Паска в хлібопічці - прості і смачні рецепти здобної, сирною і пісної випічки
Паска в хлібопічці – прості і смачні рецепти пасхальної випічки, процес приготування якої сподобається кожній господині. Стомлююче вимішування тіста, контроль над його дозріванням і випіканням якісно виконає кухонний агрегат.
Спекти паску на Великдень в хлібопічці вийде навіть у тих, хто не має досвіду роботи з дріжджовим або прісним тістом і раніше не стикався з приготуванням домашньої випічки. Допоможуть в цьому вірні пропорції складових і рекомендації по вибору режиму і закладки продуктів.
У відерце печі по черзі закладають рідкі і сипучі складові. Однак існують моделі, які передбачають зворотний порядок: спочатку засипають сухі продукти, а потім додають рідкі.
Борошно перед використанням обов'язково просівають.
Вимішується тісто для паски в хлібопічці, а потім підходить і випікається самостійно, для чого вибирається режим «Солодкий хліб» або за браком «Основний».
Якщо паска буде з добавками у вигляді родзинок, цукатів, сухофруктів або горіхів, їх додають після сигналу пристрою, закладають у спеціальний диспенсер або кидають до тесту за кілька хвилин до закінчення замісу.
По готовності випічку остуджують на решітці до теплого стану і прикрашають глазур'ю, посипкою.
Здобний паску в хлібопічці може бути виготовлений тільки з родзинками або як в даному випадку доповнено цукатами і нарізаної кураги. В якості ароматизатора допускається використовувати замість ванілі мелений кардамон, мускатний горіх, куркума. Остання додасть тесту не тільки аромат, але і яскравий, насичений колір.
Інгредієнти:
яйця – 3 шт.;
борошно 550 г;
молоко – 100 мл;
вершки – 100 мл;
цукровий пісок – 05 склянки;
масло вершкове – 50 г;
дріжджі – 15 ч. ложки;
сіль і куркума – 05 ч. ложки;
курага, родзинки, цукати – 50 г;
ванілін.
Приготування
Збивають яйця з цукром.
Додають тепле молоко, вершки, розтоплене масло, ванілін, суміш переливають у відерце пристрою.
Засипають борошно, а потім в невелике поглиблення сухі дріжджі.
Готують найсмачнішу паску в хлібопічці в режимі «Солодкий хліб», додавши через 15 хвилин від початку замісу цукати, промиті родзинки і курагу.
Спекти ідеальний паску в хлібопічці допоможуть прості і смачні рецепти за прикладом наступного, де в якості одного з базових компонентів для тіста використовується сир. Продукт повинен бути з високим відсотком жирності, в ідеалі домашнім, м'яким. Зернистий сир пробивають блендером або перетирають через сито.
Інгредієнти:
яйця – 2 шт.;
борошно – 420 г;
сир – 250 г;
вершки – 70 мл;
цукровий пісок – 160 г;
масло вершкове і рослинне – 50 г;
дріжджі – 2 ч. ложки;
кориця, мускатний горіх, кардамон і мелений мигдаль – по 2/3 ч. ложки;
родзинки – 200 г;
ванілін.
Приготування
Додають у відерце теплі вершки, дріжджі і по ложці борошна і цукру, залишають на 20 хвилин.
Додають розтерті з цукром жовтки, збиті до піків білки, розтоплене вершкове і рослинне масло.
Закладають сир, добавки, борошно.
Готують сирна паска в хлібопічці в режимі «Солодкий хліб».
Смачний паску в хлібопічці виходить на кефірі. При використанні густого кисломолочного продукту слід зменшити порцію борошна на пару столових ложок. Замість сметани можна додати в тісто густі домашні вершки, а ванільний цукор замінити ваніліном або рідким ароматизатором: дюшес, ром, барбарис.
Інгредієнти:
яйця – 2 шт.;
борошно – 500 г;
кефір – 150 мл;
цукровий пісок – 160-200 г;
масло вершкове – 50 г;
дріжджі – 25 ч. ложки;
сметана – 3 ст. ложки;
ізюм – 150 г;
ванільний цукор – 2 пакета.
Приготування
Закладають у відерце яйця, кефір, масло, сметану, родзинки, звичайний і ванільний цукор.
Останній засипають борошно, додають дріжджі.
Включають режим «Тісто» на 15 години, після чого переводять пристрій на «Випічку», встановивши таймер ще на годину.
