Квасоля в мультиварці з овочами у вигляді рагу, супу, з капустою або бараниною
Потреба гасити квасоля в мультиварці цілком з'ясовна. Немає ніякої выползающей піни і є унікальна функція, що забезпечує повільне та рівномірне ловлення у вологому теплі. З нею завжди виходить один і той же результат: м'які, просочені м'ясними і овочевими соками, смачні і поживні, здорові і корисні боби.
Навіть з сотнями рецептів, страви з квасолі мультиварці мають єдиний принцип приготування. На початку, в чаші з маслом обсмажують додаткові компоненти: овочі, копченості, м'ясо. Після чого, в мультиварку поміщають підготовлену квасолю і рідкі складові. Встановлюють режим «Гасіння» або «Суп» і томят від 90 до 120 хвилин.
Перед тим як готувати квасоля в мультиварці, її необхідно замочити у воді. Нагодована водою квасоля, готується швидше.
Страви з червоної квасолі в мультиварці особливо популярні. Червона квасоля зберігає форму навіть при багатогодинному гасінні, а тому, що у страву можна додавати продукти тривалого приготування.
Зовсім не обов'язково, щоб тушкована квасоля в мультиварці займала багато часу. У світі існують сотні видів квасолі, в тому числі і недостиглі зелені боби квасолі звичайної, які готуються за 20 хвилин. Стручкова квасоля має нейтральний смак і швидко втрачає соковитість, тому завжди нудиться з беконом у густих і смачних соусів.
Інгредієнти:
стручкова квасоля - 1 кг;
бекон - 250 г;
масло - 50 г;
цукор - 100 г;
соєвий соус - 50 мл;
часниковий порошок - 5 р.
Приготування
Потім шматочки бекону в «Смаження» 15 хвилин. Додайте квасолю.
Змішайте масло з цукром, соусом і порошком і вилийте соус на квасолю.
Квасоля стручкова в готується в мультиварці «Тушкуванні» 20 хвилин.
Червона квасоля в мультиварці неминуче асоціюється з зігріваючими, гострими стравами. Володіючи горіховим смаком, вона чудово поєднується з чилі і часником. Завдяки щільній шкірці, відмінно тримає форму навіть при ділильної варінні, тому не дивно, що її тушкують з яловичиною, яка так само зобов'язана готуватися не менше двох годин.
Інгредієнти:
яловичина - 400 г;
яловичий фарш - 300 г;
червона квасоля - 400 г;
цибуля - 2 шт.;
томатне пюре - 300 г;
томатний соус - 200 мл;
зубок часнику - 3 шт.;
кмин і орегано - 1 ч. ложці;
мелений чилі - 1 ст. ложка;
бульйон - 250 мл
Приготування
Потім шматочки яловичини в «Смаження» 10 хвилин.
Обсмажте цибулю і фарш.
Додайте інші компоненти.
Червона квасоля з м'ясом в мультиварці нудиться в «Тушкуванні» 120 хвилин.
Лобіо з квасолі в мультиварці - хороший спосіб, щоб просто, правильно і грамотно приготувати грузинське блюдо. Червона квасоля є зоряним елементом цього густого і поживного супу. В даному варіанті, її проварюють, розминають і тушкують 5 хвилин з смаженою цибулею, горіхами і гранатовий патокою. Так, в Грузії роблять лобіо нигвзит.
Інгредієнти:
червона квасоля - 400 г;
вода - 15 л;
цибуля - 2 шт.;
зубок часнику - 4 шт.;
лавр - 3 шт.;
волоські горіхи - 100 г;
гранатова патока - 20 г;
мелений пажитник - 10 г;
кінза - 10 р.
Приготування
Проваріть квасоля в «Тушкуванні» 2 години.
Обсмажте цибулю. Перетріть кінзу, чорний перець, пажитник, сіль і горіхи.
Злийте рідину від квасолі в окрему ємність.
Додайте квасолю, спеції, цибуля і 250 мл рідини. Розімніть.
Потім квасолю лобіо в мультиварці 5 хвилин.
