Картопля з грибами в мультиварці стане знахідкою для будь-якого випадку. Страва настільки ситне, що цілком здатне стати смачною вечерею. Полегшити приготування допоможе універсальна помічниця будь-якої жінки. При цьому результат нітрохи не поступиться традиційним рецептом.
Як приготувати картоплю з грибами в мультиварці?
Таку страву як картопля з грибами в мультиварці готується з урахуванням наступного:
Перший важливий аспект – підготовка продуктів. Необхідно брати якісний картоплю і гриби. Якщо їх застосовують в маринованому вигляді, то додають менше солі. Якщо гриби свіжі, їх ріжуть на скибочки. Так само роблять і з іншими різновидами, наприклад, якщо вони беруться в сушеному вигляді або заморожені. Однак перед цим їм необхідно пройти певні підготовчі процеси: сушені гриби вимочують, а другий вид – розморожують. Картоплю ріжуть будь-яким зручним способом, додаючи різні спеції. Для яскравості смаку можна додати овочі, м'ясо і сир. Неповторним вважається оригінальна різновид жаркого, яка робиться шляхом додавання будь-якого соусу. Він може володіти томатним, сметанним, вершковим присмаком, йому надається гострота або пряність з допомогою додавання часнику, всіляких спецій. Всі продукти кладуть у чашу, за необхідності їх потрібно буде розбавити якою-небудь рідиною, наприклад, водою, м'ясним або грибним бульйоном. Використовуються режими «Гасіння», «Смаження». Тушкована картопля з грибами в мультиварці
Така страва, як картопля тушкована з грибами в мультиварці надзвичайно апетитна. На готування в цілому піде півтори години. Компоненти дуже органічно поєднуються зі сметаною. Після готування можна посипати складові зеленню, дати постояти 5 хвилин і подати разом з порізаним свіжовипеченим хлібом.
Інгредієнти: картопля – 600 г; гриби – 300 г; вода – 100 мл; сметана – 3 ст. л. Приготування Покласти подрібнені гриби в чашу. Опрацювати при режимі «Смаження» 5 хвилин. Приєднати інші компоненти. Виставити режим «Гасіння». Картопля з грибами в мультиварці буде готова через 40 хвилин. Смажена картопля з грибами в мультиварці
Раніше таке блюдо готували у величезних чавунних сковородах. В даний час можна не обтяжувати себе і взяти в допомогу корисний прилад. Результат нітрохи не поступиться традиційному. Смажена картопля з грибами в мультиварці стане ситної альтернативою будь вечері, їм зможе насититись вся сім'я.
Інгредієнти: гриби – 120 г; картопля – 05 кг; цибуля – 2 шт. Приготування Порізати гриби. Обсмажити їх в чаші, додавши цибульну нарізку. Приєднати нарізану кубиками картоплю. Поставити програму «Випічка» на півгодини. Картопля з куркою і грибами в мультиварці
Якщо є бажання щільно пообідати або повечеряти, то стане незамінною картопля з м'ясом і грибами в мультиварці. Ці компоненти ідеально гармонують з традиційними цибулею і морквою, допускається додавання та інших овочів, наприклад, перцю. При подачі можна полити страву сметаною або вершковим соусом.
Інгредієнти: картопля – 05 кг; курка – 400 гм; сіль; вода – 2 склянки; гриби – 150 р. Приготування Нарізати філе, покласти в чашу. Обсмажити, використовуючи режим «Смаження». Всипати порізану картоплю. Налити води, програму «Тушкування» на 50 хвилин. Додати подрібнені гриби, продовжити той же режим. Картопля з грибами, куркою в мультиварці буде готова через 15 хвилин. Картопля з грибами зі сметаною в мультиварці
Сметана, поєднана морквяно-цибулевої сумішшю, є чудовим соусом. Він органічно доповнить запечена картопля з грибами в мультиварці. Смак просто дивовижний, а сама страва ідеально пригнічує навіть сильне почуття голоду. Коли страва приготується, можна покласти до нього часник, зелений лук.
Інгредієнти: картопля – 500 г; гриби – 200 г; сметана – 100 мл; вода – 05 склянки. Приготування Подрібнити гриби, покласти в чашу, залив їх водою. Встановити програму «Тушкування» на 40 хвилин. По закінченні цього часу додати сметану, сіль. Продовжити гасіння. Картопля з грибами, сметаною в мультиварці буде готова через 10 хвилин. Картопляна запіканка з грибами в мультиварці
Неперевершене доповнення будь-якого столу – це запіканка з картоплі і грибів в мультиварці. М'ясна складова знаходиться посередині овочевого пюре і служить в якості пікантною начинки. У страву можна приєднати сир, який натирається і посипається зверху за 10 хвилин до закінчення завершального процесу.
