» » Квасоля в мультиварці з овочами у вигляді рагу, супу, з капустою або бараниною

Квасоля в мультиварці з овочами у вигляді рагу, супу, з капустою або бараниною

Квасоля в мультиварці з овочами у вигляді рагу, супу, з капустою або бараниною
Потреба гасити квасоля в мультиварці цілком з'ясовна. Немає ніякої выползающей піни і є унікальна функція, що забезпечує повільне та рівномірне ловлення у вологому теплі. З нею завжди виходить один і той же результат: м'які, просочені м'ясними і овочевими соками, смачні і поживні, здорові і корисні боби.

Як приготувати квасоля в мультиварці?


Навіть з сотнями рецептів, страви з квасолі мультиварці мають єдиний принцип приготування. На початку, в чаші з маслом обсмажують додаткові компоненти: овочі, копченості, м'ясо. Після чого, в мультиварку поміщають підготовлену квасолю і рідкі складові. Встановлюють режим «Гасіння» або «Суп» і томят від 90 до 120 хвилин.

  • Перед тим як готувати квасоля в мультиварці, її необхідно замочити у воді. Нагодована водою квасоля, готується швидше.

  • Страви з червоної квасолі в мультиварці особливо популярні. Червона квасоля зберігає форму навіть при багатогодинному гасінні, а тому, що у страву можна додавати продукти тривалого приготування.


  • Стручкова квасоля в мультиварці

    Квасоля в мультиварці з овочами у вигляді рагу, супу, з капустою або бараниною

    Зовсім не обов'язково, щоб тушкована квасоля в мультиварці займала багато часу. У світі існують сотні видів квасолі, в тому числі і недостиглі зелені боби квасолі звичайної, які готуються за 20 хвилин. Стручкова квасоля має нейтральний смак і швидко втрачає соковитість, тому завжди нудиться з беконом у густих і смачних соусів.
    Інгредієнти:

  • стручкова квасоля - 1 кг;

  • бекон - 250 г;

  • масло - 50 г;

  • цукор - 100 г;

  • соєвий соус - 50 мл;

  • часниковий порошок - 5 р.


  • Приготування

  • Потім шматочки бекону в «Смаження» 15 хвилин. Додайте квасолю.

  • Змішайте масло з цукром, соусом і порошком і вилийте соус на квасолю.

  • Квасоля стручкова в готується в мультиварці «Тушкуванні» 20 хвилин.


  • Квасоля з м'ясом в мультиварці


    Квасоля в мультиварці з овочами у вигляді рагу, супу, з капустою або бараниною

    Червона квасоля в мультиварці неминуче асоціюється з зігріваючими, гострими стравами. Володіючи горіховим смаком, вона чудово поєднується з чилі і часником. Завдяки щільній шкірці, відмінно тримає форму навіть при ділильної варінні, тому не дивно, що її тушкують з яловичиною, яка так само зобов'язана готуватися не менше двох годин.
    Інгредієнти:

  • яловичина - 400 г;

  • яловичий фарш - 300 г;

  • червона квасоля - 400 г;

  • цибуля - 2 шт.;

  • томатне пюре - 300 г;

  • томатний соус - 200 мл;

  • зубок часнику - 3 шт.;

  • кмин і орегано - 1 ч. ложці;

  • мелений чилі - 1 ст. ложка;

  • бульйон - 250 мл


  • Приготування

  • Потім шматочки яловичини в «Смаження» 10 хвилин.

  • Обсмажте цибулю і фарш.

  • Додайте інші компоненти.

  • Червона квасоля з м'ясом в мультиварці нудиться в «Тушкуванні» 120 хвилин.


  • Лобіо з червоної квасолі в мультиварці

    Квасоля в мультиварці з овочами у вигляді рагу, супу, з капустою або бараниною

    Лобіо з квасолі в мультиварці - хороший спосіб, щоб просто, правильно і грамотно приготувати грузинське блюдо. Червона квасоля є зоряним елементом цього густого і поживного супу. В даному варіанті, її проварюють, розминають і тушкують 5 хвилин з смаженою цибулею, горіхами і гранатовий патокою. Так, в Грузії роблять лобіо нигвзит.
    Інгредієнти:

  • червона квасоля - 400 г;

  • вода - 15 л;

  • цибуля - 2 шт.;

  • зубок часнику - 4 шт.;

  • лавр - 3 шт.;

  • волоські горіхи - 100 г;

  • гранатова патока - 20 г;

  • мелений пажитник - 10 г;

  • кінза - 10 р.


