» » Запіканка з кабачків в мультиварці - рецепти з сиром, фаршем, баклажанами, картоплею

Запіканка з кабачків в мультиварці - рецепти з сиром, фаршем, баклажанами, картоплею

Запіканка з кабачків в мультиварці - рецепти з сиром, фаршем, баклажанами, картоплею
Запіканка з кабачків в мультиварці вигідна тим, що на приготування не потрібно багато часу і продуктів. Кабачки дуже низькій калорійності, відмінно поєднуються з м'ясом, іншими овочами. Смачні страви виходять в суміші з твердим сиром, сиром, можна використовувати і старі кабачки, але набагато ніжніше страва вийде з молодими.

Як приготувати запіканку з кабачків?


Запіканка з кабачків в мультиварці складається з різних інгредієнтів, кожен з яких вносить свою родзинку. Картопля, баклажани, болгарський перець роблять смак насичений, сир додають пікантності, а ще формують хрустку скоринку. Кабачки можна змішувати або закладати шарами. Кабачкова запіканка в мультиварці вийде вдалою, якщо слідувати простим правилам.

  • Щоб виріб легко вынималось, чашу потрібно щедро змастити жиром.

  • Краще класти кабачки невеликі, молоді, тоді смак буде м'яким.

  • Тертий овоч дає багато соку, щоб частування не розвалювалася, масу потрібно гарненько віджати.

  • Якщо кабачок різати, то бажано обсмажувати на сухій сковорідці.


  • Запіканка з кабачків з сиром

    Запіканка з кабачків в мультиварці - рецепти з сиром, фаршем, баклажанами, картоплею

    Найпростіший рецепт - кабачкова запіканка з сиром в мультиварці. Годиться будь-який твердий сорт сиру, хоча деякі господині кладуть і бринзу, і м'які сорти, смачно виходить, якщо молочний продукт – з горіхами. Сіль і спеції домішувати вже перед тим, як викласти суміш у каструлю, інакше кабачки будуть виділяти сік.
    Інгредієнти :

  • кабачок – 1 шт.;

  • яйця – 2 шт.;

  • сметана – 120 г;

  • сир – 200 г;

  • борошно – 3 ст. л.;

  • розпушувач – 05 ч. л.;

  • спеції – 05 ч. л.;

  • зелень – 1 пучок.


  • Приготування

  • Кабачок натерти, змішати з зеленню.

  • Натерти сир вбити яйця.

  • Викласти сметану.

  • Розвести розпушувач з борошном, додати.

  • Кабачкова запіканка з сиром готується годину в режимі випічки.


  • Кабачкова запіканка з фаршем


    Запіканка з кабачків в мультиварці - рецепти з сиром, фаршем, баклажанами, картоплею

    Якщо для жінки варіант з сиром – самий оптимальний, оскільки більш поживне легкий і за смаком – повітряний, майже без калорій, то для чоловіків більше підійде запіканка з кабачків з фаршем в мультиварці. М'ясо годиться будь-яка: свинина, яловичина, курятина, дуже смачно вийде, якщо змішати різні сорти.
    Інгредієнти :

  • кабачок – 700 г;

  • яйця – 3 шт.;

  • фарш – 300 г;

  • томатна паста – 120 г;

  • солодкий перець – 1 шт.;

  • цибуля – 1 шт.;

  • зелень – 1 пучок.


  • Приготування

  • Яйця збити, посолити, поперчити, змішати з томатом.

  • Цибулю і перець порізати, додати.

  • Кабачок очистити від шкірки, натерти.

  • Додати фарш, зелень, спеції.

  • Вимісити, тоді запіканка з кабачків в мультиварці вийде набагато смачніше.

  • Змастити чашу маслом, готувати годину на «Випікання».


  • Запіканка з кабачків і баклажанів

    Запіканка з кабачків в мультиварці - рецепти з сиром, фаршем, баклажанами, картоплею

    Універсальним ласощами вважається овочева запіканка з кабачками і баклажанами. У гарячому вигляді може бути основною стравою, а в холодному – оригінальної закускою, її дуже зручно брати на робочий перекус або на пікнік. Рецепт дуже простий: овочі перемішати або укласти шарами, залити заправкою і запекти.
    Інгредієнти :

  • кабачки – 3 шт.;

  • баклажани – 2 шт.;

  • помідори – 4 шт.;

  • яйця – 3 шт.;

  • сир – 100 г;

  • молоко – 05 склянки;

  • сметана – 05 склянки;

  • масло - 2 ст. л.;

  • зелень – 1 пучок.