Пісний паску в хлібопічці без молока, яєць, вершкового масла готується без дріжджів, але з содою. Смак готового виробу відрізняється від класичного здобного і багато в чому йому поступається. Ситуацію рятує доданий в основу кави. Використовувати можна розчинний продукт або замінити його порцією натуральної меленої, процідивши напій перед додаванням в тісто.
Інгредієнти:
кава – 15 ст. ложки;
борошно – 350 г;
вода – 300 мл;
цукровий пісок – 150 г;
мед – 3 ст. ложки;
сода – 15 ч. ложки;
родзинки і мигдаль – 70 г;
ваніль.
Приготування
Розчиняють або заварюють каву, остуджують, за потреби проціджують і додають у відерце разом з медом, содою, цукром, ваніліном, родзинками і мигдалем.
Засипають борошно і включають прилад в режимі «Кекс».
Наступний рецепт смачної паски в хлібопічці зацікавить тих, хто відмовляється при створенні домашньої випічки від дріжджів. Разрыхлит тісто в даному випадку активна хлібна закваска . Можливо, буде потрібно вручну відкоригувати час расстойки основи, щоб вона встигла перед випіканням збільшитися в об'ємі вдвічі.
Інгредієнти:
яйця і жовтки – 2 шт.;
борошно 550 г;
молоко – 180 мл;
цукровий пісок – 200 г;
масло вершкове – 150 г;
закваска – 100 г;
сметана – 1 ст. ложка;
родзинки – 150 г;
сіль – 1 ч. ложка;
ванілін, кардамон.
Приготування
Закладають в ємність пристрою по черзі рідкі і сипучі складові.
Включають режим «Солодкий хліб» і при необхідності, якщо тісто слабо підійшло перед випічкою, дають йому постояти ще трохи, після чого включають «Випічку» на годину.
Спекти смачний паску в хлібопічці вийде на сметані. Виріб буде мати дрібнопористу структуру і ніжний ароматний м'якуш. Тим, кому не до душі пахощі цитрусових у випічці, можна замінити апельсинову цедру ванільним цукром, ваніліном або іншим ароматизатором на свій смак.
Інгредієнти:
яйця – 2 шт.;
борошно – 800 г;
сметана – 200 г;
цукровий пісок – 200 г;
масло вершкове – 100 г;
дріжджі – 2 ч. ложки;
вода – 50 мл;
родзинки – 150 г;
сіль – 1/3 ч. ложки;
цедра апельсина і кориця – по 1 ч. ложці.
Приготування
Закладають у відерце сметану, яйця, масло, цукор і добавки.
Окремо активують в теплій воді з ложкою цукру дріжджі, додають в пристрій разом з борошном.
Включають програму «Солодкий хліб».
Самий смачна паска в хлібопічці – рецепт масляний. Виріб виходить трохи влажноватым, м'яким, ніжним і ароматним. Його слід отримувати з відерця після охолодження до теплого стану, а розрізати в ідеалі тільки на наступний день. У теплому вигляді м'якуш буде злегка прилипати до ножа і стане грудкуватим.
Інгредієнти:
жовтки – 4 шт.;
борошно – 500 г;
молоко – 250 мл;
цукровий пісок – 150 г;
масло вершкове – 70 г;
дріжджі – 25 ч. ложки;
родзинки – 150 г;
сіль – 05 ч. ложки;
ванілін.
Приготування
Закладають рідкі та сухі складові для тіста у відерце пристрою.
Родзинки закладають в диспенсер для добавок або закладають після сигналу.
Включають програму «Солодкий хліб» і чекають її завершення.
Приготування паски в хлібопічці за даним рецептом слід починати з вечора. Опару змішують в окремій мисці і дають їй для визрівання як мінімум 12 годин. Подібний прийом дозволить готовим виробам довго залишатися свіжими і не черствіти. Пряжене молоко, яке використовується в якості рідкої бази, додасть куличам особливий смак.
Інгредієнти:
яйця – 2 шт.;
жовток – 1 шт.;
борошно – 600 г;
пряжене молоко – 250 мл;
цукровий пісок – 250 г;
масло вершкове – 250 г;
дріжджі свіжі – 35 г;
родзинки – 150 г;
сіль – 1/3 ч. ложки;
ванілін.
Приготування
Змішують яйця, жовтки з цукром, м'яким порубаним маслом і розпущеним в теплому молоці дріжджами, залишають на ніч.
Переливають опару в відерце пристрою, додавши борошно, ванілін, сіль і родзинки, включають режим «Тісто».