Інгредієнти: картопля – 6 шт.; цибуля – 1 шт.; гриби – 300 г; сметана – 150 г; часник – 2 зубчики; борошно – 1 ч. л.; яйце – 1 шт. Приготування Зварити картоплю, зробити з неї пюре. Половину сметани змішати з яйцем, покласти суміш в пюре. Цибулю і гриби обсмажити. При завершенні процесу приєднати сметану, сіль, борошно, часник. Викласти продукти в чашу: половина пюре, гриби, залишки картоплі. Виставити програму «Випічка». Картопля з грибами в мультиварці буде готова через годину. Пиріг з грибами і картоплею в мультиварці
Безпрограшне доповнення будь-якого застілля – це запечена картопля з грибами в мультиварці, зроблена у вигляді пирога. Деяким господиням може здатися, що існують складнощі в його приготуванні через використання дріжджового тіста. Однак це не так, готування не складе труднощів, якщо дотримуватися процесів.
Інгредієнти: картопля – 3 шт.; гриби – 200 р.; цибуля – 1 шт. Для тіста:
дріжджі – 30 г; яйце – 1 шт.; молоко – 100 мл; сіль, цукор – по 1 ч. л.; борошно – 300 р. Приготування Покласти в чашу цибулю з картоплею. Поставити програму «Смаження» на півгодини. Через 10 хвилин після запуску режиму покласти гриби. Змішати складові для тіста, залишити в теплі на півгодини. Зробити заміс. Викласти половину тіста в чашу. Покласти начинку. Зверху накрити другою половиною тіста. Поставити по черзі програми «Підігрів» на 15 хвилин, «Випічка» на 45 хвилин. Перевернути пиріг. Поставити той же режим ще на 30 хвилин. Картопля з сушеними грибами в мультиварці
Висушені гриби теж надають страві неповторний смак. Обов'язковою умовою є те, що їм необхідно розбухнути. Для цього їх рекомендується попередньо замочити. Картопля тушкована з сушеними грибами в мультиварці стане чудовою варіацією страви, якщо потрібно зробити смачне ласощі в зимовий сезон.
Інгредієнти: сушені гриби – 60 г; картопля – 1 кг; цибуля – 2 шт. Приготування Зварити гриби. Покласти їх разом з цибулею в чашу, включити режим «Смаження» на 20 хвилин. Приєднати картоплю і пару склянок грибного бульйону. Встановити програму «Гасіння». Смачна картопля з грибами в мультиварці буде готова через 40 хвилин. Картопля з тушонкою і грибами в мультиварці
Якщо взяти таку складову як тушонка, можна створити печеня з грибами і картоплею в мультиварці. Така страва вийде з неперевершеним смаком, а запах просто не передати словами. Вийде навіть краще, ніж аналогічна картопля, зроблені традиційним способом. Гармонійно доповнити страва здатні овочеві складові.
Інгредієнти: тушонка – 1 банка; картопля – 600 г; гриби – 350 г; томатна паста – 2 ст. л.; морква, солоний огірок, цибулю – по 1 шт.; сіль. Приготування Покласти в чашу подрібнені моркву, цибулю, виставивши програму «Смаження». Через 15 хвилин покласти пасту, ще через пару хвилин – розім'яту тушонку і подрібнений огірок. Після 20 хвилин покласти картоплю і гриби. Виставити або режимі «Гасіння». Картопля з грибами і м'ясом в мультиварці буде готовий через 15 години. Картопля з маринованими грибами в мультиварці
Оригінальною альтернативою звичному страви в зимовий сезон стане смажена картопля з маринованими грибами в мультиварці. Вони здатні замінити свіжі печериці або інші різновиди грибних компонентів. Смак виходить яскравим і насиченим. За бажанням в кінці приготування можна посипати складові зеленою цибулею.
Інгредієнти: картопля – 15 кг; гриби – 500 р. сметана – 200 мл Приготування Гриби приготувати в режимі «Смаження». Після їх готовності додати інші складові. Налити воду, щоб вона наполовину вкривала картоплю. Виставити програму «Запікання» або «Гасіння» до сигналу. Картопля з грибами і гарбузом в мультиварці
Можна скористатися надзвичайно оригінальним рецептом, з допомогою якого робиться картопля з лісовими грибами в мультиварці з включенням до складу гарбуза. Це дуже незвичайне поєднання, але ці компоненти ідеально підходять один до одного. Страва сподобається навіть прискіпливим гурманам. Це обумовлено його насиченим смаком і естетичним зовнішнім виглядом.
Інгредієнти: картопля – 700 г; гарбуз – 400 г; гриби – 200 г; сіль. Приготування Обсмажити гриби в режимі «Смаження» хвилин 10-15. Приєднати картоплю. Готувати при тому ж режимі 5 хвилин. Крупно нарізати гарбуз і покласти до картоплі. Поставити режим «Гасіння» на півгодини.