Паска в мультиварці
Якщо в господарстві є мультиварка, зробити паска самостійно зовсім не важко. Як спекти паску в мультиварці, читайте нижче.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно вищого сорту – 45 склянки;
молоко коров'яче – 200 мл;
яйця великі курячі – 3 шт.;
натуральне масло – 150 г;
пісок цукровий – 190 г;
пресовані дріжджі – 40 г;
ванілін;
родзинки без кісточок – 100 г;
сіль.
Для глазурі:
пудра цукрова – 90 г;
охолоджений курячий білок – 1 шт.;
посипка.
Приготування
Спочатку замочуємо родзинки в гарячій воді. Свіжі дріжджі розчиняємо в теплому молоці. Додаємо близько 50 г цукру, добре розмішуємо і ставимо на півгодини в тепло. Коли на поверхні утворюються бульбашки, значить, опара готова. Охолоджені білки збиваємо яйця з половиною цукру, що залишився і додаємо в опару. Додаємо приблизно 170 г просіяного борошна і добре розмішуємо. Залишаємо на годинку для расстойки. Тепер додаємо ще склянку борошна і продовжуємо процес вимішування. Розм'якшене масло розтираємо з жовтками і цукром, що залишився. Отриману суміш виливаємо в тісто, додаємо сіль, ванілін і добре розмішуємо. Замішуємо еластичне тісто. Додаємо в нього запарені родзинки. Знову вимішуємо тісто. Змащуємо мультиварочную чашу маслом, кладемо в неї тісто і на «Підігріві» залишаємо до підйому. Потім у режимі «Випічка» готуємо 50 хвилин. Для отримання глазурі спочатку збиваємо охолоджений білок з цукровою пудрою до пишної білої маси, потім додаємо потроху цукрову пудру і збиваємо. Потім обмазуємо здобний паску в мультиварці отриманої глазур'ю і прикрашаємо присипкою.
Інгредієнти:
пісок цукровий – 400 г;
натуральне масло вершкове – 200 г;
розпушувач – 10 г;
йогурт натуральний – 400 мл;
просеянная борошно – 4 склянки;
великі яйця – 5 шт.;
родзинки.
Приготування
Для тіста з'єднуємо попередньо просіяне борошно, розпушувач і цукор. Окремо змішуємо йогурт, яйця, розтоплене масло. Змішати обидві маси – суху і рідку. Додаємо родзинки, можна також покласти курагу. Паперові формочки змащуємо маслом, наповнюємо їх тестом приблизно на 2/3 і відправляємо в каструлю. У програмі «Випічка» готуємо 40 хвилин. Після цього каструлю відкриваємо, пасочки в формочках повертаємо, випікаємо ще 10 хвилин і знову повторюємо процедуру. Потім перевіряємо їх готовність за допомогою дерев'яної шпажки. Готові паски в мультиварці без дріжджів остуджуємо, змащуємо глазур'ю і прикрашаємо.
Інгредієнти:
Для тіста:
молоко коров'яче – 110 мл;
масло вершкове натуральне – 100 г;
яйця курячі – 2 шт.;
борошно вищого сорту пшеничне – 450 г;
дріжджі сухі швидкої дії – 15 м;
сир 9% жирності – 180 г;
цукровий пісок – 110 г;
ванілін;
сіль.
Для глазурі:
білок – 1 шт.;
лимонний сік;
пудра цукрова – 05 склянки.
Приготування
Сухі дріжджі розводимо злегка підігрітим молоком, додаємо близько 3 столових ложок борошна, трохи цукру. Все це перемішуємо і даємо опарі підійти протягом півгодини. Яйця добре розтираємо з цукром. Додаємо підійшла опару, розтоплене масло, домашній сир, сіль і ванілін. Добре розмішуємо. Поступово втручається просіяне борошно і замішуємо мягенькое тісто. Накриваємо його серветкою і ставимо в тепло для збільшення в об'ємі. Тісто має добре підійти. Потім вже вмішуємо в нього сухофрукти або цукати. Мультиварочную ємність змащуємо маслом, покласти в неї тісто і ще раз уже в чаші даємо йому підійти. Випікаємо паску в мультиварці 90 хвилин.
Для глазурі дуже добре збиваємо білок з цукровою пудрою, додаємо пару крапель соку лимона. Коли маса перетвориться в пишну піну, наносимо глазур на остиглий паска і присипаємо зверху кондитерської посипкою.