Після замісу і вистоювання тіста готують паска на «Випікання» 1 год.
Шоколадна паска в хлібопічці – прості і смачні рецепти для фанатів шоколаду та випічки з його участю. Як ніколи доречною в даному випадку в якості смакової добавки кориця, яку можна доповнити традиційної ваніллю і іншими прянощами. В якості наповнювача підійдуть шоколадні краплі і горіхи.
Інгредієнти:
яйця – 2 шт.;
какао порошок – 1 ст. ложка;
борошно – 450 г;
молоко – 250 мл;
цукровий пісок – 150 г;
масло вершкове – 100 г;
дріжджі сухі – 25 ч. ложки;
кориця і сіль – 1/4 ч. ложки;
горіхи і шоколад – по 70 г;
ванілін.
Приготування
Закладають в ємність всі складові відповідно до інструкції, попередньо змішавши сипучі просіяні компоненти: борошно, какао, корицю, ванілін і сіль.
Готують солодкий паску в хлібопічці у програмі «Солодкий хліб», додавши горіхи і шоколад після сигналу.
Отримати соковитий паску в хлібопічці можна, використовуючи в якості основи для замісу тіста м'який сир або доповнивши будь-вже перевірений рецепт невеликою порцією тертого яблука. Представлений варіант сирного тіста, можливо, потребує коригування кількості молока в більшу сторону, якщо сир сухуватий.
Інгредієнти:
яйце – 1 шт.;
сир – 300 г;
борошно – 430 г;
молоко – 70 мл;
цукор – 160 г;
масло вершкове – 100 г;
дріжджі сухі – 10 г;
родзинки – 150 г;
сіль – 1/3 ч. ложки;
ванілін.
Приготування
Закладають у відерце перетертий сир, яйце, вливають тепле молоко і розтоплене масло.
Додають інші компоненти і включають програму «Солодкий хліб».
Рецепт паски з родзинками в хлібопічці дозволить насолодитися святковою випічкою тим, хто раніше відмовився від її дегустації, побоюючись нашкодити фігурі. Варіант виробу на цільнозерновий борошна зі стевією замість цукру збереже стрункість талії і порадує оригінальним і незвичайним смаком.
Інгредієнти:
вода – 170 мл;
манка або висівки – 50 г;
борошно цільнозернові – 350 г;
яблуко – 100 г;
стевія – 1 ч. ложка;
домашній майонез – 60 г;
дріжджі свіжі – 12 м;
ізюм – 100 г;
сіль – 1/3 ч. ложки;
ванілін, пряності.
Приготування
У теплій воді розводять дріжджі, додавши висівки і 100 г борошна.
Поміщають опару в ємність пристрою в режим з підігрівом на 3 години або залишають при кімнатних умовах на 6 годин.
Додають інші компоненти, включають режим «Цільнозерновий» або за браком «Основний».
Як спекти паску в хлібопічці?
Спекти паску на Великдень в хлібопічці вийде навіть у тих, хто не має досвіду роботи з дріжджовим або прісним тістом і раніше не стикався з приготуванням домашньої випічки. Допоможуть в цьому вірні пропорції складових і рекомендації по вибору режиму і закладки продуктів.
Рецепт здобного паски в хлібопічці
Здобний паску в хлібопічці може бути виготовлений тільки з родзинками або як в даному випадку доповнено цукатами і нарізаної кураги. В якості ароматизатора допускається використовувати замість ванілі мелений кардамон, мускатний горіх, куркума. Остання додасть тесту не тільки аромат, але і яскравий, насичений колір.
Інгредієнти:
Приготування
Сирна паска в хлібопічці – рецепти
Спекти ідеальний паску в хлібопічці допоможуть прості і смачні рецепти за прикладом наступного, де в якості одного з базових компонентів для тіста використовується сир. Продукт повинен бути з високим відсотком жирності, в ідеалі домашнім, м'яким. Зернистий сир пробивають блендером або перетирають через сито.
Інгредієнти:
Приготування
Паска на кефірі в хлібопічці
Смачний паску в хлібопічці виходить на кефірі. При використанні густого кисломолочного продукту слід зменшити порцію борошна на пару столових ложок. Замість сметани можна додати в тісто густі домашні вершки, а ванільний цукор замінити ваніліном або рідким ароматизатором: дюшес, ром, барбарис.