Квасоля тушкована з овочами в мультиварці - ситне і наваристое блюдо, в якому боби і овочі, киплячі разом кілька годин, створюють унікальний густий і насичений бульйон, що перевершує за поживністю гаряче з м'ясом. Що стосується овочів і спецій, то з цибулею, морквою, селерою, томатами і сухими травами неможливо помилитися.
Інгредієнти:
замоченная квасоля - 1 кг;
вода - 2 л;
морква - 2 шт.;
стебло селери - 3 шт.;
цибуля - 1 шт.;
зубок часнику - 3 шт.;
лавр - 2 шт.;
розмарин, чебрець, орегано - по 5 г;
томати - 500 р.
Приготування
Варіть овочі в «Смаження» 10 хвилин.
Додайте всі крім томатів і варіть «Тушкуванні» 1 годину 15 хвилин.
Додайте томати і варіть квасоля в мультиварці ще 30 хвилин.
У 90% випадків, приготування квасолі в мультиварці пов'язано із створенням простих, щоденних страв. Наприклад таких, як тушкована капуста . Сама по собі вона не ситна, а разом з квасолею перетворюється в корисну їжу. Часто, при приготуванні використовують консервовану квасолю і, завдяки цьому, подають страву до столу через 60 хвилин.
Інгредієнти:
консервована квасоля - 300 г;
капуста - 500 г;
цибуля - 1 шт.;
морква - 2 шт.;
картопля - 2 шт.;
стебло селери - 3 шт.;
лавр - 2 шт.;
бульйон - 300 мл;
томати - 300 г;
кмин, чебрець, розмарин - по 5 р.
Приготування
Підрум'яньте овочі в «Смаження» 10 хвилин.
Введіть картопля, спеції і бульйон.
Встановіть «Тушкування» на 1 годину.
Через 45 хвилин додайте квасолю і томати.
Якщо не квапити події, то квасолевий суп в мультиварці стане гідним стравою вихідного дня. На приготування багатого смаками супу потрібно близько 25 годин. В даному варіанті, біла квасоля гаситься з цілим шматком шинки. Шинка додає соковитості і приємного, димного аромату і дозволяє обійтися мінімумом приправ.
Інгредієнти:
замоченная біла квасоля - 400 г;
шинка - 700 г;
бульйон - 22 л;
цибуля - 1 шт.;
морква - 2 шт.;
гірчиця - 5 г;
часник - 10 г;
чебрець - 1 ч. ложка;
томатний соус - 50 мл
Приготування
Томіть всі компоненти, крім соусу, в «Тушкуванні» 120 хвилин.
Видаліть шматок шинки. Додайте соус, перемішайте.
Пюрируйте частину супу.
Поверніть разом з шматочками шинки в чашу і тушкуйте ще 30 хвилин.
Тушкована квасоля з м'ясом в мультиварці - зимовий блюдо. В цей час, коли найбільше хочеться чогось незвичайного, важко відмовитися від баранини. При цьому, слід врахувати, що баранину і квасоля доведеться мучити окремо. Баранину тушкують у кислих соусів. У такому середовищі квасоля вариться дуже довго, тому її доводять до кондиції окремо.
Інгредієнти:
стегно ягняти - 500 г;
квасоля - 200 г;
вода - 600 мл;
цибуля - 1 шт.;
сік лимона - 60 мл;
паличка кориці - 1 шт.;
шафран - 1 щіпка;
борошно - 20 г;
йогурт - 150 мл;
вода - 50 мл
Приготування
Підрум'яньте шматочки м'яса і цибулю в «Смаження».
Додайте сік лимона, 300 мл води, спеції.
Томіть в «Тушкуванні» 90 хвилин.
Окремо доведіть до готовності квасолю.
Додайте квасолю і 250 мл води і тушкуйте ще 30 хвилин.
Обсмажте борошно. Перемішайте з йогуртом і 50 мл води і заправте блюдо.
Приготувати квасоля в томаті в мультиварці так само просто, як боби замочити на ніч. Вранці залишиться додати їх у чашу з томатним і соєвим соусом, водою, встановити режим «Гасіння» на 2 години і чекати, як в процесі повільного томління, квасоля просочиться соками томатного соусу і придбає солодкувато-гострий смак і ніжну консистенцію.
