Сирний суп в мультиварці - рецепти з куркою, грибами і копченостями
Доторкнутися до частинки французької або європейської кухні вдасться, приготувавши смачний, апетитний і насичений сирний суп в мультиварці. Рецепти настільки різноманітні, що знайти свою версію зможуть споживачі з різними смаками.
Допоможуть правильно приготувати сирний суп в мультиварці рецепти гарячого з пропорціями інгредієнтів і доступні рекомендації.
Наповненням для супу може бути овочеве асорті, гриби, м'ясо, ковбасні вироби, риба або морепродукти.
Спочатку овочеву нарізку і інші складові для насиченості смаку обсмажують в режимі «Смаження» або «Випічка».
Доливають бульйон або воду закладають приправи і продукти, які не потребують обсмажування.
Переводять пристрій на програму «Суп», «Мультиповар» або «Гасіння» і готують залежно від наповнення 1-15 години.
Плавлений або твердий сир протирають на тертці і додають в чашу за 5-10 хвилин до кінця приготування.
Суп з плавленим сиром в мультиварці – бюджетна версія апетитного гарячого, зварити яке вдасться з мінімальними трудовитратами. Лаконічний овочевий набір допускається змінювати, додаючи коріння петрушки, кореневої і стеблової селера, солодкий болгарський перець, помідори, кабачки або баклажани.
Інгредієнти:
картопля – 3 шт.;
цибулю і моркву – по 1 шт.;
плавлені сирки – 2 шт.;
вода або бульйон – 1 л;
масло вершкове – 15 ст. ложки;
сіль, перець, спеції, зелень, сухарі.
Приготування
Обсмажують на маслі в режимі «Випічка» цибулю і моркву.
Додають в чашу бульйон, картопля, приправи.
Перемикають пристрій в режим «Гасіння» на годину.
За 10 хвилин до завершення програми додають сир.
Сирний суп, зварений в мультиварці, подають із зеленню і сухариками.
Розібратися з тим, як зробити сирний суп в мультиварці у вигляді пюре, вдасться, виконавши наступний рецепт. Кремову ніжність гарячого додадуть додані до складу вершки, жирність яких повинна бути на рівні 15-20%. Замість твердого сиру можна додавати пастоподібний або ковбасний плавлений не підкопчений.
Інгредієнти:
картопля – 5 шт.;
цибуля – 1 шт.;
морква – 2 шт.;
сир – 100 г;
вершки – 200 мл;
бульйон – 1 л;
олія оливкова – 2 ст. ложки;
сіль, перець, петрушка, сухарики.
Приготування
На маслі обсмажують цибулю з морквою, включивши програму «Випічка» або «Смаження».
Закладають картопля, вливають бульйон і продовжують варіння гарячого в режимі «Суп» 1 год.
За 5 хвилин до кінця приготування вливають вершки, кидають перетертий сир.
Після сигналу пристрою переливають суп в каструлю, пюрируют блендером і подають з петрушкою і сухариками.
Отримати більш живильне, ситну і наваристу версію гарячого можна, додавши до складу куряче філе або м'ясо на кості. Якщо немає курятини, її цілком гідно замінить свинина, яловичина, індичка. Сирний крем-суп з куркою в мультиварці вариться, як і в попередньому випадку, з вершками, які додають до або після пюрирования страви. Рідка версія гарячого вийде смачною з зображень нижче складових.
Інгредієнти:
філе куряче – 700 г;
картопля – 5 шт.;
цибулю і моркву – по 1 шт.;
сирки плавлені – 200 г;
болгарський перець червоний – 05 шт.;
бульйон – 1 л;
масло вершкове – 2 ст. ложки;
часник – 1 зубок;
сіль, перець, петрушка.
Приготування
Обсмажують на маслі в режимі «Випічка» цибулю з морквою 5 хвилин.
Закладають курятину, смажать ще 5 хвилин.
Додають картоплю, воду, подрібнений перець варять гаряче на «Гасіння» 1 год.
За 5 хвилин до сигналу додають перетерті сирки, часник, зелень і приправи.