  • Приготування

  • Баклажани порізати кружальцями, почекати, поки не пустять сік.

  • Промити, щоб прибрати гіркоту.

  • Змастити чашу маслом, викласти.

  • Кабачки порізати, розрівняти зверху.

  • «Вкрити» подрібненими помідорами.

  • Засипати тертим сиром.

  • Збити яйця з сіллю і перцем, розвести молоком і сметаною.

  • Всипати порізану зелень, залити.

  • Запіканка з кабачків і баклажанів в мультиварці готується годину на режимі «Випічка».


  • Запіканка з кабачків і картоплі

    Запіканка з кабачків в мультиварці - рецепти з сиром, фаршем, баклажанами, картоплею

    Ще один дуже смачний літній варіант - картопляна запіканка з кабачками. Це блюдо відмінно підходить для господинь, які не люблять возитися з обсмажуванням кабачків. Щоб коржик вийшла рівна, потрібно додавати пшеничне або рисове борошно, підійде і крохмаль: картопляний або кукурудзяний.
    Інгредієнти :

  • кабачки – 350 г;

  • картопля – 200 г;

  • борошно – 50 р;

  • олія – 1 ст. л.;

  • твердий сир – 50 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • кефір – 2 ст. л.;

  • часник – 1 зубчик;

  • кріп – 1 пучок;

  • розпушувач тіста – 05 ч. л.


  • Приготування

  • Картопля, сир і кабачки натерти, змішати.

  • Додати яйце, кефір, роздавлений часник, розпушувач і зелень.

  • Всипати борошно і спеції.

  • Чашу змастити маслом, викласти суміш.

  • Готувати на «Випікання» 1 год.


  • Запіканка з кабачків з куркою

    Запіканка з кабачків в мультиварці - рецепти з сиром, фаршем, баклажанами, картоплею

    Якщо потрібно зробити блюдо ситніше, підійде запіканка з кабачків з м'ясом . З молодими цукіні краще всього поєднується куряче філе, воно таке ж ніжне і м'яке. Можна доповнити болгарським перцем, його також легко замінити брокколі або стручкової квасолею. Замість сметани підійде йогурт без добавок.


    Інгредієнти :

  • філе – 400 г;

  • кабачки – 2 шт.;

  • сметана – 1 ст. л.;

  • яйця – 2 шт.;

  • цибуля – 1 шт.;

  • зелень – 05 пучка;

  • сир – 60 р.


  • Приготування

  • Кабачок натерти, залишити на півгодини.

  • Філе і цибулю порізати, часник придушити.

  • Змішати зі спеціями, яйцями і зеленню.

  • Додати віджаті кабачки.

  • Чашу змастити, викласти суміш, намазати сметаною.

  • Посипати сиром.

  • Готується запіканка з кабачків і курячого філе годину на режимі «Випічка».


  • Запіканка з кабачків з сиром

    Запіканка з кабачків в мультиварці - рецепти з сиром, фаршем, баклажанами, картоплею

    Чудовий легкий і ситний сніданок або вечеря - кабачкова запіканка з сиром. Варіант незвичайний, але дуже смачний, а рецепт неймовірно простий і безтурботний. Сир краще брати жирний, домашній, часник додається за бажанням. Господині радять не перевертати запіканку, щоб запекти верх, інакше вона розвалиться.
    Інгредієнти :

  • кабачки – 2 шт.;

  • сир – 200 г;

  • часник – 2 зубчики;

  • сир – 100 г;

  • яйця – 2 шт.;

  • молоко – 30 мл;

  • зелень – 05 пучка.


  • Приготування

  • Яйця збити зі спеціями і молоком.

  • Додати сир, тертий сир, часник і зелень.

  • Кабачки порізати кружальцями.

  • Викласти у кілька шарів цукіні і сирну масу.

  • Виставити режим «Випічка» на годину.

  • Запіканка з кабачків і сиру повинна охолонути в мультиварці, щоб шари схопилися щільніше.