Інгредієнти:
замоченная квасоля - 200 г;
томатний соус - 400 г;
оцет - 50 мл;
цукор - 100 г;
вода - 400 мл;
соєвий соус - 50 мл;
часник - 10 г;
суха гірчиця - 5 р.
Приготування
Томіть всі компоненти в «Тушкуванні» 2 години.
Перемішайте і варіть ще 30 хвилин.
Квасоля з овочами в мультиварці - широке поняття, що припускає різні комбінації овочів і бобових. Поєднання кольорової капусти і стручкової квасолі - одне з найбільш вдалих. В індійській кухні вони є головними компонентами вегетаріанських каррі, де вони, володіючи нейтральним смаком, швидко наповнюються ароматами спецій.
Інгредієнти:
стручкова квасоля - 300 г;
суцвіття капусти - 400 г;
цибуля - 2 шт.;
олія - 50 мл;
чилі - 2 шт.;
вода - 350 мл;
коксове молоко - 100 мл;
імбир 20 г;
часник - 20 р;
паличка кориці - 1 шт.;
каррі - 10 г;
куркума - 1 /2 ч. ложки;
насіння гірчиці - 10 г;
солодкий картопля - 300 р.
Приготування
Підрум'яньте цибулю, часник і всі спеції в «Смаження» 10 хвилин.
Покладіть інші компоненти і томіть в «Тушкуванні» 30 хвилин.
Квасоля на пару в мультиварці - класичний спосіб приготування зеленої квасолі. Щоб квасоля вийшла ніжною, але як і раніше свіжої, її потрібно тримати над парою 5 хвилин. Пам'ятаючи, про те, що парові овочі, будучи гарячими, продовжують приготування ще пару хвилин і стають м'якше. Щоб заощадити час, в чашу краще залити окріп.
Інгредієнти:
стручкова квасоля - 300 г;
окріп - 2 л.
Приготування
Вилийте окріп в чашу. Встановіть сітку.
Як тільки вода закипить, покладіть на сітку квасоля.
Готуйте «Варінні на пару» 5 хвилин.
Як приготувати квасоля в мультиварці?
Навіть з сотнями рецептів, страви з квасолі мультиварці мають єдиний принцип приготування. На початку, в чаші з маслом обсмажують додаткові компоненти: овочі, копченості, м'ясо. Після чого, в мультиварку поміщають підготовлену квасолю і рідкі складові. Встановлюють режим «Гасіння» або «Суп» і томят від 90 до 120 хвилин.
Стручкова квасоля в мультиварці
Зовсім не обов'язково, щоб тушкована квасоля в мультиварці займала багато часу. У світі існують сотні видів квасолі, в тому числі і недостиглі зелені боби квасолі звичайної, які готуються за 20 хвилин. Стручкова квасоля має нейтральний смак і швидко втрачає соковитість, тому завжди нудиться з беконом у густих і смачних соусів.
Інгредієнти:
Приготування
Квасоля з м'ясом в мультиварці
Червона квасоля в мультиварці неминуче асоціюється з зігріваючими, гострими стравами. Володіючи горіховим смаком, вона чудово поєднується з чилі і часником. Завдяки щільній шкірці, відмінно тримає форму навіть при ділильної варінні, тому не дивно, що її тушкують з яловичиною, яка так само зобов'язана готуватися не менше двох годин.
Інгредієнти:
Приготування
Лобіо з червоної квасолі в мультиварці
Лобіо з квасолі в мультиварці - хороший спосіб, щоб просто, правильно і грамотно приготувати грузинське блюдо. Червона квасоля є зоряним елементом цього густого і поживного супу. В даному варіанті, її проварюють, розминають і тушкують 5 хвилин з смаженою цибулею, горіхами і гранатовий патокою. Так, в Грузії роблять лобіо нигвзит.
Інгредієнти:
Приготування
Овочеве рагу з квасолею в мультиварці
Квасоля тушкована з овочами в мультиварці - ситне і наваристое блюдо, в якому боби і овочі, киплячі разом кілька годин, створюють унікальний густий і насичений бульйон, що перевершує за поживністю гаряче з м'ясом. Що стосується овочів і спецій, то з цибулею, морквою, селерою, томатами і сухими травами неможливо помилитися.
