Тушкована картопля з грибами в мультиварці
Кожна щаслива володарка мультиварки знає, що ця диво-помічниця завжди допоможе приготувати смачний поживний обід або вечерю. Нижче вас чекають рецепти тушкованої картоплі з грибами в мультиварці.
Інгредієнти:
сушені гливи – 200 г;
картопля – 1 кг;
цибуля – 1 шт.;
лавровий лист;
сіль;
спеції;
рослинне масло.
Приготування
Сушені гриби замочуємо в холодній воді і залишаємо так годинок на 12. У мультиварочную каструльку наливаємо масло, вибираємо програму, де зазвичай смажимо. Це може бути «Випічка» або «Смаження». Викладаємо картоплю, нарізану кубиками бажаного розміру, і обсмажуємо до рум'яності. Окремо обсмажуємо віджаті гриби з цибулею, попередньо подрібненим. Додаємо їх до картоплі, солимо, кладемо спеції. Вливаємо близько 1 склянки гарячої води. Тепер переводимо мультиварку в програму «Гасіння» і готуємо 1 годину.
Інгредієнти:
гриби білі – 8 шт.;
картопля середнього розміру – 10 шт.;
цибуля – 1 шт.;
сіль;
спеції;
рослинне масло.
Приготування
Гриби чистимо, а потім добре миємо. Кладемо їх у воду і після закипання варимо півгодини. Воду зливаємо. Знову вливаємо свіжу воду і проварюємо грибочки ще чверть години. Відварені гриби нарізаємо невеликими брусочками. У каструлю вливаємо олію, включаємо режим «Смаження». Коли прогріється масло, закладаємо подрібнену цибулю та гриби. Обсмажуємо до легкої рум'яності при відкритій кришці. У різних мультиварках цей процес може зайняти різну кількість часу, так як потужність всіх мультиварок різна. Отже, коли грибочки з цибулею підрум'янилися, закладаємо картоплю, порізану шматочками, солимо, кладемо улюблені спеції і перемішуємо. Вливаємо воду або грибний бульйон, щоб він тільки покрив овочі. Готуємо тушковану картоплю з грибами в мультиварці у програмі «Гасіння» 60 хвилин. Після цього перемішуємо, пробуємо на смак, якщо потрібно, досолює, і відразу ж подаємо до столу.
Інгредієнти:
картопля середнього розміру – 10 шт.;
цибуля – 1 шт.;
гриби солоні – 200 г;
паста томатна – 2 ст. ложки;
спеції;
сіль;
зелень;
олія рослинна.
Приготування
Солоні гриби спочатку промиваємо. Якщо гриби цілі, нарізаємо їх шматочками. У мультиварочную ємність наливаємо масло, коли воно прогріється, кладемо подрібнену цибульку, гриби і злегка обсмажуємо в програмі «Випічка». Чищений картоплю нарізаємо невеликими брусочками і відправляємо в каструлю до грибів. Перемішуємо, солимо, кладемо спеції. Томатну пасту розвести в 1 склянці води і отриманою сумішшю заливаємо картоплю з грибами. В режимі «Випічка» готуємо хвилин 10 а потім переводимо мультиварку в режим «Гасіння» і готуємо 1 годину. Практично в кінці притрушиваем подрібненим кропом. Після сигналу мультиварку відкривати не поспішаємо, нехай картопелька настоїться ще хвилин 15. І тільки після цього вже подаємо до столу. Приємного апетиту!
Тушкована картопля з сушеними грибами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Сушені гриби замочуємо в холодній воді і залишаємо так годинок на 12. У мультиварочную каструльку наливаємо масло, вибираємо програму, де зазвичай смажимо. Це може бути «Випічка» або «Смаження». Викладаємо картоплю, нарізану кубиками бажаного розміру, і обсмажуємо до рум'яності. Окремо обсмажуємо віджаті гриби з цибулею, попередньо подрібненим. Додаємо їх до картоплі, солимо, кладемо спеції. Вливаємо близько 1 склянки гарячої води. Тепер переводимо мультиварку в програму «Гасіння» і готуємо 1 годину.
Тушкована картопля з білими грибами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Гриби чистимо, а потім добре миємо. Кладемо їх у воду і після закипання варимо півгодини. Воду зливаємо. Знову вливаємо свіжу воду і проварюємо грибочки ще чверть години. Відварені гриби нарізаємо невеликими брусочками. У каструлю вливаємо олію, включаємо режим «Смаження». Коли прогріється масло, закладаємо подрібнену цибулю та гриби. Обсмажуємо до легкої рум'яності при відкритій кришці. У різних мультиварках цей процес може зайняти різну кількість часу, так як потужність всіх мультиварок різна. Отже, коли грибочки з цибулею підрум'янилися, закладаємо картоплю, порізану шматочками, солимо, кладемо улюблені спеції і перемішуємо. Вливаємо воду або грибний бульйон, щоб він тільки покрив овочі. Готуємо тушковану картоплю з грибами в мультиварці у програмі «Гасіння» 60 хвилин. Після цього перемішуємо, пробуємо на смак, якщо потрібно, досолює, і відразу ж подаємо до столу.
Тушкована картопля з солоними грибами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Солоні гриби спочатку промиваємо. Якщо гриби цілі, нарізаємо їх шматочками. У мультиварочную ємність наливаємо масло, коли воно прогріється, кладемо подрібнену цибульку, гриби і злегка обсмажуємо в програмі «Випічка». Чищений картоплю нарізаємо невеликими брусочками і відправляємо в каструлю до грибів. Перемішуємо, солимо, кладемо спеції. Томатну пасту розвести в 1 склянці води і отриманою сумішшю заливаємо картоплю з грибами. В режимі «Випічка» готуємо хвилин 10 а потім переводимо мультиварку в режим «Гасіння» і готуємо 1 годину. Практично в кінці притрушиваем подрібненим кропом. Після сигналу мультиварку відкривати не поспішаємо, нехай картопелька настоїться ще хвилин 15. І тільки після цього вже подаємо до столу. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Тушкована картопля з м'ясом у мультиварці
З появою на кухні помічниці мультиварки, кулінарна життя багатьох господинь заграла новими фарбами. Приготування обідів стало неймовірно простою
Тушкована капуста з грибами в мультиварці
Капусту можна тушкувати з овочами, м'ясом або з ковбасками. Щоразу отримуючи практично нове блюдо. Сьогодні ми пропонуємо вам рецепт тушкованої
Тушкована картопля з грибами
Тушковану картоплю з грибами можна подавати і в якості самостійного блюда, і у вигляді гарніру до м'яса. Страва вийде ситним, ароматним і смачним.
Тушкована картопля в мультиварці
Мультиварка - чудова помічниця для будь-якої господині. У ній можна варити, смажити, тушкувати, готувати на пару, запікати. І сьогодні ми поділимося
Картопля з грибами в мультиварці
Останнім часом мультиварки стали дуже популярні у наших господинь, так як з їх допомогою можна значно швидше приготувати будь-яку страву. І сьогодні
Картопля з м'ясом у мультиварці
Картопля з м'ясом - це класичне блюдо, яке приготувати досить просто, особливо якщо у вас під рукою є кухонні помічниця - мультиварка. Давайте