Паска в мультиварці – рецепт з родзинками
Інгредієнти:
Для тіста:
Для глазурі:
Приготування
Спочатку замочуємо родзинки в гарячій воді. Свіжі дріжджі розчиняємо в теплому молоці. Додаємо близько 50 г цукру, добре розмішуємо і ставимо на півгодини в тепло. Коли на поверхні утворюються бульбашки, значить, опара готова. Охолоджені білки збиваємо яйця з половиною цукру, що залишився і додаємо в опару. Додаємо приблизно 170 г просіяного борошна і добре розмішуємо. Залишаємо на годинку для расстойки. Тепер додаємо ще склянку борошна і продовжуємо процес вимішування. Розм'якшене масло розтираємо з жовтками і цукром, що залишився. Отриману суміш виливаємо в тісто, додаємо сіль, ванілін і добре розмішуємо. Замішуємо еластичне тісто. Додаємо в нього запарені родзинки. Знову вимішуємо тісто. Змащуємо мультиварочную чашу маслом, кладемо в неї тісто і на «Підігріві» залишаємо до підйому. Потім у режимі «Випічка» готуємо 50 хвилин. Для отримання глазурі спочатку збиваємо охолоджений білок з цукровою пудрою до пишної білої маси, потім додаємо потроху цукрову пудру і збиваємо. Потім обмазуємо здобний паску в мультиварці отриманої глазур'ю і прикрашаємо присипкою.
Паска в мультиварці – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для тіста з'єднуємо попередньо просіяне борошно, розпушувач і цукор. Окремо змішуємо йогурт, яйця, розтоплене масло. Змішати обидві маси – суху і рідку. Додаємо родзинки, можна також покласти курагу. Паперові формочки змащуємо маслом, наповнюємо їх тестом приблизно на 2/3 і відправляємо в каструлю. У програмі «Випічка» готуємо 40 хвилин. Після цього каструлю відкриваємо, пасочки в формочках повертаємо, випікаємо ще 10 хвилин і знову повторюємо процедуру. Потім перевіряємо їх готовність за допомогою дерев'яної шпажки. Готові паски в мультиварці без дріжджів остуджуємо, змащуємо глазур'ю і прикрашаємо.
Паска сирна пасха – рецепт в мультиварці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для глазурі:
Приготування
Сухі дріжджі розводимо злегка підігрітим молоком, додаємо близько 3 столових ложок борошна, трохи цукру. Все це перемішуємо і даємо опарі підійти протягом півгодини. Яйця добре розтираємо з цукром. Додаємо підійшла опару, розтоплене масло, домашній сир, сіль і ванілін. Добре розмішуємо. Поступово втручається просіяне борошно і замішуємо мягенькое тісто. Накриваємо його серветкою і ставимо в тепло для збільшення в об'ємі. Тісто має добре підійти. Потім вже вмішуємо в нього сухофрукти або цукати. Мультиварочную ємність змащуємо маслом, покласти в неї тісто і ще раз уже в чаші даємо йому підійти. Випікаємо паску в мультиварці 90 хвилин.
Для глазурі дуже добре збиваємо білок з цукровою пудрою, додаємо пару крапель соку лимона. Коли маса перетвориться в пишну піну, наносимо глазур на остиглий паска і присипаємо зверху кондитерської посипкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Паска з маком
Прекрасним варіантом пасхальної випічки стане чудовий, пишний паска, наповнений маком. Це ласощі виходить таким же смачним, незвичайно повітряним,
Паску в хлібопічці
Якщо немає часу або бажання півдня возитися з тестом для випікання пасок - довірте процес хлібопічці. Цей прилад досить успішно впорається із
Тісто для пасок на Великдень
Варіантів традиційної великодньої випічки неймовірна кількість і новачкові деколи складно визначити, який же паска вийде вдалим. Далі опишемо два
Сирна паска на Великдень
Дуже ніжним, пористим і неодмінно пишним виходить паска, якщо в основний склад тіста додати сир. Далі детально опишемо таку технологію приготування
Паска в хлібопічці
Придбали хлібопічку, але не знаєте, як у ній приготувати паску? Це ваш шанс навчитися. Все дуже просто: трохи знань, ну і, звичайно, досвід
Італійська паска панеттоне - рецепт
Італійська паска панеттоне - справжнє відкриття для наших господинь. Всі знають наші великодні паски, які стали традиційними на свято Пасхи. Цю