Сирний суп зварений в мультиварці з грибами буде смачніше, якщо грибну нарізку попередньо обсмажити окремо від овочів. Піджарку перекладають тимчасово миску, а потім додають до пассеровке з цибулі і моркви разом з іншими компонентами. Максимально грибний смак страви буде з лаконічним набором спецій, серед яких сіль, перець і за бажанням лавр.
Інгредієнти:
гриби – 400 р;
картопля – 4 шт.;
цибулю і моркву – по 1 шт.;
сир плавлений – 400 г;
бульйон – 15 л;
масло рослинне – 2 ст. ложки;
сіль, перець.
Приготування
До обсмажених овочів додають гриби, картопля.
Заливають все бульйоном, приправляють за смаком.
Готують сирний суп з шампіньйонами в мультиварці на режимі «Суп», додавши за 5 хвилин до кінця приготування сир.
Рецепти супу з сиром в мультиварці рясніють версіями з використанням різноманітних копченостей: мисливських ковбасок, шинки, прикопченных свинячих і яловичих ребер, копченого балика або птиці. Представлений варіант з курятиною можна використовувати як базовий, додаючи інші копченості на свій вибір.
Інгредієнти:
копчена курка – 400 г;
картопля – 4 шт.;
цибулю і моркву – по 1 шт.;
сир плавлений – 200 г;
вода – 15-2 л;
масло рослинне – 1 ст. ложка;
сіль, перець, сухарі.
Приготування
Обсмажують на «Випікання» нарізану цибулю і моркву.
Додають скибочки копченої курки, кубики картоплі, плавлений сир.
Вливають воду і кидають всі приправи.
Готують сирний суп з копченою куркою в мультиварці 1 годину в режимі «Суп», подають із сухарями.
Приготувати сирний суп зі свининою в мультиварці можна, нарізавши м'ясо шматочками або приготувавши з нього фрикадельки. Останній варіант завжди з задоволенням і захопленням приймається їдцями. У фарш додають лук і мінімальний набір спецій, однак не забороняється приправляти основу улюбленими добавками або зеленню.
Інгредієнти:
свинина – 400 г;
картопля – 4 шт.;
цибулю і моркву – по 15 шт.;
сир плавлений – 350 г;
часник – 2 зубки;
вода – 15-2 л;
масло рослинне – 2 ст. ложки;
сіль, перець, лавр, зелень.
Приготування
Перекручують м'ясо через м'ясорубку з половинкою цибулини, приправляють сіллю, перцем.
Перемішують масу, відбивають, формують з неї фрикадельки.
Обсмажують на олії цибулю з морквою.
Додають картоплю, фрикадельки, воду і приправи.
Готують сирний суп в мультиварці на «Гасіння» 1 год.
Приготувавши раз сирний суп з сосисками в мультиварці, або додавши в гаряче нарізану ковбасу, страва назавжди стане одним з найбільш затребуваних в домашньому меню. Смак виходить насиченим навіть без попереднього обсмажування складових, що заощадить час і спростить процес варіння.
Інгредієнти:
ковбаса, сосиски або сардельки – 150 г;
картопля – 4 шт.;
цибулю і моркву – по 1 шт.;
сир плавлений – 300 г;
вода – 2 л;
масло вершкове – 20 г;
сіль, перець, зелень.
Приготування
Закладають в чашу мультиварки нарізану цибулю, моркву, картоплю і ковбасу.
Доливають воду або бульйон, приправляють вміст і включають «Суп» або «Тушкування» на 1 годину.
За 5 хвилин до сигналу закладають плавлений сир, перемішують.
Суп з креветками і сиром в мультиварці потішить смакові рецептори любителів морепродуктів. М'ясо молюсків чудово вписується в вершкову основу гарячого. Більш делікатний смак страви буде з цибулею-пореєм замість ріпчастої, а придбає додаткову пікантність і легку гостроту при додаванні часнику.
Інгредієнти:
очищені креветки – 250 г;
картопля – 4 шт.;
цибулю і моркву – по 1 шт.;
сир плавлений – 200 г;
вода – 2 л;
олія оливкова – 20 г;
сіль, перець, петрушка і базилік.
