Паска в мультиварці

Паска в мультиварці – рецепт з родзинками
Інгредієнти:
Для тіста:
Для глазурі:
Приготування
Спочатку замочуємо родзинки в гарячій воді. Свіжі дріжджі розчиняємо в теплому молоці. Додаємо близько 50 г цукру, добре розмішуємо і ставимо на півгодини в тепло. Коли на поверхні утворюються бульбашки, значить, опара готова. Охолоджені білки збиваємо яйця з половиною цукру, що залишився і додаємо в опару. Додаємо приблизно 170 г просіяного борошна і добре розмішуємо. Залишаємо на годинку для расстойки. Тепер додаємо ще склянку борошна і продовжуємо процес вимішування. Розм'якшене масло розтираємо з жовтками і цукром, що залишився. Отриману суміш виливаємо в тісто, додаємо сіль, ванілін і добре розмішуємо. Замішуємо еластичне тісто. Додаємо в нього запарені родзинки. Знову вимішуємо тісто. Змащуємо мультиварочную чашу маслом, кладемо в неї тісто і на «Підігріві» залишаємо до підйому. Потім у режимі «Випічка» готуємо 50 хвилин. Для отримання глазурі спочатку збиваємо охолоджений білок з цукровою пудрою до пишної білої маси, потім додаємо потроху цукрову пудру і збиваємо. Потім обмазуємо здобний паску в мультиварці отриманої глазур'ю і прикрашаємо присипкою.
Паска в мультиварці – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для тіста з'єднуємо попередньо просіяне борошно, розпушувач і цукор. Окремо змішуємо йогурт, яйця, розтоплене масло. Змішати обидві маси – суху і рідку. Додаємо родзинки, можна також покласти курагу. Паперові формочки змащуємо маслом, наповнюємо їх тестом приблизно на 2/3 і відправляємо в каструлю. У програмі «Випічка» готуємо 40 хвилин. Після цього каструлю відкриваємо, пасочки в формочках повертаємо, випікаємо ще 10 хвилин і знову повторюємо процедуру. Потім перевіряємо їх готовність за допомогою дерев'яної шпажки. Готові паски в мультиварці без дріжджів остуджуємо, змащуємо глазур'ю і прикрашаємо.
Паска сирна пасха – рецепт в мультиварці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для глазурі:
Приготування
Сухі дріжджі розводимо злегка підігрітим молоком, додаємо близько 3 столових ложок борошна, трохи цукру. Все це перемішуємо і даємо опарі підійти протягом півгодини. Яйця добре розтираємо з цукром. Додаємо підійшла опару, розтоплене масло, домашній сир, сіль і ванілін.

Для глазурі дуже добре збиваємо білок з цукровою пудрою, додаємо пару крапель соку лимона. Коли маса перетвориться в пишну піну, наносимо глазур на остиглий паска і присипаємо зверху кондитерської посипкою.
Рекомендуємо добрі рецепти

Паска з маком
Прекрасним варіантом пасхальної випічки стане чудовий, пишний паска, наповнений маком. Це ласощі виходить таким же смачним, незвичайно повітряним,

Паску в хлібопічці
Якщо немає часу або бажання півдня возитися з тестом для випікання пасок - довірте процес хлібопічці. Цей прилад досить успішно впорається із

Тісто для пасок на Великдень
Варіантів традиційної великодньої випічки неймовірна кількість і новачкові деколи складно визначити, який же паска вийде вдалим. Далі опишемо два

Сирна паска на Великдень
Дуже ніжним, пористим і неодмінно пишним виходить паска, якщо в основний склад тіста додати сир. Далі детально опишемо таку технологію приготування

Паска в хлібопічці
Придбали хлібопічку, але не знаєте, як у ній приготувати паску? Це ваш шанс навчитися. Все дуже просто: трохи знань, ну і, звичайно, досвід

Італійська паска панеттоне - рецепт
Італійська паска панеттоне - справжнє відкриття для наших господинь. Всі знають наші великодні паски, які стали традиційними на свято Пасхи. Цю