  • Приготування

  • Проваріть квасоля в «Тушкуванні» 2 години.

  • Обсмажте цибулю. Перетріть кінзу, чорний перець, пажитник, сіль і горіхи.

  • Злийте рідину від квасолі в окрему ємність.

  • Додайте квасолю, спеції, цибуля і 250 мл рідини. Розімніть.

  • Потім квасолю лобіо в мультиварці 5 хвилин.


  • Овочеве рагу з квасолею в мультиварці

    Квасоля в мультиварці з овочами у вигляді рагу, супу, з капустою або бараниною

    Квасоля тушкована з овочами в мультиварці - ситне і наваристое блюдо, в якому боби і овочі, киплячі разом кілька годин, створюють унікальний густий і насичений бульйон, що перевершує за поживністю гаряче з м'ясом. Що стосується овочів і спецій, то з цибулею, морквою, селерою, томатами і сухими травами неможливо помилитися.
    Інгредієнти:

  • замоченная квасоля - 1 кг;

  • вода - 2 л;

  • морква - 2 шт.;

  • стебло селери - 3 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • зубок часнику - 3 шт.;

  • лавр - 2 шт.;

  • розмарин, чебрець, орегано - по 5 г;

  • томати - 500 р.


  • Приготування

  • Варіть овочі в «Смаження» 10 хвилин.

  • Додайте всі крім томатів і варіть «Тушкуванні» 1 годину 15 хвилин.

  • Додайте томати і варіть квасоля в мультиварці ще 30 хвилин.


  • Тушкована капуста з квасолею в мультиварці

    Квасоля в мультиварці з овочами у вигляді рагу, супу, з капустою або бараниною

    У 90% випадків, приготування квасолі в мультиварці пов'язано із створенням простих, щоденних страв. Наприклад таких, як тушкована капуста . Сама по собі вона не ситна, а разом з квасолею перетворюється в корисну їжу. Часто, при приготуванні використовують консервовану квасолю і, завдяки цьому, подають страву до столу через 60 хвилин.


    Інгредієнти:

  • консервована квасоля - 300 г;

  • капуста - 500 г;

  • цибуля - 1 шт.;

  • морква - 2 шт.;

  • картопля - 2 шт.;

  • стебло селери - 3 шт.;

  • лавр - 2 шт.;

  • бульйон - 300 мл;

  • томати - 300 г;

  • кмин, чебрець, розмарин - по 5 р.


  • Приготування

  • Підрум'яньте овочі в «Смаження» 10 хвилин.

  • Введіть картопля, спеції і бульйон.

  • Встановіть «Тушкування» на 1 годину.

  • Через 45 хвилин додайте квасолю і томати.


  • Суп з квасолею в мультиварці

    Квасоля в мультиварці з овочами у вигляді рагу, супу, з капустою або бараниною

    Якщо не квапити події, то квасолевий суп в мультиварці стане гідним стравою вихідного дня. На приготування багатого смаками супу потрібно близько 25 годин. В даному варіанті, біла квасоля гаситься з цілим шматком шинки. Шинка додає соковитості і приємного, димного аромату і дозволяє обійтися мінімумом приправ.
    Інгредієнти:

  • замоченная біла квасоля - 400 г;

  • шинка - 700 г;

  • бульйон - 22 л;

  • цибуля - 1 шт.;

  • морква - 2 шт.;

  • гірчиця - 5 г;

  • часник - 10 г;

  • чебрець - 1 ч. ложка;

  • томатний соус - 50 мл


  • Приготування

  • Томіть всі компоненти, крім соусу, в «Тушкуванні» 120 хвилин.

  • Видаліть шматок шинки. Додайте соус, перемішайте.

  • Пюрируйте частину супу.

  • Поверніть разом з шматочками шинки в чашу і тушкуйте ще 30 хвилин.