Приготування
Очищений, нарізаний цибулю і моркву смажать на «Випікання» 8-10 хвилин.
Додають кубики картоплі, сир, воду і креветки.
Приправляють блюдо, закривають кришку пристрою і переводять його на програму «Тушкування» на годину.
При подачі присмачують приготований сирний суп з креветками в мультиварці петрушкою і базиліком.
Основою для приготування сирного супу в мультиварці можуть бути рибні стейки або філе. Даний рецепт передбачає використання сьомги, замість якої підійде будь-яка інша риба, наявна. Якщо для варіння гарячого узятий продукт з кістками, його попередньо відварюють в режимі «Суп», після чого кістки витягують, бульйон проціджують, а філе риби закладають разом з сиром в кінці варіння.
Інгредієнти:
філе сьомги – 250 г;
картопля – 4 шт.;
цибулю і моркву – по 1 шт.;
сир плавлений – 200 г;
вода – 1 л;
масло рослинне – 25 мл;
сіль, перець, кріп.
Приготування
У чашу наливають масло, кидають нарізку з цибулі і моркви, обсмажують на «Випікання» 10 хвилин.
Додають картоплю, приправи, скибки риби, вливають воду.
Готують вміст на програмі «Суп» 1 год.
За 5 хвилин до сигналу закладають сир.
Перекладають масу в каструлю, пюрируют блендером.
Подають зварений сирний суп-пюре в мультиварці із зеленню кропу.
Суп з сиром в мультиварці готують з додаванням злакових круп. Найчастіше використовують рис, який максимально гармонійно поєднується з вершковими нотами бульйону. В якості живильної складової замість курятини можна включати до складу інше м'ясо, ковбасні вироби, копченості або морепродукти.
Інгредієнти:
куряче філе – 500 г;
картопля – 4 шт.;
рис – 05 склянки;
цибуля – 1 шт.;
морква – 2 шт.;
сир плавлений – 200 г;
вода – 25 л;
масло вершкове – 20 г;
сіль, перець, зелень.
Приготування
Овочі та курятину нарізають, кладуть у каструлю.
Додають шматочок масла, воду, приправи і рис.
Включають режим «Гасіння» або «Суп» і готують гаряче 1 год.
Кидають сир, готують ще 10 хвилин.
Як приготувати сирний суп в мультиварці?
Допоможуть правильно приготувати сирний суп в мультиварці рецепти гарячого з пропорціями інгредієнтів і доступні рекомендації.
Суп з плавленим сиром в мультиварці – рецепт
Суп з плавленим сиром в мультиварці – бюджетна версія апетитного гарячого, зварити яке вдасться з мінімальними трудовитратами. Лаконічний овочевий набір допускається змінювати, додаючи коріння петрушки, кореневої і стеблової селера, солодкий болгарський перець, помідори, кабачки або баклажани.
Інгредієнти:
Приготування
Сирний крем-суп в мультиварці
Розібратися з тим, як зробити сирний суп в мультиварці у вигляді пюре, вдасться, виконавши наступний рецепт. Кремову ніжність гарячого додадуть додані до складу вершки, жирність яких повинна бути на рівні 15-20%. Замість твердого сиру можна додавати пастоподібний або ковбасний плавлений не підкопчений.
Інгредієнти:
Приготування
Сирний суп з куркою в мультиварці
Отримати більш живильне, ситну і наваристу версію гарячого можна, додавши до складу куряче філе або м'ясо на кості. Якщо немає курятини, її цілком гідно замінить свинина, яловичина, індичка. Сирний крем-суп з куркою в мультиварці вариться, як і в попередньому випадку, з вершками, які додають до або після пюрирования страви. Рідка версія гарячого вийде смачною з зображень нижче складових.
Інгредієнти:
Приготування
Сирний суп з грибами в мультиварці
Сирний суп зварений в мультиварці з грибами буде смачніше, якщо грибну нарізку попередньо обсмажити окремо від овочів. Піджарку перекладають тимчасово миску, а потім додають до пассеровке з цибулі і моркви разом з іншими компонентами. Максимально грибний смак страви буде з лаконічним набором спецій, серед яких сіль, перець і за бажанням лавр.
