопля з грибами в мультиварці буде готова через 40 хвилин.


  • Картопля з тушонкою і грибами в мультиварці

    Картопля з грибами в мультиварці - рецепти тушкованої, смаженої та запеченої страви

    Якщо взяти таку складову як тушонка, можна створити печеня з грибами і картоплею в мультиварці. Така страва вийде з неперевершеним смаком, а запах просто не передати словами. Вийде навіть краще, ніж аналогічна картопля, зроблені традиційним способом. Гармонійно доповнити страва здатні овочеві складові.
    Інгредієнти:

  • тушонка – 1 банка;

  • картопля – 600 г;

  • гриби – 350 г;

  • томатна паста – 2 ст. л.;

  • морква, солоний огірок, цибулю – по 1 шт.;

  • сіль.


  • Приготування

  • Покласти в чашу подрібнені моркву, цибулю, виставивши програму «Смаження».

  • Через 15 хвилин покласти пасту, ще через пару хвилин – розім'яту тушонку і подрібнений огірок.

  • Після 20 хвилин покласти картоплю і гриби. Виставити або режимі «Гасіння».

  • Картопля з грибами і м'ясом в мультиварці буде готовий через 15 години.


  • Картопля з маринованими грибами в мультиварці

    Картопля з грибами в мультиварці - рецепти тушкованої, смаженої та запеченої страви

    Оригінальною альтернативою звичному страви в зимовий сезон стане смажена картопля з маринованими грибами в мультиварці. Вони здатні замінити свіжі печериці або інші різновиди грибних компонентів. Смак виходить яскравим і насиченим. За бажанням в кінці приготування можна посипати складові зеленою цибулею.
    Інгредієнти:

  • картопля – 15 кг;

  • гриби – 500 р.

  • сметана – 200 мл


  • Приготування

  • Гриби приготувати в режимі «Смаження».

  • Після їх готовності додати інші складові.

  • Налити воду, щоб вона наполовину вкривала картоплю. Виставити програму «Запікання» або «Гасіння» до сигналу.


  • Картопля з грибами і гарбузом в мультиварці

    Картопля з грибами в мультиварці - рецепти тушкованої, смаженої та запеченої страви

    Можна скористатися надзвичайно оригінальним рецептом, з допомогою якого робиться картопля з лісовими грибами в мультиварці з включенням до складу гарбуза. Це дуже незвичайне поєднання, але ці компоненти ідеально підходять один до одного. Страва сподобається навіть прискіпливим гурманам. Це обумовлено його насиченим смаком і естетичним зовнішнім виглядом.
    Інгредієнти:

  • картопля – 700 г;

  • гарбуз – 400 г;

  • гриби – 200 г;

  • сіль.


  • Приготування

  • Обсмажити гриби в режимі «Смаження» хвилин 10-15.

  • Приєднати картоплю. Готувати при тому ж режимі 5 хвилин.

  • Крупно нарізати гарбуз і покласти до картоплі.

  • Поставити режим «Гасіння» на півгодини.
  • Додав: admin | 17-03-2019, 19:53
    Переглядів: 628