  • Баранина з квасолею в мультиварці

    Квасоля в мультиварці з овочами у вигляді рагу, супу, з капустою або бараниною

    Тушкована квасоля з м'ясом в мультиварці - зимовий блюдо. В цей час, коли найбільше хочеться чогось незвичайного, важко відмовитися від баранини. При цьому, слід врахувати, що баранину і квасоля доведеться мучити окремо. Баранину тушкують у кислих соусів. У такому середовищі квасоля вариться дуже довго, тому її доводять до кондиції окремо.
    Інгредієнти:

  • стегно ягняти - 500 г;

  • квасоля - 200 г;

  • вода - 600 мл;

  • цибуля - 1 шт.;

  • сік лимона - 60 мл;

  • паличка кориці - 1 шт.;

  • шафран - 1 щіпка;

  • борошно - 20 г;

  • йогурт - 150 мл;

  • вода - 50 мл


  • Приготування

  • Підрум'яньте шматочки м'яса і цибулю в «Смаження».

  • Додайте сік лимона, 300 мл води, спеції.

  • Томіть в «Тушкуванні» 90 хвилин.

  • Окремо доведіть до готовності квасолю.

  • Додайте квасолю і 250 мл води і тушкуйте ще 30 хвилин.

  • Обсмажте борошно. Перемішайте з йогуртом і 50 мл води і заправте блюдо.


  • Квасоля в томатному соусі в мультиварці

    Квасоля в мультиварці з овочами у вигляді рагу, супу, з капустою або бараниною

    Приготувати квасоля в томаті в мультиварці так само просто, як боби замочити на ніч. Вранці залишиться додати їх у чашу з томатним і соєвим соусом, водою, встановити режим «Гасіння» на 2 години і чекати, як в процесі повільного томління, квасоля просочиться соками томатного соусу і придбає солодкувато-гострий смак і ніжну консистенцію.
    Інгредієнти:

  • замоченная квасоля - 200 г;

  • томатний соус - 400 г;

  • оцет - 50 мл;

  • цукор - 100 г;

  • вода - 400 мл;

  • соєвий соус - 50 мл;

  • часник - 10 г;

  • суха гірчиця - 5 р.


  • Приготування

  • Томіть всі компоненти в «Тушкуванні» 2 години.

  • Перемішайте і варіть ще 30 хвилин.


  • Кольорова капуста, стручкова квасоля в мультиварці

    Квасоля в мультиварці з овочами у вигляді рагу, супу, з капустою або бараниною

    Квасоля з овочами в мультиварці - широке поняття, що припускає різні комбінації овочів і бобових. Поєднання кольорової капусти і стручкової квасолі - одне з найбільш вдалих. В індійській кухні вони є головними компонентами вегетаріанських каррі, де вони, володіючи нейтральним смаком, швидко наповнюються ароматами спецій.
    Інгредієнти:

  • стручкова квасоля - 300 г;

  • суцвіття капусти - 400 г;

  • цибуля - 2 шт.;

  • олія - 50 мл;

  • чилі - 2 шт.;

  • вода - 350 мл;

  • коксове молоко - 100 мл;

  • імбир 20 г;

  • часник - 20 р;

  • паличка кориці - 1 шт.;

  • каррі - 10 г;

  • куркума - 1 /2 ч. ложки;

  • насіння гірчиці - 10 г;

  • солодкий картопля - 300 р.


  • Приготування

  • Підрум'яньте цибулю, часник і всі спеції в «Смаження» 10 хвилин.

  • Покладіть інші компоненти і томіть в «Тушкуванні» 30 хвилин.


  • Стручкова квасоля на пару в мультиварці

    Квасоля в мультиварці з овочами у вигляді рагу, супу, з капустою або бараниною

    Квасоля на пару в мультиварці - класичний спосіб приготування зеленої квасолі. Щоб квасоля вийшла ніжною, але як і раніше свіжої, її потрібно тримати над парою 5 хвилин. Пам'ятаючи, про те, що парові овочі, будучи гарячими, продовжують приготування ще пару хвилин і стають м'якше. Щоб заощадити час, в чашу краще залити окріп.
    Інгредієнти:

  • стручкова квасоля - 300 г;

  • окріп - 2 л.


  • Приготування

  • Вилийте окріп в чашу. Встановіть сітку.

  • Як тільки вода закипить, покладіть на сітку квасоля.

  • Готуйте «Варінні на пару» 5 хвилин.
  • Додав: admin | 17-03-2019, 19:43
    Переглядів: 338