Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Тушкована картопля з м'ясом у мультиварці

Тушкована картопля з м'ясом у мультиварці

14-09-2015, 21:14
1 807
Тушкована картопля з м'ясом у мультиварці
Тушкована картопля – це корисно, смачно і ситно. Цікаві рецепти приготування даного страви читайте нижче.

Тушкована картопля з м'ясом яловичини в мультиварці


Інгредієнти:

  • яловичина – 50 р;

  • картопля – 800 г;

  • цибуля – 200 г;

  • часник – 2 зубчики;

  • паста томатна – 40 г;

  • морква – 200 г;

  • масло рослинне – 30 мл;

  • вода – 2 склянки;

  • сіль;

  • спеції.


  • Приготування
    Яловичину ріжемо кубиками, цибуля – півкільцями, а моркву просто тремо на тертці. Часник дрібненько ріжемо або пропускаємо через прес. Картоплю миємо, чистимо й ріжемо великими брусочками. У каструлю покласти м'ясо, в режимі «Смаження» або «Випічка» готуємо його 20 хвилин. Час може трохи коливатися – головне, щоб м'ясо встигло злегка підрум'янитися. Після цього додаємо до нього підготовлені овочі і готуємо ще 15 хвилин. За час приготування моркву і цибулю повинні стати мягенькими. Звертаємо увагу, що процес обсмажування відбувається, коли кришка мультиварки не закрита. По закінченню вказаного часу кладемо підготовлену картоплю, сіль, томатну пасту, спеції і наливаємо воду. Для прискорення процесу приготування воду можна відразу брати гарячу. До речі, її можна замінити бульйоном. Все в тій же програмі готуємо 1 годину.

    Тушкована картопля з курячим м'ясом в мультиварці


    Інгредієнти:

  • стегенця курячі – 4 шт.;

  • морква – 2 шт.;

  • картопля – 1 кг;

  • цибуля – 200 г;

  • вода – 1 мультистакан;

  • сіль;

  • спеції.


  • Приготування
    Куряче м'ясо зрізаємо з кісточки і нарізаємо його шматочками. Наливаємо в мультиварочную каструлю трохи рослинного масла, бажано без запаху, і поміщаємо курку. Обсмажуємо 10 хвилин у програмі «Випічка», кришку при цьому закривати не потрібно. Цибулю ріжемо півкільцями, кладемо його до м'яса, а ще хвилинки через 3 додаємо терту моркву. Готуємо куряче м'ясо з овочами ще 10 хвилин. Очищену картоплю нарізаємо брусочками і відправляємо в каструлю. Кладемо спеції і вливаємо воду. Тепер закриваємо кришку і в режимі «Гасіння» готуємо 40 хвилин.

    Рецепт тушкованої картоплі з м'ясом і овочами в мультиварці


    Інгредієнти:

  • куряче філе – 250 г;

  • велика морква – 200 г;

  • великий картопля – 6 шт.;

  • помідори – 2 шт.;

  • болгарський перець – половинка;

  • сметана 20% жирності – 40 г;

  • сіль.


  • Приготування
    Куряче філе, попередньо порізане на шматочки, покласти в мультиварочную каструлю, не забувши налити в неї рослинне масло. Вибираємо програму «Тушкування» на 60 хвилин. Через 15 хвилин від початку програми додаємо подрібнену моркву. Ще через 10 хвилин додаємо нарізану картоплю. Вливаємо воду (краще відразу гарячу, щоб скоротити час приготування), солимо і перемішуємо. Тушкуємо хвилин 30. Помідори разом з перцем подрібнюємо у блендері, додаємо сметану. Отриману масу вливаємо в каструлю, перемішуємо і готуємо смачну тушковану картоплю з м'ясом в мультиварці до закінчення програми.

    Приготування тушкованої картоплі з м'ясом в мультиварці


    Інгредієнти:

  • м'ясо свинини – 600 г;

  • морква – 200 г;

  • цибуля – 200 г;

  • картопля – 1 кг;

  • вода – 500 мл;

  • масло рослинне – 30 мл;

  • лавровий лист;

  • сіль;

  • спеції .
  • Тушкована картопля з м'ясом у мультиварці


    Приготування
    Свинину подрібнюємо, порізавши її шматочками. Картоплю чистимо і також ріжемо. Тут вже кому як більше подобається – хто-то любить, щоб вона була нарізана крупно, а хтось, навпаки, віддає перевагу невеликі брусочки. Цибулю дрібно ріжемо, а моркву тремо. У мульиварочную каструлю наливаємо олію, викладаємо цибулю і моркву. У режимі «Смаження» готуємо 10 хвилин. Потім кладемо м'ясо і готуємо ще 10 хвилин. Кришку мультиварки відкриваємо, м'ясо перемішуємо, солимо й додаємо спеції. Знову перемішуємо, кладемо картоплю, вливаємо гарячу воду і вибираємо програму «Гасіння», виставивши час 2 години. Подавати таку ніжну запашну картопельку краще відразу ж гарячою. Приємного апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати бігус з м'ясом і капустою?
    Як приготувати бігус з м'ясом і капустою?
    Це класична страва з капусти слов'янської і прибалтійської кухні. Пропонуємо спробувати бігус з м'ясом - це і смачно, і корисно, і смачно! Варіантів
    Курячий суп в мультиварці
    Курячий суп в мультиварці
    Курячий суп - улюблене багатьма з нас блюдо, яке до того ж є дієтичним. Варіантів його приготування з різними інгредієнтами існує безліч. Давайте
    Картопля, тушкований в мультиварці
    Картопля, тушкований в мультиварці
    Мультиварка - універсальна помічниця для приготування різноманітних страв від супів до десертів. І зараз ми розповімо, як просто і швидко згасити в
    Картопля з м'ясом у мультиварці
    Картопля з м'ясом у мультиварці
    Картопля з м'ясом - це класичне блюдо, яке приготувати досить просто, особливо якщо у вас під рукою є кухонні помічниця - мультиварка. Давайте
    Сочевиця в мультиварці
    Сочевиця в мультиварці
    Сочевиця - корисна крупа, багата багатьма вітамінами. З неї можна готувати безліч страв: котлети, супи, каші, другі страви. І сьогодні ми розповімо,
    М'ясо з овочами в мультиварці
    М'ясо з овочами в мультиварці
    Сучасна кухонна техніка значно спрощує процес приготування їжі, особливо для зайнятих людей. І сьогодні ми розповімо, як просто і легко зробити м'ясо