Інгредієнти:
Приготування
Пісний паска без дріжджів в хлібопічці
Пісний паску в хлібопічці без молока, яєць, вершкового масла готується без дріжджів, але з содою. Смак готового виробу відрізняється від класичного здобного і багато в чому йому поступається. Ситуацію рятує доданий в основу кави. Використовувати можна розчинний продукт або замінити його порцією натуральної меленої, процідивши напій перед додаванням в тісто.
Інгредієнти:
Приготування
Паска на заквасці в хлібопічці
Наступний рецепт смачної паски в хлібопічці зацікавить тих, хто відмовляється при створенні домашньої випічки від дріжджів. Разрыхлит тісто в даному випадку активна хлібна закваска . Можливо, буде потрібно вручну відкоригувати час расстойки основи, щоб вона встигла перед випіканням збільшитися в об'ємі вдвічі.
Інгредієнти:
Приготування
Паска на сметані в хлібопічці
Спекти смачний паску в хлібопічці вийде на сметані. Виріб буде мати дрібнопористу структуру і ніжний ароматний м'якуш. Тим, кому не до душі пахощі цитрусових у випічці, можна замінити апельсинову цедру ванільним цукром, ваніліном або іншим ароматизатором на свій смак.
Інгредієнти:
Приготування
Масляний паску в хлібопічці
Самий смачна паска в хлібопічці – рецепт масляний. Виріб виходить трохи влажноватым, м'яким, ніжним і ароматним. Його слід отримувати з відерця після охолодження до теплого стану, а розрізати в ідеалі тільки на наступний день. У теплому вигляді м'якуш буде злегка прилипати до ножа і стане грудкуватим.
Інгредієнти:
Приготування
Олександрійський паску в хлібопічці
Приготування паски в хлібопічці за даним рецептом слід починати з вечора. Опару змішують в окремій мисці і дають їй для визрівання як мінімум 12 годин. Подібний прийом дозволить готовим виробам довго залишатися свіжими і не черствіти. Пряжене молоко, яке використовується в якості рідкої бази, додасть куличам особливий смак.
Інгредієнти:
Приготування
Шоколадна паска в хлібопічці
Шоколадна паска в хлібопічці – прості і смачні рецепти для фанатів шоколаду та випічки з його участю. Як ніколи доречною в даному випадку в якості смакової добавки кориця, яку можна доповнити традиційної ваніллю і іншими прянощами. В якості наповнювача підійдуть шоколадні краплі і горіхи.
Інгредієнти:
Приготування
Мокрий паску в хлібопічці
Отримати соковитий паску в хлібопічці можна, використовуючи в якості основи для замісу тіста м'який сир або доповнивши будь-вже перевірений рецепт невеликою порцією тертого яблука. Представлений варіант сирного тіста, можливо, потребує коригування кількості молока в більшу сторону, якщо сир сухуватий.
Інгредієнти:
Приготування
Паска з цільнозерновий борошна в хлібопічці
Рецепт паски з родзинками в хлібопічці дозволить насолодитися святковою випічкою тим, хто раніше відмовився від її дегустації, побоюючись нашкодити фігурі. Варіант виробу на цільнозерновий борошна зі стевією замість цукру збереже стрункість талії і порадує оригінальним і незвичайним смаком.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Солодкий хліб на сковороді в духовці і в хлібопічці - рецепти кабардинской, азербайджанської та португальської випічки
Солодкий хліб – додаток до чаю, кави, або оригінальна добавка до несолодким закусок, якщо спекти виріб з житнього борошна з сухофруктами. Кожна
Кекс в хлібопічці шоколадний, сирний, лимонний - прості і смачні рецепти з родзинками або яблуками
Кекс в хлібопічці готується просто і не поступається за властивостями аналогам, спеченим у духовці або мультиварці. Вироби можуть традиційно
Рецепт сирної паски, сметанною, здобної і з родзинками - класичний спосіб приготування тіста і газури
Правильний рецепт паски забезпечить гідне святкування Великого дня і дозволить насолодитися чудовим смаком великодніх десертів. Таким може бути
Паска в мультиварці
Не маючи особливих навичок у приготуванні традиційної великодньої випічки, завжди можна довіритися старими перевіреними рецептами і адаптувати їх під
Паску в хлібопічці
Якщо немає часу або бажання півдня возитися з тестом для випікання пасок - довірте процес хлібопічці. Цей прилад досить успішно впорається із
Паска в хлібопічці
Придбали хлібопічку, але не знаєте, як у ній приготувати паску? Це ваш шанс навчитися. Все дуже просто: трохи знань, ну і, звичайно, досвід