Інгредієнти:
Приготування
Тушкована капуста з квасолею в мультиварці
У 90% випадків, приготування квасолі в мультиварці пов'язано із створенням простих, щоденних страв. Наприклад таких, як тушкована капуста . Сама по собі вона не ситна, а разом з квасолею перетворюється в корисну їжу. Часто, при приготуванні використовують консервовану квасолю і, завдяки цьому, подають страву до столу через 60 хвилин.
Інгредієнти:
Приготування
Суп з квасолею в мультиварці
Якщо не квапити події, то квасолевий суп в мультиварці стане гідним стравою вихідного дня. На приготування багатого смаками супу потрібно близько 25 годин. В даному варіанті, біла квасоля гаситься з цілим шматком шинки. Шинка додає соковитості і приємного, димного аромату і дозволяє обійтися мінімумом приправ.
Інгредієнти:
Приготування
Баранина з квасолею в мультиварці
Тушкована квасоля з м'ясом в мультиварці - зимовий блюдо. В цей час, коли найбільше хочеться чогось незвичайного, важко відмовитися від баранини. При цьому, слід врахувати, що баранину і квасоля доведеться мучити окремо. Баранину тушкують у кислих соусів. У такому середовищі квасоля вариться дуже довго, тому її доводять до кондиції окремо.
Інгредієнти:
Приготування
Квасоля в томатному соусі в мультиварці
Приготувати квасоля в томаті в мультиварці так само просто, як боби замочити на ніч. Вранці залишиться додати їх у чашу з томатним і соєвим соусом, водою, встановити режим «Гасіння» на 2 години і чекати, як в процесі повільного томління, квасоля просочиться соками томатного соусу і придбає солодкувато-гострий смак і ніжну консистенцію.
Інгредієнти:
Приготування
Кольорова капуста, стручкова квасоля в мультиварці
Квасоля з овочами в мультиварці - широке поняття, що припускає різні комбінації овочів і бобових. Поєднання кольорової капусти і стручкової квасолі - одне з найбільш вдалих. В індійській кухні вони є головними компонентами вегетаріанських каррі, де вони, володіючи нейтральним смаком, швидко наповнюються ароматами спецій.
Інгредієнти:
Приготування
Стручкова квасоля на пару в мультиварці
Квасоля на пару в мультиварці - класичний спосіб приготування зеленої квасолі. Щоб квасоля вийшла ніжною, але як і раніше свіжої, її потрібно тримати над парою 5 хвилин. Пам'ятаючи, про те, що парові овочі, будучи гарячими, продовжують приготування ще пару хвилин і стають м'якше. Щоб заощадити час, в чашу краще залити окріп.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти

Пісний борщ з буряком, грибами, квасолею і щавлем - класичні рецепти і в мультиварці
Пісний борщ - всесезонна страву, так як його можна сервірувати не тільки гарячим, але і охолодженим, в спеку, не згадуючи про наваристому м'ясному

Пісний борщ з квасолею червоною, білою і стручковою - рецепти без м'яса зі свіжою та квашеною капустою
Пісний борщ з квасолею готують не лише в піст, а протягом всього року, насолоджуючись чудовим смаком отриманого гарячого. Відсутність м'яса

Пісний суп з квасолею червоною, білою, і консервованою стручковою - рецепти з грибами, томатом і рисом
Легке і поживне блюдо - пісний суп з квасолею, яке робить дієту абсолютно не складним. Ці боби компенсують нестачу амінокислот і відмова від

Тушкована спаржева квасоля – рецепти
Багато незаслужено ігнорують спаржеву квасолю і вважають її не смачною. А даремно. Пропонуємо кілька цікавих ідей приготування тушкованою спаржі, які

Квасоля в мультиварці - рецепти
Не любите возитися з приготуванням квасолі? У нас є для вас є відмінне рішення - варити страви з квасолі в мультиварці. Виходить швидко, смачно і