Інгредієнти:
Приготування
Сирний суп з копченостями в мультиварці
Рецепти супу з сиром в мультиварці рясніють версіями з використанням різноманітних копченостей: мисливських ковбасок, шинки, прикопченных свинячих і яловичих ребер, копченого балика або птиці. Представлений варіант з курятиною можна використовувати як базовий, додаючи інші копченості на свій вибір.
Інгредієнти:
Приготування
Сирний суп з фрикадельками в мультиварці
Приготувати сирний суп зі свининою в мультиварці можна, нарізавши м'ясо шматочками або приготувавши з нього фрикадельки. Останній варіант завжди з задоволенням і захопленням приймається їдцями. У фарш додають лук і мінімальний набір спецій, однак не забороняється приправляти основу улюбленими добавками або зеленню.
Інгредієнти:
Приготування
Сирний суп з ковбасою в мультиварці
Приготувавши раз сирний суп з сосисками в мультиварці, або додавши в гаряче нарізану ковбасу, страва назавжди стане одним з найбільш затребуваних в домашньому меню. Смак виходить насиченим навіть без попереднього обсмажування складових, що заощадить час і спростить процес варіння.
Інгредієнти:
Приготування
Сирний суп з креветками в мультиварці
Суп з креветками і сиром в мультиварці потішить смакові рецептори любителів морепродуктів. М'ясо молюсків чудово вписується в вершкову основу гарячого. Більш делікатний смак страви буде з цибулею-пореєм замість ріпчастої, а придбає додаткову пікантність і легку гостроту при додаванні часнику.
Інгредієнти:
Приготування
Сирний суп з сьомгою в мультиварці
Основою для приготування сирного супу в мультиварці можуть бути рибні стейки або філе. Даний рецепт передбачає використання сьомги, замість якої підійде будь-яка інша риба, наявна. Якщо для варіння гарячого узятий продукт з кістками, його попередньо відварюють в режимі «Суп», після чого кістки витягують, бульйон проціджують, а філе риби закладають разом з сиром в кінці варіння.
Інгредієнти:
Приготування
Сирний суп з рисом в мультиварці
Суп з сиром в мультиварці готують з додаванням злакових круп. Найчастіше використовують рис, який максимально гармонійно поєднується з вершковими нотами бульйону. В якості живильної складової замість курятини можна включати до складу інше м'ясо, ковбасні вироби, копченості або морепродукти.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти

Скумбрія в мультиварці в фользі, на пару і тушкована - рецепти з морквою, цибулею і картоплею
Скумбрія в мультиварці може бути приготована з додаванням різноманітних свіжих овочів, соусів і смакових добавок. Кожна страва по-своєму смачне,

Пісний борщ з квасолею червоною, білою і стручковою - рецепти без м'яса зі свіжою та квашеною капустою
Пісний борщ з квасолею готують не лише в піст, а протягом всього року, насолоджуючись чудовим смаком отриманого гарячого. Відсутність м'яса

Як приготувати щі - рецепти кислих щів з квашеної і свіжої капусти, щавлю і з квасолею
Розібравшись з тим, як приготувати щі, вдасться кожен раз балувати своє сімейство іншою версією гарячого. Смачне і апетитне блюдо виходить і за

Пісна солянка з грибами, свіжої та квашеною капустою, квасолею - рецепти в мультиварці і в горщиках
Пісна солянка готується без додавання м'ясних продуктів і сировини тваринного жиру. Вельми гідні смакові і поживні характеристики страва набуває за

М'ясо з підливою на сковороді в духовці, мультиварці, рецепти зі свинини, курки, яловичини
М'ясо з підливою – нехитре, але завжди апетитне, ситне додаток, яке можна подати до будь-якого гарніру або просто так зі свіжим хлібом. Варіації

Яловичина тушкована з підливою - рецепти гуляшу, піджарки, бефстроганова і азу
Навіть таке просте блюдо, як яловичина, тушкована з підливою, можна приготувати по-різному, виконуючи на практиці перевірені ідеї досвідчених