  • Запіканка з кольорової капусти і кабачків

    Запіканка з кабачків в мультиварці - рецепти з сиром, фаршем, баклажанами, картоплею

    Багато господинь розбавляють кабачки цвітною капустою, вона теж чудово поєднується з іншими овочами, а в мультиварці виходить особливо ніжною і соковитою. Щоб підкреслити смак, рекомендується приготувати до страви соус з молока або вершків. Запіканка з кабачків і капусти, за запропонованим рецептом, робиться без цибулі.
    Інгредієнти :

  • цвітна капуста – 500 г;

  • кабачки – 2 шт.;

  • сир – 100 г;

  • яйце – 2 шт.;

  • борошно – 1 ст. л.;

  • сметана – 3 ст. л.


  • Приготування

  • Цвітну капусту розібрати на суцвіття, відварити 10 хвилин.

  • Кабачки порізати, сир натерти.

  • Чашу змастити, викласти овочі, обсмажити.

  • Яйця збити з борошном, сіллю і сметаною.

  • Овочі залити сумішшю, виставити на 5 хвилин в режимі «Випічка» або «Гасіння».

  • Посипати сиром, готувати ще 15 хвилин.


  • Запіканка з кабачків з грибами

    Запіканка з кабачків в мультиварці - рецепти з сиром, фаршем, баклажанами, картоплею

    Дуже смачна запіканка виходить з молодих кабачків з грибами. Підійдуть будь-які: печериці, гливи, багато господині радять додавати хоч трохи лісових грибів, які дають дивовижний аромат. Тільки їх потрібно попередньо відварити. Інгредієнти можна змішувати або укладати шарами.
    Інгредієнти :

  • кабачки – 1 шт.;

  • цибуля – 1 шт.;

  • гриби – 400 р;

  • болгарський перець – 1 шт.;

  • яйця – 2 шт.;

  • сметана – 2 ст. л.;

  • сир – 100 р.


  • Приготування

  • Гриби і цибулю подрібнити, обсмажити.

  • Перець нарізати, обсмажити з грибами.

  • Кабачок натерти.

  • Викласти шарами цукіні і грибну засмажку.

  • Збити яйця зі сметаною, залити запіканку.

  • Посипати тертим сиром.

  • Готувати на «Випікання» 1 год.


  • Запіканка з рису і кабачків

    Запіканка з кабачків в мультиварці - рецепти з сиром, фаршем, баклажанами, картоплею

    Смачна запіканка з кабачків виходить з додаванням рису. Це хороший рецепт для дієт, якщо потрібно зробити його посытнее, можна зробити засмажку на вершковому маслі. Твердий сир додає м'якості, утримує форму страви, як і яйця, тому цей продукт не рекомендується виключати. Рис відварюють окремо.
    Інгредієнти :

  • кабачки – 1 шт.;

  • яйця – 3 шт.;

  • сир – 100 г;

  • рис – 150 г;

  • цибуля – 1 шт.;

  • масло – 2 ст. л.;

  • мелені сухарі – 2 ст. л.


  • Приготування

  • Чашу змастити, посипати сухарями.

  • Обсмажити цибулю.

  • Кабачок натерти, змішати з вареним рисом і спеціями.

  • Додати яйця, цибулю і тертий сир, вимішати.

  • Готувати на «Випікання» 5 хвилин.


  • Запіканка з кабачків з помідорами

    Запіканка з кабачків в мультиварці - рецепти з сиром, фаршем, баклажанами, картоплею

    Відмінно доповнюють смак цукіні томати, запіканка з кабачків і помідорів з сиром виходить дуже соковитою і ніжною. Особливо в мультиварці, де зберігається максимум вітамінів. Помідори використовуються для начинки, потрібно зібрати шар з порізаних шматочків. Заздалегідь краще не солити, інакше сильно пустять сік.
    Інгредієнти :

  • яйця – 3 шт.;

  • кабачок – 500 г;

  • помідори – 2 шт.;

  • сир – 120 г;

  • борошно – 3 ст. л.;

  • зелень – 1 пучок;

  • часник – 2 зубчики.


  • Приготування

  • Помідори порізати кабачок натерти.

  • Додати яйця, борошно, сіль, приправи і тертий сир.

  • Викласти шарами кабачкове тісто і помідори.

  • Посипати сиром.

  • Запікати 1 годину на «Випікання».
    Додав: admin | 28-06-2018, 10:08
    Переглядів: 50